2014 eylül anneleri geyik formatı :))

[QUOTEsagol.takipz63, post: 38911502, member: 574400"]Canlarr nasilsiniz...biz iyiyoz sukur...bu ayin 24 de 4. Ay asimiz var inslh kolay gecer ..cikgin Rabbim saglikla buyutsun yavrularini cok tatlilar takip ediyorum genelde kizlarrr[/QUOTE]
Canim sagol.takip yetmez yazmak şart :))

[QUOTEsagol.takipz63, post: 38911502, member: 574400"]Canlarr nasilsiniz...biz iyiyoz sukur...bu ayin 24 de 4. Ay asimiz var inslh kolay gecer ..cikgin Rabbim saglikla buyutsun yavrularini cok tatlilar takip ediyorum genelde kizlarrr
Canim sagol.takip yetmez yazmak şart :))[/QUOTE]
Oda olur :)

cannnimm senden de iyi haberlerin gelmesi mutluluk vericii..benim oglum buayon 24 de 5 aya adim atacak ama donmuyor agir biraz zaten kucagida coook seviyor :) ne yapalimm yavas yavas buyuyecekler iste zaman su gibi akiyor nasil dojgurucam derken Rabbime sukurler olsun 4 ayinda oglum..inslh isteyen herkese de nasip eder evlati..gezmeyi susu coook severim Ama bu aralar kendimi bosladim esim de sikayetci ama oda alisti gibi bi arkdsn yanina gitsem 5 ssatte cikmm kuaforden heraldee yarin da eltim davet etti oraya gitcem bu aksam saat 9 da annemle ablam istanbula ucuyolar abimlere gitcem orda doktr gidiyor seker gozunr vurdu Ameliyat diyecek buyuknihtimalle boyle iste.inlsh hersey daha iyi olur

@yildiz63 geçmiş olsun canım annene. Bebisler tembel çıktı bu sene ben de başak burcuyum ama 2.5 aylıkken annem beni evde iş yaparken kaybetmiş yuvarlana yuvarlana divanın altına valizin arkasına girmisim uyuyakalmisim orada. En son uyanmaya yakın teyzemle zor bulmuşlar beni bizimki de 4.5 ay bitti bile bırak kucağında yasayayim diyor ben de alip duruyorum bakalım nereye kadar.
cilgin_anne_ canım yeğen geldi de daha kötü oldu sanki. Kızın bütünlemesi var gezmek istiyor uyku düzeni değişmiş 1 den önce yatmıyor 10dan önce kalkmıyor. Gene çocuklar bana kaldı. Küçüğü çok seviyor ve belli ediyor o öyle yapınca büyük iyice huysuzluk yaptı bunu sevmiyorum bu gitsin diyo sürekli kötü kız değil çok seviyorum ama tabi zamane çocuğu bakmisligi yok. Birlikte gezerken büyük caddeye fırladı resmen kucagimda küçük uyuyordu kızım kos dedim önce sağa sola baktı biri bakar mi diye sonra da kosmadi öyle yürüdü baktım Oğlanla cadde arası 1 metreye kadar indi neredeyse ben firladim kostum aldım ama ömrümden ömür gitti küçük de hengame bagiris derken uyandı işte. Maşallah seninki güzel uyuyor bizimki 2 saat işte o gün eve gelince uyudu başla da hatırlamıyorum sutunun artmasına sevindim.
Ayy bugün sürpriz oldu malatyadan ylisans arkadaşım buraya kadro başvurusuna gelmiş onunla buluştuk dışarıda cafede oturduk küçüğü aldım gittim büyüğü de babası anaokulunda tiyatroya götürdü. Bim deki ahşap bloklardan almışlar akşam başta şekiller yaptık sonra domino yaptık çok çok eğlendik ailecek ilk defa trabzonda gece dışarıda kaldım eşim erken gel deyince yürümekten vazgeçtim yoksa bebem koynumda en az yarım saat yuruyecektim iyi oluyor gezmek yaa. Bugün kızımız gidiyor küçük çok arar onu hep kucağında tuttu milyonlarca foto çekti oynadı. Şimdi anası onu yere atınca yine çok ağlayacak. Kızımızın doğumgünü 10gün sonra ama biz erkenden kutladık geçen akşam gözü önünde pasta yaptım ama aklına bile gelmedi. Tek.dışarı çıktığımız gün bi elbiseyi beğenmişti eşime de onu sipariş ettim inanılmaz mutlu oldu. Öğrenci milleti işte ufacık şeyle mutlu oluyor. Bugün de oruç tutacağım inş. Daha kolay oluyor Ben Bi daha nerede bulurum 11 saatlik oruç. Bebemin sutunu çok etkilemiyor bu sayede. Ne yapalım kimin ibadeti neye güç yetirirse. Biraz da Bugün gezeriz sonra da zor ye kadar evde takiliriz. Korunma olarak ben spiral e mantık olarak karsiydim eşim korunsun diyorum. Kaza olursa da her türlü oluyor zaten insanın değil Allahın elinde bu iş çoğunlukla. Aa bi de bi tanıdık hamile arkadaş 36.haftada 3.bebeğini doğum yaptı normal beklerken acil sezaryene alındı. Bebeği 5 gün kuvezde tutmuşlar vermemisler inanılmaz antibiyotik şu bu birsürü şey uygulamislar dr değiştirmek istemiş o yüzden de olay falan çıkmış. Kadının yumurtaliginda kist varmış erken doğuma onun sebebiyet verdiği söyleniyor onu da temizlemisler de tahlil için ankaraya gitmiş.Haftanın şok u da buydu bizde. Herkese iyi haftasonları diliyorum. Haftaya gözüme iki kapı kestirdim kendimi zorla davet ettiricem he he yaşasın gezmek

