• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Selamlar arkadaşlar uzun bir aradan sonra döndüm çok sık giremiyorum artık
Jang gecmiş olsun canım inşallah daha iyidir kuzuların.
Biz harika bir tatil yaptık annemle birlikte döndük memlekete gezdik eğlendik çok şükür sağ salim evimizede döndük
Şimdilik bu kadar görüşmek üzere ..

Whisper84 Whisper84 canım çok sağol. İnan dualarla oldu sanki bu iş. 4 gün gece kesintisiz süren ateş bitti. Öksürük nispeten %90gibi azaldı. Lakin uykusuzluk eşimi de beni de mahvetti biz de düştük. Küçük de bogmaca gibi öksürüyor kıyıp da bişey de veremiyorum istemiyor. Bol Bol ben içiyorum ki sütten geçsin bari. Bu gece de sanki minigimin hafif ateşi var :-( bu arada senin kuzuya maşallah bizde ne en var ne boy var. Sağlık vardı o da bozuldu hadi hayırlısı.
esmankara esmankara canım iyi yaptın gez eglen ne güzel. Bizi de habersiz bırakma. Uzun. Zaman oldu hakikaten
@diğer kızlar :-) :-) he he azıcık girin girdiyseniz merhaba deyin yazın daha. İnsanın canı sıkılıyor sayfayı az görünce. Hımm bi de konu açayım sevgililer günü planı olanlar var mi ne düşünüyorsunuz bakalım bu konuda?

Whisper84 Whisper84 canım çok sağol. İnan dualarla oldu sanki bu iş. 4 gün gece kesintisiz süren ateş bitti. Öksürük nispeten %90gibi azaldı. Lakin uykusuzluk eşimi de beni de mahvettüştük. Küçük de bogmaca gibi öksürüyor kıyıp da bişey de veremiyorum istemiyor. Bol Bol ben içiyorum ki sütten geçsin bari. Bu gece de sanki minigimin hafif ateşi var :-( bu arada senin kuzuya maşallah bizde ne en var ne boy var. Sağlık vardı o da bozuldu hadi hayırlısı.
esmankara esmankara canım iyi yaptın gez eglen ne güzel. Bizi de habersiz bırakma. Uzun. Zaman oldu hakikaten
@diğer kızlar :-) :-) he he azıcık girin girdiyseniz merhaba deyin yazın daha. İnsanın canı sıkılıyor sayfayı az görünce. Hımm bi de konu açayım sevgililer günü planı olanlar var mi ne düşünüyorsunuz bakalım bu konuda?
Iyi canim cok sevindim. Bu hastaligi bi atlatin cabucak toparlar kuzun.canim annem bizde. 14 subatta napariz inan bilmiyorum. Belki disarda bi yemek yer bi kahve iceriz. Gerci genelde yapilan seyler ama bilemedim. Daha yaratici fikirleri ben de bekliyoRum;)

Slmlarrr esma Hosgeldin. .jang gecmisolsun hastalik cok kotu insanin eli kolu baglaniyor :(..
Kizlar size bisey ssorcam ben prima kullaniyom ama yengem KISIR yaptigi soyledi aptamil bebelac bunlar israil mali kullanma alma diyor tatlandirici varmis obez olur diyor ilerde..arastir sende dedi :(off bende simdiye kadar prima kullandim ogluma

