2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Ayy süper plann bayıldım

Kızlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Çok şükür bişi yok dedi Dr cigerleri boğazı falan. Ama ben gece uykusuz diye bi idrar tahlili istedim ve ne yazık ki yine lökosit Dr kültür istedi nihayet ona göre ilaç verecek. Bakalım inşallah iyilesir kuzum.

Sizi de heyecanla takip ediyorum. Idolumsunuz ama ben yaninizdan bile geçemem. Maşallah jang ve çılgın enerjinize

Ayy süper plann bayıldım
sağol canım
sağol canım takıl bize hayatını yaşa :)

Bu arada cumbo nerelerde yaa
cumbonun telden kkya girilmiyormuş pcde eşindeymiş az önce konuştum ,tapatalk yükle dedim bi bakayım dedi .inş. yakın zamanda gelir .

ayyy şoklardayım millet çok kötü oldum çok tuhafım tüylerim diken diken oldu .
çokkk etkilendim çokkk

Noldu canım yaa meraktayim

Çılgın ne oldu kız? Cumboyla mi şu arkadasinla mi ilgili?
Whisper gene geçmiş olsun tatlım. Sen kendine dikkat et aslında senden geçiyor olabilir iltihap. Bi kendine tahlil yaptirsana yahut da bol bol sarmısak yut gün içinde. Adaçayı demle iç Bebiş de sen de rahatla biraz ya
Cilgincim haklısın belki organik tohum yok da kendimi o noktada değil temizlik ve kimyasal konusunda kasiyorum. Ekmeginde içinde geçen radyoda dinledim fırıncılar odası başkanı tekzip yaparken duyduklarim yetti bana. Evde yapayım istiyorum artık. Şeker yerine de hurma kayısı yaban mersini kullanıyorum tatlilarda. Yoksa dediğin gibi hepsi gdo kacamazsin ki. Deterjanlarin hepsi balkonda. Onlardan kurtuldum zaten parfüm sikmiyoruz. Bu ara da bebisimi hazır bezlerden kurtarmaya çalışıyorum nasıl yapılabilir araştırıyorum. Bi tane kumaş bez aldım da içeriği onun da naylon neredeyse tabii ki digerlerinden iyi ama bakayım. Size iyi seyirler o kadar zamandır film izlemiyorum ki kesintisiz en son evim sensin e sinemaya gittim ondan önce de bi o kadar vardır hani. Eskiden arsiv deviren ben şimdi anca fragman programı takip ediyorum tv den.
Bize gelince bugün anaokulu müdiresi arkadaş geldi. dönmediğini öğrenince şaşırdı ayağı yan basıyor kendini geri atıyor falan bişeyler söyledi canım sıkıldı. benim oğlan 2.5 aylıkken döndü de dedi tipik klişe olarak. dedim benimki de ilki 2.5 ayda döndü ne yapayım çocuğu yere koysam abi üstüne binip atcılık oynamak istiyor anlamıyor ki o onu taşımaz zevk almaz. baba gelince yere atsam ah yavrum yerde kalmış diyor kucağa alıyor. ee nasıl öğrenecek bu çocuk??
bugün o arkadaş 5.5 6 yaşındaki oğlunu bıraktı 5 saat falan baktım. 3 çocuk cok da zor değilmiş hani :) 2 makine çamaşır katladım yerleştirdim bi makine yıkadım iki ayrı soslu 2 ayrı çeşit makarna farklı zamanlarda yağtım. akşam yemeği kaldı tabii eşimi bekledim ona o da gelince menü değiştirtti. sular da kesikti uzunca bir süre yoksa bulaşıkları elde yıkayacaktım :) küçüğe bugün bez bağlamadım bi de :) abinin alıştırma külodu falan idare ettik. yavrum sevmiyor hazır bezleri. ben de. altına kumaş bezini bağladım misler gb uyudu daha ömründe 3. falan uykusu 2 saat süren maşallah diyim. kaka yaptı onun rahatlığı galiba. sizinkiler ne sıklıkta yapıyo. resmen iki günde 1 e çıktı bizim?? büyük danalar evde bisiklet binmek istedi salondan halıları falan kaldırdım koydum ortaya 1.5 saat sürdüler takır takır gacır gucur. yakan top oynadık trenlerle falan oynadık ohh çok güzeldi.. 3.yü de yapmaya yaparım da her birinin farklı dönem farklı ihtiyacı. bana göre hava hoş tabii ama bebelerimin hakkına girmek istemem. adamdan köşe bucak kaçıyorum resmen :) off of daha kafamda neler var. bezsiz bbek kitabını öğrendim bugün. ilginç bi akım ama 2 ay önce bende yapabilirdim diyordum bakalım cesaret edebilecek miyim?
oyyh yoruldum sanki. bebem uyumuşken uyuyayım bari. 3 çocukla daha enerjik oldum sanki. ilk 2 si birbiriyle oynadı küçüğü dürtüp uyandıran olmadı o üstüme kalmadı. kaldığı zaman da mama sandalyesini kurdum oturttum içine ohh mis. bundan sonra yeri oraası beyimizin. evi de oyuncakları da iyice bir düzenledim. 3 koli oyuncağı salona dip köşe yerleştirdim halıların bi kısmını kaldırdım çünkü ev acayip sıcak yetiyor olan. hafta başından beri bu yüzdendi giremeyişim zaten.
inanın bana evde anne olmak dışarıda anne olmaktan çok daha huzur verici. dışarıya işe gittiğiniz zaman yarınız evde bebekle kalıyor. şimdi bütün halde evdeyim:) bakalım 2. dönem ne yapacağım. ohh kimse yok diye yazdım da yazdım.. banane banane gelin işte siz de:)

