2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Uzuuuuuunnn bir aradan sonra hepinize merhaba Arladaşlar.
Yazılanları ara ara girip okumaya çalıştım ama yazmaya hiç fırsatım olmadı .
Ankara'daki mevlidi yaptık çok şükür.
Evimize sağ salim Kavuştuk anlatacak çok şey birikti inşallah müsait bir zamanda yazarım .
Hala bir uyku düzeni kurabilmiş değilim gündüz hep kurduğumuz salıncakta gecede yanında uyuyor şarjım bitmek üzere görüşürüz inşallah
Hosgeldin canim andik seni valla.yaz da dinleyelim.mevlidine gelemedim canim hayirli olsun .

Ayy bebeleri uyutup film izledik esimle bu saat oldu.izledigim en ilginc filmdi , dram ama sonunda cok sasirdim tuylerim urperdi.senaryo , görsellik cok guzeldi , hele snu beni sok etti.hic boyle bir film izlememistim.mutlaka izleyin .filmin adi :incendies

Uyku duası falan var mı acaba sabah 6 dan beri salliyorum uyuyo en fazla 45 dakika :KK17::KK17:

rezene çayı denedin mi? bir gece uyumadığı için acie gitmiştik. çok da ağlıyordu.doktora sordum,rezene yada papatya cayı verebilirsin dedi.humananın rezenesini ben de içiyorum. doktordan sonraki gün yine uyumadığu ve ağladığı sırada 20cc suya yarım çay kaşıgından az fazla rezene attım.o gun çok uyumuştu.gazını da kolay atmıştı.

rezene çayı denedin mi? bir gece uyumadığı için acie gitmiştik. çok da ağlıyordu.doktora sordum,rezene yada papatya cayı verebilirsin dedi.humananın rezenesini ben de içiyorum. doktordan sonraki gün yine uyumadığu ve ağladığı sırada 20cc suya yarım çay kaşıgından az fazla rezene attım.o gun çok uyumuştu.gazını da kolay atmıştı.
Canım ben hep içiyorum rezeneyle kimyon tohumunu kaynatıp. Ama bebege ne bileyim cesaret edemedim vermeye. Maşallah gazini rahat çıkarıyo ama uykuyla gündüzleri savaşı var resmen

sen daha iyi bilirsin. bizimkidün güzel uyudu ,bu gün yok.. işin kötüsü gece uykumuz da bozuldu üç gecedir.. pooffff

sen daha iyi bilirsin. bizimkidün güzel uyudu ,bu gün yok.. işin kötüsü gece uykumuz da bozuldu üç gecedir.. pooffff
Ayy çok şükür gece uyuyo maşallah diyim ama gündüz hep uykulu ama bi uzun güzel uykusu yok:(

babamızhasta. gerçi kendini karantinaya aldıi bize yaklaşmıyo, burnundan mı boğazından mı bilmiyorum hırıltı var sanki. doğduğundan beri var, okyanus suyu damlatıyorum burnuna. ama sanki arttı gibi.. bilmiyorum, belki de psikolojik benim ki...

babamızhasta. gerçi kendini karantinaya aldıi bize yaklaşmıyo, burnundan mı boğazından mı bilmiyorum hırıltı var sanki. doğduğundan beri var, okyanus suyu damlatıyorum burnuna. ama sanki arttı gibi.. bilmiyorum, belki de psikolojik benim ki...
Yaa aynı şey benimkinde de var sanki ama her zaman olmuyo genelde sabahları sanki boğazına balgam takılmış gibi ama her dakika olmuyo kontrolde bi soralım dra

10gün öncesordum. dinledi ciğerlerii. boğazına baktı,birşey yok cok şükür.damla verdi işte....dakikalardır salladım. deliksiz uyuyordu. koydum koltuğa,uyanıverdi. sabahtan beri işigücü bıraktım uyusun die.yok,yok.. biz mi çok takıntı ettik acaba diyorum eşime..