Iyi canim cok sevindim. Bu hastaligi bi atlatin cabucak toparlar kuzun.canim annem bizde. 14 subatta napariz inan bilmiyorum. Belki disarda bi yemek yer bi kahve iceriz. Gerci genelde yapilan seyler ama bilemedim. Daha yaratici fikirleri ben de bekliyoRum:KK66:
Daha toparlanamadik ev de en kötü sırasında birinciliği küçüğüm ve ben paylaşıyoruz. Dışarıdan yemek yiyoruz kalkacak dahi halim yoktu iki gündür. Gerçi ben hiçbirşey yemeden sadece bitki çayları ve bal ile geçirdim günleri. Bronşit bronsiyolit olan olursa tavsiye verebilirim bayağı azaldı semptomlar ilacsiz. Küçüğüm de hala öksürüyor ama eskisi kadar bogmaca şiddetinde değil. Burnundan yeşil yeşil akıntı geliyor gözleri hep kırmızı hep yaşlı :-( derdini de anlatamiyor ya en çok ona üzülüyorum. Ben de fikir çok da insan sevgi saygı görmeyince hevesi sönüyor. Yoksa birseyler tasarlayacaktim şimdi vazgeçtim :-) dün akşam maça gitme 3 hastayı bırakma dedim diye Başka şeyden olay çıkarttı sonra da atar yaptı güya maça gitti. Kendi farkında olarak mi yapıyor bilmiyorum ama bu 2. Maça gitme deyisim ve ikinci kere devamında tartışma ve 2.yarıya yetişme. Artık planlı olduğunu düşünmeye başladım. Bi hak etsin bakalım o zaman düşünürüz :-)

Slmlarrr esma Hosgeldin. .jang gecmisolsun hastalik cok kotu insanin eli kolu baglaniyor :KK43:..
Kizlar size bisey ssorcam ben prima kullaniyom ama yengem KISIR yaptigi soyledi aptamil bebelac bunlar israil mali kullanma alma diyor tatlandirici varmis obez olur diyor ilerde..arastir sende dedi :KK43:off bende simdiye kadar prima kullandim ogluma
Simdiii gelelim 10 puanlık uzmanlık sorusuna. Canım evet öyle bi ihtimal var. İçindeki korkunç kimyasallar cisle birleşince farklı maddeler açığa çıkıyormuş bunun da bebeğe Uzun vadede ne gibi zararlar getireceği meçhul. Lakin son 50 yılda artan kısırlık oranını buna bağlayanlar var. Tek başına da olsa etkili olabilir ama ona gelene kadar o kadar çok östrojen barındıran şey kullanıyoruz ki erkek çocuklarına çocukların hormon dengesi bozuluyor. Ben de ilk bebegimden beri pamuk bez istiyordum annem an yikayamazsin taşar falan diye caydirtti beni. Bunda da bitanem deneme lik aldım gayet güzel tutuyor. Tabi 2 saat sonra cikariyorsun zaten huysuzlaniyor. Aldığım bez mikrofiberdi onu begenmedim şimdi bambu bez buldum taa çin de bi firmadan sipariş ettin 3 4 haftaya gelirmiş kargo ücreti de yoktu. 2 hafta bitti bakalım bi de onları deneyeceğim kafama uyarsa komple bırakacağım hazır bezleri. Bu arada sadece prim ada değil tüm hazır bezlerde o maddeler var

Yazım hatalarından ötürü pardon kızlar. Geçmiş olsun dileklerine de teşekkürler. Henüz geçmedi dualarinizi bekleriz.

Çılgınnnn nerdesin canım yaa? Filmlere daldin bizi unuttun haa:KK66:
ahh canım nerde film ..

