- 6 Kasım 2014
- 839
- 448
- 73
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #3.601
Canim bisiyi yoktur inşallah kuzunun çok geçmiş olsunBugun doktr goturucem inslh hersey yolundadir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bisiyi yoktur inşallah kuzunun çok geçmiş olsunBugun doktr goturucem inslh hersey yolundadir
Canim prensesine geçmiş olsun. Kimseye bulastirmadan atlatir inşallah. Yaz gelsin artık da kurtulalim bu hastalık dertlerindenCanim yaa tum cocuklarin iısırması bir dönem gelip geciyo.minik niye o kadar uyaniyorki dis bizdede var emzigi isirip duruyo geviyo .bizimki de uyurken sıkıntı yapiyo ugrastiriyo.kocana kalk yardim et demiyir musun canim yaa.sutun azalir böyle .seni dusunmuyosa sutunu de mi dusunmuyo .
38beden tontis mi ayol ben tostontisim o zaman :)
Bizim kiz dun gece ateslendi , ates düşürücü şurup, fitil, duş banamisin demedi inmedi ates yaninda yattim ufaklik uyandikca git gel yaptim .maskeyle gezyrm kiz banada bulastirir diye.aksamlari bebekle odalari ayri buyuklerin.bi de bebege gecirmesinler. Ufak da bugun 1-6arasi bi türlü uyumadi huysuzdu .sabah da 6:30da ayaktaydi halbuki.bakici da uyutamamis 11de anca uyumus gittigimde uyuyordu uyandirmadim .bakicida uyaninca haber veririm git evinin işini gor dedi bi yarim saat evi topladim havalandirdim.bu kista onbes dakika aciyrm anca hava temizleniyo yoksa icerde cocuklar da hastaya yoğun nefes kokusu oluyo
Müdür sabah gaz verdi bana , sen gittiğinden beri senin işini kimse beceremiyo o işi yine sen yap surekli baskandan laf yiyoruz yeterki is iyi yapilsin istedgn saatte gir cik dedi :)) normalde mesai 830-1230 yani 4saat ama 3saatya süt izni ben 9-12calisyrm idare ediyo.gerci servisler de 855ten once gelmiyo ama sut izni hesaplarmen mecbur mesai saatinden hesapladiklarindan bir ay eksiliyordu simdi öyle olmuycak idare edicek.benim de işime geldi dedim is sorun değil yeterki izinde sorun cikarmayin bakiciyi zor buldum saati ona göre ayarladim dedim .
Sorma canım. Dün artık krize girdim. Sabah 6 buçukta kalktım çocukları kaldırdım baba baksın ben biraz yatayim dedim hani konusmuyoz da adam gene yine Duşa girdi sıcak su geliyor hazır diye. Gene kaldım mi iki çocukla dustan çıkar çıkmaz da kahvaltı falan demedi gitti. Ben ayağa kalkamadim bi portakal biraz ekmek sabah kahvaltısı oldu. Saat 9 a kadar dayanmaya çalıştım çocuğa tv açtım 1 saate ayarladım küçüğü de boyuna sallayıp uyuttum arada bağırdı ama kalkacak takatim yoktu mecburen beyimizi işten çağırdık. Hala da anlamıyor ya pes ne diyeyim. 24 saat.mutfağa bile giremedim herkes aç.kaldı tabii. Bugün de iyi değilim bakalım gün içinde ne olacak.Ah canım sen benim 2 katim yorgunsun. Allah yardimcimiz olsun. Benimki de aynen en fazla 1.5 saatte bir uyanmaya devam. Gecede 2 kere kalkardi onu bile sormuştum dra. Ne zaman biter diye. Ayy şükürsuzmusüm alışveriş eh işte canım tontis olduğum için giy çıkar giy çıkar anca 38 beden yüksek bel siyah bi pantolon 2 de kazak aldım. Yakistiramadim kendime pek bişi. Şu 6 kiloyu bi vereyim o zaman carsiyi pazar yapıcam inşallah