cılgın anne cocuklarının doğum gunleri mübarek olsun hayırlı senelere

aboo bes saat kuaformu .ben de cok severim giyinmeyi vs ama sipsakimsıkıntısı yokunlerde 5dakikada sipsak kuafor makyaji yaparim o derece.dun gorumcem diyoki uc cocukla susunden de vazgecmiyosun hic .dedimki ben herseye yetisirim.he valla motor gibisin mubarek diyo:)) ne yapalim hayat sartlarina alisiyo insan.cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
jang canim bu basaklar hep boyle sanirim fare zehirini seker diye yiyen adamim.iki aylikken menenjit olmusum kesin beyinde iz birakiyorken hic hasarsiz kurtulmusum tibbi vakayim sinirlenince esim menenjitten kalma bunlar diye takiliyo:)) yaa iste gencler oyle malesef.benim esimin dayi kizi oyle degil cok akilli masallh.cok suslu ve tarz biri ama bi okadar da dusunceli.dogumda gece ikizlerimle o kaldi dusun o uyuttu ikisini de .gunduz de bakiciyla yikamislar.herseye yardim eder sagolsun.hatta yenge abimle gece cikin disari ikizlere ben bakarim diye bikac gece atti bizi disari:) ben de onu bol bol gezdryrm.dogumgununde ta istanbula bonnyfooddan kek buketi yolladim .cok sevyrz birbirimizi ama .yaza da beraber iki aile tatile cikicaz ins.en sevdgm bizi her daim dusunen tek akrabamiz masallh deyin.jang canim senin buyuk oglan tehlikeyi bilir aslinda baya buyudu niye yola atliyo mazallh.ben arastrdm spirali dollenme olmadan engelliyo o yuzden sıkıntısı yok.yok jangcim seninki daha uc ama ben dördüncü kaldiramam .bende de miyom vardi ama yeri rahim disindaydi sorun olmadi onunki tam rahime yakin demekki Rabbim sifa versin

Biz de birazdan market alışveriş ine cikcaz tum aile .cocuklar da seviyo .marketin restaurantida var cocuk oyuncaklari var ordada yemek yiycez.oncesinde ise saatlik oyun alanlari varya onlardan birine gitcez iyice enerji atsinlar .uc cicukla kadindaki cesarete bak demiyorsunuzdur taniyorsunuz artik bebi :) cocuklar bu haftasonu keyifli ler cok sukur sıkıntı cikarmiyorlar degerlendirelim dedik biz de .bugun döner yedireyim yarin da balik gunumuz ve banyi gunumuz .valla haftasonu da geciyo bi sekilde.buyugun gunduz uykusunu kestim bugun uyutmiycam nerde sizarsa sizar artik.