herkese selam günlerdir hastayız aile boyu .çarşamba perşembe işe gitmedim , resmen ölümcüldüm ,bebeği bakıcıya bıraktım ,çocuklar kreşe ,dayı kızı da evdeydi ,ben yattım 2 gün boyunca , danalar da çok hasta ateş öksürük diz boyu ,evde tek hasta olmayan dayı kızıydı ,eşim bile ilk defa böyle hasta ki 10 yıdır tanıyorum hiç hasta olduğunu bilmem eşimin ,resmen salgına yakalandık ,çocuklar huysuz sürekli ağlamaklı ,ağız burun talan olmuş ,ateş deseniz bi iniyo bi çıkıyo ,ben deseniz bitkinlikten baygınlık geçiriyorum elimi kaldırcak halim yok ,eşim öksürük krizlerinde 10 gündür , inanılmaz kötü günler geçirdik ,hiç böyle hasta olmamıştım ,resmen rezil olduk ,bir de üstüne migrenim tuttu ,2 gün migren krizine girdim ,ilaç da içsem geçmedimi , sütüm tamamen gitti hastalıktan çocuğa 2 gün boyunca full mama verdim , olmayacak gittim antibiyotik aldım başladım ,şimdi baya düzeldim ama öksürük gitmiyor ,oğlanın da öksürük ilerleyince doktora götürdüm doktor salgın dedi ,salgınki ne salgın kime sorsam herkeste aynı hastalık var ,öksürük gitmiyor diğer semptomlar iyileşiyor da öksürük kalıyor baya ,evde hepimiz öksürüyoruz ,o kadar hastalığa ramen küçüğü hep ayrı odada tuttum maskeyle gezdim evi sürekli havalandırdım ,sütümden geçmesin diye süt vermedim mama verdim ama sonuç sanırım o da hasta ,2 gündür gündüz uyumadı hiç ve sürekli ağladı ,bugün sabah çok hafif öksürük başlamış öksürüyordu ,ne olacak bilmiyorum çok üzülüyorum yavruma yaaa ,hastalar diye çocukları da ömrü hayatımda ilk kez yıkamadan gönderdim kreşe ,akşama yıkıycam inş. şu kış bitse de hastalık da bitse yoksa evcek kırılıp geçicez , ufaklık 2 gündür mememi almıyor ,ağzı acıyo çekemiyo zorlanıyo galiba hastaya , biberona alıştı iyice inş. bir sıkıntı olmaz ,kaç gündür yemek yapmıyorum evde ya çorba ya dışardan ,kolumu kaldıramıyorum ,işe geldim mecburen ,izin rapor almıyoruz biz lazım olur çocuklara diye .bu arada oğlanı pipiden götürdüm doktora bu hasta halimle , doktor dokuları gayet iyi toparlamış nisan mayıs gibi 2.ameliyatı yapalım dedi ,bakalım o süreç nasıl olucak .. dayı kızı da neler yapıcaktık yazık kız hasta bakarak geçirdi son günlerini ,yengem sağolsun çok iyi kadın ,işinize yarasın da her zaman gezicek mi canım hem o oraya gezmek için gelmedi sizin için geldi diyor ..eşim yarın göreve gidiyor ertesi gün gelicek inş.
o değil de bundan sonra heray 3-5 gün göreve gidiceklermiş yandığımın resmi valla şimdiden stres yapar oldum .
offf offf şu bi sene geçse çocuklar biraz daha büyüse de azıcık ohhh desem yaaa

ben bezlere o kadar takılmıyorum ,herşeyimizde var bir sürü yabancı madde bezden sakınsan ne olucak .mamaya gelince mecbur veriyoruz ne yapalım keyfimizden mi veriyoruz ne içsin çocuk alternatif var mı yok .. o kadar kasınca daha çok olmayacak şey başa geliyor .RABBBİM korusun hepimizi ..
sevgililer günü planım yok biz kutlamıyoruz zaten .ben evde yatmak istiyorum sadece ..belki iyileşince romantik bir film ve eşliğinde başka şeyler olabilir :) perşembe cuma eşim evde olucak ,bebeği de saba o bakıcak öğleden sonra bakıcıya bırakıp ikimiz takılalım diyoruz ama bakalım ne olur o zamana ..

Son düzenleme:
Çılgın çok geçmiş olsun canım. Eğer istersen birsürü doğal yöntem buldum denedim yaptım Veee sonuç oğlan 4 günde ben 2 günde atlattım sayılır yani en kötü kısmını. Minigime de birşeyler yapıyorum mecburen bogmaca gibiydi garibim bugün az daha toparladı. Bizimkiler normalde uyumuyor da ilk defa bu hastalıkta uykuya vurdular ugrastirmadan uyuyorlar diyebilirim. Allahım lütfen bu kolaylık diğer zamanlara da geçsin.

