Canım burdayım ben de ama minigim gündüz ne kadar neseliyse gece o kadar huzursuz
yarın bi dra goturcem bakalım hem bi genel baksın arada öksürüyo çünkü hem de idrarina bakilsin. Temizlenmistir inşallah enfeksiyon. Kızlar dua edin nolur. Hicbiseyden keyif alamıyorum hep aklımda sürekli cis kaka koklayan elinde ateş ölçer dolaşan bi tip. Istemiyorum böyle pimpirik anne olmayı ama elimde değil
yarın iyi sonucunu alirsam çok rahatlicam inşallah
canım neden bu kadar pimpiriklisin sen ,bak biz burda tecrübelerimizi yazıyoruz bizi de mi okumuyorsun hiç ,böyle en ufak şeyi kafana takarsan hasta olursun .. rahat ol biraz ,kafanda büyüttüğün kadar ciddi bir sorun olsa mutlaka bir belirti verir ,inş. iyidir kuzucuk
Çok sevindim canım bakicisina alismasina. Daha da düzene oturur yakın zamanda inşallah. 600g da az değil canım maşallah
sağol canım .yok yaa 600 gram iyi değil bence .sürekli kusuyo zaten ne olucak bilmiyorum kırk kere üst değiştiriyoruz ..
Kızlar size de cevap yazacağım ama önce sevincimi paylasayim dedim. Mayası da dahil herşeyiyle ev yapımı tam buğday ekmeği pisirdim az önce
el işi dersinden pekiyi almış çocuk gibiyim. 5gündür buna ugrasiyordum. Şimdi iç huzuruyla uyuyabilirim sabaha ekmek alma derdi yok
inşAllah devam ettiricem. Yeni yine yeniliklerle bekleyin beni anacimm
ohh kokusu bile geldi jang sabah sabah yapma etme :) sen bu ev işi olaylarına fena taktın valla sonun hayır olsun :) bakalım yarın ne yapıcaksın merakla bekleyelim..
günaydın herkese ..cumbo bak iyice boşladın okuyorsan bi şekilde haber ver bize ..
dün bizim de banyo günümüzdü ,haftasonu bi koşuşturmaca bi yorgunluk .tabi eşim evdeyken sil süpür de yapamıyorum evi .. götürüyo :) bugün pazartesi temizlik günüm... gider gitmez ufaklığı yıkayıp uyutucam ben de temizlik yapıcam inş.
sabah çocukların servisi iyice abartarak 810 da alması gerekrken 740 da bana çağrı atmış ,ben duymamışım tabi o saate ne duyucam bi daha 750 de tekrar atarken duydum ,aradım ağzıma geleni saydım ,önceki servisleri eken bitmiş de gelmişler öyle diyor şoför .dedimki ben o saatte nasıl hazırlayayım bekleyin aşağıda yapıcak bişey yok ,insanlar bi tuhaf yaa bir haftadır şu servis olayını halledemediler gitti ,şoförün kafası basmıyor bi türlü kırk kere anlattık ,eşim indi bu sefer aşağı danaları vermeye ,o da demiş ben saatinde veririm çocukları erken gelrseniz beklersiniz diye .. o koşturmacada kahvaltı hazırlamıştım eşim yaptı ben yapamadım ,ufaklık da emmedi toktu sanırım mecbur sütü sağdım bakıcıya dedim bu emmedi aç hemen bu sütü içir ,evden çıktığımda saat 835 geçiyordu ,ALLLAhtan tarfik yoktu da 855 gibi işteydim .zaten yarım gün gidiyorum bi de geç kalmak istemiyorum ,şimdi müdürle durduk yere takışmanın anlamı yok ...bakalım bu ay benzin kaç para gelicek her gün işe gidiyorum ,15-20 km var inş. çok yakmaz .. ay araba olmasa naparız bilmiyorum yaa elimiz kolumuz valla ..
bugün temizliğimi yapayım rahat edeyim ,banyoları filan da güzelce fırçalıycam .ellerim temizlik ve suyun içinde kalmaktan parçalandı resmen kıpkırmızı .bulaşık makinemde güzel yıkamadığı için hemen elimde iki dakika yıkıyorum derken sürekli elim suyun içinde .eşim bulaşıkları bi süre ben yıkayayım da ellerin düzelsin diyo ..dedim yok bişey olmaz idare ediyorum ,güzel ellerin bozulucak diyo :))
dananın saçını kestirdi eşim ,biraz da Amerikan yapmışlar ,1 yaş büyümüş sanki oğlum yüzü olgunlaşmış ..
artık iyice ayakçım oldu çocuklar :) herşeyi yaptırıyorum onlara ,çamaşır makinesine çamaşır attırmadan tutun bebeğin bezini getirmeye ,masamıza çatal kaşık koymaktan çöpümüzü dışarı bırakmaya kadar :) hem çok severek yapıyorlar hem de öğrenmiş oluyorla ,hamsi temizlerken oturttum kızımı tezgaha yanıma anlatıyorum bak kızım şurası kafası bunu şöyle temizliyoruz diye ,anne hamsi temizle pişir yiyelim diyo :),ay saatini de biliyorlar inanırmısınız akşam 7 oldu mu Büşra başlıyo anne çöpümüzü atalım demeye :)
bebekle maşallah araları çok iyi ,sevgiden bunaltıcaklar resmen o derece ,Büşra anne bebek kustu mendi getireyim diyo gelip siliyo ağzını ,ikisi beraber bebeği öpüyorlar elini tutuyorlar ,Büşra o benim kardeşimmm diyo ,öyle hoşuma gidiyorki resmen doping oluyor bana .inş. böyle gider ve hep birbirlerini severler .ben kardeş sevgisi görmedim o yüzden birbirlerine çok bağlı olsunlar istiyorum .