- Konu Sahibi cilgin_anne_
dudağımda uçuk çıktı bu sabah aniden
ya korktun yada nazar olabilir ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dudağımda uçuk çıktı bu sabah aniden
ya korktun yada nazar olabilir ,
hoş geldin canım ,iyiyim sağolasın ,sen nasılsın ..
Hoş buldum tatlım, çok şükür bende iyiyim. Bu sayfayı unutuyorum bazen, arada diğer tarafa da gel canım :)
yok canım ,sen buraya gel unutma ,abone ol sayfaya ,burdaki mesajlar düşer sana .
oranın havası bana göre
Tamam canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim.
sende de iyi değil mi durumlar ,bir sıkıntı yok inş.
Çok şükür Allaha şimdilik bi sıkıntı görünmüyor. Şmdi ayda bir ya kontroller beklemek sıkıyo sadece :)
istiyorsan iki kere git :))
Haklısın canım ama. O kadar para ödeyemem şu durumda. Çünkü hastaneye değil, doktorumun özel kliniğine gidiyorum. Arada sağlık ocağında kaçamak yapıp kalp atışlarını dinlemiyor değilim ama kikiki
yok canım ,sen buraya gel unutma ,abone ol sayfaya ,burdaki mesajlar düşer sana .
oranın havası bana göre değil ..
ay mona sabah konuştuğumuz konu benim hamilelik takviminde de yazıyor olaya bak yeni farkettim
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-09-2014
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
devlete de gidebilirsin arada ... ben de bugün yeni bir doktor deniycem bakalım ..
olsun kontrole geldim diyeceksin neden bişey desinler ki ,en azından iyimi onu öğrenirsin için rahatlarDevlete gitmekten korkuyorum ya, insan yerine koymuyolar ki insanı. Direkt soruyo zaten nedir şikayetin diye, bi şikayetim yok bebişe bakmaya geldim desem yolarlar beni :)
Sen ne için yeni doktor arayışındasın ?
olsun kontrole geldim diyeceksin neden bişey desinler ki ,en azından iyimi onu öğrenirsin için rahatlar
kendi doktorum çok pahalı bir hastaneye geçti ,oraya muayeneye gitsem doğum yapamam ,o yüzden değiştiriyorum
Anladım canım, İnş gönlüne göre bi yer bulursun. Ben yine Ankaraya geldim benim elti doğurdu da ona gidicez. Öfff
hayırlı olsun .. niye öff :))) sen doğurunca da öf derlerse görürsün :))
hımm durum farklı yani .sen sadece öff yazınca anlamadık ne olduğunuBeni aradıkları zaman ben tlfnu yüzlerine kapatmam, yani bana öff diyebilecekleri hiç bi hareket yapmam beni sayıp onca yol gelmiş insanlara...
isteyen öff desin, isteyen gelmesin hiiiiç umurumda değil. fifi
hımm durum farklı yani .sen sadece öff yazınca anlamadık ne olduğunu