Çılgın çok geçmiş olsun canım. Eğer istersen birsürü doğal yöntem buldum denedim yaptım Veee sonuç oğlan 4 günde ben 2 günde atlattım sayılır yani en kötü kısmını. Minigime de birşeyler yapıyorum mecburen bogmaca gibiydi garibim bugün az daha toparladı. Bizimkiler normalde uyumuyor da ilk defa bu hastalıkta uykuya vurdular ugrastirmadan uyuyorlar diyebilirim. Allahım lütfen bu kolaylık diğer zamanlara da geçsin.
sağol canım .en çabuğudan öksürüğe iyi gelecek bir tarif istiyorum senden ..

eşim göreve gidiyor perşembe dönücek inş. bundan sonra bu ara 3-4 kez daha göreve gidicekmiş ,2 yurtiçi 2 yurtdışı ..yandımki ne yandım

Allah kolaylık versin canım. Öksürük için bir sayfa çıkarttım yaptiklarimdan. Küçük için ayvali ihlamur iyi geliyor bi şırınga veriyorum günlük. Ama en önemlisi kaloriferi kisip sürekli havalandirmak ve buhar makinesi açmak. Makinenin içine okaliptus lavanta nefes açıcı ne geçerse elime döküyorum 5 10 damla. Sırayla hepimiz burnumuza çekiyoruz bizimki küçük biraz eve yetmiyor. Yine 1 yaşından büyükler için bal limonlu ılık su iyi geliyor. Büyük oglaninki onlarla geçti. Her ikisine de bi de corekotu yağı ile masaj yapıp arkaya öne utulenmis sıcak havlu kapattım süper yumuşattı. Bazen corekotuyagi ağır gelir diye küçüğe z.yağını ilitip karabiber attım. Önce Allah sonra bunlar bayağı kendine getirdi çocukları da bizi de. Tabii ben her sabah greyfurt suyu içiyorum 1 2 dış sarımsak yutuyorum küçüğe de bana da fayda versin diye son 1 aydır ona rağmen düştük yani. Kestane bali varsa biraz delirtiyor ama.müthiş enerji verip oksurugu azaltıyor. Ben daha çok bunları katlı katlı yedim ki sutumden minige geçsin. Dün biraz ara verdim iyiyim diye bugün minik daha kötü. Çok huysuz bugün

ahh canım nerde film ..

