2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Selamlar herkese
Nasılsınız kızlar bebişler Eşler işler her şey yolundadır inşallah ..
Bende acayip unutkanlık var okumuştum halbuki geçmişi gün içinde ama şu an aklımda hic bişey yok bakacak vakitte yok.
Neyse ters bi durum olsa aklımda kalırdı sanırım
Bizde durumlar yavaş yavaş düzene giriyor sanki oyun halısını çıkarttık Oğlanın 2 gündür baya ilgisini çekiyor bir ara çıkarmıştım küçüktü hiç ilgilenmedi kaldırmıştım şimdi çok güzel oynuyor maşallah diyin sizde:)
Gündüz uyku Aralarını uzatıyorum artık daha sakinleşti çok ağlayıp inleyip ıkıldamıyor çok şükür uyku Aralarını uzattım ama gece yine uzun uyumadı 1-2 saate bir uyandı inşallah oda düzene girer
Birde artık yavaş yavaş salıncağı da bıraksak iyi olacak inşallah oda olacak zamanla ..
Büyüğümde okula gidip geliyor çok şükür bir yaramazlık yok bizde sizlerde iyisiniz dir inşallah görüşmek üzere

selamm ..dün raporum bitmişti .pazartesi tekrar rapor alıcam bugün bir iki saatliğine işe gittim göründüm geldim .ufaklığı babaya bıraktım emzirip .işyerine bi gittimki arkadaşlarım beni çok özlemişler ,kim ne ısmarlayacağını ne yapacağını şaşırdı ,muhabbetini özledik be xx hanım dediler durdular :) anacım ben gittim gideli çalışma odamız evrak dolmuş tipik ssk memurlarına dönmüş bizim elemanlar :) bakın ben gelene kadar işleri bitirin bana iş bırakmayın dedim :) tam memur odası olmuş valla işler çok yoğunlaşmış .şu maden kazası olduya bin çeşit dava açılıyormuş sürekli mahkeme kararları vs . yaz da yaz anasını satayım .tam kemal sunalın filmlerinde önünde evrak yığılı memurlara dönmüş bizim garibanlar :) müdüre dedimki bakıcı bulursam süt iznimi kullanıcam bulamazsam beşiği kurarım kenara getiririm bebeği sokağa atamamya dedim :) ufaklık babada durmamış ağlamış ,ALLAHtan arabayla gittim geldim ,dolmuşla çekilecek dert değil ..anacım farkına varmadan 110-120 lerle gidiyorum bi gün bi ceza yiycemya hadi hayırlısı :) yol boş olunca insan basıyor haliyle ..bizim adam wolkwagen amaroga takmış kafyı ondan alıcam diyo ,o aracı ben ne yapayım yaawww kocaman ne park edebilirsin ne sürebilirsin.. evi satınca ondan alalım diyor bize anca yeter diyo ,dedim arazi aracı gibi ne o öyle ,olsun bizim eşyalara anca yeter diyo :)

Haklı adam ama 5 nüfus var evde opel zafiraya baksın bi de Ben çok begeniyordum o segmenttekiler içinde. Biz hb ten sedan a geçtik araba hayvan gibi geliyor gözümüze. Hiçbir yere sığmıyor. Eşim hergün cesaretini kaybediyor garibim. Ben qashqai istiyordum kendime aman küçük bişey alıver ileride her yere girsin diyorum süt iznini toplu kullanıp birkaç jafta daha ise gitmeyen memurlar oluyormuş canım bi dene derim. Bakıcı hala aradığını düşünmüyordum. Ev bi satilsa belki hiç gerek kalmaz hiç değilse 6 ay bebelerin yanında olmak var.
Bi de seneye kreşe vereceğiz galiba büyüğü biz de 3 u bitirmiş olacak. Ankara da ne.kadar ödüyorsunuz siz çocuklara kişi başı. Yarım gün 400 demişler trabzona göre çok pahalı geldi. Gerçi bakicilar tek çocuğa 750 istiyormuş. Malatya sudan ucuz muş bu anlamda yeni anlıyorum

