2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Dr bize xlear diye Bi damla verdi canım grip olunca daha doğal birşey de söyleyeyim soğanı kes ikiye yastığının yanına koy gece boyu kalsın o da iyi geliyor. Allah şifa versin.
Oooo hangisinden başlayayım bu yazdıklarına: ) Montessori yi bana da yaz bu ara kitaba bakayım diyorum şu an sadece yemek ve uykuyu oturtmaya çalışıyorum bi misafir geldikçe bozuluyor ikisi de. Sabah kalkış 6 buçuk gece yatış 10 buçuk oldu maalesef. Neyse. At blogun adını takılayim arada kefir kendin mi mayaliyorsun yoksa alıyor musun marketten falan? Temizlikçi işine gelince dediğin gb herkesin aklı kendine benim evimin işi gene bana kalıyor ama millete soruyorum mecbur iyice kötü kadın psikozuna soktular beni. Ki gerçekten oğlumun dolaşmasına bile insanlar şaşıyor kaldı ki evde böyle bir çocuk olacak. Ankara planlarda yok kuzum artık eskisi gb de değiliz borçluyuz ki Bi uçak atlayıp gezip döneyim yoksa yaparım öyle delilikler hatır gönül için. Siz buyrun trabzona gezdireyim sizi yazın özellikle sicaklarda. Kışı da güzel buranın böyle giderse. Bursaya eninde sonunda giderim bi tarafım orada cumboya uğrarım artık
Eve gelince insanlar çok insafsız ne tuttursak kimi kandirsak diye bakıyorlar. Bi arkadaşı ağır borç altında eşimin tek maaşa düştü iki kredi öderken. Adam evine 165 diyormuş diyor ki ertesi gün 185 e satarlar. Zorda olduğumu duyup 145 im var diye geliyorlar satamiyorum yazık diyor. Herkes böyle bu devirde inş düzgün biri denk gelir Allah hayırlı alıcı versin.
Evde eşim 80 annem 90 kg ne pisirsem havada karada gidiyor ben de onlar yedikçe istaha geldim pisiriyom da pisiriyom mübarek hani sana demistim ya 1 kg hamsi nasıl yiyorsunuz diye oğlan tek bi tane yemeden 4 kişi 1.5 kg ya yakın hamsi yedik öğlen. Demek ki yiyen olması lazimmis bu arada sen kurutma makinesinden çıkanı hemen katlıyor musun? Ben muhakkak bi daha asiyorum bazen dışarı güneş alsın diye bazen de içeride nem kalmasın diye onu merak ettim. Geçenlerde de konuştuk da şekerli gıda vermiyorum ama yumurta peynir süt tuketmedigi için sıklıkla ve çeşitli hamur işi ozellikle bol yumurtalı kek pisiyor evde tatlı olarak. O da vitamin alsın diye tüm hazır gidayi kestim herşey evden takılıyor şimdi. Geç başladı ama erken bitecek inş. Ama marketten birileri birşey alıyor parktaki çocuk veriyor önüne geçilmiyor bi türlü :-( kendinden şarjlı benim Büyük kuşum küçük ne olacak bakalım

Kızlar az önce doğum günü partisinden geldik. Çok güzeldi babam geldi bu sabah dün eşimin yeğeni ev arkadaşlarını aldı geldi. Yarın yine çaya davetliyiz akşam ama annemler evde tek.kalmasın diye onu iptal ettik. Boş bulduğum her vakit nette oto koltugu bakıyorum büyük arabayı ben süreceğim diye tutturuyor bırak kemerle oturmayı testlere giren modelleri güvenlik için tercih ediyorum çünkü ikimiz de acemiyiz ve şehir dışı senede 3 4 yaparız 15 18 saatlik yolu. Bir iki saatlik yolu haftada yapıyoruz rahatlıkla. Mecbur sağlam birşey lazım üstelik biri büyüyüp inecek öteki binecek 6 yıllık ömrünü tepe tepe kullanacağız yani. Para da yok elde avuçta bugün pazara gittik domates alırken eşim galiba para bitti dedi aldik aldiktan sonra adam yoksa gırtlağına mi basicaz abi dedi durum böyle yani. Ama çocuklar için her şeyden feda edicez tabii. Bildiğiniz marka model olursa 600 en fazla 700 e çıkabiliriz taksitle o da. Model tavsiyeleri bekliyorum kullananlardan koala heyner kraft duydum. Cybex ve heyner beğendim bakalım artık ne olacak

