ay jangcım şu doğal hayata merak sardın saralı halin harap ,bırak dağınık kalsın :)
yaa ben hiçbirşeyin doğal olduğunu düşünmüyorum o yüzden çok aşırı titiz davranmıyorum bu konularda ,her türlü gıda artık yapay ,tohumlarımız yapay ,bahçede ürestsen ne olur tohum israilden geldikten sonra ,biz yerli tohum üretemiyoruz işte düşünün ,böle devam ettikçe hiçbir zaman doğal hayata geçemeyiz ,o İsrail tohumlarunda da neler var kimbilir ,organik filan hikaye ,tohum organik değilki organik olsun ,ayrıca organik tarım için senin bahçende ekmen yetmiyor ,senin bahçenin etrafındaki bahçeler de organik olmak zorunda aynı topraktan geçiyor ,yani organik artık günümüzde hikaye oldu ..canım bence en doğrusunu yapıyor eşin ,ben nhep bu adalet duygum yüzünden çok sıkıntı yaşadım ,başkasına bile haksızlık yapılsa çenemi tutmam savunurum ,yapım bu .ve asla yanlış bildiğim şeyi biri bana yaptıramaz kimsenin hakkına giremem ,bu dönem beni kimse bi yerlere getirmez bu dilimle ,olursam kendi hakkımla bir yerlere geleyim istiyorum ,yoksa birilerinin uşağı olmak istemiyorum ,yani devlette siyaset çok ağır basıyor ,benimle aynı siyasi fikre bile sahip olsam yanlış olan bişeyi üstten biri bana yaptırmak istese yapmam ,torpille makam mevki sahibi olunca mecbur yapıyorsun çünkü seni o insanlar işe getiriyor ,o yüzden torpil filan istemem hakkımla geleyim inş. hep duam bu . ben de yaza ev durumuna göre evi montessoriye uygun hale getiricem inş. yaa günde o kadar etkinlikten bizimkiler sıkılıyo ben günde bir kere yaptırıyorum akşamları kreşten gelince .zaten yorgun oluyorlar kafaları da akşam akşam basmıyor :)) haftasonu bir iki tane yapıyorum ,senin oğlan iyi sıkılmıyor valla maşallah ..canım çocuk hırçınlığı evdeki kavgadan ,tv o kadar hırçınlık yapmıyor ,en önemlisi evdeki sevgi ilgi alaka ,anne babanın birbiriyle olan iletişimi bence
canım geçer öksürük hiç ilaç verme bekle benim bebiş de öyleydi 15 gün filan sürdü ama kendi kendine iyileşti çok şükür
hal,imi anlarsın azıcık 3 bebek nasıl oluyormuş :))