10gün öncesordum. dinledi ciğerlerii. boğazına baktı,birşey yok cok şükür.damla verdi işte....dakikalardır salladım. deliksiz uyuyordu. koydum koltuğa,uyanıverdi. sabahtan beri işigücü bıraktım uyusun die.yok,yok.. biz mi çok takıntı ettik acaba diyorum eşime..
Ben de öyle bütün gün onu salliyorum 1 saat olsun diye uğraşıyorum yok 45 dakikayi geçmiyo. Bırakmaya cesaret edemiyorum ona rağmen uyaniyo. Şu gündüz uyutma işi çok sıkıcı. Ne zamana kadar gündüz uykusu olmak zorunda acaba. :(

Iyi akşamlar herkese
Baya yeni arkadaş katılmış Aramıza hepiniz Hoşgeldiniz ..
Aranızda bi ben miyim şimdi Ağustos doğumlu baby si olan
Eylül beklerken Ağustos'ta geliverdi kuzum napalım
Çılgın canım aslında faceden yazacaktım sana ama o sıralar çok sıkıntın vardı üzerine gelmek istemedim nasip artık görüşürüz inşallah bir gün ..
Gelelim bunca zaman neler yaptığımızaaaa..
(Bu Tür uzun yazıları genelde jangdan okuruz hep ama bu seferde benden olsun )
Ankara ya gittik mevlidi yaptık çok şükür her şey yolunda gitti sadece beklediğimizden az misafirimiz oldu yaptığım hediyelik havlulardan 100 den fazla arttı satmaya çalışıyorum şimdi onları ihtiyacı olan varsa duyurulur mavi kutu icinde İncili havlucuklar..
Ankara'dan döndük oğlumun aşılarını yaptırdık kuzum bir günde 4 aşı oldu 3 ü iğne biri rota ağızdan oldu onu .
Çok şükür sorunsuz atlattık ..
Bu yüzünde ve vücudunda ara ara çıkan kızarıklıklar işin başka bir çocuk doktoruna götürdük bir sorun yok dedi sonra zamanla hepsi kayboldu elhamdulillah ..
Ama gaz dan hala çekiyoruz çok kıvranıyor inim inim inliyor du yavrum dün akşam doktoru aradım gaviscon toz ve bifiform damla verdi dünden beri çok şükür daha iyi ..
Uyanıkken bile kıvrım kıvrım kıvranıyordu Gülücüklerinin agu ların bile tadını çıkaramıyorduk dünden beri nispeten daha iyi en azından rahat uykuya dalıyor Uyandığında daha rahat ve Neşeli bakalım inşallah biter artık yaaa..
Çok üzülüyorum Ağrı çektikçe bazen emerken bazen mama yerken geliyor krampları illa ara verip gaz çıkarıyoruz bazen 3-4 defa bile böldüğümüz oluyor beslenmesini bu kadar gaz neyin nesi anlamadım gittim
3-4 günde kaka yapan çocuk kaç gündür İshal oldu ve Yemyeşil kaka yapıyordu doktoruyla görüştük dışkı mikroskobisi istedi yaptırdık temiz çıktı ve kusuyordu her beslenme sonrası o yüzden şimdi bu ilaçlara başladık .
Kızım geçen hafta kaldırdığım yerden oyun hamuru almaya çalışırken sandalyeden düştü Eşofman altına çekmecenin kulbu girmiş delip çıkmış bacağınıda çizmiş Allah korumuş bacağınada girebilirdi ..
Biz Ankara'dan döndükten bir hafta sonra annem geldi 2 gün sonra meyve yerken Çene diski yerinden oynadı haftalardır doktora gidip geliyoruz iğne yapıldı üç seans tam kulak altından Çene kasının arasına ona her şeyi Püre Galibe getirdim çiğnemesi yasaklandı Ağzında dişleri birbirine değmesin diye gece plağı yapıldı gündüzde takması gerekiyor şimdilik sadece yemek yerken çıkarıyor ama çok şükür oda daha iyi artık biraz biraz çiğnemeye başladı .
O arada Abi'm geldi yurt dışından burun etinden ameliyat oldu 1 hafta kaldı döndü
Eşim implant tedavisi oldu bu arada epey zorlandı ağrıdan duramadı iğneye götürdüm onu vs vs annem gelince dinleneceğim derken böyle yoğun günler geçirdik Allah beterinden korusun inşallah .
Bu koşuşturmada ben iyiyim ayaktayım çok şükür bebeği hala kurduğumuz salıncakta sallıyoruz ama annem sallıyor gündüz çok büyük bir Ninet Allah razı olsun Allah eksikliğini göstermesin inşallah günler bizde böyle geçip gidiyor işte çok uzattım yaaa rekor kırdım sanırım sıkılmadan okuyabilecekmisiniz bakalım