Benim adama sen de alismissindir, desem de kar etmiyor demesem de. Bari yüz egmeyeyim diyorum. Hayır uyuttugum yahut sakinlestirdigim çocuğu ellemese ona razıyım. Çocukları durtup durtup sonra sen al diyor. Büyük hep ısırıyordu ama bizim yegenin gelmesi olayı patlattı, antepteyken pislik çocuk demiş sürekli onu 2 ayda zor unutturmustum gene öyle demiş uyarmama rağmen çocuk gene başladı herkese pislik çocuk demeye. Tam duzeltiyorum çocuğun huyunu biri gelip bozuyor. Gözü önünde küçüğü çok sevdiği için ona da zarar vermeye çalışıyor :-( anlayacaginiz bugün pek depresifim yani. Busraya geçmiş olsun. 15 dk havalandırma yeter mi ki? Ben günde bir bazen iki saat açıyorum tüm camları biz de dışarı çıkıyoruz geziyoruz. Hep beraber uyuyoruz biz çok keyifli geliyor bana. Ne tarafimi donsem sarılacak biri var küçük bi kere benden feci grip kaptı iyi kapmış bağışıklık kazandı sizinki de.inş ufak.biseydir geçer inşCanim yaa tum cocuklarin iısırması bir dönem gelip geciyo.minik niye o kadar uyaniyorki dis bizdede var emzigi isirip duruyo geviyo .bizimki de uyurken sıkıntı yapiyo ugrastiriyo.kocana kalk yardim et demiyir musun canim yaa.sutun azalir böyle .seni dusunmuyosa sutunu de mi dusunmuyo .
38beden tontis mi ayol ben tostontisim o zaman :)
Bizim kiz dun gece ateslendi , ates düşürücü şurup, fitil, duş banamisin demedi inmedi ates yaninda yattim ufaklik uyandikca git gel yaptim .maskeyle gezyrm kiz banada bulastirir diye.aksamlari bebekle odalari ayri buyuklerin.bi de bebege gecirmesinler. Ufak da bugun 1-6arasi bi türlü uyumadi huysuzdu .sabah da 6:30da ayaktaydi halbuki.bakici da uyutamamis 11de anca uyumus gittigimde uyuyordu uyandirmadim .bakicida uyaninca haber veririm git evinin işini gor dedi bi yarim saat evi topladim havalandirdim.bu kista onbes dakika aciyrm anca hava temizleniyo yoksa icerde cocuklar da hastaya yoğun nefes kokusu oluyo
Müdür sabah gaz verdi bana , sen gittiğinden beri senin işini kimse beceremiyo o işi yine sen yap surekli baskandan laf yiyoruz yeterki is iyi yapilsin istedgn saatte gir cik dedi :)) normalde mesai 830-1230 yani 4saat ama 3saatya süt izni ben 9-12calisyrm idare ediyo.gerci servisler de 855ten once gelmiyo ama sut izni hesaplarmen mecbur mesai saatinden hesapladiklarindan bir ay eksiliyordu simdi öyle olmuycak idare edicek.benim de işime geldi dedim is sorun değil yeterki izinde sorun cikarmayin bakiciyi zor buldum saati ona göre ayarladim dedim .
Hımm canım bilemedim elma kabuğunu ben denemedim hiç yani ama dr bize şekersiz nane limon çayı veriyordu kaç aylikti hatırlamıyorum. Burnunu temizle. Okaliptus yagi ile ateş dusurulebiliyor onu da deneyebilirsin. Ama.dr a.götür belki önemli birşey başlangıcıdır. Allah şifa versinKizlar morelim bozuk..oglum oksuruyor ..dun gece hafif atesi vardi ..elma.kabugunu kaynatip versemmi acaba bu ayin 24 de 4.cu ayi bitirecek
hiç sorma canım yaa valla şu hastalık da olmasa süper olucak herşey..Canim prensesine geçmiş olsun. Kimseye bulastirmadan atlatir inşallah. Yaz gelsin artık da kurtulalim bu hastalık dertlerinden
eşine bir şey diyemiyorum ama çok kızıyorum canım ..benim eşim de her gün duşa girer ama ona sabah duşunu yasakladım ben de gireceksen akşamdan gireceksin sabah bi kere oyüzden işe geç kaldı ben de geciktim ..Sorma canım. Dün artık krize girdim. Sabah 6 buçukta kalktım çocukları kaldırdım baba baksın ben biraz yatayim dedim hani konusmuyoz da adam gene yine Duşa girdi sıcak su geliyor hazır diye. Gene kaldım mi iki çocukla dustan çıkar çıkmaz da kahvaltı falan demedi gitti. Ben ayağa kalkamadim bi portakal biraz ekmek sabah kahvaltısı oldu. Saat 9 a kadar dayanmaya çalıştım çocuğa tv açtım 1 saate ayarladım küçüğü de boyuna sallayıp uyuttum arada bağırdı ama kalkacak takatim yoktu mecburen beyimizi işten çağırdık. Hala da anlamıyor ya pes ne diyeyim. 24 saat.mutfağa bile giremedim herkes aç.kaldı tabii. Bugün de iyi değilim bakalım gün içinde ne olacak.
