evet canım 23 aylık ikizlerim var .. baştan beri tekim ,7 ay ikizlre tek baktım sonra işe başladım kreşe verdim ,6 ay önce almıştım kreşten 6 ay kendim baktım ,şimdi yine kreşe verdim ufaklığa bakıyorum 1-2 aya işe geri dönücem ,amma karışık dimi :)) canımıkları yok ,kıızm bebek bebek diye çok seviyo öpüyo ,buna da şükür ama yalnız bırakmıyorum tabi hepsi çocuk ne olur ne olmaz ,geçen mesela seviyorum zannedip sıkıyordu burnunu ayağını filan .
valla ben 3 saatte bir emzirip koyuyorum beşiğe ,ne zaman uyuycağını kendi karar veriyo ,sallan salllana uyuyo beşikte .gece 4-5 saat uyuyo , ben hergün banyo yapmıyorum ,çünkü danalar kreşten mikrop getiriyo üşütme ihtimali olur diye ,banyo yptığım zaman akşam 630 gibi yapıyorum 11 e kadar filan uyuyo emzirip yatıyorum yine bi 4-5 e kadar uyuyo ,yaz olsa hep banyo yapar rahat ederdim ama şimdi cesaret edemiyorum ,gündüz de 3 saatte bir emzirip bırakıyorum beşiğe ,yanındayım zaten beraber iş görüyoruz ,bazen mık mık lıyo ,uykusu gelince de kendi kendine uyuyo ..sabah bizimki de 7 de ayakta .gündüz uyutmuyorum özellikle gece uyusun diye .dışarı çıkarsam arabada kesin uyuyo ..
canım gazın çaresine bak sen yine de ayakta sallamaktan ziyade ,elbetteki kimse seni bilemez ama gaz çözümlerini ara ,yine de alışmasın ayağa kucağa ilerde çok daha zor olur senin için ,elaleme de bakma sen herkes kendi yaşadığını bilir ,elalem de bi tek akıl vermeyi ..
canım 3100 gram 50 cm doğmuştu ,yok canım şişman değil zayıf da değil ideal kiloda ,ben şişman çocuk sevmiyorum açıkçası tam gönlüme göre oldu çok şükür ,ikizlerim zayıftı bu ideal olsun çok istemiştim ..sorma canım hergün on kişi arıyo ama nasipten öteye geçilmiyor işte
benimki de çapaklanıyor az buçuk gece biraz hır hırlık var gözlemliyorum şuan için ben de .. bence dışarı çık her gün az da olsa alışsın sonra hep hasta olur ..
sence ne alemdeyim bi tahmin et :))
ayy anne olarak nazarımız değiyor bunlar valla ben de aynı durumdayım :))
buaktayım ,tüm evi ellerimle sildim ,tozlarını aldım ,4 makine çalışıyo katla kaldır hala bitmedi ,yemek yaptım tavuk pane çorba salata ,duşa girdim ,ütü yapıcam ,anacım iş bitmiyor bu ne yaa .akşama da oğlanı yıkar rahat ederim o uyuyunca diyorum .