Kızlar yaa benimki bugün 2 kere süt kesigi gibi bi avuç kadar kustu. Korktum valla. Hasta falan olabilir mio_O

Esma canim bir suru hastalık kaza atlatmissin cok gecmis olsun hepsindede ucuz atlatmissiniz .sag salim burdasin cok sukur .canim gazzor gercekten benim masallh ucu de gazliydi ama cok rahat cikartiyorlardi .Rabbim yardim etsin..
Bizim ufakliga nazar degdi iki gundur gündüz hic uyumadi yanina adam istiyo gidince susuyo sipa.
Yarin danalari krese veriyoruz.hungur hüngür aglamaklliyim bugun.birileri plsaydi yanimizda biraz daha yanimda kalirlardi.ben aglyrm kizim gelip yanagimdan opuyo ve soyle diyo:anne yoooldu yiye agliyon .ahh o boyle ufacikken annesinin aglamasina dayanamzkn anasi nasil dayansin onlarin hasretine.moralim cok bozuk.dua edin de kolay atlatayim su sureci .bizim ust komsu vefat etti demistimya taziyeye gittim moralim ordada bozuldu.millette ne kardesler var .kadin resmen parcaliyo kendini.boyle bir kardeslik gormedim.malesef bize nasip olmadi böyle yanimizda arkamizda duran bi kardeş bi baci.elbet Allahhin da bi bildigi vardir.

Hemen yazıp yatıyorum birkaç gün yazamayacagim yarın okul başlıyor bugün salon dip köşe yaptım koltuk hali sildim diğer odaları da azıcık derine indim fırsat bulunca. Ölüyorum sol sakat kolumun ağrısından gene bi şekilde kaslar asindi zorlamadan herhalde. Çılgın inan ben de ağlayacak haldeyim yarın 2 bebeyi evde bırakıp ise gidicem annem panikatak daha şimdiden krizi tuttu tansiyon yükseldi kulakları duymuyor stresten. Allah vere müdür insaflı olsa da 10 gün kadar çalışsam odeyecegimiz maaş miktarı en az 500 tl azalacak :-( :-( ah ah şu parasizligin gözü kör olsun ya :-( herkese iyi geceler. Uykusuz bebeklere ve cealna nevmekum subata. Ayetini okuyun amme de geçiyor inş uyurlar bi de bol ayetel kürsü. Esma canım geçmişler olsun hoşgeldin. Kaçtım kızlar dua edin bana ve çılgına kafamız bozuk bu aralar :-)