Sen niye ufakligi bırakıp gittin ki alışverişe. Avm ya da cami hastane falan bulsan emzirme tamam. Onun dışında gezmek çok iyi geliyor bebelere. Tavsiye ederim. Beden olarak da kötü değilsin canım Ben gene 48 e düştüm :-( 52 de.falan kalsam bari diyordum gene olmadi. Bu çabuk çökme o yüzden zaten.
Benim adama sen de alismissindir, desem de kar etmiyor demesem de. Bari yüz egmeyeyim diyorum. Hayır uyuttugum yahut sakinlestirdigim çocuğu ellemese ona razıyım. Çocukları durtup durtup sonra sen al diyor. Büyük hep ısırıyordu ama bizim yegenin gelmesi olayı patlattı, antepteyken pislik çocuk demiş sürekli onu 2 ayda zor unutturmustum gene öyle demiş uyarmama rağmen çocuk gene başladı herkese pislik çocuk demeye. Tam duzeltiyorum çocuğun huyunu biri gelip bozuyor. Gözü önünde küçüğü çok sevdiği için ona da zarar vermeye çalışıyor :-( anlayacaginiz bugün pek depresifim yani. Busraya geçmiş olsun. 15 dk havalandırma yeter mi ki? Ben günde bir bazen iki saat açıyorum tüm camları biz de dışarı çıkıyoruz geziyoruz. Hep beraber uyuyoruz biz çok keyifli geliyor bana. Ne tarafimi donsem sarılacak biri var küçük bi kere benden feci grip kaptı iyi kapmış bağışıklık kazandı sizinki de.inş ufak.biseydir geçer inş
Hımm canım bilemedim elma kabuğunu ben denemedim hiç yani ama dr bize şekersiz nane limon çayı veriyordu kaç aylikti hatırlamıyorum. Burnunu temizle. Okaliptus yagi ile ateş dusurulebiliyor onu da deneyebilirsin. Ama.dr a.götür belki önemli birşey başlangıcıdır. Allah şifa versin
benim eşim de her cuma mutlaka alır gusül abdesti alışkanlık olmuş ..Yahu cildiracagim adam diyo ki bugün de cuma gusül alayım. Ben yarım saattir yatıyorum daha keyif derdinde çocukları 10 günde bir yikiyorum neredeyse kendim haftayı buluyor beyimiz günlük duş derdinde. Ağzım yokmuymus soyleseymisim. Ben varken çocukları delirtiyor bi de banyoya girsem ev ne olur acaba? ? Walla delirtecek beni off of
hoşgeldin canım önce bi selam sabah verseydin. Kime diyorsun bi de isim yazmamissinaman ALLAH bu ne hız ,allah yardımcınız olsun
ben okurken yoruldum vallahi
selâmün aleyküm hayatım Hem sana ,hemde jangbogo yahoşgeldin canım önce bi selam sabah verseydin. Kime diyorsun bi de isim yazmamissin
sağol canımselâmün aleyküm hayatım Hem sana ,hemde jangbogo ya
allah yardımcınız olsun
a.s. canım .bebeğine göre değişir bu durumlarSelam kızlar netim yoktu giremedim kızımin gece uykuşu yok su aralar çok uykusuzum ve ara ara ağlıyor mızmızlandi 4.ayına girince sizde de var mi zombi gibi oluyorum
ahh canım benim bence eşinin yardımına dua et yine de hiç yoktan iyidir ,daha ilk annesin zamanla alışacaksınEşim yardımci oluyor ama yeterli olmuyor bana