Nerdesiniz heyy hesaba cekicem heee dizilin siraya
Canım burdayım ben de ama minigim gündüz ne kadar neseliyse gece o kadar huzursuz yarın bi dra goturcem bakalım hem bi genel baksın arada öksürüyo çünkü hem de idrarina bakilsin. Temizlenmistir inşallah enfeksiyon. Kızlar dua edin nolur. Hicbiseyden keyif alamıyorum hep aklımda sürekli cis kaka koklayan elinde ateş ölçer dolaşan bi tip. Istemiyorum böyle pimpirik anne olmayı ama elimde değil yarın iyi sonucunu alirsam çok rahatlicam inşallah

Çok sevindim canım bakicisina alismasina. Daha da düzene oturur yakın zamanda inşallah. 600g da az değil canım maşallah

Ohh Süpersin canım gez bakalım yakinina da acil şifalar. Çok korkardim erken doğumdan gunasiri nstye bile girmisimdir çok şükür gelmedi başıma. Ibadetlerini de allah kabul etsin maşallah canım sana ben anca 5 vakit namaz Rabbim kabul ederse. Oruçlar seneye kışa inşallah allah kısmet ederse. Sütümü etkiler diye şimdi tutamiyorum.

Kızlar size de cevap yazacağım ama önce sevincimi paylasayim dedim. Mayası da dahil herşeyiyle ev yapımı tam buğday ekmeği pisirdim az önce el işi dersinden pekiyi almış çocuk gibiyim. 5gündür buna ugrasiyordum. Şimdi iç huzuruyla uyuyabilirim sabaha ekmek alma derdi yok inşAllah devam ettiricem. Yeni yine yeniliklerle bekleyin beni anacimm

canım neden bu kadar pimpiriklisin sen ,bak biz burda tecrübelerimizi yazıyoruz bizi de mi okumuyorsun hiç ,böyle en ufak şeyi kafana takarsan hasta olursun .. rahat ol biraz ,kafanda büyüttüğün kadar ciddi bir sorun olsa mutlaka bir belirti verir ,inş. iyidir kuzucuk
Çok sevindim canım bakicisina alismasina. Daha da düzene oturur yakın zamanda inşallah. 600g da az değil canım maşallah
sağol canım .yok yaa 600 gram iyi değil bence .sürekli kusuyo zaten ne olucak bilmiyorum kırk kere üst değiştiriyoruz ..
ohh kokusu bile geldi jang sabah sabah yapma etme :) sen bu ev işi olaylarına fena taktın valla sonun hayır olsun :) bakalım yarın ne yapıcaksın merakla bekleyelim..

günaydın herkese ..cumbo bak iyice boşladın okuyorsan bi şekilde haber ver bize ..

