- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #3.681
Whisper canim annenin bakmasi büyük sans maşallah. Hep güzel gitsin ins .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sizin bilginize guvendigim icin soruyorum. Ben allah kabul ederse 5 vakit namaz kiliyorum.ama oglenci oldugum icin ogle ve ikindi vakti okulda oluyorum. Okulda kilabilecegimiz yer var. Sunnetlerle bir kilarsam derse gecikebilirim.o sekilde cocuklarin hakkina da girmek istemiyorum.yalniz farzlari kilsam olur mu sizce?
Sağol canım inşallahWhisper canim annenin bakmasi büyük sans maşallah. Hep güzel gitsin ins .
günaydın herkese .mahvoldum bu gece hayatımın en zor gecesiydi .hiç uyumadım desem yerdiri o değil cinnet geçiricem yakında gerçekten ,eşime de dedim beni evde yalnız bırakma diye ..büyük oğlan gece 3 e kadar uyumadı ,bebeği de uyutmadı o da uyumadı bi biri ağlıyo bi biri ,büyük oğlanın yanında yatıyorum uyutuyrm tam dalıyo diyorum uyanıyo ,bebeğin yanında beraber yatalım yok ,illa yatak odasında yatıcaz başka yerde yok bebek de yanımıza gelemezmiş ,öldürdü beni anlatamam ,biraz daha ağlamalarına devam etseydi kendimi atıcaktım valla camdan ,ufaklığı da uyutmadı ,yavrum kısık sesle ağlıyo bi yandan ,onun yanına gidip mama vericem izin vermiyor ağlama krizine giriyor sustur susturabilirsen ..AYY çok şükür bittiya bu gece daha ne diyeyim eşim öğlene geliyormuş ..kalktım sıfır uykuyla işe geldim.daha adam 3-4 kere göreve gidicek şimdiden stresse girdim napıcam bilmiyorum
kizlarrr Rabbim yar ve yardimciniz olsunnn okuyuncq cok uzuldum vallla. ..cilgin seninkiler ucuz gibi valla ....jang tursu suyu icsene ama kendi yaptigin mumkunse..bana coook iyi geldi ...benim oglumunda burnu akiyor hiriltisi var offfBizden haberler. Hala hastayım ömrümde ilk defa ilacsiz hastalık atlatmaya çalışıyorum. Sinuzite dair ne varsa içimde kalan onlar da çıkmaya. Kadın yolları ve burun akıntısı olarak atıyorum bildiğin iltihap çıkıyor özellikle burun akıntısı çok baş ağrısı yapıyor. Geçen gün migren oldum zannettim ışık çay kaşığı sesi hepsi kafamda büyüdü ağrı yaptı uyutmadi Bi türlü. Birkaç saat sürdü Allah kimseyi migrenle Imtihan etmesin çok zormuş. Kucuge de düzgün bakamıyorum şimdiye biterdi ama tek tük öksürük kaldı. Büyük iyileşti evi darma duman ediyor maşallah. Eşim son iki haftada saat olarak toplasam rahat iki gün ise gitmemiştir ya geç çıkıyor ya erken geliyor ya her ikisi birden. Baygın yatıyorum çünkü çocuğun nerede olduğunu bile bilmiyorum o derece. Bir an önce iyilessem de hayırlısıyla evi de bi adam etsem. Iyilesmek için bol bol çiğköfte yapıyoruz en prwtiginden bol soğan sarmısak oluyor ya içinde bi de acı var. Bakalım nereye kadar gidecek bu hastalık. Herkese selamlar sevgiler. Bizim Bebiş bu arada hala dönmüyor ama 10 dk kadar desteksiz oturabiliyor.