valla ben oğlana ve kıza bu sefer peditus verdim işe de yaradı aslında ayakta tuttu ,kızım çok şükür atlattı antibiyotiksiz ,sıra oğlanda inş. o da atlatır ..Selam kızlar. Hem bi selam vereyim hem de bi şey paylasayim dedim. Peditus la ilgili haberler çıkmıştı içindeki bir maddeden dolayı. Bi bakın nette vardır kesin. Muadili birseyler olabilir. Haftasonu havaları iyi görünce bahar temizliği gibi kaldırdım her yeri. Sonra da kollarim et kesti bugüne kadar sarktı bakalım bugün bitecek mi. Kolay gelsin herkese hastalara geçmişler olsun. Çılgın ayrı geniş bi zamanda yazarım sana da şimdilik sadece maşallah Allah güç kuvvet versin demekle yetiniyorum. Veee herkesi yeniden buraya bekliyorum. Benim bebe hala tembel Allah bilmiş de vermiş yoksa ikisiyle başa cikamazdim zaten iyi ki de böyle ağırdan alıyor diyorum çoğu zaman.
Aynen benimki de öyle canım 3 haftadır. Gece saat başı uyanıyo.Selam kızlar netim yoktu giremedim kızımin gece uykuşu yok su aralar çok uykusuzum ve ara ara ağlıyor mızmızlandi 4.ayına girince sizde de var mi zombi gibi oluyorum
GEÇMİŞ OLSUNcanım tekrardan. şu hava nemlendiricileri var ya soğuk buhar verenler onlardan alabilirsin ortamın nemini bi ölç ama önce bu haftaydı galiba bim de bile vardı da ben yetişemeden bitmiş nemölçer. gerekliyse soğuk buhar makinesi al. bi de soğanı ikiye kes burnunun dibine koy hem öksürüğü kesiyor hem burnu açıyor :) polonyada dr lar öğretiyormuş :)Kızlar Merhaba
bebisim idrar yolu enfeksiyonunu atlattı derken şimdi de oksurmeye basladi çok sık değil ama çok sesli böyle yankili yankili oksuruyo. Korkutuyo beni. Ateş yok çok şükür. Burnu da açık ama. Yine de gotureyim dimi doktora? Ne dersiniz
ay jangcım şu doğal hayata merak sardın saralı halin harap ,bırak dağınık kalsın :)Aaa gamze21 atlamisim canım mesajını. Sen ne alemdesin bebişin ne yapıyor anlatsana biraz.
M minnakim2014 canım benimki de gece defalarca kalkıyor yazmıştım bi de şimdi sabah uyanma saati 5.30 oldu :-( hoca ezan okuyor biz uyanigiz almazsam bile kendi kendine yarım saat bi saat bağırıyor babayı ab iyi uyandırıyor eşşek sipam benim yani zoraki kalkıyorum o uykusuzlukla. Hele dün banyo sonrası yine uykusuzdu. Banyodan sonra 24 saat uyumuyor bu sabah bile maksimum 45 dk uyudu. Diş sancıları başlıyor bence. Belki de büyüme donemindeler. Ayy ama.sabah sabah o kadar enerjik ve sevgi dolu bakıyor ki tüm uykusuzluk sinir dağılıyor bende cilgin_anne_ canım yazamıyorum ki yazsam blog actiydim aylar önce hepsi bir arada dursun diye oraya yazicam yaptıklarımı. Hocam la papaz olduk ders de yapmıyorum diye. Bu oğlanlar bu ara iyi kilitledi beni. Temizlikte eline su dokemem canım. Ben deterjansiz temizliğe sardim nasıl yaparım birsürü şey deniyorum ev kimya lab i gibi oldu sıvı sabun,cif, makine deterjani, yüzey temizleyici falan yaptım. Sirke sürekli yapıyorum herşeyde vazgecilmezim oldu. Evi de montessoriye daha uygun hale getirdim bazı yerlerdeki halıları da kaldırdım evin şeklini değiştirdim beğenmeyip sürekli değiştiriyorum oyuncaklara yeni yerler buluyoruz günde bir kez de bebelerle yürüyüş yapınca yemeği zor yapıyorum yani. İkinci