2014 eylül anneleri geyik formatı :))

ştttt kızlar napiyosunuz bakalim. .

cilgincim herseyin hayurlisi olsun..elbet satarsiniz evi takma kafana. ..srn cocuklara bakici ayarlama isini halket biran once ku use başladığında sorun çıkmasın. .badlayacak misin ise bu arada...
jAangcim annen gelmiş hosgelmus..benimkiler2 saat uzaktalar 2 ay oldu gelemediler..hep bir bahane hep bir bahane. .neyse bosver takilmiyorum artik boyle şeylere alıştım. .oto koltugu bizimki neydi bilmiyorum. .arabayi satinxa obu da depoya kaldirdi esim..
kuzucuklar nasil iyiler mi..

yeni arkadaşlar jatiliyor aramiza hoşgeldiniz canlar...
2 gundur esim nezle. .kuzulsra da gecti hemen..daha yeni iyilesmistik halbuki..oglusum 6 da uyanmus anne bugun okul varmi diye soruyor kuzum kiyamam tatilu iple çekiyor yaa..
bugun minikimi bavaannesine burakip gorumcemle Kaplıca hamama gidicez..bursanin hamamlari ünlüdür kizlar gelin birlikte gidelim...valla uzin zaman oldu su kirlerimi bir atayım. ..
öpüyorum hepiniziiiiii....

cilgincim herseyin hayurlisi olsun..elbet satarsiniz evi takma kafana. ..srn cocuklara bakici ayarlama isini halket biran once ku use başladığında sorun çıkmasın. .badlayacak misin ise bu arada...
jAangcim annen gelmiş hosgelmus..benimkiler2 saat uzaktalar 2 ay oldu gelemediler..hep bir bahane hep bir bahane. .neyse bosver takilmiyorum artik boyle şeylere alıştım. .oto koltugu bizimki neydi bilmiyorum. .arabayi satinxa obu da depoya kaldirdi esim..

2 gundur esim nezle. .kuzulsra da gecti hemen..daha yeni iyilesmistik halbuki..oglusum 6 da uyanmus anne bugun okul varmi diye soruyor kuzum kiyamam tatilu iple çekiyor yaa..
bugun minikimi bavaannesine burakip gorumcemle Kaplıca hamama gidicez..bursanin hamamlari ünlüdür kizlar gelin birlikte gidelim...valla uzin zaman oldu su kirlerimi bir atayım. ..
Canım çok geçmiş olsun. Ohh valla bayılırım hamama benim yerime de ter at bi güzel paklan:) şimdiden sihhatler olsun. Miniklere de acil şifalar:KK54:

Çılgın canım bi baktım topik 4 sf falan ilerlemiş bi günde hoşuma gitti ondan dedim. Malum bırakıp gittiler bizi mona free esma :-( onları da.özlüyoruz ya Biz de en az 2 bebekliler her daim fırsat olmuyor yazmaya. Atkilar hayırlı olsun kuzum benimkine anneannem ormustu fotosunu atsam kiskanirsiniz :-) o zaman 80 falan yaşındaydı şimdi vefat etti canım benim. Çok yazamayacagim deli gb oto koltugu arıyorum nette. Burada pek.mağaza bilgim yok haftasonu avm ye gideceğiz bilgim olsun suda hemen alıp çıkmayalım diyorum. E annem geli cumbonun dediği gb oturacagima daha çok yorulur oldum. Annem 5.kattaki evimden dışarı çıkmıyor inersem çıkamam merdivenleri diyerek. Bütün gün evde pasta börek yemekle uğra şıyoruz annem de çocuklara alışmaya çalışıyor. Haftaya 24 kasımda öğretmenliğe başlıyorum. 21 gün var maaş ödememek için çalışacağım. Dr antepte olduğundan rapor da alamıyorum burada bakalım belki rapor alacak birini bir yer buluruz şu an.yol izni devama ediyor. Geçen ay 10gün vermişti dr dikişlerin durumundan. Bu sefer şükür iyileşti sanki.onlar da kanamiyor artık. Yalan yere almak da istemiyorum ama geri ödeyecek durum yok şu an 18 bin borç aldık çoğu altın üzerine. Bi yükselirse ki yükselecek yandık biz. Maaşı hemen altına çevirip acil olanlardan birine verdik mecburen. Kaldık şimdi böyle bakalım pzt müdür le konuşalım da ne olacak nasıl olacak bi duruma bakalım. 10 gün hiç değilse çalışıp 10 gün de sağlık ocağından rapor alayım diyorum.
Tracy den bol bol konuşulmuş iki bebegimi de onun rehberliğinde büyütüyorum benim kafama çok yatıyor. Hıı bu ara benim küçük prensim emzik emmeye karar verdi sen emzigi tut 10 dk sonra ben emerim diyor. Küvet de geldi ananeden. Fileyi taktım tek başıma yikadim walla ohh mis. Anca dinleniyorum 4 gün 4 gece 1.5 saat uykuyla yaşadım dün uyudum bu gece yine hortladim yatakta. Büyük oğlan da az düzene girecek gb. Ne zaman gündüz uykusuna alissa o saat bişey oluyor o gün mecbur atlıyor dr randevusu vs gb. Bakalım anane buradayken temizlik duzen mevlüt yapmayı düşünüyorum. Komşu pek kimse gelmez burada diyor ama. Genel temizliğe ancak haftasonu başlarım büyük adamla parka gider küçük ananede kalır ben temizlik yaparım.
Bişey daha var bilgisayar gene bozuldu 3 gün tamirdeydi dün geldi :-)
Canım dikişlerin iyilesmistir inşallah. Meslektasmisiz ne güzel:) ben de raporluyum. Benimki zorunlu ama tayinim 80 km uzağa çıkınca. Dava açtık bakalım olumlu sonuçlanır inşallah da ben de başlarım 2 . Dönem. :KK24:

Geçmiş olsun canım ben cekirgede bi yerde gelin hamamı yapmıştım birkaç arkadaşla hamam kapatmıştık küçük.odasını güzel.oluyor. ohh miss walla

Canım dikişlerin iyilesmistir inşallah. Meslektasmisiz ne güzel:) ben de raporluyum. Benimki zorunlu ama tayinim 80 km uzağa çıkınca. Dava açtık bakalım olumlu sonuçlanır inşallah da ben de başlarım 2 . Dönem. :KK24:
İnş. Benim merkeze çıktı şükür de iki bebeyle calismayacagim inş. Başlamak lazım ama halk eğitim ders olur mu ne olur nasıl olur bilmiyorum. Pzt öğreneceğiz. Ne şanssız kadınım ilki haziran ikinci eylül doğumlu ya başı ya sonu yandı izinlerin :-)

Çılgın canım bi baktım topik 4 sf falan ilerlemiş bi günde hoşuma gitti ondan dedim. Malum bırakıp gittiler bizi mona free esma :-( onları da.özlüyoruz ya Biz de en az 2 bebekliler her daim fırsat olmuyor yazmaya. Atkilar hayırlı olsun kuzum benimkine anneannem ormustu fotosunu atsam kiskanirsiniz :-) o zaman 80 falan yaşındaydı şimdi vefat etti canım benim. Çok yazamayacagim deli gb oto koltugu arıyorum nette. Burada pek.mağaza bilgim yok haftasonu avm ye gideceğiz bilgim olsun suda hemen alıp çıkmayalım diyorum. E annem geli cumbonun dediği gb oturacagima daha çok yorulur oldum. Annem 5.kattaki evimden dışarı çıkmıyor inersem çıkamam merdivenleri diyerek. Bütün gün evde pasta börek yemekle uğra şıyoruz annem de çocuklara alışmaya çalışıyor. Haftaya 24 kasımda öğretmenliğe başlıyorum. 21 gün var maaş ödememek için çalışacağım. Dr antepte olduğundan rapor da alamıyorum burada bakalım belki rapor alacak birini bir yer buluruz şu an.yol izni devama ediyor. Geçen ay 10gün vermişti dr dikişlerin durumundan. Bu sefer şükür iyileşti sanki.onlar da kanamiyor artık. Yalan yere almak da istemiyorum ama geri ödeyecek durum yok şu an 18 bin borç aldık çoğu altın üzerine. Bi yükselirse ki yükselecek yandık biz. Maaşı hemen altına çevirip acil olanlardan birine verdik mecburen. Kaldık şimdi böyle bakalım pzt müdür le konuşalım da ne olacak nasıl olacak bi duruma bakalım. 10 gün hiç değilse çalışıp 10 gün de sağlık ocağından rapor alayım diyorum.
Tracy den bol bol konuşulmuş iki bebegimi de onun rehberliğinde büyütüyorum benim kafama çok yatıyor. Hıı bu ara benim küçük prensim emzik emmeye karar verdi sen emzigi tut 10 dk sonra ben emerim diyor. Küvet de geldi ananeden. Fileyi taktım tek başıma yikadim walla ohh mis. Anca dinleniyorum 4 gün 4 gece 1.5 saat uykuyla yaşadım dün uyudum bu gece yine hortladim yatakta. Büyük oğlan da az düzene girecek gb. Ne zaman gündüz uykusuna alissa o saat bişey oluyor o gün mecbur atlıyor dr randevusu vs gb. Bakalım anane buradayken temizlik duzen mevlüt yapmayı düşünüyorum. Komşu pek kimse gelmez burada diyor ama. Genel temizliğe ancak haftasonu başlarım büyük adamla parka gider küçük ananede kalır ben temizlik yaparım.
Bişey daha var bilgisayar gene bozuldu 3 gün tamirdeydi dün geldi :-)
ne yapalım jangcım biz çoğul bebek annesiyiz o yüzden biz çok ilerletemiyoruz sayfaları :) ben atkıda örneğe uğraşmadım benim elim de örgüye çok yatkındır kendime bir sürü tunik ördüm ama şuan buna vaktim yetiyor artık ne yapayım ..eve biri gelince daha çok yoruluyor insan evde biri olunca mecbur yemek ona göre pişicek iki pasta börek yapası geliyor insanın derken hep yük hep yük .yükünü hafifleten de yoksa yandın işte benim gibi .canım muhtardan ses çıkmadı ,eşim pazrtesi kreşe verelim diyor ,bu parasızlıkta nasıl vericez biraz daha öle bayıla bakayım diyorum ,herşey paramı ömründen ömür gidiyor bi daha mı geliceksin dünyaya ,2 yıldır çok bunaldın biraz sen de dinlenirsin diyor ,nasılsa ev satılacak er veya geç o zaman paranın önemi kalmıycak diyor ,eksiye giriyoruz her ay ,kreş olunca daha da girilecek , çocuklara da zararlı hayatım evde tv açılıyor mecbur ne gerek var orda oynayıp zıplasınlar herşeyleri düzenli olsun onlara daha faydalı olur diyor ,bi de bakıcı yarım gün de olsa 3 çocuğu idare etmez tek çocuğa bakıcı bulamıyoruz da diyor ,haklı çok haklı ama ellerim gitmiyor ,şu süreci atlatsam ,halbuki çok ufakken kreşe verdim o zaman da alışamamıştım yine alışamayacak gibiyim ,bi götürsem ilk gün belki zamanla alışırım ama anne anne diye kucağıma atlıyorlar o zaman vazgeçiyorum .bakıcı da gerçekten 3 üne 3 saat de olsa idare etmez ,bakıcı milletinden nefret ettim zaten çok vicdansızlar ...çocuklar kreşe gidince temizlikçi alıp dolap yerleştirip ince temizlik yapıcaktım 2 aydır yapamıyorum ,hergün sil süpür yapsam da temizlikçi gibi olmuyor .. ufaklığın da güzel anlarını kaçırıyorum hep koşturmaktan ,üzüntüden hasta oluyorum sanırım ,bu çaresizlik bu muallaklık beni hasta edicek ,bazı anneler görüyorum o kadar rahatlarki yerimde olsalar kırk kere kreşe postalamışlardı ,nefret ediyorum şu huyumdan ,biraz daha rahat olsam gerilmesem ne var sanki ,sanki kreşte çocukları çarmıha gerip işkence yapıcaklar töbe töbe ..offfff off ne olur bana bi akılverin ama cidden şöyle beni bi rahatlatın yaa kimsem yok zaten :((( bak ağlıyorum yine valla :(((eşime dedimki dün depresyona mı giriyorum acaba ,eşim de asla depresyona girmene izin vermem göndericeksin kreşe itiraz istemiyorum sen iyi olmazsan yavrularımız nasıl iyi olacak diyor ,geceleri adam kalkıyor ikizlere ,gecede asgari 3-4 kez kalkıyor ,o halde işe gidiyor adamcağız ona da yazık gerçekten ,kreşe versem gece de ben kalkarım adam da rahat eder ,ama çocukları da düşünüyorum işte bu kararsızlık beni verem edicek valla ..maddiyat iyi olsa daha kolay hareket ederdim de ev de satılmadı .ayda bir dip köşe temizliğe çağırsana sen de neden uğraşıyorsun kendini yoruyorsun .o parayı herşeye veriyoruz aslında temizliğe versek ne olur ki ..
canım ben uyuyorum az çok ama gündüz 3 azmanım var ,sürekli bağrış çığrış ..dün uzun zamandır azmayan migrenim azdı ,hep stresten yorgunluktan .ne zaman yorulsam strese girsem düşünmekten kafayı yiycek olsam migrenim azıyo ,ALLAHtan erken uyudum da biraz geçti migrenim .
bilgisayar bozulmasa kurban kesicem zaten :))

