2014 eylül anneleri geyik formatı :))

selam fıstıklaaaaaarrrr..
uzun süredir giremedim kusura bakmayın..telefondan giremiyorum tapatalkı da denedim cılgıncım olmuyor..pc de eşimdeydi, e haftasonu zaten girilmiyor..
nasılsınız bakalım geçmişe baktım biraz maaşallah siz de çocuklar da iyi görünüyor..
cilgin_anne_ arkadaşının görümcesine üzüldüm tatlım allah rahmet eylesin, gencecik kız kimbilir ne yaşadı da intihar etti..
J jang_bogo valla tatlım ailende varsa böyle temizlik hst sende de gelişme olasılığı yüksek, dikkat et kendine haaa..
Whisper84 bebişin enfeksiyonu geçti mi tamamen inşallah tekrarlamaz..
gelelim banaaaa
oğlan akşam 5 te uyudu kaldı, o yüzden şimdi ayaktayız 2 saattir nunla, birazdan deneyeceğim yatırmayı
kızım maaşallah iyi, oğlan gript, 1 haftadır yine, şimdi kzın da burnu akıyo sümüklü de çok tatlı..
bizimkinin uykusu iyi maaşallah gündüz de uyuyor gece de,, yalnız son 1 aydır gecede 3 kez kalkıyoruz emip uyuyor.. bi de sabah tuvalet saati gelişti kendiliğinden , 6-7 arası uyanıyor ıkınıyor ben de tuvalet pozisyonunda tutuyorum yapıyor kakasını yarım saat sonra uyuyor yeniden..
yere yatırınca sağa sola bazn de yüzüstü dönebiliyor, emeklemey çalışıyor poposunu dikiyor ilerlemeye çalışıyor, kollarıyla göğsüne destek verebilrise emekleyebilir yakında..
siz oturtuyor muydunuz bilmiyorum, bir aydır oturtuyırum ben,destekle oturuyor ama desteksiz öne düşüyor,
ek besine başlamadım. 4. ay kontrolünde sadece400 gr almıştı başalyabilrsin demişti dr, ben başlamadım, günde iki kez bazen bir kez mama desteği ile emzirmeye devam ettim, 10 gün sonra kontrole götürücem hala 500 gr üstünde alamadıysa başlayacağım ek gıdaya..
ben de regl oldum nihayet, en azından gebelik kontrolü yapabileceğim artık..
benden haberler b kadar.. daha sık girmeye çalışacağım
öpüyorum sizleri ve kuzuları

Oyy seni nasıl özledik canım yaaa.. chrome yahut firefox tarayıcı ile girmeyi denesen eğer onları kullanmiyorsan telefonda. Tavsiye yani bende de aynı sıkıntı olmuştu bi ara. Çocuklara sevindim kızın masallahi var. Aman zaten kardeş sahibi olanlar hep sumuklu büyüyor bizim de evvelki günün kudurukluguyla büyük hasta oldu küçüğe geçmesi an meselesi. Uyku düzeni hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen sevinirim. Gündüz kaç kere kaç dk uyuyor gibi? Kaka ya alışkanlığı çok güzel biz iki günden aşağı yapamıyoruz. Yeni bi kitap buldum bezsiz bebek tuvalet iletisiminden bahsediyor nette bi goz at derim. Belki erkenden alışır wc ye. Büyük de tatilde di mi neler yapıyorsunuz evde. Çok sıkılmıyor mu? İstifa ettin mi? Ucretsizde misin? Bursa da fırtına varmış dün konuştum elektrik şu bile kesik dediler ilçelerde. Aman lodos carpmasin