herkese selam günlerdir hastayız aile boyu .çarşamba perşembe işe gitmedim , resmen ölümcüldüm ,bebeği bakıcıya bıraktım ,çocuklar kreşe ,dayı kızı da evdeydi ,ben yattım 2 gün boyunca , danalar da çok hasta ateş öksürük diz boyu ,evde tek hasta olmayan dayı kızıydı ,eşim bile ilk defa böyle hasta ki 10 yıdır tanıyorum hiç hasta olduğunu bilmem eşimin ,resmen salgına yakalandık ,çocuklar huysuz sürekli ağlamaklı ,ağız burun talan olmuş ,ateş deseniz bi iniyo bi çıkıyo ,ben deseniz bitkinlikten baygınlık geçiriyorum elimi kaldırcak halim yok ,eşim öksürük krizlerinde 10 gündür , inanılmaz kötü günler geçirdik ,hiç böyle hasta olmamıştım ,resmen rezil olduk ,bir de üstüne migrenim tuttu ,2 gün migren krizine girdim ,ilaç da içsem geçmedimi , sütüm tamamen gitti hastalıktan çocuğa 2 gün boyunca full mama verdim , olmayacak gittim antibiyotik aldım başladım ,şimdi baya düzeldim ama öksürük gitmiyor ,oğlanın da öksürük ilerleyince doktora götürdüm doktor salgın dedi ,salgınki ne salgın kime sorsam herkeste aynı hastalık var ,öksürük gitmiyor diğer semptomlar iyileşiyor da öksürük kalıyor baya ,evde hepimiz öksürüyoruz ,o kadar hastalığa ramen küçüğü hep ayrı odada tuttum maskeyle gezdim evi sürekli havalandırdım ,sütümden geçmesin diye süt vermedim mama verdim ama sonuç sanırım o da hasta ,2 gündür gündüz uyumadı hiç ve sürekli ağladı ,bugün sabah çok hafif öksürük başlamış öksürüyordu ,ne olacak bilmiyorum çok üzülüyorum yavruma yaaa ,hastalar diye çocukları da ömrü hayatımda ilk kez yıkamadan gönderdim kreşe ,akşama yıkıycam inş. şu kış bitse de hastalık da bitse yoksa evcek kırılıp geçicez , ufaklık 2 gündür mememi almıyor ,ağzı acıyo çekemiyo zorlanıyo galiba hastaya , biberona alıştı iyice inş. bir sıkıntı olmaz ,kaç gündür yemek yapmıyorum evde ya çorba ya dışardan ,kolumu kaldıramıyorum ,işe geldim mecburen ,izin rapor almıyoruz biz lazım olur çocuklara diye .bu arada oğlanı pipiden götürdüm doktora bu hasta halimle , doktor dokuları gayet iyi toparlamış nisan mayıs gibi 2.ameliyatı yapalım dedi ,bakalım o süreç nasıl olucak .. dayı kızı da neler yapıcaktık yazık kız hasta bakarak geçirdi son günlerini ,yengem sağolsun çok iyi kadın ,işinize yarasın da her zaman gezicek mi canım hem o oraya gezmek için gelmedi sizin için geldi diyor ..eşim yarın göreve gidiyor ertesi gün gelicek inş.
o değil de bundan sonra heray 3-5 gün göreve gidiceklermiş yandığımın resmi valla şimdiden stres yapar oldum .
offf offf şu bi sene geçse çocuklar biraz daha büyüse de azıcık ohhh desem yaaa
Canimm cok cok gecmis olsun.valla cok merak ettim seni.bi an once iyi olursunuz insallah.

Allah kolaylık versin canım. Öksürük için bir sayfa çıkarttım yaptiklarimdan. Küçük için ayvali ihlamur iyi geliyor bi şırınga veriyorum günlük. Ama en önemlisi kaloriferi kisip sürekli havalandirmak ve buhar makinesi açmak. Makinenin içine okaliptus lavanta nefes açıcı ne geçerse elime döküyorum 5 10 damla. Sırayla hepimiz burnumuza çekiyoruz bizimki küçük biraz eve yetmiyor. Yine 1 yaşından büyükler için bal limonlu ılık su iyi geliyor. Büyük oglaninki onlarla geçti. Her ikisine de bi de corekotu yağı ile masaj yapıp arkaya öne utulenmis sıcak havlu kapattım süper yumuşattı. Bazen corekotuyagi ağır gelir diye küçüğe z.yağını ilitip karabiber attım. Önce Allah sonra bunlar bayağı kendine getirdi çocukları da bizi de. Tabii ben her sabah greyfurt suyu içiyorum 1 2 dış sarımsak yutuyorum küçüğe de bana da fayda versin diye son 1 aydır ona rağmen düştük yani. Kestane bali varsa biraz delirtiyor ama.müthiş enerji verip oksurugu azaltıyor. Ben daha çok bunları katlı katlı yedim ki sutumden minige geçsin. Dün biraz ara verdim iyiyim diye bugün minik daha kötü. Çok huysuz bugün
Canim benim ilac almadiginiz biraz yavas toparliyosunuz ama en sagliklisi senin yaptigin. Tes vakitte sen de minikler de toparlayip nesenize kavusursunuz insallah

Kizlar sizin bilginize guvendigim icin soruyorum. Ben allah kabul ederse 5 vakit namaz kiliyorum.ama oglenci oldugum icin ogle ve ikindi vakti okulda oluyorum. Okulda kilabilecegimiz yer var. Sunnetlerle bir kilarsam derse gecikebilirim.o sekilde cocuklarin hakkina da girmek istemiyorum.yalniz farzlari kilsam olur mu sizce?

