- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
1-2 bakıcıyla görüştüm haftasonu ,çarşamba günü inş. bir tanesi ile çay içeceğim bakalım nasıl olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, herkese hayırlı kandiller. Dün detaylı ultrasona gittim. Önce kendi doktorumda randevum vardı, bebeğim büyümüş cok güzel kilo almış ve hersey gayet normal dedi. 2 saat sonra doktorumun yönlendirdiği bir görüntülü e merkezinde detaylı ultrasona girdim. Basta hersey güzelden doktor kalbini cok inceleyince bir sorunlu var diye sordum, bu arada okadar suratsiz bir doktorda ki biz sormadan hiçbirşeyi söylemedi, cok tuzlu yiyorsun dedi bebeğe giden kan akısı yavaş bu nedenle ebebegin normal tarihinden 6 gün geriden geliyor dedi. Bende asırı tuz tuketmedgimi hatta ve hatta özellikle tuzlu yenemek icin dikkat ettigimi söyledim. Dalga gecermiş gibi burası ekranı göstererek öyle demiyor dedi. Neyse kalbi baya inceledikten sonra resmini falan çelti bu arada cinsiyeti kız dedi. Ama moralim okadar bozuldu ki onu o an duymadım bile. İşlem bitti doktor yine cok tuz tüketiyorsun bebeğinin gelişimi geriden geliyor ilerleyen dönemlerde ciddi kilo kaybına neden olur hatta ve hatta akciğerleri gelişmez ben ısrarla cok tuz tuketmedgimi söylüyorum hala eşimde yanımda o da aynı şeyi söyledi. Sonra dondu sigaramı iciyorsun dedi, yok dicektim sırf sigara değil sigarada var alkolde var ne arasan var. Sonrada diyorki bebeğin geriden gelme sebebi ama geç döllenmede olabilir. Anlayacağınız doktoru boğamdan çıktığıma hala hayret ediyorum. Pzts raporu doktoruma göstereceğim. İnşallah kötü bişey yoktur. Moral sıfır dünden beri.![]()
canım şu konuya baksanıza ,normal doğum için etkili olabilir belki ,ilgimi çekti ,size faydalı olsun diye paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718064
canım şu konuya baksanıza ,normal doğum için etkili olabilir belki ,ilgimi çekti ,size faydalı olsun diye paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718064
canım 22.haftada kaç kilo olduğunu ben nerdeb hatırlayayım üzerinden 2 sene geçti :)Ben birşey sormak istiyorum sana.Yanlış okumadıysam önceki bebeginde tek arter tek ven varmış.Şuanda benim kızımdada var doktorlar malum bir sürü olumsuzluklar sıralıyor insana.Senin bebeginde her hangi bir sıkıntıya sebep olmuşmuydu bu ve bebegin 22 haftada kaç kiloydu acaba.Benim bebegim şuanda 650 grm 25 cm di 20 haftamda.Sende ilerleyen dönemlerde bebegin besin alımında bir problem oldumu acaba
okudum nasıl kolay bir doğum yapmış yaa inşallah bizde böyle yaparız , şu otu bir araştırayım bende ..
Öğle yemeğinden sonra acıkıyormusunuz ?
ben çok fena acıkıyorum , meyve getiriyordum yanıma bastırır die o da yanımda yok kuruyemiş yedim ama kesmedi ,![]()
hem de nasıl :) ben her daim açım zaten :))
yemekten sonra meyve yedim ,kuruyemiş yedim ,kek yedim ,daha yiyecektim birşeyler ama arkadaşın yanına gitmiştim fırsat olmadı :))
su iç acıktıkça canım o biraz keser ,artık bebiş de iyice kilo almaya başlıyorya acıkmamız normal
Canım üniversite hastanesine gidip raporlafrını göstermeni tavsiye ederim.
Bana da öyle dedi gerizekalının teki ama eğitim ve araştırma hastanesine gösterdim, burayı işaretlemişler, kan akışı yavaş diye ama umarım telaşlanmadın dedi doktor. Çünkü bu haftalarda normal bir sonuçmuş o.
Bana da 1 hafta geç dediler ama bebek tam olması gerektiği gününde ve kilosunda çıktı.
Yani hemen moralini bozma
hoş geldin canım ,aktif oldum neden aktif değilsin:)Merhaba eylül anneleri takip ediyorum sizi ama pek aktif değilim aranıza yeni katıldım sayılır :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dün tartıldım 64 buçuk olmuşumm , 20 mayısta 62 buçuktum okadar beklemiyordum ama yiyorum bende ne bulursam ,
İştahım fenaaa halde açık![]()
iyidir canım ,bizimki çok hareketli maşallah hiç durmuyor :)Günaydın canım ,
Nasılsınınız nasıl hareketler varmı benım mınık kuzumun bir günü bir gününe uymuyor bazen çok hareketli bazense bir kıpırtı duyarsam ne ala ...![]()
Günaydın kızlar :)
Günaydın canım ,
Nasılsınınız nasıl hareketler varmı benım mınık kuzumun bir günü bir gününe uymuyor bazen çok hareketli bazense bir kıpırtı duyarsam ne ala ...![]()
Çılgın Anne sen bizden tecrübelisin.
Herkes göğüsleri emzirmeye hazırladınız mı diyip duruyor, ne yapmak lazım. Yara olacak kanlar akacak çok acı çekeceksiniiz dediler![]()
![]()
kim diyo bunu ,bu insanlar birşeyi abartmayı ne kadar seviyorlar yaa ,canım göğüs kremleri var emzirirken sürersin olur biter ,emziren kadınlar çok büyük bir iş yaptıklarını anlatmak için sanırım böyle anlatıyorlar.
insan korkutmak yerine teselli eder ,neden böyle bu insanlar anlamıyorum yaa..
Ya sorma canım ya daha neler dediler neler. İnsan ilk defa anne adayı olunca şaşkın ördek gibi oluyor.
Aynen şu şekilde dendi; Yaralar olacakmış bebek emdikçe kanayacakmış bebek kanlı süt emecekmiş hamile kaldıktan hemen sonra krem sürmek gerekiyormuş.:18:
Ben Normal doğum istedikçe hayatında doğum yapmamış insanlar yok dr elini sokuyomuşbebeğin kafasını ters çeviriyomuş eli kolu çıkarmış off kafamı karıştırdılar şuan resmen sezeryan düşünür oldum.
![]()
Aynen canım bi gün hiç durmuyor bi gün canı isterse bir iki tekme. Bide çok anlatmamak lazım nazar mı değiyo ne.:18: