- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #3.141
İyi geceler kızlar yarın bizim kalça ultrasonumuz var çektiren arkadaşlar nasıl yapıldığını konusunda bilgi verebilirmisiniz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba elacım bizde geçen ay çektirdik çok kolay merak etme bebeğin alt tarafını açıyorsun bi sağ kalça bi sol kalçaya hemen ultrasonla bakıveriyorlar inşallah güzel çıkar .İyi geceler kızlar yarın bizim kalça ultrasonumuz var çektiren arkadaşlar nasıl yapıldığını konusunda bilgi verebilirmisiniz:)
Sağol cnm verdiğin bilgi için çektirdik herşey normal çıktı çok şükürMerhaba elacım bizde geçen ay çektirdik çok kolay merak etme bebeğin alt tarafını açıyorsun bi sağ kalça bi sol kalçaya hemen ultrasonla bakıveriyorlar inşallah güzel çıkar .
Gözün aydın canım:)Sağol cnm verdiğin bilgi için çektirdik herşey normal çıktı çok şükür
Çılgın canım bi baktım topik 4 sf falan ilerlemiş bi günde hoşuma gitti ondan dedim. Malum bırakıp gittiler bizi mona free esma :-( onları da.özlüyoruz ya Biz de en az 2 bebekliler her daim fırsat olmuyor yazmaya. Atkilar hayırlı olsun kuzum benimkine anneannem ormustu fotosunu atsam kiskanirsinizo zaman 80 falan yaşındaydı şimdi vefat etti canım benim. Çok yazamayacagim deli gb oto koltugu arıyorum nette. Burada pek.mağaza bilgim yok haftasonu avm ye gideceğiz bilgim olsun suda hemen alıp çıkmayalım diyorum. E annem geli cumbonun dediği gb oturacagima daha çok yorulur oldum. Annem 5.kattaki evimden dışarı çıkmıyor inersem çıkamam merdivenleri diyerek. Bütün gün evde pasta börek yemekle uğra şıyoruz annem de çocuklara alışmaya çalışıyor. Haftaya 24 kasımda öğretmenliğe başlıyorum. 21 gün var maaş ödememek için çalışacağım. Dr antepte olduğundan rapor da alamıyorum burada bakalım belki rapor alacak birini bir yer buluruz şu an.yol izni devama ediyor. Geçen ay 10gün vermişti dr dikişlerin durumundan. Bu sefer şükür iyileşti sanki.onlar da kanamiyor artık. Yalan yere almak da istemiyorum ama geri ödeyecek durum yok şu an 18 bin borç aldık çoğu altın üzerine. Bi yükselirse ki yükselecek yandık biz. Maaşı hemen altına çevirip acil olanlardan birine verdik mecburen. Kaldık şimdi böyle bakalım pzt müdür le konuşalım da ne olacak nasıl olacak bi duruma bakalım. 10 gün hiç değilse çalışıp 10 gün de sağlık ocağından rapor alayım diyorum.
Tracy den bol bol konuşulmuş iki bebegimi de onun rehberliğinde büyütüyorum benim kafama çok yatıyor. Hıı bu ara benim küçük prensim emzik emmeye karar verdi sen emzigi tut 10 dk sonra ben emerim diyor. Küvet de geldi ananeden. Fileyi taktım tek başıma yikadim walla ohh mis. Anca dinleniyorum 4 gün 4 gece 1.5 saat uykuyla yaşadım dün uyudum bu gece yine hortladim yatakta. Büyük oğlan da az düzene girecek gb. Ne zaman gündüz uykusuna alissa o saat bişey oluyor o gün mecbur atlıyor dr randevusu vs gb. Bakalım anane buradayken temizlik duzen mevlüt yapmayı düşünüyorum. Komşu pek kimse gelmez burada diyor
duramiyrm duramiyrm :]] ayy temizlik bitti ben de bittm .ama heryer missgib.danalardan kiz alisti oglan agliyo giderken biraz.Günaydın herkese
Bugün bizim okullu sıpanın gezisi var minopolise gideceklermiş çok mutlu gitti inşallah gezileri de güzel geçer tamamen çocuklar için kurulmuş kocaman bir eğlenme ve öğrenme merkeZi bütün meslekler var hepsini deneyerebiliyorlar okulla gitmeseler di hafta sonu ben getirecektim geçen hafta öğretmeni ziyaretimize geldiğinde söyledi götürmeyin birlikte gideceğiz dedi .
Çok eğlenceli bir etkinlik inşallah keyif alır
Cumbooo canımm hoşbuldum özlemişim sizi ya..
Buraya yazmadığım zaman bi Boşluk oluyor bende alışmışım hepinize ..
Canım sizede geçmiş olsun inşallah tekrar size Geçmez oh annenler lede hasret gidermişsin ne güzel
Çılgın her gün her gün bu tempo seni yormuyor mu canım yaaa
Ben dur diyorum artık sana çılgın duuuuuuurrr!!!!
Kadınlar yapar inşallah memnun kalırsın özel eşyalara dikkat et sen yinede ..