dün bizim de banyo günümüzdü ,haftasonu bi koşuşturmaca bi yorgunluk .tabi eşim evdeyken sil süpür de yapamıyorum evi .. götürüyo :) bugün pazartesi temizlik günüm... gider gitmez ufaklığı yıkayıp uyutucam ben de temizlik yapıcam inş.
sabah çocukların servisi iyice abartarak 810 da alması gerekrken 740 da bana çağrı atmış ,ben duymamışım tabi o saate ne duyucam bi daha 750 de tekrar atarken duydum ,aradım ağzıma geleni saydım ,önceki servisleri eken bitmiş de gelmişler öyle diyor şoför .dedimki ben o saatte nasıl hazırlayayım bekleyin aşağıda yapıcak bişey yok ,insanlar bi tuhaf yaa bir haftadır şu servis olayını halledemediler gitti ,şoförün kafası basmıyor bi türlü kırk kere anlattık ,eşim indi bu sefer aşağı danaları vermeye ,o da demiş ben saatinde veririm çocukları erken gelrseniz beklersiniz diye .. o koşturmacada kahvaltı hazırlamıştım eşim yaptı ben yapamadım ,ufaklık da emmedi toktu sanırım mecbur sütü sağdım bakıcıya dedim bu emmedi aç hemen bu sütü içir ,evden çıktığımda saat 835 geçiyordu ,ALLLAhtan tarfik yoktu da 855 gibi işteydim .zaten yarım gün gidiyorum bi de geç kalmak istemiyorum ,şimdi müdürle durduk yere takışmanın anlamı yok ...bakalım bu ay benzin kaç para gelicek her gün işe gidiyorum ,15-20 km var inş. çok yakmaz .. ay araba olmasa naparız bilmiyorum yaa elimiz kolumuz valla ..
bugün temizliğimi yapayım rahat edeyim ,banyoları filan da güzelce fırçalıycam .ellerim temizlik ve suyun içinde kalmaktan parçalandı resmen kıpkırmızı .bulaşık makinemde güzel yıkamadığı için hemen elimde iki dakika yıkıyorum derken sürekli elim suyun içinde .eşim bulaşıkları bi süre ben yıkayayım da ellerin düzelsin diyo ..dedim yok bişey olmaz idare ediyorum ,güzel ellerin bozulucak diyo :))
dananın saçını kestirdi eşim ,biraz da Amerikan yapmışlar ,1 yaş büyümüş sanki oğlum yüzü olgunlaşmış ..
artık iyice ayakçım oldu çocuklar :) herşeyi yaptırıyorum onlara ,çamaşır makinesine çamaşır attırmadan tutun bebeğin bezini getirmeye ,masamıza çatal kaşık koymaktan çöpümüzü dışarı bırakmaya kadar :) hem çok severek yapıyorlar hem de öğrenmiş oluyorla ,hamsi temizlerken oturttum kızımı tezgaha yanıma anlatıyorum bak kızım şurası kafası bunu şöyle temizliyoruz diye ,anne hamsi temizle pişir yiyelim diyo :),ay saatini de biliyorlar inanırmısınız akşam 7 oldu mu Büşra başlıyo anne çöpümüzü atalım demeye :)
bebekle maşallah araları çok iyi ,sevgiden bunaltıcaklar resmen o derece ,Büşra anne bebek kustu mendi getireyim diyo gelip siliyo ağzını ,ikisi beraber bebeği öpüyorlar elini tutuyorlar ,Büşra o benim kardeşimmm diyo ,öyle hoşuma gidiyorki resmen doping oluyor bana .inş. böyle gider ve hep birbirlerini severler .ben kardeş sevgisi görmedim o yüzden birbirlerine çok bağlı olsunlar istiyorum .

Canim cok haklısın rahat olmak için zorluyorum kendimi. Dün idrar tahlilimizde az lökosit çıktı gerisini sütle atar dedi Dr. Çok şükür biraz rahatladım. Ama geceleri uyumuyo cadı gündüz bi o kadar kuduruyo nerden geliyosa bu enerji senin kuzulara da maşallah kardes sevgisi çok başka inşallah ilerde bi cesaret ben de isterim kızıma bi kardes allah verirse tabi

Kızlar ilk kez alışverişe çıkıyorum doğumdan sonra minigi ablamla anneme emanet ettim bakalım ilk kez bu kadar uzun ayrı kalicaz. Git gel dolaş en az 3 saati bulur. Inşallah Üzmez anneannesini. 100 cc süt bıraktım inşallah yeter. Bakalım hayatımda ilk kez 38 beden pantolon alicam kaygiliyim hadi bana bol şans. Öptüm sizi

