How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Günaydınnn canımmm :52::49::49::49::9:

Nasılsın ,
dün akşam yemek yedikten sonra uzandım bizimki baya tepki verdi , üst üste 6 kere saymışımdır karnımı elime koyup dinledim :nazar::emir_bebek: içim rahat etti ,

iyiyim canım sağolasın ,15 dakika oldu işe geleli ,malum arabayla geldim ,geç geldim :) evi topladım biraz ,akşama misafirim var da :))
öğlen de çıkıcam hastaneye gidicem ,ordan eve geçer bi tatlı yaparım ,arkadaşla yemeği evimizin alt katındaki restaurantta yiycez ,hazır yani ,yemek derdim yok :))

hareketlerine çok sevindim canım ,ben de gece hissettim ,sağa sola kıpraşıp duruyordu ,pozisyonumu sevmedi galiba :)
ay bu gece eşimden çok ilginç bir şey duydum ilk defa ,daha önce de hiç söylememişti bunu ,fırsat olmadı demekki :))

iyiyim canım sağolasın ,15 dakika oldu işe geleli ,malum arabayla geldim ,geç geldim :) evi topladım biraz ,akşama misafirim var da :))
öğlen de çıkıcam hastaneye gidicem ,ordan eve geçer bi tatlı yaparım ,arkadaşla yemeği evimizin alt katındaki restaurantta yiycez ,hazır yani ,yemek derdim yok :))

hareketlerine çok sevindim canım ,ben de gece hissettim ,sağa sola kıpraşıp duruyordu ,pozisyonumu sevmedi galiba :)
ay bu gece eşimden çok ilginç bir şey duydum ilk defa ,daha önce de hiç söylememişti bunu ,fırsat olmadı demekki :))

Evet kipir kipirrr di :52::52: :16: ohh bol bol hareket etsinler bizimde içimiz rahatlasın .
Ne dedi bakimmm ,

Evet kipir kipirrr di :52::52: :16: ohh bol bol hareket etsinler bizimde içimiz rahatlasın .
Ne dedi bakimmm ,

birliktelikte bebeği hissediyorlarmış ,orda bir sertlik var hissediyorum ben dedi ,zaten çok yavaş ve itinalı hareket ediyor :) kıpraşıp duruyorsun ,kıpraşma ben bebeği hissediyorum diyor bana :)) korkmuş hatta bu durumdan :1:

birliktelikte bebeği hissediyorlarmış ,orda bir sertlik var hissediyorum ben dedi ,zaten çok yavaş ve itinalı hareket ediyor :) kıpraşıp duruyorsun ,kıpraşma ben bebeği hissediyorum diyor bana :)) korkmuş hatta bu durumdan :1:

aaa , :51: ben çok korkuyorum suyu falan patlar die çok yavaş olmakta fayda var ..

aaa , :51: ben çok korkuyorum suyu falan patlar die çok yavaş olmakta fayda var ..

yok canım o kadar da değil :)) öyle olsa kimse doğuramaz ,hatta doğuramayanlara tavsiye ediliyorya rahimde açılma olsun diye ,sadece hissediyorlar o kadar ,yoksa zarar verecek bir durum söz konusu olmaz korkma ,bebekler içerde inanılmaz bir sistemle korunuyorlar

yok canım o kadar da değil :)) öyle olsa kimse doğuramaz ,hatta doğuramayanlara tavsiye ediliyorya rahimde açılma olsun diye ,sadece hissediyorlar o kadar ,yoksa zarar verecek bir durum söz konusu olmaz korkma ,bebekler içerde inanılmaz bir sistemle korunuyorlar

Haklısın doğumu gecıkenlere öneriyorlarmış :26: :49::52:

Huzurlu Bir Gelecek için Bebeğe Müzik Dinletin
İnsanların karakterleri, o anki ruh halleri dinledikleri müzik türlerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bu çok ileriki yaşlarda olan bir insan için bile geçerliyken küçük bir bebek için nasıl etkili olmasın.

Bebeklere daha doğmadan yani anne karnındayken müzik dinletmekte fayda var. Müzik dinleyen bir bebeğin iç dünyası ve ruhsal yapısı ona göre şekillenecektir. Bu yüzden dinlettiğiniz müzik türünün önemi çok büyüktür.

Anne ve babanın henüz doğmamış bebekle vakit geçirmesi önemlidir. Bebek bunu hissedecektir. Dışarıda olanı biteni, mutluluğu ve hüznü bebek anne karnında bile hisseder. Bu aynı zamanda annenin duygularının da dış ortamdaki durumlardan etkilenmesiyle de alakalıdır. Sonuçta hormonal yapıları ve tüm sistemleri etkileşim içinde olduğu için anne ne hissederse bebekler de onu hisseder.

Peki nasıl müzikler dinletmeli?

Bebeklere özellikle sakin ve huzur verici türde müzikler dinletilmelidir. Bir yandan karnınızı yani bebeğinizi okşarken bir yandan da müziği dinleyen bebek huzuru daha anne karnındayken tanıyacak ve hem ruh sağlığı hem psikolojisi iyi bir birey olma yolunda ilk adımını atmış olacaktır.

Hareketli ve çok gürültülü müzikler dinletmek doğru olmayabilir. Neşe verici müzikler kısmen dinletilebilir elbette fakat rock tarzı sert müziklerden kaçınılmalıdır. Bu hem sizin hem de bebeğinizin sıkıntılı hissetmemesi ve rahat olması için önemlidir.

Müzik seçimi konusunda örneğin hep söylendiği gibi klasik tarzda müzikler kullanılabilir. Ya da tercihe bağlı olarak hafif ve rahatlatıcı olan ney sesleri eşliğinde çalınan müzikler dinletilebilir. Tercih sizin.

kulaklıkla :)) kulaklığı dayıyorum karnıma :) ikizlerde hareketli parçalar açardım ,ALLAHım karnım nasıl öteye beriye savrulurdu ,içerde dans ediyorlardı resmen :))

Sanırım büyük kulaklıklarla minik olanlardan ses gitmez , :4:

Tabi ya herşeyi hissediyorlar Allahım korusun onları sağ salim kucağımıza alalım inşallah :49::16:

Back