2014 eylül anneleri geyik formatı :))

hımm çılgın cumbo size mesaj atmıştım bi bakıverin size zahmet :) çılgın sen de gez toz walla bebeler de rahat nasılsa.. salla gitsin :)
oyy maaşaallah fıstık gibisin yavrummmm
geçmiş olsun canımm inşallah şimdiye geçmiştir

selam kızlar
uzun bir ara giremedim önce şifremi unuttum sonra aktive etmem uzun zaman aldı..
nasılsınız keyifler yerinde mi bakalım
biz iyi sayılırız.. kızımın gözü çapaklanıyor birkaç gündür oğlanda da olmuştu.. bol masaj ve çay kompresyonu yapıyorum.. azaldı baya...
bir de bu aralar modamız akşam 8-10 arası sapıtıyor ağla ağla mahvoluyor... saat sekiz olunca ağlamaya başlamadan evin içinde geziyoruz daha az ağlıyor o zaman .. umarım aşarız bunu da.. bebeleri kontrole ne zaman götürüyoruz bakalım biz haftaya gidicez inallah kilo alımı iyiidr. 5 dk emip yarısını kusunca çok umudum olmuyır haliyle..

jangcim annenler gitti mi.. biran önce dnlenmeye başla sonra bir de işe başlayacaksın iyice yorulacaksın..
cılgıncım migren atağın geçmiştir umarm..
esma, yıldız, whisper sizler nasılsınız

Kızlar hepiniz buraya toplanmis yaw. Eylül annelerinde kmse yoğ.

Canm anne sutuyle sil o günü gecer

Geçmiş olsun canım allah şifa versin
sagol canim

Baglanti yok diyor giremedim bir turlu.....cok uzuldum gercekten biran once gecer Inslh..Rabbim yardimci olsun cok zor canim..
sagol canim

oyy maaşaallah fıstık gibisin yavrummmm

geçmiş olsun canımm inşallah şimdiye geçmiştir
Sagol canim
sagol canim.bizim oglana da cay kompres yapicam gecmezse damlaya baslicam.doktora götürdüm bugün viral enf. Dedi antibiyotik verdiburun kenarina kremverdi .canim benim ufaklikda haftasonu aziyo danalarin ssesinden.seninkini banyo yaptirsan rahatlamazmi
Kızlar hepiniz buraya toplanmis yaw. Eylül annelerinde kmse yoğ.
eylul annelerindekimse olmamasi cok normal hoc sasirmadom.oranin samimiyeti tartisilir.biz uzun zamandir burdayiz.yeni gelenler de samimiyetimizi farkedip geldiler sagolsunlar

Yaş OTE="cilgin_anne_, post: 38170192, member: 584786"]sagol canim

sagol canim

Sagol canim
sagol canim.bizim oglana da cay kompres yapicam gecmezse damlaya baslicam.doktora götürdüm bugün viral enf. Dedi antibiyotik verdiburun kenarina kremverdi .canim benim ufaklikda haftasonu aziyo danalarin ssesinden.seninkini banyo yaptirsan rahatlamazmi
eylul annelerindekimse olmamasi cok normal hoc sasirmadom.oranin samimiyeti tartisilir.biz uzun zamandir burdayiz.yeni gelenler de samimiyetimizi farkedip geldiler sagolsunlar[/QUOTE]
Yaa hic farketmedim hoş faekedecwk kadar kimse yokki bu baslik geyik formati diyince bebelerin hallernden bahsedildigini blmiorudm

Herkese iyi pazarlar .bugnyine balik var hamsi.yanina da sütlü irmik tatlisi yaptim.gece 3-8arasi uyutmadi sipalar uykusuzm.yarin haftalik temizlik yapicam .bebelerin nevresim carsaf yikiycam yine isim cok :)))

Herkese iyi pazarlar .bugnyine balik var hamsi.yanina da sütlü irmik tatlisi yaptim.gece 3-8arasi uyutmadi sipalar uykusuzm.yarin haftalik temizlik yapicam .bebelerin nevresim carsaf yikiycam yine isim cok :)))
Off ben de uykusum valla. Rotadan sonra bi haller oldu benimkine. Gece saat başı uyaniyo . Sizde de olmuş muydu oyle

Canım iyiyiz çok şükür kontrole gittik cuma günü 1000 g almış tontikim:) onun dışında ben yorgun uykusuz neyse ki bebis neşeli :)

Bu arada çok geçmiş olsun bebesine inşallah hemencecik ıyilesir. Hiç yanmaz tatli cani