cnm hayirdir ne oldu ...hesapin iptal edilmis sanirsam..bir sure sonra acilir. .Sağol canım inşallah
sağol canım .ya aslında çok seviyorlar maşallah sürekli bebekle ilgileniyorlar bıraksam bakıcaklar ,kabullenmediler de değil ama bazen böyle yapıyorlar o da nazar boncuğu olsun artık yoksa öaşallahları var ,asla zarar vermiyorlar çok seviyorlar ,sürekli bebekle oynuyorlar ,kızım anne oğuzhanı emzirsene ,anne kaka yapmış alalımmı filan diyor :)Çok geçmiş olsun çılgın. Daha anneye bağlı dönemleri bitmedi çok normal aslında. Bizimki çabuk kabul etti Allahtan. Önce küçüğü beşiginde sallıyorum bizi izliyor sonra yanına yatıp onu uyutuyorum halen uyumadiysa. Yine de en ufak biri hapsirsa oksurse ikisi de sil baştan oluyor tabii. Allah kolaylık versin canım ne diyeyim.
Whisper annenin baktığını biliyorum senin duygularını merak etmiştim bi de pasif falan yazıyor o ne demek??
ayy tüh baya düşmüşsün inş. iyileşmişsindir şuan geçmiş olsun .Bizden haberler. Hala hastayım ömrümde ilk defa ilacsiz hastalık atlatmaya çalışıyorum. Sinuzite dair ne varsa içimde kalan onlar da çıkmaya. Kadın yolları ve burun akıntısı olarak atıyorum bildiğin iltihap çıkıyor özellikle burun akıntısı çok baş ağrısı yapıyor. Geçen gün migren oldum zannettim ışık çay kaşığı sesi hepsi kafamda büyüdü ağrı yaptı uyutmadi Bi türlü. Birkaç saat sürdü Allah kimseyi migrenle Imtihan etmesin çok zormuş. Kucuge de düzgün bakamıyorum şimdiye biterdi ama tek tük öksürük kaldı. Büyük iyileşti evi darma duman ediyor maşallah. Eşim son iki haftada saat olarak toplasam rahat iki gün ise gitmemiştir ya geç çıkıyor ya erken geliyor ya her ikisi birden. Baygın yatıyorum çünkü çocuğun nerede olduğunu bile bilmiyorum o derece. Bir an önce iyilessem de hayırlısıyla evi de bi adam etsem. Iyilesmek için bol bol çiğköfte yapıyoruz en prwtiginden bol soğan sarmısak oluyor ya içinde bi de acı var. Bakalım nereye kadar gidecek bu hastalık. Herkese selamlar sevgiler. Bizim Bebiş bu arada hala dönmüyor ama 10 dk kadar desteksiz oturabiliyor.
sağol canım .iyiyken çok güzel de üçü de huysuzlaşınca üçüz gibi oluyorlar gerçekten ..kizlarrr Rabbim yar ve yardimciniz olsunnn okuyuncq cok uzuldum vallla. ..cilgin seninkiler ucuz gibi valla ....jang tursu suyu icsene ama kendi yaptigin mumkunse..bana coook iyi geldi ...benim oglumunda burnu akiyor hiriltisi var offf
Merhaba ben surekli sizi takip ediyor qma yazamiyordum bana cok samimi ve içten geldiniz maşallah hem 3 çocuk hem iş hem eşinize iyi yetişiyorsunuz hayran kaldım bu zamanda araba şart heleki son zamanlarda olan olaylardan sonra evi satıp daha mütevazi bir ev almak akıllıca. Kolay gelsin güzel günler...herkese günaydın .yine kimse yok kendi kendime yazıyorum .sabah sabah sinirliyim yine ..eşim bakanlığa gidicekmiş beni bırak dedi ,yok bi de kahvaltı yapalım evde dedi ,söylediği saat de 8 . madem böyle işin var 7 de kalkıp yapsakya saat olmuş 745 adam ben seninle gidicem beni bırak bi de kahvaltı edelim diyo ,3 çocuk bi de kendimi hazırlıyorum tam takır bi adam hazırlanamıyor ,mıymıy da mıymıy , sinir etti beni .neyse yola çıktık 830 da o da zorlaya zorlaya ,trafik yokmuş ,bababababa tam iş saati nasıl trafik olmasın .onu bırakana kadar saat 850 oldu zaten ,ondan sonra da bir trafik size analtamam gıdım ilerleme yok ,işe geldiğimde saat 930 tu ve delirmek üzereydim.. ne bekletmeyi ne bekletilmeyi severim .uyuşuk insanı sevmiyorum ,işin varsa akşamdan söyle erken kalkalım bi yarım saat ,rahatça kahvaltımızı edelim yola çıkalım herkes vaktinde işine varsın ,zaten işe geç geliyorum bi de 930 olunca müdürden durduk yere laf yiycem ,anlatıyorum adama ne var sanki biraz geç gitsen diyor ,ya zaten işim olunca geç gidip erken çıkıyorum sürekli olursa istismara giriyor ,neyse trafikte bi de arıyor vardınmı diye ,ağzıma geleni saydım ,diyorki bana yaa ne yapayım ben dolmuşla da giderdim ama seninle vakit geçirmek için gelmek istedim suç mu güzel karıcım diyo :) dedimki yumurta bilmemne ağzındayken yapma o zaman erken kalk strese girmeyelim .neyse artık bugün de böyle başladı hadi hayırlısı .yarın ufaklığı doktora götürücem hırlıyo baya ,bu arada iyice eksilerde yaşıyoruz ,giriyoruz içeri her ay 1000-1500 ne olucak bilmiyorum şuan -4000 deyiz ,şu evi satmadan olmayacak ,arabayı satmak da hiç istemiyorum çünkü çok işimizi görüyo arabasız işe gidemem gelemem ölüm olur yollarda ,normalde dolmuşla gitmek istesem in bin otobüs bekle 1,5 saatte anca işte olurum ama şimdi bekleme yok bişey yok 15 dakikada işyerindeyim ,hem sabahları da saatleri denk getirip ayarlayamam olmaz yani ,ne yapıcaz bilmiyorum tek yol evi satmak ,o da satılmadı ,eşim tekrar kredi çekelim diyo ,hayatımızı kredi oldu çıkamayınca çek bi kredi ,faize gir .ALLAHım affetsin inş.
merhaba hoşgeldiniz .. güzel duygu ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim ,çok mutlu ettiniz beni gerçekten ,sabah sabah çok moral oldu sözleriniz ..neden takip etmek yerine aramıza katılmıyorsunuz .Merhaba ben surekli sizi takip ediyor qma yazamiyordum bana cok samimi ve içten geldiniz maşallah hem 3 çocuk hem iş hem eşinize iyi yetişiyorsunuz hayran kaldım bu zamanda araba şart heleki son zamanlarda olan olaylardan sonra evi satıp daha mütevazi bir ev almak akıllıca. Kolay gelsin güzel günler...
Merhaba şimdiden Günaydın iyi eğlenceler benim eşim hayatta izin vermez otur evinde cocuklara bak der benim için hayal eglence gezme dışarı çıkalım biraz hava alalım desem çocuğa hava çarpar otur işte evde sıcacık yediğin önünde yemedigin ardında ne var dışarıda der. Eşiniz ne mutlu size yardımcı benim içinde iki göbek atın :)herkese günaydın .hesabınızı alıcam sizin feci boşladınız ..
bizim işyerinde şefler müdür herkes göreve gidiyor ankara dışına .bi 4 bayan biz kalıyoruz .
dün müdür gelmiş burayı sana emanet ediyorum diyor bana bi de demesinmi bir hafta biz görevden dönene kadar tam gün işe gelsen olmazmı .
yuh yani dedimki bakıcıyı yarım gün zor buldum hiç bakarmı tam gün hem benden başka 3 bayan daha var onlara emanet edin niye bana emanet ediyorsunuz ben almam o emanet dedim .