Noldu canım yaa meraktayim
ay o arkadaşımın görümcesi intihar etmiş ... kız 30 yaşında gencecik . dün söylentiler alevi -sünni meselesinden dolayı demişlerdi .kız aleviymiş sevdiği sünni ,babası vermemiş filan dediler ..nefret ediyorum böyle şeylerden bıraksınlar insanlar utlu olsun ne oldu şimdi ,bir can gitti ,kız ölmüş .o kadar üzüldümki anlatamam size ..
nedir yaa üç günlük dünyada ikisi anlaşıyorsa bırakın mutlu olsunlar ,anne babalara da kızıyorum , anlaşamazlarsa kendileri ayrılır ilerde dünyanın sonu mu anlamıyorum .neyse akşam gittim cenaze evine ,arkadaşım alevi ,adetlerini de bilmiyorum tabi biraz çekindim açıkçası ,neyse işte sağolsunlar çok sever kvsi filan beni ..yine günün kadını oldum ,arkadaşım ablasıyla tanıştırdı abla bak sana bahsettiğim süper anne bu diyo :) dedim sus şimdi yerimi ALLAH aşkına est. ne demek filan ,aile hiçbirşey anlatmıyor ,yok sevgilisi face te birlikte fotoğraflarını tüm aileye yayınlamış dediler kız da bunalıma girmiş demekki çok özel fotolardı ama ben inanmadım buna .
bir de bu olaydan bir gün önce arkadaşım bana faceten işte kayınvalidesi ve görümcesini savcılığa vereceğini ,çocuklarına onlar bakıyorya , yenilir yutulur cinsten olmayan bişey yaptıklarını ,bir daha çocuğu asla onlara bırakmak istemediğini yazmıştı çok sıkıntılıydı ,bence aile içi bir tartışma oldu ,kız da bunalımdaysa yiğenine bir şey mi yaptı ALLAH korusun . o kadar şeyi yazıp ertesi gün intihar etmesi çok ilginç .bana yazmasa ben de bunlara inanırdım ama yazdıklarını akşam tekrar okudum ,çok faklı bir iş var işin içinde .e insanlara da soramıyorsun sonuçta özel hayat ama çok üzüldüm,bi de kız 5.kattan atlamış yere düşmüş ,abisinin kollarında can vermiş dediler ,bir tuhaf oldum ,hala şoktayım kurtulamadım etkisinden ..
canım ozaman 3.çocuğu bekleriz .öyle 1 gün bakmayla olmuyor o işler :) 3 ü birden ağlamaya başlasın da görürsün o zaman sen :)
valla benim oğlan da yarı dönüyor yakında döner gibi ama bana da geç geliyor bu durum valla hayırlısı artık ..sağlıklı olsun da varsın geç dönsün .
sen uğraş canım yakında kafayı sıyırıcaksın pes ettim ben bu doğal mevzulardan diyeceksin:))
ama uğraşmanı takdir ediyorum büyük başarı bence süpersin..

Jangcim bu ne enerji maşallah:) senin artık kitap yazacak kadar bilgin ve deneyimin oldu. Yaz valla ilk alan ben olurum

Ahh çok acı canım yaa çok üzüldüm kızın bu hazin sonuna ama dediğin gibi işin içinde aşk olayından başka şeyler de var bence. Allah şaşırtmasin sasiranlarla da karsilastirmasin

Kizlar benimki de tam donemiyo anca sağa sola. Ama yeni hareketi kendini yardimsız kaldirabiliyo beline kadar

Son düzenleme:
Ahh çok acı canım yaa çok üzüldüm kızın bu hazin sonuna ama dediğin gibi işin içinde aşk olayından başka şeyler de var bence. Allah şaşırtmasin sasiranlarla da karsilastirmasin
amin canım
Kizlar benimki de tam donemiyo anca sağa sola. Ama yeni hareketi kendini yardimsız kaldirabiliyo beline kadar
benimki de öyle bi 15 gündür kaldırıyor kendini

Hehe benim cadı duydu heralde sesimizi az önce döndü kendi de sasmis kalmış yaptığına. Yeri genisti allahtan düşmedi