Montessori kitabi sizin ve cocugunuz icin montessori etkinlikleri maja pitamic . Cok cabuk sıkılıyorlar ama kafalari zehir bikere goster yetiyo.aynisini bul oynadik mesela 42parcali iiki dakikada bitirdiler.ilgilenmiyorlar ama sanirim onun icin de biraz zaman lazim.oglanin kafa isteyen zeka hafiza isteyen oyunlarda basarisi cok iyi zehir masallahiki yasinda demezsin.kiz da el becerilerinde cok iyi cok estetik masallh :]] dun gerci hicbir sey yapmak istemediler kizdirdilar beni hatta cok depresiftim dun :]]] ben asla disari asmam camasiri yikanmis olan tekrar kirleniyo .hele kisin hep is cokuyo.bEnim kurutma iti cikarip biraz sepettw bekletiyorum katliyorum.ben ekstra kuruda kurutuyrm nemli olmuyo hic.kurutma buyuk nimet helede cocuklu evde hele de kisin.iki parcayi bile acilse atiyrm bes dakikaya kuruyo .hastalik mevsimi basladi.iki danam da hemen kapmislar sifayi uc gundur agiz burun daginik akiyo.ama cabuk atlaticak gibiler ins .valla ben tek basima rahat 1-1, 5kilo yerim hamsi.bizim danalar yarim kgdan fazla yiyor yeterki yiyen olsun.valla ben de ayni tatlisiz kalmam ama hafif tatlilarki cocuklar da yesin diYe

valla bide geziyosunya masallh .uzun yol yapiyosan tabi ona gore al.canim ben trabzonluyum biliyosun .kac senedir gelemedim gelirsem ararim seni.bogazim agriyo kirginlik var ins atlatrm danalardan gecti galiba

Selam.. hastayim bogazim aciyo.agzimin ici hep yara olmus.ama rahat durmadim evi sildim hem de elle .evdeyimya artik surekli sil süpür:) yemegimi de yaptim .ufakligi emzirip bi dışarı cikip gelicem sonrada dinlenicem ins .

Günaydın. Kendi kendime yazar oldum valla:]] bugun oglen kadinlar matinesine gidicem komsumla.yaa netten ayakkabi almistim zehirli ayakkabi tabtanasi cikti.dun geldi ayakkabi ama ayagima giyemedim bi turlu cok da begenerek aldim ne yapixam bilmiyrm:))

[QUOTEcilgin_anne_, post: 38082654, member: 584786"]Günaydın. Kendi kendime yazar oldum valla:]] bugun oglen kadinlar matinesine gidicem komsumla.yaa netten ayakkabi almistim zehirli ayakkabi tabtanasi cikti.dun geldi ayakkabi ama ayagima giyemedim bi turlu cok da begenerek aldim ne yapixam bilmiyrm:))[/QUOTE]
Valla Iyi ettin gitmekle benimde gitmem lazim ama nerdee :)))

Bu arada ayakabi meselesi cok can SIKICI gercekten neye guvenecez biz yaa.
Marka diye aldiklarimizda bile olabilirmis .
Ki benim marka takintim yok

günaydın yurdumun ülkemin güzel anneleri ve bebişleri..
herkese kızıcam bak tepemi attırmayın benim.. ne o bi görünüp bi kayboluyorsunuz?
kendimce radikal kararlar aldığım bir dönemdeyim 30. yaş sendromu 29 da başladı bende sanırım.. zihni olarak çok yoğun olduğumdan diğer işlere bi fırsat kalmıyor evi neredeyse annemin üstüne yıktım babamın gelmes sebebiyle oldu çünkü babamla yemek zevklerimiz çok farklı annem huyunu öğrenmiş ona göre yapıyor yemekleri. ben yapsam rengi kırmızı içinde yağ var bilmem ne derken yiyemiyor adamcağız hoş lokantada da aç kalkar o. o nedenle tok kalması için anneme havale yemekler. tatlı da bu ara çok yaptın kilo vermem lazım dedi annem onu da bıraktırdı ööle takılıyorum yani.. temizlik iyi gidiyor günde bi oda bi oda gidiyor bakalım.
bu arada okul işinden bahsedeyim mecburen başladımlakin müdüre 15 aralıkta ayrılacağım dedim o da o zaman dilekçeni hemen ver ders programı yapmayalım dedi. öyle olunca da evrak işleri falan olunca okula gidiyorum onlar da beni çağırıyor. amaan 10 gün oldu daha bitmedi işler yok banka değişimi yok mal beyanı yok dilekçe yok bilmem ne derken taşınıp duruyoruz hüseyinle okula.. büyük de fena bozuluyor giderken git diyor gülerek de karşılıyor ama içeri girdiğimiz ilk an hüseyin ciddi fiziksel zarar uğruyor kendi de utanıyor yaptığına.. onun da gönlünü almak için parka çıkıyoruz falan filan.. bu aralar arkadaş gezmesi yoğundu biri bir kitap ödünç verdi can boğazdan çıkar.. çok ilginç bir şekilde sindirim sistemini falan anlatıyor kn gruplarına göre beslenme kısmı bana şovvari gelmişti 2 sene önce almamıştım diğer kısımlardayım henüz çok beğendim meğer yağ tutmamak da kötü birşeymiş.. kitabı veren arkadaşla hacamata falan gitmeyi düşünüyorum. bebeğime yahut büyüğe de yaptırmayı epilepsiye çözüm olabiliyormuş ama önce dha çok araştırmam lazım.. herşeyi evde yapmaya başladım siyah zeytin yeşil zeytin yaptım. yeşil oldu da siyahı bekliyoruz halen. turşu peynir mayonez ketçap krem şanti ve çokokremi de düşünüyorum ama sadece ihtiyaç oldukça.. oto koltuğu araştırmalarım yaklaşık 28 saatlik net taramasından sonra sonuçlandı. sonuç: teste girmemiş yeni model bi koltuk 900 den 600 e düşmüş haftasonu hemen aldım. en önemli özelliği geriye dönük seyahate 4 yaşına kadar imkan vermesi. malum bizimkilerin arası 2.5 yaş. büyük 4 e girene kadar o kullanacak küçük de tipik ana kucağı oto koltuğunda duracak. sonra küçüğü bu aldığıma koyacağım büyüğe de yeni bi tane ya da yükselteç. onu çocuğun tavrına göre belirlemeyi düşünüyorum. nette geriye dönük koltuklar hakkında çok fazla bilgi var ve bu tip koltuklar teste girsin girmesin geçsin geçmesin 1200 tlden başlıyor tr de. böyle 600 e bulunca hemen atladım. pzt kargoya verildi gelince yine yazarım. annemin kartıyla aldık ödemeyin diyor borç listesini görünce :) yine de biz ödeşiriz onunla. alacağımız çok eksiğimiz var ama bu sıra biraz daha bekleriz gb.. nisanda il dışına göreve gidiyoruz ailecek o zaman para biriktirir alırız inş :)
ödevim var yine ylisanstan. bugün düşündüm de ikinci dönem değil de seneye 1. dönem yapaym diyorum tezi. o sırada 1 senelik üniversite hayatım da başlayacak 15 ders alacağım ama oğlan 1 yaşında olacak. gören de büyüğü seneye kreşe ver diyor çok sosyal ve evde artık yetmiyorum ona. çok güzel aktivitelerimiz var ama bebek ağladığı anda ona koştuğumdan maalesef istediğim verimde olamıyor. hem seneye minik bıdığa da birşeyler yapmada rehberlik etmem gerekecek. sabah 9 öğlen 1 arası evde olmasa yeter bana da ona da hemen öyle fazla ayrılmasın benden. bu ara wc ye bakışı biraz daha gelişti ama evde herkes birşeyler deyip azarlıyor korkuyor çocuk. geçen gün eşim tuvaletten çıkarken terliği yere sert çıkarttığı için öyle bir azarladı ki çocuk ağladı o günden sonra wc ye yapmadı bile. ki 50 kere uyarmışımdır özenli davran diye. ne var yeri sildim bitti gitti ama o çocukta giden gelmiyor işte.. eşimi işe bizimkileri memlekete uğurlayayım bezi direkt atacğım. yaptıktan sonra kakam geldi diyorbayağı yoracak beni ama bakalım. uykuyu oturtmaya çalışıyoruz bu gexme temposunda o da düzene giremiyor. emzik nasıl atıcaz bilmiyorum parmak emmeye başlıyor emzik bulamazsa bu yüzden geciktirdim zaten şimdiye kadr ama bu ay 30. ayı dolacak artık emme refleksinin bitmesi gerekiyor. küçük de emziğe alıştı olmadı bir iki ay sonra ikisi birden bırakır..
şimdii kızlar amma uzun yazdın yaa bize ne bunlardan diyebilirsiniz, serbest :) içimde nelerle uğraşıyorum görün dedim biraz da. bi de çok kısa olarak okuduğum genel anne bloglarından bahsedeyim. çocuklarına penis/vajina dedirten mi,görsün de bilsin diye önünde soyunan mı, sırf ekmek yedikleri için halka gerizekalı diyen mi, çocuğuna karbonhidratlı herhangi bir şey börek bisküvi çörek tatlı farketmez yapan annelere de hamur kafalı diyen mi, hatta karbonhidrat olayını iktidar ve siyasete bağlayarak abzürdlük yapan mı ne ararsan var. tamam bilgi güzel ama bu kadr da insanlara hakarete gerek yok ki. özellikle yurtdışı kaynaklı ekoller bunlar. fb de görüp takip etmeye başlamıştım faydalı olsunlar diye.. kafam öyle bir attı ki fb yi de yine kapattım açmamak üzere. zaten 6 aydır falan açıktı. hem vakit alıyor hem sinir bozuyor hem de sürekli kötü anne miyim diye düşünüyorsun. eşimle çok konuştuk o da Allah herşeyi insanların hizmetine vermiş gereksiz olsa neden o kadr karbonhidratlı besin yaratsın dedi. doğru da vücut ilk enerji kaynağı olarak karbonhidratı kullanıyor. bu demek değil ki şekeri sok bebenin ağzına ama o da lazım. börek yerine kabak yiyorlarmış hanımlar kocalar da öyle yapıyormuş vs vs.. ya senin hiç akraban yok mu, hiç mi kimse sana gelmiyor. çocuğun dışarıda hiç mi falanca şey diye tutturmuyor. yahut hiç bi parkta başka anne çocuğuna yedirirken canı çekmesin diye seninkinin eline de tutuşturmuyor. etrafım bana rahat anne diyorlar oğlumu birşeye zorlamam ama kuralları da bilir krizleri çoğu<zaman kolay atlatırız lakin böyle yalıtılmış annelik mi olur ya? gerçekten amerikada falan yaşıyorlar herhalde. bi de çiş kaka diyen çocukları aşağılıyorlar yok böyle birşey.. küçük tuvalet büyük tuvalet denecekmiş. ya neyse neler neler vardı da aklıma bunlar geldi şimdi. velhasılı kelam çok okumayacaksın okusan da takmayacaksın bu ülkede he de geç gitsin.. bizim iki bıdık da kalktı teyzoşlar mesai başladı. 4 ten beri küçük uyumadı zaten ayaktayız da büyük eklendi. babamız beni gece uyutmadınız diye yorganı kafaya çekti bir iki saat daha kahvaltı hazırlanmaz bizde.. görüşürüz kızlarr..

