inş. çabucak geçer canım bu durum .zamanla alışır merak etme .benimkiler bile alışıyor yavaş yavaş .
gaz besinle alakalı değil bence çocuğun bağırsak yapısıyla alakalı .mesela bizde de öyledir ,her gazlı yiyecek hepimizi rahatsız etmez ,ben mesela ne yersem yiyeyim çok kolay gaz çıkartırım ama eşime ağır geliyor gaz sancısı oluyo .bebekler de öyle ,ben ikizlerde herşeyi yedim ,gazları oluyordu ama rahat çıkarttıklarından sorun olmuyordu ,çok şükür bu ufaklığım da öyle pır pırt gak gak :) bana çekmiş üçü de ALLAHtan .RABBİM çok şükür dualarımı kabul etti bu konuda ,hep gazsız ve gamzeli bebek istemiştim .kızımın yanaklarında her bir yanağında ikişer gamze ,gözünün altında da bi tane gamzesi var ağzı yüzü gamze dolu ,bu ufaklığımın da kızımla aynı yerinde gözünün altında gamzesi var ...bi de oğlum olursa kız güzeli olsun istemiştim ,büyük danam sarışın zaten tam kız güzeli ,ufaklığım da öyle ..RABBİM sesimi duymuş şükürler olsun .haa bi de hareketli olsunlar ama yaramaz olmasınlar demiştim o da çok şükür kabul oldu ,şu 2 yaş sendormunu da atlatırlarsa tamamdır ALİMALLAH.
günaydınn..
ufaklığım öksürmeye de başladı valla hadi hayırlısı ,eşim de elleme kendi kendine atlatsın diyor bekliycem bi süre ilaç milaç yok ..
öğleden sonra markete gidicem ,market kreşe çok yakın gitmişken kuzuları ziyarete gidicem ,kamera sistemi var ,onlar beni görmeden ben onları izliycem ,dün akşam kreş sahibin kızı öğretmenleri bırakırken diyorki kreşin gözdesi sizinkiler , o kadar şirin ve akıllılar ki milleti mest ediyorlar ,kreş sahibiyle arkadaş olduk yani ilişkilerimiz samimi sürekli her gün konuşluyoruz resim atar whatuspptan çocukların resimlerini ,kızı kızıma çok düşkün,evlenip ankara dışına taşınıcak ,ben onlarsız napıcam diyo dün ,gelin arada diyor ,dedim geliriz neden olmasın ,, kızım da ona düşkün birisi o benim dese hayır o benim diyormuş:)
oğluma biberonu bıraktırdık bu hafta ama anamızı ağlatıyor ,gece uyumuyor sabaha kadar ,uyuturken de bi saat ağlıyo zırlıyor sonra ağlamaktan yorulup uyuyo ,oğlanın alışkanlıkları çok daha baskın ,kıza emziği bıraktırırken daha zor olur sanıyorduk 2 günde bıraktı maşallah,oğlan uğraştırırcak gibi bizi ,hayır bi de akşam olmuş yorgun bitkiniz sabrımızı deniyo sıpa ,anamız olsa iki tane yapıştırmıştı bize :) o derece zorluyo yani .umarım çabucak geçer bu süreç de ..eşim yanına aldı oğlanı beraber uyuyorlar gece ama nafile kıpraşıp duruyormuş yatakta ,mama mama diyormuş ,derdi mama değil biberon ,bi nevi onunla emzik gibi rahatlıyor işte ..bakalım ne zaman düzene girircek ,çocuk gündüz sevimli afacan gece ise canavara dönüyo ,oğlanın gece halin igören bu ne biçim çocuk der :))