- Konu Sahibi cilgin_anne_
canım hepsi cahil insan lafı ,insanlar kendileri anne olunca bunu bişey sanıyorlar büyüklenmeye giriyorlar .
sanki bi tek onlar o acıları çektiler de ,anne oldular da çok büyük iş başardılara getirmek istedikleri için bunu söylüyorlar.
zamanında ilk gece için de ne senaryolar analtırlardı ,resmen korku filmi gibi .
ben de korkmuştum o zaman hem de ne korkma ama anladım ki anlattıklarının yüzde biri bile değilmiş yani bumu demiştim .
aynı şey doğum için de geçerli ,sen kimseye aldırma ,hatta onlara inat ,olsun ben yine de normal doğuracağım ,çatır çatır doğuracağım de .
onlar da kıskançlıklarından çatlasınlar ..
herkesin bünyesi bir değil kimisi kolay doğum yapar kimisi zor ,bi de kafanda zor olacak dersen zor olur kolay olacak dersen kolay olur ..
milletin lafı yüzünden sakın sezeryan olma ,zorunlu olmadıktan sonra neden sezeryan olasın ki ,normal doğumla al bebeğini kucağına ,en sağlıklısı o ..
ne kanlı sütü yaa amma da abartmışlar yani ,sen takılma hiç bunlara şimdi boşver bebeğine odaklan
o insanları da ALLAH ıslah etsin
bu emzirmeye hazırlama konusunda göğüs uçlarına doğuma bir ay kala lanolin kremini sürün düzenli diyorlar çoğu kişi oyle yazmış , emzirirkende emdikten sonra devam edin sürmeye demişler ama abartmışşlar kanlı süt verme falan ayy Allah korusun öyle birşey olmaz Allahın izniyle bu insanlar ne abuk moral vereceğine güzel deneyimlerini paylaşacağına felaket senaryosu yazıyorlar ...
Normal doğum konusunda bende artık kararlıyım , bunca anne doğuruyor kayınvalidem 5 çocugunu evde doğurmuş , neden bizde yapamayalım evet illakı acı da olacak ama çok haklısın canım adı üzerinde normal doğuma sağlığımız ve bebeğin durumu elvermez ise tabiki sezeryan oluruz gazzz ver bizee çılgın annee gaz verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,