hımm çılgın cumbo size mesaj atmıştım bi bakıverin size zahmet :) çılgın sen de gez toz walla bebeler de rahat nasılsa.. salla gitsin :)

Valla Iyi ettin gitmekle benimde gitmem lazim ama nerdee :)))[/QUOTE]
ay gittim ama anacım hepsi 50 yaş üstü kadınlardı :)) aha da size ordan bir görüntü
Bu arada ayakabi meselesi cok can SIKICI gercekten neye guvenecez biz yaa.
Marka diye aldiklarimizda bile olabilirmis .
Ki benim marka takintim yok

jang bi yazmışsın döktürmüşsün iyi olmuş yemek işi işte ne güzel valla bahane olmuş ,ben de bıkıyorum bazen hep aynı işi yapmaktan yaa valla ,oğlan zamanla alışır inş. ,kreşe yarım gün verebilirsin enerjisini atar .oto koltuğunuz hayırlı olsun da 28 saat araştırma ne demek yaaa neyseki bulmuşsun yoksa seninkiler büyüyecek sen hala koltuk arıyor olacaktın wc işi psikolojik gerçekten çocuğun ince noktasıyla oynamamak lazım yoksa hiç istemiyormuş .ben kıza kreşe başlar başlamaz bıraktırdım bir hafta oluyor maşallah diyelim ..minnakın emziğini de alıyor eline ama kendi ağzına sokmuyor unuttu iyice çok şükür ..seninki de baya olmuş unuttur bence de .bizim ufaklık da sadece uyurken emiyor emziği öyle toksa filan almıyor hayatta ağzına o açıdan şanslıyım hep uyuturken verdim ama öyle alışsın diye ..emzik çok büyük rahatlık yaa ne olursa olsun zamanı gelince de bırakıyorlar zaten ..
annelik olayına gelince ben de gayet sağlıklı beslemeye çalışan bir anneyim ,zorda kalmadıkça sağlıksız besin vermem ,yeni yeni yemeklerini yedirdikten sonra tok olarak yaptığım kekten börekten veriyorum ,açken vermiyorumki alışmasınlar diye ,haa bir yere oturmaya gidiyoruz diyelim yediririm orda ne olucak yanıma yemek taşıycak halim yokya ,ben de ekmeği az verenlerdenim ,sadece kahvaltıda ya da toklarsa istediklerinde veriyorum onun dışında ekmek yedirmiyorum ,dışarda ellerine tutuşturulma meselesine gelince asla böyle bir şey olamaz,hiçkimse benden izinsiz çocuğuma bir şey veremez ben ona karşıyım ,her önüne gelenin çocuğun eline bir şey vermesine de ,bir kere annesine sorması lazım ,belki çocuğun allerjisi var ,belki annesi alışmasını istemiyor bunları düşünmek lazım ,benim bi kere parkta başıma geldi ,kadın cipsi veriverdi bizimkilerin eline yetişemedim ama aniden oldu ,çok kızdım içimden kadına ama bozmadım ,geçen bayram eşimin ablası tüm bayram çocuklara şeker çikolata vermeye kalktı ,anlatıyorum anlamıyo ne var bayramda yesinler diyo ,bir iki olmadı sonunda azarı bastım ,sen çocuğuna verebilirsin ama ben vermiyorum bana saygı duy ve lütfen bir daha benden izinsiz çocuklarıma bir şey vermeye kalkma .benim çocuklarım durduk yere neden abur cubura şekere alışsınki ,ilerde bi gün görücek ama ne kadar ötelersem o kadar kar benim için. görümcem de o kadar cahil ki gülerek yapıyor bunu ve ne var benimki de yiyor diyor ,benimki dediği çocuk da 1,5 yaşında hala anne sütü içiyor ve ek gıda nerdeyse sıfır ,kara cahil annesi sütümden vitamin alıyor nasılsa diye çocuğa bir şey vermemiş ,dedimki 6 aydan sonra süt vitaminin kaybediyor çok geç kalmışsın sonra hiç bir şey yemez ,bizimkileri görüp herşeyi yiyorlar maşallah demeyi biliyor ,iyi de kendiliğinden olmadıya alıştırdık da öyle yiyorlar ,çocuk evde ne yenirse onu yiyor sonuçta .kaka çiş olayına koptum ama o neymiş öyle :) yalnız ben de kelimelere dikkat ederim asla argo ve küfürlü konuşmasını istemem nasıl başlarsa öyle gidiyor çünkü .bizim bakıcı kız bizim kıza oohh ohh kaynanayı bi de defol git bıktım sendeni öğretmişti kafayı yedirmişti bana ,bi keresinde uyardım onu onları öğreteceğine afedersin teşekkür ederimi öğretsene diye ..sonra uzun zaman büşram o cümleleri kullandı ALLAHtan şimdi unuttu .çocukların tam kapma dönemi o yüzden konuşulanlara çok dikkat etmek lazım artık herşeyi de anlıyorlar o yüzden kibar cümleler kullanmak en doğrusu ,kasmak yanlış tabi ama dikkat şart bence ..
ben dün gezmeden sonra kötü oldum hava mı çarptı yediğim birşeymi bilmiyorum.
oğlum çok feci hasta oldu ,ateş yok ama ağızburun dağınık ,gözlerine vurmuş iltihap ,genel olarak ayakta ama geceleri uyumuyor hastalıktan .dün gece saat başı kalktım ,sıpa babasında da uyumuyor illa ben ,bi o o da bi bu oda bi ufaklığa bi danaya derken sabah ettim ,sabah doktora götürsem dedim yemedi hastayım çünkü ,yatıp uyuyayım kendime geleyim dedim minnak uyutmadı mır mır ,kalktım etrafı topladım kahvaltı yaptım ,oğlana göz damlası alıcam çıkıp da ,bi de dün kargo gelmiş bulamamış dönmüş mecbur şubeden alıcam gidip de ,akşama da kıymalı makarna yapıcam .oğlanı yarın doktora götürürüm olmazsa bugün de geöçsin de .öğretmenine whatsupptan yazdım nasıl diye cevap gelmedi işi var sanırım .inş. iyidir kuzum ,ufaklığa geçirmese bari ,evde bakayım iki gün yollamayayım kreşe diyorum ama ufaklığa geçer diye korkuyorum ne yapsam ki sizce
hımm çılgın cumbo size mesaj atmıştım bi bakıverin size zahmet :) çılgın sen de gez toz walla bebeler de rahat nasılsa.. salla gitsin :)
gül cemalini gördük cennetlik olduk hatun :) ayy sen alemsin hee morluklar hiç dikkatimi çekmedi ,cılız bişeysin işte :) şaka bi yana partideki pasta börekten canım çekti heee,bir arkadaşı arayıp oturmaya mı gitsem özlemişim valla ,burda olsaydınız bi gün sana bi gün cumboya gezer dururdum