Geçmiş olsun kızlar aklıma gelen her yolu söyledim. Bir tek dua kaldı. Bol Bol ayetel kürsü felak nas okuyun ya şafii diyerek karnını ovun inşallah sıkıntıları geçer. Yuzukoyun yatırmak da çok iyi geliyor

Merhaba bende yazmaya karar.verdim.kizlar oyun halisi düşünüyorum. Tiny love gunesli gün ve playgro mutlu çiftlik ışıklı sesli halıları arasında kaldım ne.dersnz

Herkes ayni degil her cocuk farkli .bizim oglan zorluyor ona o numaralar sokmez
ins kolay olur emzik isi.cok geciktirme ama

masallh canim:))

qasqai bizde cok sevyrz ama otomatik bakyrz. Canim sjt iznimi toplu kullanicam 4-5ay yarim gun gidicem ise yarim gun bakiciya her halukarda birakilir yarim gun de degil 9-12caliscam.ondan sonra bi rapor izin cakayim simdi rapor alirsam 6ayim yanmis olacak.daha uzun bebisin yaninda olurum bu sekilde . Canim ne 750si 800-900en dusuk Bakici. Krese kisi basi 650 veryrm servis icinde .ozel getiriyo kadin kendi arabasiyla ki 800den asagi kres yok ozelde.
Merhaba bende yazmaya karar.verdim.kizlar oyun halisi düşünüyorum. Tiny love gunesli gün ve playgro mutlu çiftlik ışıklı sesli halıları arasında kaldım ne.dersnz
iyide arkadasm once selam sabah yokmu tuhaf olmadimi sence .

Haklısın valla c
an
Kucagimda bebisle tek elle yazınca direk daldım konuya

Canım hosgeldin ben de tiny love tekmele ve oyna alicam en çok o begeniliyo

[QUOTsenin kinin gazi b84, post: 38288330, member: 635875"]Bu gece rahat etseler bari şimdi de agzi açık uyuyo burnu mu tıkalı ki[/QUOTE]
Hani senin kinin gazi bitmisti canm . sanmıyorum benmki hep 4e 5e kadar huzursuz gazlı. Oooff çok zor.

Sayın eylül anneleri KÖTÙ bi hhaberim var bebeklerimizin ocak aşıları çok huzursuzluk yapılmış gece nöbetlerinde hazır olun benden söylemesi. Etkileri mevcut

[QUOTsenin kinin gazi b84, post: 38288330, member: 635875"]Bu gece rahat etseler bari şimdi de agzi açık uyuyo burnu mu tıkalı ki
Hani senin kinin gazi bitmisti canm . sanmıyorum benmki hep 4e 5e kadar huzursuz gazlı. Oooff çok zor.[/QUOTE]
Bitti dememek lazimmis valla 2 gecedir tuttu yine

ben de mutlu çiftlik aldım ama sesi çok az çıkıyor ne zaman oynayacak halısıyla merak ediyorum
Canim biraz pahali ama ben tiny love alicam tekmle ve oyna. Donence de cok bakmistim tiny lovein muzik kutulu donencesini aldim ve cok cok memnunum kizim cok seviyo 2 aydir da hif sikilmadi. Bazen yarim saat bile takildigi oluyo. Haliyi da daha Ilgisini cekmez diye beklettim benimki 3 aylik bu ayin sonunda alicam insallah sever seninki de benimki kadarsa yavas yavas annesi sesi de dert etme oyuncakcilardan oten bisi alip oraya dikebilirsin ben kirlentlere cingiraklarini Diktim koltugun yanindan sarkiyo o basit seybile cok ilgisini cekmeye basladi. Ozelden foto atarim sen de yapabilirsin guzel oluyo

çok iyi fikir canım . merak ettim şimdi ..

Selamlar herkese
Whisper84 evet bitti dememek lazımmış bizde iki gündür kabus gibiydi yine Ayyy makvoldu yavrum ağlamaktan
Ben hamileliğin sın Ayında almıştım tiny love tekmele ve oyna yeni çıkarttım çok seviyor maşallah keyfi yerindeyse yarım saat falan oynuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…