Ohhh benim yerime de eğlen canim
sağol canım
maşallah canım ..ayy bol bol kokla canım yaa valla kaç sene oldu gitmedim trabzona .
senin bu sıpaların uykusu kime benzior mutlaka birine çekmiştir ,çok zor yaa uykusuz bebek gerçekten ALLAH yardımcın olsun . hiç sorma bu ara sütlaca ara verdim başka tatlılar yapıyorum ama yakındır kocam sütlaç krizine girer yine :) bizde normal sütlaç yenmiyor illa fırın sütlaç olucak
ya bazen bizim sıpa da kalkıyor ama genel olarak fena değil ..benimkinin uykusu direk gündüz uykusuna bağlı .gündüz çok uyumazsa gece az kalkıyor ,çok uyursa gece daha sık kalkıyor ,ben de ona göre ayarladım ayarlıyorum ,sabah bakıcıda 1,5 saat filan uyuyo ,ben gelince 5 saat ayakta tutup akşam 6 gibi yatırıyorum ,8 gibi kalkıyor ,sonra da yine ayakta tutup 10 gibi uyutuyorum ,10 da uyuyunca gece 2 ve 5 gibi kalkıyor emmeye , sonra uyutuyorum 7 gibi kalkıyo sonra da uyumuyo ,tabi emzik ağzından düşünce ara uyanmaları da oluyo ama takınca devam ediyo uykuya onlar yormuyor o yüzden saymıyorum onları ..
sağol canım ..
ohh seninki şimdiden tuvalet eğitimi alıyor desene :)
maşallah canım ne güzel valla benim oğlan da baya atttırıyo kendini sağa sola ayaklarıyla çırpınmalar filan yakında döner bizimki de ama tembel vesselam .
bizim oğlanda aşırı konuşma var ,eşim sabah diyorki bu oğlan küfürbaz mı olucak ne baksana saydırıp duruyo :)
çok konuşuyo maşallah ,ikizlerimde ben hiç hatırlamıyorum böyle konuşmalarını bu geveze çok :)
canım geçen ay benim oğlan da 600 gram almıştı ,ben de günde 1 kere mama veriyorum sol göğsümü almadığından ,ben de bu sefer 6-7 aylıkken geçicem kilo alımı iyiyse ,iyice süte doysun diyorum .çünkü ek gıdaya başlayınca sütü az içiyorlar .

cumartesi canlı müziğe gittik çok güzeldi ,waffle yedim dinlerken ,akşam 930 da gittik 11de geldik ,evimin yanı ,facete etiketlemiştim millet şoklarda 3 bebeyle bi de eğlenceye gidiyorumya ,bi arkadaşım var sana nazar değer ne güzel valla hiçbişeyden eksik kalmıyorsun diyor ,dedimki hayat kısa valla herşeyi yapmak lazım..
dün eşimle danaları uyutup dayı kızına bırakıp avmye gittik bebekle alışverişe ..
bir kaza atlattıkki sormayın ,bize yeşil yanıyor 120 ile gidiyoruz yandan biri de kırmızı yanıyor olmasına rağmen önümüzden geçicek güya ve 50 ile filan yapıcak bunu resmen duruyo biz geliyoruz karşıdan .ben çığlık çığlığa eşim frene bastı .tam kıl payı durdu araba yoksa T şeklinde bir kaza oluyordu .arabada bebek de var ALLAhımmm .eşim kalkıp adama girecekti ama kadın sürücüymüş ,dedim bırak boşver ALLLAhINDAN bulsun .
yaa sürmeyi bilmeyenin trafikte ne işi var anlamıyorum hem kurallara uymuyorsun hem de bari hızlı geç geçeceksen önümüzden ,resmen trafik canavarı bunlar ,başkasına da sebep oluyorlar ..

Günaydın kızlar
Bugün yine cis vericez bakalım ona göre bi ilaç verir heralde. o kadar takmiyorum artık. Benim de her cisimde lökosit çıkar çünkü Dr bol su iç deyip yollar. Belki benden geçti kızıma bilmiyorum. Ama keyfi yerinde çok şükür o yüzden kafaya takip kendimI bebisi sikmicam. Şükür tedavisi olan bişi. Takip edip gereken neyse yaparız. Allah beterinden korusun hepimizi.