delimi ne zaten derdim başımdan aşkın bi de bana işe gel diyor ,hey ALLAHım ya sabır ,alnımda bu kadın enayidir mi yazıyor da herkes herşeyi benden bekliyor bilmiyorum ,kendimi bildim bileli ailem öyleydi ,arkadaşlarım öyleydi şimdi işyerinde de amelelik yaptırmaya çalışıyorlar ,kaderim bu benim galiba ,töbe töbe yaa...haftaya işyerinden bir arkadaşla kadınalr matinesine gidiyoruz :) iyice kurtlarımı dökücem :) size bi kaç resim bile atarrım belki :)
valla ne bu tembellik yaa bizim oğlanlarda .ben de dün götürdüm ,7250 ye 67 cm çıktı .geçen ay 6600 dü ,yine de kilo alımı iyi ,doktor ek gıdaya başla 5,5 ay olmuş dedi ama 1 ay daha başlamıycam kilosu iyi biraz daha kilo alsın diyorum ek gıdada zayıflıyor benim çocuklarım o yüzden 8 kiloyu bulsun öyle başlıcam inş.Slm millet. Önce Bebiş haberleri kerata hala dönmüyor. Korkuyor diye ben donduruyorum halida hiç sevmiyor istemiyor birkaç kez abi yuvarladi benden görüp tabii kolu altında kaldı Daha dönmez herhalde yaşına kadar :-( sağlık ocağından aradılar bebeğin ölçümü var diye 10 gün falan oldu herhalde halim olmadığı için babayla gönderdim 7400 e 66 cm demiş. Ben o kadar bile beklemiyorum aslında. Bi de aşı için yazık bu çocuğa demiş. Kendi hayatımdan büyük oglumdan ve etrafımdaki insanlardan gördüklerim ve okuduklarimla anladım ki asıl yazık aşı yaptırarak yapıyoruz. Bu konu çok su götürür ama çok doğru bir karar aldığımı düşünüyorum. Hiç değilse bizim ailemiz için aşı gereksizdi annesi tüm hastalıkların antikorunu oglusuna zaten veriyor.
İkinci olarak bana gelsin sıra. Günlerdir perisanim rezil olduk ailecek. Neyse 2 gün dışında hiç dışarıdan yemedik dr a da gitmedim atlattım sanki Allahın izniyle ama ağır bi grip gibi geçti. Bebişim de ben de zayifladik sanki. Ben 46 ya düştüm komik di mi. Sürekli limon suyu iç iç olacağı bu aman zaten 47 ydim hastalıktan önce. hastalık bitse de bi adam akıllı yesem herşeyi. Canım yemek bile istemiyor koca gün. Sürekli çay meyve suyu besleniyorum sütüm daha da bollasti sanki.
Evi de şükür bugün ilk defa ayağa kalkıp bir odadan fazlasını temizleyebildim. Bu akşam 2 bebeyi de yikadim şimdi de yatiracagim.
Çılgın canım sana güveniyorlar bence ondan enayilik değil yani. Tabii durumun müsait değil o ayri şu an. Çıkıyorum daha sonra bildiririm durumları
canım ben çalışıyorum ,mecbur eşim yardım edicek ,biz eşler seviyoruz gezmeyi ,bi fırsat bulunca kaçarız eşimle hemen birşeyler yaparız kafamız uyuşuyo yani ..canım valla benim eşim benim gibisini zor bulur millet tek çocuğa bakamıyo ben 4 kişiye ve kendime bakıyorum hem de çalışıyorum o kadar olsun yani bana da toleransı .ALLAH bu erkeklere akıl fikir versin .nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bana yakın olsan seni kaçırıverirdim oraya buraya ..,bugün idari izin var kar tatili evdeyim ufaklıkla beraber ,danalar kreşe gitti ,bugün öğleden sonra ,işim bitince misafirliğe gitcem üst komşuma planımda o var :))Merhaba şimdiden Günaydın iyi eğlenceler benim eşim hayatta izin vermez otur evinde cocuklara bak der benim için hayal eglence gezme dışarı çıkalım biraz hava alalım desem çocuğa hava çarpar otur işte evde sıcacık yediğin önünde yemedigin ardında ne var dışarıda der. Eşiniz ne mutlu size yardımcı benim içinde iki göbek atın :)