dönem krese vermicem yine kiyamiyorum bi de guvenemiyorum evde günde bir yahut iki kere kapisiyoruz yoksa hep aktiviteyle geçiyor gün. Aktivite uyduramazsam günde 3 tane işte o zaman yandım. Canıma okuyor. Ama montessori deki düzen kısmı henüz tam oturmadi bazı oyuncakları topluyor bazılarını hiç ellemiyor bile. Bebeklere geçmiş olsun. Eşimi sağlık ocağından aramışlar yaptiemayacaksaniz da gelin imza atın diye yarın da hem pazara hem oraya gideriz. İyi dayaniyorsun sen de kuzum. Bizim adamın 3 aylık gezmesine seçim durağı geldi seçimden önce paralelcilerin canına okuyun benzeri söylemler dolaşıyor kulislerde. Yazık sonuçta esnaf adamlar eşim adaletli davranıyor ama sucu bucu diye değil şükür. O nedenle nisan dönemi turneler iptal rahat rahat okula giderim belki 2.dönem malum kayıt dondurdum üniversitede. Arkadaşına da üzüldüm. Çocuk çok tv izliyordur ondandir o hırçınlık. Hele bi montessori anlat sen ona kuzu gibi olur. Küçük ağlayarak uyuyor şimdi de gözü kapalı çığlık çığlığa. Onunla ilgileneyim biraz ya kaka geldi çıkmıyor ya diş yazık yavruma :-(
canım geçer öksürük hiç ilaç verme bekle benim bebiş de öyleydi 15 gün filan sürdü ama kendi kendine iyileşti çok şükürKızlar Merhaba
bebisim idrar yolu enfeksiyonunu atlattı derken şimdi de oksurmeye basladi çok sık değil ama çok sesli böyle yankili yankili oksuruyo. Korkutuyo beni. Ateş yok çok şükür. Burnu da açık ama. Yine de gotureyim dimi doktora? Ne dersiniz
hal,imi anlarsın azıcık 3 bebek nasıl oluyormuş :))GEÇMİŞ OLSUNcanım tekrardan. şu hava nemlendiricileri var ya soğuk buhar verenler onlardan alabilirsin ortamın nemini bi ölç ama önce bu haftaydı galiba bim de bile vardı da ben yetişemeden bitmiş nemölçer. gerekliyse soğuk buhar makinesi al. bi de soğanı ikiye kes burnunun dibine koy hem öksürüğü kesiyor hem burnu açıyor :) polonyada dr lar öğretiyormuş :)
yaa biz de bugün sağlık ocağına gidicez imza vermeye dilekçe falan gece bebek de uyutmayınca gece kalktım araştırma yaptım kağıda döktüm. marjinal bi karar gibi geliyor benim bile kulağıma halen ama Tr de de dünyada da olan bi ekol. herkesin yaptırmamak için sebebi farklı tabii.. dr la görüşelim bakalım hele. neyse sağlıcakla kalın bu ara bebek bakıcılğı da yapabilirim 3. bi çocuğa talip oldum:) yazık annesi seminerde babayla işe gidiyor 5 yaşında. eşim söyleyince annesini aradım bi düşünelim dedi 3.ye nasıl bakacan dedi deim ben bakarım büyükle kafaları saryo zaten etkinlik falan da yaparım onlara. bugün pazar vs var da bakalım gönderecek mi? açıkçası ben pimpirikli bi anne değilim kat kat giydirmem koşmasına mani olmam terlerse üst baş değiştirmem en fazla havlu koyarım ki 3 kere bile koyduğumu hatırlamıyorum onun yerine ince 2 kat giydirir oyun başında birini çıkartırım o kadar. çocuğa birşey olursa diye de korkmuyor değilim maksimum 3 gün ama bebek bakmak çocuk bakmak ne kadar zor bişeymiş düşüncsi bile