Uyku düzenine gelincee
bu ay annemlerde aynı yatakta yattigimiz için mi yoksa dönme öncesi büyüme atagindan mi bilmem 3 hafta saat başı uyandı kuzum geceleri. Ama dönme basarisindan sonra ( ) neyse ki eskisi gibi olmasa da 3 saat aralıklarla uyanıyo gece. Buna da şükür. Gündüzleri her 2 saatte bir bazısı 30dakika bazısı 1 saat değişiyor 4 gündüz uykumuz var. Gece uykusuna en gec 9da geçiyoruz ki normalde 8di ama calismaya başlayıp ogleci olacağım için daha uzun süre göreyim diye ileri çekmeye çalıştım ama 9; da da uyusa sabah 6da uyaniyo ve gece uykusu 9 saat oluyo bilemiyorum. Cuma evimize gidicez bakalım o zaman nası bu düzen olacak. Ise baslicam için biraz gerginim. Annem var neyse ki gözüm hiç arkada kalmicak ama çok ozlucem onu düşünüyorum kara kara benim de annem de çalışan bi anneydi 14 ayliktan sonra bakicilar ve kreste büyüdüm. Anneme nası hasrettim anlatamam. Hala da öyle belki doyamadigimdan aşırı bi duskunlugum vardır. Ama hayat şartları daha dogrusu ev kredisi yüzünden çalışmam gerek. Ben de çok uzun yazdim öptüm hepinizi

Ahh canım çok geçmiş olsun.verilmis sadakaniz varmis.iistanbulun gözünü seveyim yaa.elazig da öyle bayan soforle dolu dolsun tabi ben de kullanıyorum araç ama gerçekten çok kötü kullaniyolar gerçi erkekler de pek farklı değil ya. Valla trafikte kendimden çok başkalarını kolluyorum bi atlayan olmasın yola diye. Allah korusun kazadan beladan

CANIM herkeste çıkar o kadar lökosit merak etme .ah canım bizler ne yapalım ne ana var ne baba ,çocuklarımız ALLAHa emanet ,boşver hiç gözün arkada kalmasın rahat rahat başla işine ,ne işle meşguldün sen unutmu.um ,süt iznin var mı
aynen canım ben de başkalarını kontrol halindeyim hep . amin canım sağolasın

Ogretmenim canim. Okul yarım gün olduğu için süt izni kullanamicam ne yazık ki

İyi ya maşallah kuzulara. Bizimki de dönmeye bayağı yakinladi ondan mi acaba saat başı kalkıyor iki gündür gündüz akşam üzeri uyutmama yi denedim. Banyoyu denedim gene fos. Çılgın birine çekmiş demişsin ya işte o benim. Küçükken bile 10 ayliktan itibaren annem salonda volta atarken bulurmus beni geceleri sabah namazından sonra uykum çok nadirdir ayda 1 falan. En geç 6 da ayaktayım yani haa gündüz küslük yahut öğle vakti sizabiliraem siziyorum ancak dengeliyor. Size de geçmiş olsun canım. Sadaka verin yine de şükür biseycik olmamış.
Whisper canım 2 saatte bir mi uyuyor hemen emzirince mi uyuyor? ? Bizimki 1.5 saat en az uyanık kalıyor uyutamiyorum o dakika şaştı mi da bağırıyor huysuzluk yapıyor uyuyana kadar mahvediyor beni. Kg için dr a gitmedik burada hastane el değiştiriyor bazı işlemler oldu sağlık ocağına da asi yapacaklar diye gitmedik ama tartida 7.5 geliyor bence az tabii ama abiye göre bakıyorum ben. Ayda 750 gr a yakın alıyor ortalama. Şimdilik o yüzden gerek görmüyorum ek gıdaya zaten sevmiyor ne tattirsam tukuruyor kerata. Daha vakte ihtiyacı var
Eşim geçenlerde baharatligi peşinden cekyati dün de ütü masasını kırdı evde olunca çocuklar çok huysuz oluyor. Ya uyku saatlerini geçiriyor oynicam diye ya da Bi şekilde aglatiyor sürekli hangisini versem dün en son bari bizi bize bırak dedim kovaladim evden de azıcık iş gördüm. O da çok bozulmuş. İyi de calisicam diye odaya giriyor odanın ışığı yattigimiz odaya bakıyor çocuklar ışıkta uyumuyor baska oda da yok uygun. Gitti çalıştı küçük de paso uyudu o yokken uyandiramadim o derece. Büyükle de çok güzel oynadık ama ateşlendi bugün de öksürüyor. İkisini de alıp parka gittim ev güneş almıyor diye coraplara kadar soydum küçüğü montu falan çıkarttım ev haliyle durdu dışarıda koynumda güneşlendi d vitamini aldı doya doya bu gece de Uyumazsa bütün teorilerim çökecek :-(

