• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Kizar bu besigi aldim

Eklentiler

• 2014-12-14-11-01-18--28477162.jpeg
    2014-12-14-11-01-18--28477162.jpeg
    8 KB · Görüntüleme: 73
belki de öyledir gaz durumu.. ama iki bebek olup biri gazlı biri nispeten gazsız olunca daha iyi farkediyorum bazı şyleri. ben de hep yaramaz ama bıktırmayan yaramaz istemiştim. yaramazlık değil çoğu zaman merak yüzünden başımıza geliyor herşey.. montessori yaptırmadığım zamanlar o kendi kendine ileri uygulamalarını kendi keşfediyor bi işler beceriyor tabii evi düzenlemek bana düşüyor sonra :) ben de küçükken hep deneyler yapardım evde odamda neler yaktım neler patlattım ev bile yanıyordu 14 yaşıma kadar evde yalnız asla bırakmadılar beni :) anasına çekti benimki de yalnız bıraksam 20. dk da olay çıkıyor. neyse ilk iki gün zordu ama şimdi alışıyor gibi. Allah herkesin gönlüne göre yahut dağına göre kar veriyor.
biz yeni düzene uyum sağlayacağız ama çok zorlanıyor meleğim büyük olan yani.. gündüz bi kere kesin kavga ediyoruz hergün 2.5 saate yakın uyutma çabamız var öğlen akşamı söylemiyorum bile çünkü yanında biz daha önce sızıyoruz kaçta uyuduğu bilinmiyor :) kavgadan sonra annecim özür dilerim diye yanıma geliyor ben de sana bağırdığım için özür dilerim diyoruz sarılıyoruz. keşke olmasa da bunlar da olmasa.. her birini ayrı odada uyutacağım yoksa fırsat kalmıyor küçüğün uyumasına büyük uyumadan 3 kere uyutuyorum onu sersem oluyor yavrum..

senin büyük dediğin de benimki kadar falandı di mi yanlış hatırlamıyorum? 30. aya kadar emme refleksi devam ettiği için ben hala emziği kullanıyorum azıcık tv bile baksa hemen parmak ağzına giriyor. parmak emmeye başlarsa hiç durduramam mecbur azıcık daha devam edicez. bi de küçüğün emziğine musallat oluyor arada. ikisini birden kesicem galiba ama küçük nasıl uyur bilmiyorum ki?
ben birdenbire travma yaşamasın diye bir haftada kestim öğün öğün azalttım hiç de mememe bişey sürmedim. oğlum süt bitti dedim tamam dedi günde 15-18 posta emen çocuk çok şükür.. bizimki bugün bebeğin salıncağında dün de beşiğinde uyudu öğle uykusunu. bir hafta içinde normal moduna girmesini umuyorum inş.

neyse kızlar benim yine ödevim var ben kaçar..
Benimki buyuk teyzesi 7 yasinda
Buyunce daha zor olur diye dusundum ben...elini agzina frlan da goturmedi sukur kolay oldu :) tabiki her cocuk bir deil..

Sayın eylül anneleri KÖTÙ bi hhaberim var bebeklerimizin ocak aşıları çok huzursuzluk yapılmış gece nöbetlerinde hazır olun benden söylemesi. Etkileri mevcut
yok canım hiç alakası yok ,aşı işi tamamen bebekle alakalı aşıyla değil ,benim ikizlerimde hiçbir aşıda ne ateş ne huzursuzluk çok şükür olmadı dayanıklıydılar aşıya ,bu kuzumda da öyle şimdilik ...bence korkmanın manası yok ..
Kizar bu besigi aldim
güle güle kullan ..
selamın hello gençler ..

yok canım hiç alakası yok ,aşı işi tamamen bebekle alakalı aşıyla değil ,benim ikizlerimde hiçbir aşıda ne ateş ne huzursuzluk çok şükür olmadı dayanıklıydılar aşıya ,bu kuzumda da öyle şimdilik ...bence korkmanın manası yok ..
güle güle kullan ..
selamın hello gençler ..
Tesk ederizz :)....helloooo :KK59::KK33:

Selamlar iki gündür benim oğlan vıyak vıyak bağırıyor
Kız desen çileden çıkardı beni bugün artık oturup Ağladım hüngür hüngür
Annemde olmasa napardım bilmiyorum
Eşimde dün gece sabaha karşı geldi yoldan şehir dışındaydı aynı gün izmire gidip geri döndü hemde arabayla
O yüzden yatıyor onada bişey diyemiyorum ama bugün kafayı sıyırmak üzereydim resmen
En sonunda küçüğü yukayıp panalgine fitil koydum annem sallıyor salıncakta
Bir ara büyüğün sesine uyanmış kaka yapmış kabız olmuş dedi annem arkasından da normal yapmış şimdi uyuyor bilmiyorum artık omuydu sıkıntısı ama çok ağladı iki gündür

Selamlar iki gündür benim oğlan vıyak vıyak bağırıyor
Kız desen çileden çıkardı beni bugün artık oturup Ağladım hüngür hüngür
Annemde olmasa napardım bilmiyorum
Eşimde dün gece sabaha karşı geldi yoldan şehir dışındaydı aynı gün izmire gidip geri döndü hemde arabayla
O yüzden yatıyor onada bişey diyemiyorum ama bugün kafayı sıyırmak üzereydim resmen
En sonunda küçüğü yukayıp panalgine fitil koydum annem sallıyor salıncakta
Bir ara büyüğün sesine uyanmış kaka yapmış kabız olmuş dedi annem arkasından da normal yapmış şimdi uyuyor bilmiyorum artık omuydu sıkıntısı ama çok ağladı iki gündür

Ahhhh çok zor allah kolaylık versin gecen bende panalgine attım çocuğum tabiri caizse kurdurttu ilaç. 12 saatte anca etkisi gitti maç oldu öğün çocuğum. Üstelik doktor vermişti rahatlar demişti ağla ağla maf oldu

Bogaz OTE="edsofi, post: 38313060, member: 573813"]Canm kilo vermek için tek bi gerçek var oda buazimi tutmak. Ki emzirdigimiz için asla mümkün değil dombik dombik gezioz iste :kk77:[/QUOTE]
Bogaz meselesi degil vucutta odem oluyo bi de bazi bunyeler zor zayifliyo az yesede onlar icin ideal .

