- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #3.741
kolay gelsin cnm bende soyle guzel bir alis verise cikmak istiyorum bakalim kismet nezmn olcak..aile icinde olunca insan tabak canak deyip geciyor aMa arkds veya yabanci misafire en guzelini cikarmak ustiyoruz ben dogumda hepsini eskittim valla bulasikta yikana yikana hal kalmadi eski gibi duruyolar..temizlige gelince gelecek bayanlar cok istiyolar o yuzden benim gozume geliyor acikcasi calismiyorumda evde guzel guzel oturup sıkılıyorum:)temizlik is guc bendee:)günaydınn herkese .
bu hafta cuma işyerinden arkadaşlarım gelicek ,haftaiçi temizliğe kadın bulamadım doluymuş mecbur bir gün bi oda bir gün bi oda kendim yapıcam .perşembe de ikramlıkları yaparım ..cuma günü işyerinden alıp gelicem arkadaşları arabayla ..
bugün de alışveriş günü bir sürü şey almam lazım ,evdei çay bardakları su bardakları yenilenecek artık iyice eskidiler ,cuma günü komşularım geldi oturmaya ,cam bardak istediler çay için valla utanarak verdim bardakları ..
canım tarhana çorbası en güzeli ,ben bugün yapıp yedircem inş. ,tuzsuz olucak ama unutma ,her türlü sebzeyi güzelce haşla ez çorba yap ..Slm kizlarrr herkesee hayirli gunler olsun insAllah..jang haklisin ama bazen esimle kavga edesim evi dagitasim varrr:) hatta soyle bir dagin tepesin de yanliz sadece yarim saat gecirmek istiyorum biraz kafami dinlemek istiyorum ..biraz bunaldim sanirim (affedersiniz ama rahat ettigim tek yer lavabo ) yaa cocuklarla ya esimle kii hep aslinda cocuklarla yada misafirimle kaliyorum guzel tabiide birazda kafa dinlemek istiyorum evde yanliz kalinca temizlik temizlik kalmayincaa hopppp misafirr neyse saglik olsun neyapalim:) yine binlercee sukurler olsun Rabbim bugunlerimizi aratmasin..kizlarr bugun ilkdefa regl oldum insAllah gibek gider de zayiflarim.
Bide tecrubeli annelerden bebegime corba tarifi istiyorum 6 aylik oglusum:)
valla temizliğe kadın bulamadım evim çok pis her gün de temizliyorum ama malum çocuklar var ,artık pazartesiye erteliycem arkadaşları ,kadın pazar gelip temizliycek ,inş. gelirler pazartesi ,nasıl bişey bulucam onu da bilmiyorum ama ayıp olucak artık ne yapayım öyle de gelmelerini istemiyorum .kolay gelsin cnm bende soyle guzel bir alis verise cikmak istiyorum bakalim kismet nezmn olcak..aile icinde olunca insan tabak canak deyip geciyor aMa arkds veya yabanci misafire en guzelini cikarmak ustiyoruz ben dogumda hepsini eskittim valla bulasikta yikana yikana hal kalmadi eski gibi duruyolar..temizlige gelince gelecek bayanlar cok istiyolar o yuzden benim gozume geliyor acikcasi calismiyorumda evde guzel guzel oturup sıkılıyorum:)temizlik is guc bendee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?