Canim kesinlikle dönme öncesi sıkıntıları emin ol dönünce normale dönecek. Erken benimki de hep erken uyanıyo. Gece verimli uyusun da erken uyansın önemli değil. Canım benimki de bu son aya kadar 1 saat 15 dakika uyanık kalabiliyodu ama artık 2 saat dayanıyo sonrasında mizirdanip kulağını cekistirmeye baslayinca anlıyorum uykusu geliyo. O zaman ya memede ya da ayagimda sallayarak artık keyfi nası olursa öyle uyuyo genelde 45 dakika. Gece uykusu öncesi rutinimiz hep aynı canım masaj ninni pijama meme. Burda kalabalık olunca haliyle fazla uyarilmis olduğu için biraz zor daliyo gece uykusuna ama çok şükür saat genelde aynı 8 9 civarı. 10 da büyüme hormonu en yüksek seviyede salgilaniyomus o yüzden sen de geçirme canım o saati. Ve rutin yap mutlaka. Kilosu maşallah iyi seninkinin. Benimki bu ara pek emmiyo kilo 500 g aldiysa sevincem. Kontrolden sonra yazarım kilosunu boyunu. Bugün cis için gittik dra. Dr sadece lökosit anlamlı değil bebekte şikayet yoksa dedi yok çok şükür. O yüzden ilaç vermedi. Bana damantıklı geldi. Yine de takip edicem tabi

İyi ya maşallah kuzulara. Bizimki de dönmeye bayağı yakinladi ondan mi acaba saat başı kalkıyor iki gündür gündüz akşam üzeri uyutmama yi denedim. Banyoyu denedim gene fos. Çılgın birine çekmiş demişsin ya işte o benim. Küçükken bile 10 ayliktan itibaren annem salonda volta atarken bulurmus beni geceleri sabah namazından sonra uykum çok nadirdir ayda 1 falan. En geç 6 da ayaktayım yani haa gündüz küslük yahut öğle vakti sizabiliraem siziyorum ancak dengeliyor. Size de geçmiş olsun canım. Sadaka verin yine de şükür biseycik olmamış.
Whisper canım 2 saatte bir mi uyuyor hemen emzirince mi uyuyor? ? Bizimki 1.5 saat en az uyanık kalıyor uyutamiyorum o dakika şaştı mi da bağırıyor huysuzluk yapıyor uyuyana kadar mahvediyor beni. Kg için dr a gitmedik burada hastane el değiştiriyor bazı işlemler oldu sağlık ocağına da asi yapacaklar diye gitmedik ama tartida 7.5 geliyor bence az tabii ama abiye göre bakıyorum ben. Ayda 750 gr a yakın alıyor ortalama. Şimdilik o yüzden gerek görmüyorum ek gıdaya zaten sevmiyor ne tattirsam tukuruyor kerata. Daha vakte ihtiyacı var
Eşim geçenlerde baharatligi peşinden cekyati dün de ütü masasını kırdı evde olunca çocuklar çok huysuz oluyor. Ya uyku saatlerini geçiriyor oynicam diye ya da Bi şekilde aglatiyor sürekli hangisini versem dün en son bari bizi bize bırak dedim kovaladim evden de azıcık iş gördüm. O da çok bozulmuş. İyi de calisicam diye odaya giriyor odanın ışığı yattigimiz odaya bakıyor çocuklar ışıkta uyumuyor baska oda da yok uygun. Gitti çalıştı küçük de paso uyudu o yokken uyandiramadim o derece. Büyükle de çok güzel oynadık ama ateşlendi bugün de öksürüyor. İkisini de alıp parka gittim ev güneş almıyor diye coraplara kadar soydum küçüğü montu falan çıkarttım ev haliyle durdu dışarıda koynumda güneşlendi d vitamini aldı doya doya bu gece de Uyumazsa bütün teorilerim çökecek :-(