Whisper84 Whisper84 ilk is günün nasıl geçti canım anlat biraz. O ders saatleri için de bize bi din kültürü öğretmeni arkadaş cem etmeyi önermişti. Ogleyle ikindiyi cem etmeye niyet ediyorsun. Cem mi evvel yapacaksan oglenin sunneti farzı kılınıyor sonra direkt ikindi tarzına geçiyorsun. İkindi de cem
edeceksen de aynı diye hatırlıyorum. Gene rahatsızım nefes alamıyorum uzun yazamadim netten cem niyeti ve namazı hakkında aratabilirsin. Cem birleştirmek demek yanlış anlaşılmasın :-) hac da Efendimiz sabah hariç diğer 4 vakti cem edip kilmislar hala da hacılar öyle yapar. Ayy kaçıyorum kızlar kalorifer yandı burnum tıkandı gece 3 ten beri de uyanigim pilim bitti galiba bugunluk.

Whisper84 Whisper84 ilk is günün nasıl geçti canım anlat biraz. O ders saatleri için de bize bi din kültürü öğretmeni arkadaş cem etmeyi önermişti. Ogleyle ikindiyi cem etmeye niyet ediyorsun. Cem mi evvel yapacaksan oglenin sunneti farzı kılınıyor sonra direkt ikindi tarzına geçiyorsun. İkindi de cem
edeceksen de aynı diye hatırlıyorum. Gene rahatsızım nefes alamıyorum uzun yazamadim netten cem niyeti ve namazı hakkında aratabilirsin. Cem birleştirmek demek yanlış anlaşılmasın :-) hac da Efendimiz sabah hariç diğer 4 vakti cem edip kilmislar hala da hacılar öyle yapar. Ayy kaçıyorum kızlar kalorifer yandı burnum tıkandı gece 3 ten beri de uyanigim pilim bitti galiba bugunluk.
Canim cok sagol arastircam cem namazını. Günler iyi geçiyo çok şükür. Kuzum anneannesini çok seviyo uzmuyor. 2 tane 110 cc bırakıyorum yetiyo. Anneanne zaten uyku konusunda uzman eee 3 çocuk 2 torun tecrübe;) 2 kere 1.5 saat uyuyo. Sabahlari da ben 8.30 10.00 arasi uyutuyorum. Gündüz uykulari güzel yani gece uykumuz da bu saatte başlıyo ama devamı çok düzensiz mesela dün gece 8 den sonra 10 da ruya ogunu verdim ondan sonra bi kere uyandı 3.30 da ve uyumadi 4.30 da babaya verdim pilim bitmişti cunku:( Uyudum 2 saat o sayede süt cikarabildim yoksa zordu. Bi sabah sagiyorum evde bi de okulda 3. tenefus onu da okulda buzdolapta saklayip eve getiriyorum ertesi gün veriyo annem. Çok şükür ki annem var hem eylül e bakiyo hem ben .17.15 gibi gelince yemegimizi yapıyo. Yine de yorucu ama çok şükür allah sağlık versin bizlere ve ailemize. Benimki sevgililer günü sürprizi yapmış ama dayanamadı bugün verdi:-) derimoddan bot almış. Araba da bende ya garibim işten oralara yürümüş. Mutlu oldum cok:KK68:

Jangcanim o yöntemleri ben de biliyrm uyguluyrm da ama ise yaramiyo bizde malesef.kendi kendine gecicek mecbhr.buyukler baya duzeldi ufaklik da atlatir ins. Ihlamur veryrm .
Kocam gitti oglen .uc bebegi de uyuttum ben de erkenden yaticam gece mesaisi var .buyuk oglan geceleri kalkip yokluyo yanindamiyiz diye.uyutyrm daliyo ben yataktan o kadar sessizce cikmama rağmen uyaniyo sipa. Ins.cok yormaz.kocam da yeni varmis yollar cok kotuymus. Plani degistirmisler hep dedi konusamadik ama ins.gorevi uzamaz . Iki gune gelicek diye hesapladik.

Back