Jang senin de bazen bu tempoya nasıl ayak uydurduğunu merak etmiyor değilim biz evde 2 kadın ( annem ve ben) inan akşama kadar bir kişi olamıyoruz ya akşama kadar ayaktayım dönsem baksam toplu hiç bir yer yok her yer iş biz akşam olmuş yemek bile yiyememişiz çoğu zaman .....
Allah yardımcın olsun canım kurbanınızı Allah kabul etsin bizde dün bebeğin akika kurbanlarını kesip dağıttık Rabbim kabul etsin erkek bebeğe iki tane kesmek gerekirmiş.
Bize gelen komşunun biri dediki bu benek bir kurban daha istiyor çok ağlıyor dedi dedimki biz daha akika kurbanını kesmedik hemen kesin durumunuz varsa dedi ondan da huysuz olur bebek dedi.
Memlekette kesecektik artık bu hafta kestik burda çok şükür onuda atlattık inşallah artık düzene girer.
Ilk ay dışında 700 gr aldı beni emiyor kusuyor mamayı yiyor kusuyor eee nolcak az almış işte gerçi doktor normal bana göre diyor ben memnunum ama siz değilsiniz diyor .
Milupa ar mama verdi kusmayı önler dedi aldık hiç sevmedi bebek çok koyulaşıyor biberondan Geçmiyor suyunu fazla koy dedi koyduk yok yine istemeyerek azıcık içti zaten milupanın tadını başından beri sevmedi hiç birde bebelac thickener verdi ayrıca bu nuda ister mamaya karıştır ister Emzirdikten sonra 25 cc suya bir ölçek yap yedir bu daha etkili kusma önlemede dedi yaptık mamaya karıştırdık iyice Muhallebi kıvamında oldu hic geçmedi kaşıkla verdik almadı ayrıca suya yapıp kaşıkla verdim yedi ama yine kustu hepsini bıraktık eşim eczaneden humana nın ar mamasını almış çok şükür onu sevdi ve artık 60 cc değil 90 yada 120 cc içiyor ve kusması da azaldı inşallah tamamen geçer
Hala salıncakta uyuyor gece Yanıma alıyorum
Bugün pazarda bir bebek gördüm bebek arabasında babası vardı başında Dayanamayıp sordum kaç aylık diye 3 aylık demesinmi adam maşallah tosun gibiydi ve mışıl mışıl uyuyordu bizimki Kıyameti koparıyor bas bas bağırıyor ayy napıcaz bilmiyorum görümcemin ve eşimin kuzeninin bebekleri oldu onlarda emip emip uyuyorlarmış benim kinin ne ıkınması bitti ne gazı sazı bitti anlamadım gittim ben bu işi kızlar yaaa bende mi bi anormallik var yaaaa

Çılgın gecmiş olsun canımmm
Ben çok iyi bilirim o ağrıları çok zordur yalnız bana doktor hamilelikte falanda kullanabilirsin diye Ağrı kesici ve bunuda mutlaka ağrı olduğunda iç diye bulantı hapı vermişti ama isimlerini hatırlamıyorum hiç Rabbim bir daha vermesin inşallah
Büyük oğlanada geçmiş olsun inşallah hemen toparlar .
Anneler evin demirbaşı onlar hasta oldumu bütün her şey aksar böyle Allah başka dert vermesin eşindende Allah razı olsun işi gücü rast gelsin ..

Bizim oğlan 3 ayını doldurdu 6 kilo boyuda 60.5 cm olmuş sizinkilerde ay - boy- kilo durumu nasıl?
Agular gülmeler göz teması ve takibi gayet iyi çok şükür birde sürekli oturmak ve dikilmek istiyor doktor arkasından yastık destekli bilmem kaç cm açıyla oturtabilirsin dedi emzirme yastığını koyuyorum zaten başının altına yok yetmiyor kendi kendine oturmaya kalkmaya çalışıyor ana kucağındaki halini gördün işte kendini kaydıra kaydıra ondan bile iniyor hiç yalnız bırakmıyorum yada yere koyuyorum artık .
Gündüz uykularını hala düzene sokamadım senin ki bir gün mıkmık yapmış uyumamış benimki her gün öyle.
BÜYÜKLER alışmış maşallah sen ne zaman işe başlayacaksın nerde çalışıyordun ??
Ayy çok konuştum gece gece kendi kendime ..

Cumbo canımmm ben bildiğin gibiyim sen nasılsın ?
Siz taşındınız mı hatırlayamadım kusura bakma canım nasıl gidiyor büyüğü hala senmi indirip servise bindiriyorsun bebeği napıyorsun bu arada hava lar bozdu iyice ??
Bize hastaneden çıkmadan damla vermişlerdi ama gerek kakmadı hic inşallah kızının gözüde iyileşir hemen
Bizim kont bu ayın 1 indeydi gittik 700 gr almış boyu 4.5 cm uzamış Kafasıda sanırım 40 cm di doktor koca kafalı diyor görsen portakal kadar Kafası var bence :)
Bıngıldak epey genişmiş 18 aydan önce kapanmaz dedi senin minnoş da inşallah güzel gelişmiştir ..

Yok canm sadce sen degilsin sabah aksam durmadan aglayan ki 3 ayda bitecek diyipte bitmeyen ve asla azalmayan nalet gaz. Ve tek basima bakiorum. Yani insan oglunun tek cagresiz kaldigi zaman o gazli aglayisli. bi ilaci cagresi yok ve gozunun onunde aci kasilmalarla aglayan gozu yas dolu ewladin canin .okdsr zorki cekmeywn asla bilmez anlamaz.

Canim bizim tam 5tane akikamiz var biz ne yapicaz bilmiyorum hepsi de dduruyo kesmedik daha .bebegin huysuzlugu onunla alakali degildir .canim 700gram gayet iyi 500gram altina duserse sut az geliyo demek.bundan sonra artik az almaya baslarlar .canim baska bebeklerle hicbir zaman kiyaslama yapma ozenme de her bebek farklidir Allah beterinden saklasin .
sagol canim.2aylikken bizimki 5250ve 60cmdi .ama biyu uzun benimkinin bakalim bu ay ne diycek.normalde 5inde gitmem gerekiyordu ama 15inde gidicem rapor almak icin .benimki de laftan anliyo surekli takipte kucak istiyo odadan cikartmiycak elinde olsa.canim bende migren oldugundan birgün bile olsa uykusuzluk hemen migren e ceviriyo.benim ise baslaam evin satilmasi ile alakali.en yakin yine 1-2ayi bulur .devletteyim canım memurum.yok csnim uzun uzun yazmani ozlemisim .hep boyle yaz bos birakma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…