ahh canım nerde film ..
herkese selam günlerdir hastayız aile boyu .çarşamba perşembe işe gitmedim , resmen ölümcüldüm ,bebeği bakıcıya bıraktım ,çocuklar kreşe ,dayı kızı da evdeydi ,ben yattım 2 gün boyunca , danalar da çok hasta ateş öksürük diz boyu ,evde tek hasta olmayan dayı kızıydı ,eşim bile ilk defa böyle hasta ki 10 yıdır tanıyorum hiç hasta olduğunu bilmem eşimin ,resmen salgına yakalandık ,çocuklar huysuz sürekli ağlamaklı ,ağız burun talan olmuş ,ateş deseniz bi iniyo bi çıkıyo ,ben deseniz bitkinlikten baygınlık geçiriyorum elimi kaldırcak halim yok ,eşim öksürük krizlerinde 10 gündür , inanılmaz kötü günler geçirdik ,hiç böyle hasta olmamıştım ,resmen rezil olduk ,bir de üstüne migrenim tuttu ,2 gün migren krizine girdim ,ilaç da içsem geçmedimi , sütüm tamamen gitti hastalıktan çocuğa 2 gün boyunca full mama verdim , olmayacak gittim antibiyotik aldım başladım ,şimdi baya düzeldim ama öksürük gitmiyor ,oğlanın da öksürük ilerleyince doktora götürdüm doktor salgın dedi ,salgınki ne salgın kime sorsam herkeste aynı hastalık var ,öksürük gitmiyor diğer semptomlar iyileşiyor da öksürük kalıyor baya ,evde hepimiz öksürüyoruz ,o kadar hastalığa ramen küçüğü hep ayrı odada tuttum maskeyle gezdim evi sürekli havalandırdım ,sütümden geçmesin diye süt vermedim mama verdim ama sonuç sanırım o da hasta ,2 gündür gündüz uyumadı hiç ve sürekli ağladı ,bugün sabah çok hafif öksürük başlamış öksürüyordu ,ne olacak bilmiyorum çok üzülüyorum yavruma yaaa ,hastalar diye çocukları da ömrü hayatımda ilk kez yıkamadan gönderdim kreşe ,akşama yıkıycam inş. şu kış bitse de hastalık da bitse yoksa evcek kırılıp geçicez , ufaklık 2 gündür mememi almıyor ,ağzı acıyo çekemiyo zorlanıyo galiba hastaya , biberona alıştı iyice inş. bir sıkıntı olmaz ,kaç gündür yemek yapmıyorum evde ya çorba ya dışardan ,kolumu kaldıramıyorum ,işe geldim mecburen ,izin rapor almıyoruz biz lazım olur çocuklara diye .bu arada oğlanı pipiden götürdüm doktora bu hasta halimle , doktor dokuları gayet iyi toparlamış nisan mayıs gibi 2.ameliyatı yapalım dedi ,bakalım o süreç nasıl olucak .. dayı kızı da neler yapıcaktık yazık kız hasta bakarak geçirdi son günlerini ,yengem sağolsun çok iyi kadın ,işinize yarasın da her zaman gezicek mi canım hem o oraya gezmek için gelmedi sizin için geldi diyor ..eşim yarın göreve gidiyor ertesi gün gelicek inş.
o değil de bundan sonra heray 3-5 gün göreve gidiceklermiş yandığımın resmi valla şimdiden stres yapar oldum .
offf offf şu bi sene geçse çocuklar biraz daha büyüse de azıcık ohhh desem yaaa