Ogretmenim canim. Okul yarım gün olduğu için süt izni kullanamicam ne yazık ki
olsun canım yarım gün çalışman da süper bi nevi süt izni daha ne süt izni olsun :)
ayy canım maşallah valla ben hayatta o kadar erken ayakta duramam ,ben de çok uykusuzum ama genel olarak uykuyu severim yani sabahın köründe dikilemem öyle . bence 7,5 gayet iyi bizimki 7 kilo anca vardır .. ben de ek gıdaya 7.ayda başlıycam inş. ohoo eşin de amma sakarmış hee bi başladımı o sakarlık işleri arkası gelir ki sizde de öyle olmuş :)
yaa bu eşin kızma canım ama bi sopa istiyo valla :)
ben evde terör estiriyorum resmen :) ses yapma ayak ucunla gir çık askeri sıkı yönetim ilan ettim ne yapayım ufaklığın uykusu bölünmesin diye ,yavrum huzursuz oluyo ,uykusunu alamazsa büyüyemez de mantığı da var bende ,rahat uyku güzel gelişim ..valla bizim sıpalar yine ateşli ,kız sabaha kadar uyutmadı iki kere calpol bir fitil verdim duşa soktum düşmedi ateşi ,en son yanıma aldım sabaha doğru düşmüştü , ay bi de lafları beni öldürcek ,yıkadım çıkarıcam ,anne üstümü giydirir misin üşümiyim anneeee diyo :)
dün evde kumpir yaptım inanılmaz güzel oldu ,dışardakilerden daha lezzetli artık hayatta dışarda kumpir yemem valla ..bugün teyzeme gidicez yiğenimle oturmaya , akşama da kokoreç pilanımız var ,sütüme de geçicek bizim ufaklık kokoreç yiycek bugün memeden artık :) ben hiç sakınmıyorum valla alışsın herşeyin tadına :)

Ohh yarasin ben de yedim geçen kokorec cok da severim. Canim benimki çok istekli yaa yiyeceklere ben bişi yerken içerken resmen lokmalarimi sayıyor ben de 6 aydan önce geçmek istemiyorum. Ama tatlarina baktirabilir miyim acaba? Siz tecrübelisiniz bilirsiniz nası başlamak gerek

İyi canım ya maşallah. Tek lokosit yüksekliği farklı birşey de ifade ediyordur belki de dr gerek yok dediyse boşver sen de. Bizim de rutinimiz var gibi gece uykusu ayrı odada ayrı Beşikte falan oluyor ama saat başı kalkıyor dün biraz oyaladim 4 saatte bire yakın emzirdim daha iyi uyudu sanki 2 saatte bir yani gece 9 12 arası uyanmasa hiç takmayacagim büyümüyor çocuk :-( saat 9 u görmemiştir daha o saatlere bırakmam kolay kolay ama gene de kar etmiyor kg fena sayılmaz ama boy hiç yok genetikten dolayı. Büyükle daha büyük problemimiz var dünden beri ateşi hiç düşmedi diyebilirim ateş düşürücü kesmedi. İshal olursa düşer dediler fitil attım kar etmedi neredeyse 12 saat sonra çıktı fitil dışarı. Kaka yapar yapmaz da ateşi düştü nispeten. Ateş olceri de bozduğu için tam.olcemedim ama diziyle başı arası fark 2 dereceyi buluyordu. Benimle de farkı 3 derece falan olunca tahminen 39 a firladifini düşündüm. Duş soğuk kompres sabaha kadar devam etti. Nane limon da yaptım. 3 ten sonra infilak oldum tabii eşim idare etti arada kalkıp baktı ateşle uyuttuk öyle. Kriz gecirmesin tek derdimiz o. Öksürük için de soğan suyu ve bal karıştırdım anında kesiyor oksurugu tavsiye ederim .