Çılgın stres yapma canım çocuklar için iyi olacak bence.
Seninde artık biraz dinlenmen lazım canım zaten ilk defa gitmeyecekler ki hem güvendiğin bildiğin insanlar sonuçta ya hiç tanımadığın bilmediğin bir yere vermek zorunda kalsaydın birde kreşe gidip gelmen izlemen gerekecekti iyi tarafları bence daha fazla böyle düşün canım kolay değil tabiki .
Ama Rabbim kaldıramayacağımız yükü yüklemez kuluna her şey güzel olacak kuzular için inşallah.
Bize gelince evet canım gercekten öyle hepside ucuz atlatıldı Allah beterinden korusun inşallah .
Başın sağolsun canım bende hep bir kızkardeşim olsun isterdim sen ve Cumbo anlattıkça hayırlısı böyleymiş diyorum .
Rabbim Muhtaç etmesin düşünüp kendini üzme Artık demek böyle olması daha hayırlı .
Bizimde apartmanda tam bizim mevlit yaptığımız hafta çok Sevdiğim bir amca vefat etti bayramlaşmaya çıktığımızda bayramda zaten çok rahatsızdı çok üzüldüm ona ardından da kızımın sınıf Arkadaşının annesinin gelini vefat etti daha 30 yaşında gencecik benim oğlumla bebeğinin arası tam 29 gün 1 Ağustos'ta doğum yapmış kırkı çıkmadan kalp krizi geçirmiş ve beyin oksijensiz kalmış yarım saat kadın 70 gün öyle yattı hastanede bilinci kapalı geçen cuma vefat etmiş 3 çocuk kaldı geride geçen gün taziyeye gittik mal Mülk zenginlik her şey var ama işte bütün huzur ağız tadı bozuldu ailenin yabrucuklar kaldı annesiz çok çok üzüldüm hele de bebeğe çok üzüldüm Oğlumu emzirirken aklıma geliyor sürekli çok zor Rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin hepimize evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın inşallah .

Jang sağol canım Hoşbuldum
Sanada kolay gelsin annene geçmiş olsun inşallah kolay olur senin in her şey .

esmacımm hosgeldin canımmm...iyi olmanıza sevindim..anlattığın aileye çok üzüldümm gerçekten de mal mülk hiçbirşey allah sağlık sıhhat huzur versin..
nasılsınız bakalım güzel anneler.
annemler geldi ctsi günü..annem babam babaannem bir de erkek kardeşim..bugün öğlen geri döndüler.giremedim o yüzden nete..
cılgıncım üzülme artık..kreşe gidiyorlar canımallah başka ayrılık vermesin.. ben siirtteyken kaç kez bursada bırakıp gittim yavrumu..haftalarca göremedim koklayamadım.. ne yapalım onların iyiliği için böyle olması gerekiyor.. birkaç gün geçsin sen de alsaıcaksın rahatlayacaksın üzülme artık..
jangçim inşallah müdür sıkıntı yaratmaz sana..
öpüyorum hepinizi..
biz iyiyiz çok şükür..esim gripti, oğlumun boğaz enfeksiyonu vardı atlattık şükür..babam geldiğinde bişey yoktu grip oldu burda inşallah kuzum hastalanmaz..

Jang canim ins mudur idare eder seni.yine temizlik dimi:]]] huyumuz kurusun..cumbo esma sagolun canlarim iyi dilekleriniz icin.esma ben de genc olumlere cok üzülüyorum .bizimolen komsu da daha 30yasinda 5yasinda oglu vardi .cumbo yeni atlattiniz ins kuzuya gecmez.annenlerlede hasret giderdin ohh..
Bizimkileri goturduk sabah.kamerali sistemleri var.izliyoruz kiz hemen ayak uydurdu oglan anne anne diye agladi kuzum yarim saat.birakip geldim yine ise koyuldum.tum evi kaldirdim.kis geldi odalari degistirdik aksam esimle.tum cekmece dolap iclerini doktum onlar yokken.yarin temizlige gelicek kadinlar onlardan once halledeyim dedim.ilk kez şirket deniycem ins.iyi yaparlar . Kuzularim birazdan gelir.ilk gun ilk sanci bakalim beni gorunce ne yapicaklar.bu arada kreslerinde montessoriye basladilar gezdim her yer materyal dolu.cok sevindim.ben de aksamlari hergun bi etkinlik ayarliycam.daha faydali vakit gecirmis olucaz boylece ins.ayy bugundur makine actim yikiyorum yine :]] yarin yine tum gun acik olur:]] biri bana dur desin :]] ins.ev de satilir da rahatlariz

Back