Whisper nasıl alışveriş iyi geçti mi? Çılgın canım maşallah kuzulara. Bizim büyükle benim aram bozuldu gündüz uyumuyor sonra da sürekli beni ısırıyor uyku sikistirdikca geçen gün yandan gelip yanağıma hızla bir tokat asketti ki dünyam ters döndü :-( normalde yapmıyor tabi uykusuzluk mahvediyor onu uyuturken ben uyuyorum geceden kalma halimle o da kaçıyor uyumuyor. Küçük geceleri inanılmaz kalkıyor ben diyeyim 10 siz deyin 20 o kadar. Gündüz de huzursuz. Dis sancıları başladı gibi. Sadece fiş fiş kayıkçı ile sakinlesiyor sürekli oynuyoruz hatta ikisini kucagimda birbirinin kucağına oturtup oynuyoruz kocem sağolsun dün akşam 6 ya kadar twmizledigim evi saat 9 a kadar helak etti. Çocuk toplayalım diyor o bırak diyor o kadar yani. Gece 9 u geçerken de yedirdi mi çocuğa bol fıstıklı baklava. Sonra da bu uyumaz şimdi deyip gitti başka odada kafaya battaniye çekti yattı. Pes artık dedim patladım. Büyüğü daha uyutamadan küçük kalkma nöbetlerine başladı. Perisanim uykusuzluktan :-( :-(

Ah canım sen benim 2 katim yorgunsun. Allah yardimcimiz olsun. Benimki de aynen en fazla 1.5 saatte bir uyanmaya devam. Gecede 2 kere kalkardi onu bile sormuştum dra. Ne zaman biter diye. Ayy şükürsuzmusüm alışveriş eh işte canım tontis olduğum için giy çıkar giy çıkar anca 38 beden yüksek bel siyah bi pantolon 2 de kazak aldım. Yakistiramadim kendime pek bişi. Şu 6 kiloyu bi vereyim o zaman carsiyi pazar yapıcam inşallah

Canim yaa tum cocuklarin iısırması bir dönem gelip geciyo.minik niye o kadar uyaniyorki dis bizdede var emzigi isirip duruyo geviyo .bizimki de uyurken sıkıntı yapiyo ugrastiriyo.kocana kalk yardim et demiyir musun canim yaa.sutun azalir böyle .seni dusunmuyosa sutunu de mi dusunmuyo .
38beden tontis mi ayol ben tostontisim o zaman :)
Bizim kiz dun gece ateslendi , ates düşürücü şurup, fitil, duş banamisin demedi inmedi ates yaninda yattim ufaklik uyandikca git gel yaptim .maskeyle gezyrm kiz banada bulastirir diye.aksamlari bebekle odalari ayri buyuklerin.bi de bebege gecirmesinler. Ufak da bugun 1-6arasi bi türlü uyumadi huysuzdu .sabah da 6:30da ayaktaydi halbuki.bakici da uyutamamis 11de anca uyumus gittigimde uyuyordu uyandirmadim .bakicida uyaninca haber veririm git evinin işini gor dedi bi yarim saat evi topladim havalandirdim.bu kista onbes dakika aciyrm anca hava temizleniyo yoksa icerde cocuklar da hastaya yoğun nefes kokusu oluyo
Müdür sabah gaz verdi bana , sen gittiğinden beri senin işini kimse beceremiyo o işi yine sen yap surekli baskandan laf yiyoruz yeterki is iyi yapilsin istedgn saatte gir cik dedi :)) normalde mesai 830-1230 yani 4saat ama 3saatya süt izni ben 9-12calisyrm idare ediyo.gerci servisler de 855ten once gelmiyo ama sut izni hesaplarmen mecbur mesai saatinden hesapladiklarindan bir ay eksiliyordu simdi öyle olmuycak idare edicek.benim de işime geldi dedim is sorun değil yeterki izinde sorun cikarmayin bakiciyi zor buldum saati ona göre ayarladim dedim .

Kizlar morelim bozuk..oglum oksuruyor ..dun gece hafif atesi vardi ..elma.kabugunu kaynatip versemmi acaba bu ayin 24 de 4.cu ayi bitirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…