Sabah Sabah bunları yazdım ama yayinlamadi bi türlü site eski mesajı almış yine. Çılgın demek ki ortada var Bizimkini anlattım yukarıda. Hala ateş devam ama kararlıyım dr a goturmeyecegim bu sefer yapılacak herşeyi evde yapıyorum zaten. Bizimki de bu ara beni taklit ediyor. Soğanlı bal verdim öksürüyor diye bir dakika sonra yeni atak geldi bana diyor ki hih işte sana demiştim onu icersem oksururum diye bak gördün mu oksuruyorum beni hasta etti o gece havale gecirmesin bilinci açık dursun ya da kaybettiğini anlayayım diye hep konusturdum. Ne laflar yedim anlatamam o kadar ukala ki lafları büyüyünce söylese olay çıkar yani bugün gezmeye gidecektik onu da iptal ettik. Bakalım bu ateş kaç gün sürecek. Küçük de.bi tuhaf emmiyor ikide bi uyanıp geri uyumak istiyor. Eşim hayret dün beni düşünüp erken gelmiş eve 1.5 saat. Gerçi yattı uyudu bebeler gene bana kaldı ya
Walla çok bunaltıyor çoğu zaman beni. Geçen gece emzigi kaybettim uyku sersemi düştü bulamıyorum beraber arayalım dedim Sen tut feneri besikteki çocuğun gözüne sanki ağzına kaçacak tabi çocuk hortladı ben de fittirdim. Artık gerçekten uykusuzluk sonucu vitiligo başlangıcı var bende. Dengemi kaybediyorum başım inanılmaz dönüyor. Tamam yardımcı olmuyor bari yaptığımı bozmasa.
Whisper canım Ben de geç gecicem ek gıdaya kısmet olursa ama arada çok bakınca kaşığı yalatiyorum tukuruyor zaten

Off canım bari şu ev işleriyle yormasan kendini. Adamdan hayir yok belli ki sen kendine iyi bak. Buyugun ateşi düşer inşallah. Şurup vermiyorsun sanırım. Fitil daha mı zararsız oluyo? Benimki çok iştahlı canım azıcık mandalina yalattim ben yerken bana da ver der gibi elini göğsüne bi vuruşu var ki sorma lökosit olabilir dedi Dr kendi yeğeni de 7 aylıkmış benimki gibi şikayet yok ama lökosit fazla ona da ilaç vermiyoruz takip ediyoruz dedi. O yüzden bişi yapmıyorum şimdilik. Bu ayki kontrolde böbrek ultrasonu falan baktırcam onlar temiz çıkarsa ara ara tahlil yaptırıp kontrol ederim küçücük bebek. Dr bile gerek yok diyosa boş yere antibiyotik vermek istemiyorum.

Tabi canım verme zaten. Sen bol bol soğan ye hem süt yapar hem iltihap kurutur sütten de bebise geçer. Faydası olur diye düşünüyorum. Ev işi mi? O ne demek unuttum 2 gündür büyük sürekli ilgi istiyor. Ateşi 72 saati geçti hiç düşmedi 38 altına. 38.5 civarı seyrediyor bi kere 39 gördük. Galiba kerata grip olmuş çünkü evde herkeste bi öksürük başladı bitkinlik vs. İki gecedir 3 e kadar ben sonra adam nobetteyiz. Kahveyle ayakta kalicam bugün inş yoksa dayanasim yok. Ortalığı zor topluyorum supurtturmuyor büyük korkuyorum diye yemek desen zorunca yetişiyor. İmdi de hastanedeyiz kustu uyuyakaldi falan korktum geldik. Kan tahlili yaptılar ateş 38.8 di geldiğimizde şimdi düştü. Sıra bekliyoruz bakalım. Fitil daha çabuk etki ediyor o yüzden ilk tercihim.