Bu gaz bitecek bende biticem vallahi. Tam gaz bitecek disler baslicak . napcam bilmiyorum . benim bebegimin gazi vardı ama gece 11 dedinmi uyur 5te kalkardı ne zaman iğneleri oldu çocuk inanılmaz desisti şimdide gene aşıları geldi önümüzdeki ay . nasıl bi huy hali alicak merak ve korku icersindeim . ateş yapmio ama huy degisio :KK43::KK17::mad:

Bu gaz bitecek bende biticem vallahi. Tam gaz bitecek disler baslicak . napcam bilmiyorum . benim bebegimin gazi vardı ama gece 11 dedinmi uyur 5te kalkardı ne zaman iğneleri oldu çocuk inanılmaz desisti şimdide gene aşıları geldi önümüzdeki ay . nasıl bi huy hali alicak merak ve korku icersindeim . ateş yapmio ama huy degisio :KK43::KK17::mad:
Canım aşılar benimkinde de huzursuzluk yapiyo. Rota sonrası bile gece 2 kere uyanan çocuk 5 kez uyanmaya başladı. Ama normale döndü çok şükür. Sen de geçici olduğunu dusun. Gaz da bence bebekler dönmeye başlayınca geçecek ama benimkinde henüz öyle bi atılım yok :(

Ahhhh çok zor allah kolaylık versin gecen bende panalgine attım çocuğum tabiri caizse kurdurttu ilaç. 12 saatte anca etkisi gitti maç oldu öğün çocuğum. Üstelik doktor vermişti rahatlar demişti ağla ağla maf oldu
Bizede doktor verdi canım ama iyi geliyor bize çok şükür ikinci kullanışım bu ikisindede iyi geldi ..
Seninkinde neden öyle bir etki yaptı acaba
Ben yarım koyuyorum doktor öyle söyledi

günaydın ..kontrole gittik biz de ..bizimkinin boy 64 cm olmuş uzun olucak sanırım sıpa babası gibi ..baya üşütmüş dedi doktor ,steril su sık ve calpol ver bir çay kaşığı dedi ,bir tane de burun spreyi verdi ama anacım 20 tl almadım vazgeçtim ,steril su en iyisi onu fazlaca sık az sıkıyorsun dedi artırıcam ,yavrum öksürüyor atamadı daha ..daha kahvaltı yapıcam açlıktan ölüyorum
maaş günü bugün bi yandan s,ze yazarken bi yandan eft yapıyorum kocama :)) ocak ayında promosyon yatıcakmış az buçuk merhem olucak bize ,memur adamız işte 3-5 kuruşu bile hesaplıyoruz ne yapalım ..ay doktora biryere gidiyorumya hep ilk bebeğim sanıyorlar ,sonra arkada 2 olduğunu öğrenen şoka giriyor :))
nohut pilav cacık ve çikolatalı milföy var menüde :)
hakiki doğal ıhlamur aldım artık hep ıhlamur içicez çocuklara da içiricem

günaydın ..kontrole gittik biz de ..bizimkinin boy 64 cm olmuş uzun olucak sanırım sıpa babası gibi ..baya üşütmüş dedi doktor ,steril su sık ve calpol ver bir çay kaşığı dedi ,bir tane de burun spreyi verdi ama anacım 20 tl almadım vazgeçtim ,steril su en iyisi onu fazlaca sık az sıkıyorsun dedi artırıcam ,yavrum öksürüyor atamadı daha ..daha kahvaltı yapıcam açlıktan ölüyorum
maaş günü bugün bi yandan s,ze yazarken bi yandan eft yapıyorum kocama :)) ocak ayında promosyon yatıcakmış az buçuk merhem olucak bize ,memur adamız işte 3-5 kuruşu bile hesaplıyoruz ne yapalım ..ay doktora biryere gidiyorumya hep ilk bebeğim sanıyorlar ,sonra arkada 2 olduğunu öğrenen şoka giriyor :))
nohut pilav cacık ve çikolatalı milföy var menüde :)
hakiki doğal ıhlamur aldım artık hep ıhlamur içicez çocuklara da içiricem
Maşallah canım benimki boya değil ene gidiyo kime cektiyse :-)

Canım aşılar benimkinde de huzursuzluk yapiyo. Rota sonrası bile gece 2 kere uyanan çocuk 5 kez uyanmaya başladı. Ama normale döndü çok şükür. Sen de geçici olduğunu dusun. Gaz da bence bebekler dönmeye başlayınca geçecek ama benimkinde henüz öyle bi atılım yok :KK43:

Senin gaz ne âlemde :) benim son surat devam . nurse sise bitti gaz bitmedi bıraktım bende .

Bizede doktor verdi canım ama iyi geliyor bize çok şükür ikinci kullanışım bu ikisindede iyi geldi ..
Seninkinde neden öyle bir etki yaptı acaba
Ben yarım koyuyorum doktor öyle söyledi

Ay hatırlamak bile istemiyorum canm bende yarim koydum çok kotu oldu . nursede yaramadı

Back