Slm millet. Bende pes etmek yok sabah eşimin yeni doğum yapan arkadaşına gidecektim adam evdeymis biz de sahildeki büyük parka indik sabah 10 da. Oradayken gel uyandık diye aradılar bi de yarım saat yokuş çıkıp oraya gittik. Orada ikinci kahvaltı yaptık oğlanlar oynadı uykuları gelince eve geldik tabi dönüş yolunda yine parka uğradık eve geldik ikisi de öldü uykudan uyudular Ben de perişan evimi topluyorum. Gece 3.30da yattım 6.15 te kalktım aksam 7 de sizarim herhalde. Gece bambu bez sipariş verdim yurtdışından 3 4 haftaya gelirmiş kargo ücreti yok. 40 tl ye iki tane aldım burada mikrofonlar olan bi taneyi 60 tlye almıştım :-( şimdi kalkıp elde bulasiga başlamam lazım makinem günden güne daha kötü yıkıyor sanki. Ya da yapacak iş bulamıyor ona da sariyorum
Bizim.aile komple temizlik manyağı. Annem teyzelerim hepsi psikolojik tedavi görmüşler korkudan 15 yaşıma kadar doğru düzgün temizlik yapmadım ben de manyak olacam diye ama nasip bugüne imiş ha ha ha

Aaa çılgın ya çocuğun ya kızın cinsellik ile ilgili bi sıkıntı olabilir mi acaba? Adamla buluşma yerine falan çocuğu götürmüş olabilir mi? Bu tarz şeyleri çok duyuyorum okuyorum da hep böyle kötüsü geliyor aklıma. Allah sabır versin ailesine ne diyim. Gerek yok ayrimlara aman aynı aileden evlenen de ayrılıyor yurtdışından evlenen de.
Whisper hadi gözümüz aydın bizimki de sırt üstü iken kendi etrafında daire çiziyor çok komik. 6.ayda dönüyor olması lazimmis gece ona da baktım şimdi yan dönse yetermis 5 ayda. Onu zaten ne zamandır yapıyor. Sandalyede oturmayı çok seviyor bizimki çok mutlu oluyor

Hehe benim cadı duydu heralde sesimizi az önce döndü kendi de sasmis kalmış yaptığına. Yeri genisti allahtan düşmedi
oh maşallah
ayy sende de o temizlik profili yok ama doğal üründen kafayı yeme profili hayli yüksek :)
ay canım bilmiyorum yarın eşimle beraber gidicez tekrar taziyeye bakalım bir şey öğrenebilecekmiyiz ..
bugün dayı kızıyla bowlinge gidicez ,akşama hamsi partisi var ,yarın da üst komşum ve dayıkızıyla yandaki mekana canlı müziğe gitme planımız var ,bebelerin ikisini danaları uyutup ufaklığı da babaya bıraktımmı tamamdır inş. du aedin de sorun çıkmasın gidelim ,yarın bir de çocukları oyunparkına götürcez yine ...

kreşte İngilizceye başlamışlar vide oekliyorlar hergün ..

Ohhh benim yerime de eğlen canim

SLM kızlar ya bu aralar cok mutluyum kızım artık gece uyuyor ama gunduz uyumuyor oyun oynuyoruz am kızım daha donmedi ya kısa zamanda doner ınsallah gecmısı okumadım okuyacam ınsallah mutlulugumu sızle paylasayım dedım cılgıncım ben bır hafta sonra trabzona kayınvalıdelerıme gıdecem ınsallah senın yerınede memleketımızın havasını koklarım

Nasi uyuyo canım kesintisiz mi

Aaa M minnakim2014 Ben trabzondayim canım beklerim müsait olursan bebise de maşallah. En çalışkan Whisper inki çıktı bizimkiler zamanını bekliyor.
Çılgın ohhh sen de gez toz anacim ben bugün ikisini de uyutup ancak pazara gidebildim. Bi de 2 market bi züccaciye dolaştım. İki bebe de gece 4 buçukta uyandilar. Büyük uyumadı küçük de 5 buçukta zor uyudu. Büyüğü 8e kadar idare ettim ekmek pisirdik beraber yemek yaptık oyun oynadık martilari seyrettik ben yattım kalktım onu yatirdim dışarı çıktım bi meyve yiyip. Saat 2 de ancak yemek hazır oldu sutlac da yaptım fırına atmadım ama bu sefer. Ekmeğin peşine fırın sıcak oluyor bi daha öyle yapicam cilgincim sevgili sutlac ustası. Hamsikoy de akraban vardır kesin
Biz de şimdi gezmekten geldik akşam oturması. Biraz nette dolaşıp yatacagim. Bizimkiler baygın düştü ayilmasinlar diyorum artık bu gece başım dönüyor denge problemi yaşıyorum uykusizluga bağlı :-(

Dün gündüz 3 ten gece 10 a kadar uyumayan çocuk saat başı kalktı gece de. Herkes mi böyle yaa? Uyutsam da aynı unutmasam da. Neyse ki bu sabah arkadaş mesaj göndermiş bebeğin sağlamasından dolayı anneye verilen ecirle alakalı da moralim düzeldi. Demek ki sevaba çok ihtiyacım var bizim bebeler anasının dünyasını değil ukbasini düzenliyorlar
Sizin uyku duzenleriniz nasıl gündüz uyumuyor dediğiniz çocuk hiç mi uyumuyor? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…