ben gene gece nöbetteyim. hem ödev hem iki çeşit turşu hem mutfak temizliği derken bu gece bitmez. sabaha bizimkiler arabanın kurbanını kesecekler. gün de bayağı yoğun geçecek yani dinlenmeye fırsatım olmaz.
çılgın canım cevap yazıcam ama fırsat olmuyor uzun süre oturmaya bak bunda bile saat kaç oldu hemen bi bakayım gideyim dedim. kendinize iyi bakın yerime dinlenebilen dinlensin.. bana en az 3 gün uzak. annemler gidene kadar herşeyi bitiricem inş ondan sonra dinlenmek.. akşam 5 oldu mu kolumu kaldıracak takatim kalmıyor artık..

Amanimmm Allah yardimcin olsunnnn

annen bi gitsin sen de dinlen azıcık inş.
Ahanda actigin bloguna giremedim...
niye giremedin ki

dün gece mahvoldum mahvoldum .akşama doğru yine migren başladı ,ilk defa 4 gündür migrenli geziyorum çok uzadı ,sanırım stresten .
patates salatası ,börek ,tatlı yapmıştım gram yiyemedim ,mide bulantısı da oluyor çünkü.
ALLAHım ama ne ağrı eşim gelir gelmez çocukları ona havale edip ben ufaklıkla uyumaya çalıştım ,paroldan başka bişey içemiyoruz malum o da bi işe yaramıyor ama yine de içtim mecbur ,uyuyamıyorum ufaklık mık mık ediyo ,çıldırma noktasına geldim ,insanlar nasıl cinnet geçirir migrenliler ancak anlar ..kendimi aşağı atasım geldi cidden ,bi uyusam geçicek de uyuyamıyorum sürekli ayetel kürsi okudum filan zar zor 1 saat sonra uyumuşum ,kalktığımda ağrı yokolmuştu ,çocukları yatırdık uyudum ,sabaha ohh çok şükür geçti diye sevinirken sabah tekrar ağrı başlamasın mı ,ALLAHım ne yapıcam ben adam 4 gündür hem çocuklara hem bana bakıyo ,gece çocuklara kalkıyo o haliyle sabah işe gidiyo ,ona da yazık ,iyileşsem iyileşemiyorum çıldırcam ,sabah yine hap içtim uyuyayım dedim yok ,tam uyuyacakken kargodan gelmişler uyandım mı ,ufaklığım sabah 6 dan beri ayakta ,ona da bişey oldu bugün ,emziriyorum altı temiz karnı yok bi türlü uyumuyor ,sürekli mık mık ya da ağlama halinde ,o da mı hasta oldu bilmiyorum ,daha yeni daldı sabahtan beri bakalım ne kadar uyuycak ,olmadı akşama banyo yaptırayım ,banyodan sonra mışıl mışıl uyuyo,büyük oğaln deseniz gece yine burnu kanamış ağzı yüzü gözleri sümükten kapanmış resmen ,sabah bi güzel yıkadım suratını ama geceleri canavara dönüyo yavrum ,yarın mecbur doktor yolları gözüküyor atlatamadı ,ALLAHım şu hastalık gitse evimizden YARABBİM, eşime de yazık çocuklar kreşte ben sabahtan akşama evdeyim ama yine hepimize o bakıyor .çok şükür biraz iyiyim şimdi ,sabahtan beri okuyorum siz de bana dua edin ne olur ,hasta olunca kapımı açacak kimse yok kocama kalıyorum ,ona da üzülüyorum çok ..

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Baglanti yok diyor giremedim bir turlu.....cok uzuldum gercekten biran once gecer Inslh..Rabbim yardimci olsun cok zor canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…