Çocukların ilk gunü nasıl geçmiş okulda anlat bakalım ..
canım iyiydi temizlikçiler ,çok iyi değil kötü de değil orta diyelim ,arkalarından baktım bazı yerleri unutmuşlar tabi o kadar başlarında olmama rağmen ,bi de başlarında olmasak ne olacak bilmem .bu temizlikçiler hep böyle dört dörtlüğü yok maalesef ,iyinin kötüsünü alıcaksın .valla benim ev 150 m2 tek başıma yapamam ,kaldıki herkesin temizlik anlayışı farklı ,o sana kadın alma diyenler eminim üstünkörü yapıyordur ,hem sen çalışan ve iki çocuklu bir kadınsın bugün almasan yarın alıcaksın o yüzden bence evdeyken bi kaç deneme yapki iyisini bul çalışınca sıkıntı olmasın ,elaleme de bakma hiç ,hayatta elaleme bakıp iş yapmamşımdır ne derlerse desinler ben kendi rahatıma bakarım ,elalem demesini biliyorya gelip yapsınlar o zaman senin evin temizliğini ,boş boş konuşan kadınlara da hiç tahammülüm yok varya..çılgın güle güle kirlet evini kadınlardan tecrübelerini yaz. burada temizlikçi çağırmak çok ayıp karşılanıyor çalışanlar bile aa o da ney diyorlar. bakalım ben ne yapabileceğim. kolumun ağrısı yeni geçiyor daha. ikizler de elbet alışır canım bak kız alışmış bile.. oğlan da alışır en kısa sürede inş..
cumbo geçmiş olsun canım size annenler sonunda gelebilmişler sevindim :)
esma canım gezisi nasıl geçmiş büyük kuzunun?
ela cım hoşgeldin sen de. bu ara herkes yoğun herhalde takılan yok. ben işe başladım15 inde ayrılacağım o zamana kadar bebeyle gideceğim işe ders programı veremiyorlar zaten hemen dilekçe yazdığım için. büyüğe oto koltuğu bakıyorum. çılgın canım koala ya da baktım fiyat olarak iyi aslında ama herhangi bir teste girmişlikleri yok korktum şimdi iki model var 600 lerde ikisi de mecbur elimizi sıkıp alıcaz. tost makinesi oto koltuğu oto kılıfı alacağım kitaplar ödenek geri odemesi hepsi bu ay ne yapacağız bilmem. annem küçüğe alıştı ama miniğim benden başkasına kahkaha atmıyor. ben de annem, görünce bi hamarat çıktım ki sormayın turşular zeytinler günde 2 çeşit tatlı öğlene akşama ayrı 2 şer çeşit yemek ütü temizlik ne varsa yapıyorum elimden gelen. yaptığım şeyleri yazarım da hepimiz sütlüyüz malum pazarda 40 tl den aşağı çıkmıyorum. babam geliyor birkaç güne.. yarın sbah okul var öğlen de davetliyiz annemle bir yere. cts hem davetliyiz hem anne babam var hem de bizim yeğen ev arkadaşlarını alıp bebe görmeye gelicekmiş. ne yapıcaz bilmem. gece gece bu saatte detr makalemi ing ye çeviriyorum iyi mi :) ben bu tezi nasıl yazıcam bilmem 6 gündür maiimde bekliyormuş görmemişim. oyy oyy sabaha börek yapayım diye yufka aldırdım içinin yarısını hazırladım onu tamamlayayım makineden çamaşırlar çıkacak işler beni bekler bacular :) ben yatmadan bebeler kalkıyor zaten herkese ii uykular benden en az 2 gün daha giremem.
bu arada biri bana hatırlatsın çok ilginç ve derin tespitlerim oldu bu aralar tr deki annelik yaklaşımlarına dair..
Canım çok geçmiş olsun ortamın nemini olc belki çok kurumuş olabilir o da burnu tikiyogünaydın herkese, arkadaşlar benim minik doğdu doğalı burnu tıkalı. hırıltılı nefes alıp veriyor. fakat bir kaç gündür arttı iyice tıkandı. serum fizyolojik,sinomarin hepsini kullandım. aspiratorle çektim,yok açılmıyor. dün doktora gittim,bir sprey verdi,fakat gecmiyor sanki. sütümden de damlattım, çok geride tıkanıklık,bakınca görünen birşey yok. düzgün uyuyamıyor da bu yüzden. var mı aranızda bizim gibi? çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Aynen ben deeben burdayım, eğer listede adımız varsa ...![]()
Bugun tarifinizle sutlac yaptim.cok guzel oldu.tesekkurlerSutlac
1KG SUYUN icine 1, 5cay bardağı. Pirinci koyup suyunu cekene kadar pisirin .Uzerine 1kg soguk sut, 2bardak seker, 3yemek kaşığı nisasta yada pirinc ununu ekleyip 15dakikayarim ateste pisirin.kaselere bolun.
Firin tepsisine kaselerin yarisina gelecek kadar su koyun kaseleri dizin.200derecede 15dakika altli ustlu pisirin, sonra firini sadece üst ayara getirin bi 10dakika ustu iyice kizarana kadar pisirin.biraz soguyunca dolaba atin.2-3saat dinlensin dolapta.sutlaciniz hazir
Bizim de kalmadı canım iz normal bencearkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce koldan bcg asısını yaptırdık ama suan izi yok nereden yapıldığı dahi belli değil.kabuk bağlama felan sonra birdenmi oluyor? yoksa tutmadımı ki?