annen bi gitsin sen de dinlen azıcık inş.
niye giremedin ki
dün gece mahvoldum mahvoldum .akşama doğru yine migren başladı ,ilk defa 4 gündür migrenli geziyorum çok uzadı ,sanırım stresten .
patates salatası ,börek ,tatlı yapmıştım gram yiyemedim ,mide bulantısı da oluyor çünkü.
ALLAHım ama ne ağrı eşim gelir gelmez çocukları ona havale edip ben ufaklıkla uyumaya çalıştım ,paroldan başka bişey içemiyoruz malum o da bi işe yaramıyor ama yine de içtim mecbur ,uyuyamıyorum ufaklık mık mık ediyo ,çıldırma noktasına geldim ,insanlar nasıl cinnet geçirir migrenliler ancak anlar ..kendimi aşağı atasım geldi cidden ,bi uyusam geçicek de uyuyamıyorum sürekli ayetel kürsi okudum filan zar zor 1 saat sonra uyumuşum ,kalktığımda ağrı yokolmuştu ,çocukları yatırdık uyudum ,sabaha ohh çok şükür geçti diye sevinirken sabah tekrar ağrı başlamasın mı ,ALLAHım ne yapıcam ben adam 4 gündür hem çocuklara hem bana bakıyo ,gece çocuklara kalkıyo o haliyle sabah işe gidiyo ,ona da yazık ,iyileşsem iyileşemiyorum çıldırcam ,sabah yine hap içtim uyuyayım dedim yok ,tam uyuyacakken kargodan gelmişler uyandım mı ,ufaklığım sabah 6 dan beri ayakta ,ona da bişey oldu bugün ,emziriyorum altı temiz karnı yok bi türlü uyumuyor ,sürekli mık mık ya da ağlama halinde ,o da mı hasta oldu bilmiyorum ,daha yeni daldı sabahtan beri bakalım ne kadar uyuycak ,olmadı akşama banyo yaptırayım ,banyodan sonra mışıl mışıl uyuyo,büyük oğaln deseniz gece yine burnu kanamış ağzı yüzü gözleri sümükten kapanmış resmen ,sabah bi güzel yıkadım suratını ama geceleri canavara dönüyo yavrum ,yarın mecbur doktor yolları gözüküyor atlatamadı ,ALLAHım şu hastalık gitse evimizden YARABBİM, eşime de yazık çocuklar kreşte ben sabahtan akşama evdeyim ama yine hepimize o bakıyor .çok şükür biraz iyiyim şimdi ,sabahtan beri okuyorum siz de bana dua edin ne olur ,hasta olunca kapımı açacak kimse yok kocama kalıyorum ,ona da üzülüyorum çok ..