Canimm nası oldu kuzun?

Berbat haldeyiz arkadaşlar. Çocuk gayet bilinçli öyle normal zamandaki gibi baygın yatmıyor konuşuyor oyun oynuyor iştahı yerinde sayılır. Ateş şu an 39 u bile geçmiş vaziyette. Duş alıyoruz soğuk kompres falan işte. Akşamdan beri buhar makinesi kaç posta açtım. Bronsiyolit olmuş muhtemelen minige de geçirdi o da bu gece başladı oksurmeye. Hastanede dr önce kan testi yaptı crp yüksek onun dışında kansızlık var başka da bişey çıkmadı. Dr röntgene yolladı hiç konuşmadan bi tek dinledi. Dışarıdan belli bi hiriltisi bile yok çocuğun. Daha o kadar arıza değil demek ki. Eşime röntgen cektirmesek olur mu hem ben zaten giremiyorum evde de geçen sefer verdiği tüm ilaçlar duruyor zaten öksürük surubu da yasak dedim. İyi tamam dedi orada eve geldik kıyamet koptu. Vay efendim arkadaşlarım arıyor ben nasıl ilaç almadan çıktık derim vs vs. İyi dedim hadi gidin saat 5 bile olmadı kaldı ki gece 11 e kadar çocuk dr u var. Ona da yok diyor arkadaşlarına herzamanki şeyleri verdi işte falan diyo tlfda. Dr un yanında da bu tavrı gösterir diye zaten odada diyemedim. Kan tahlili iyi olunca çoğu dr bitkiyle hallediyor. Belki de burada daha dr 'lara güvenmiyorum ondan da olabilir. Eşim de bu dr u istememişti diğeri gece geliyormuş mecbur girdik yani. Ayy ne bileyim gece kalkıyor söyleniyor Çocuk öksürüyor diye sanki film çekince bi dakikada hepsi bitecekti. Tamam yarın götürelim ne dersen o yeter ki huzurumuzu bozma diyorum o da yok. Akşam ikisiyle bıraktı başka odada yattı saat 6da yaptığım yemeği yemedi. 11 gibi aynı anda aciktilar biri hasta diye durmuyor diğeri zaten dinlemez mecbur yardım istedim ona da pişman etti söylene söylene çocuğu azarliyor öksürüyor diye. Başka türlü içindeki balgami nasıl atacak çocuk bilmem. Artık sesimi çıkarmadım. Oğlan bile söyle babaya gitsin anne beni babaya verme diyor o ateşle. O.kadar gerildi çocuk. Normalde beni anında satar bu sefer iştah kaybetmedi ya ben çok umutluyum çabuk düzelecek inş. Bi hafta daha uyanık kaldım mi yeter

Bacılar Cumaniz mübarek olsun neredesiniz yahu? İki bebe de hasta gece gündüz nobetteyim. Çok şükür 4 gün süren uzun ateş 2 saattir çıkmıyor buyukte. Ama artık çok halsiz günde 1 saat zorla uyuyan çocuk 1 saat zorla ayakta duruyor tam hasta şimdi oldu yani. Bana hayır dualar edin olur mu? Küçük de hasta balgamli gibi öksürüyor artık. Bugün ek gıdaya geçtik maalesef. Acilinden limonlu su içiyor içmez diye de azıcık keçiboynuzu pekmezi kattım içine mini ölçülerde başladık bakalım 5 ml ancak içti zaten zorlamadim. Azıcık yumusasa göğsü yeter bana. Hiriltiya donmesin diye uğraşıyorum buhar burun açma vs vs. Sizden gelecek iyi haberleri bekliyoruz 4 gözle

Canım benim ediyorum dua sana ve miniklerine. Biz de geldik elaziga. 5. Ay kontrolüne gittik. 600 g almış ve batin ultrasonu çekildi böbrekleri falan normalmis çok şükür. 8200 g 67 cm. Dr iyi dedi. Senin de iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…