canım ayın 11 inde raporum bitiyo ama bi bi ay daha rapor alırım ,ondan sonra başla diyor eşim ,paralı rapor almama karşı ,boşver günaha girme diyor ,ufaklıklar kreşe minnakım da bakıcıya diyor ama zaman ne göstericek bilemiyorum .yaa size bir soru daha sorucam bana akıl verin .
şimdi bakıcı bulamazsak mecbur minnakımı da 9-12 saatleri arası kreşe vericem ,kreş sahiplerine çok güveniyorum aslında hiç bakıcı aramasam oraya versem daha güvenilir ,bebişimi diğer bebeklerden ayrı odada yatırıp kaldırır özen gösterirler eminim ama tek korkum kreş ortamından hasta olacağı ,gerçi evde de hasta oluyor olacağı varsa ama evde de tek başına bakıcı ile bırakıyorsun .sizce hiç bakıcı aramasam da ufaklığı kreşe mi versem sadece 3 saatliğine .şu evde bakıcıyla yalnız bırakma işi de geriyor beni korkuyorum niyeyse bu işten ..
cumbo canım benim annem 5 dakika mesafede yıllarca aramadı boşver ..kendi keyfi olsa heryere gider gelir ,hatta babamı da yalnız bırakır eve kitler çıkar .ahh ahh bana gelince herşey sorun .üvey evlat mıyım bilmiyorum valla..
ohh canım hamam işine çok sevindim ,evden çıkamamıştın uzun zamandır sana çok iyi gelicek eminim ,ben de havuza gitmedim iki haftadır bu hafta gitsem mi ne ,ayy şu miyomum deli etcek beni o koca miyom yüzünden göbeğimden dışarı çıktığı için hiçbir pantolon olmuyor ,aslında bedenim 38 e düştü ama miyom fırladığı için ön kapanmıyo ,40 a anca giriyorum bazı modellerde 42ye :) 36 lık hatun ne hallere düştü ,sinirimi bozuyo ,ilk işim onu laparoskopiyle aldırmak olucak güzelliğimi bozdu yaa ,ne zaman karnımı açsam yamuk bir şey çıkıyor karşıma .

günaydın herkese .yine çok işkillendim dertlendim ,cuma cuma ..hayırlara vesile inş.
ayy bizim komşu vardı kanser ,akşam apartman yıkılıyordu kadıncağız ölmüş gençti de ,çok üzüldüm ,bu akşam bi çıkıcam eşim gelince ,ay nelere üzülüyoruz yaa aslında herşey fani ,ölüm ne yakın RABBİM uzak tutsun

ne yapalım jangcım biz çoğul bebek annesiyiz o yüzden biz çok ilerletemiyoruz sayfaları :) ben atkıda örneğe uğraşmadım benim elim de örgüye çok yatkındır kendime bir sürü tunik ördüm ama şuan buna vaktim yetiyor artık ne yapayım ..eve biri gelince daha çok yoruluyor insan evde biri olunca mecbur yemek ona göre pişicek iki pasta börek yapası geliyor insanın derken hep yük hep yük .yükünü hafifleten de yoksa yandın işte benim gibi .canım muhtardan ses çıkmadı ,eşim pazrtesi kreşe verelim diyor ,bu parasızlıkta nasıl vericez biraz daha öle bayıla bakayım diyorum ,herşey paramı ömründen ömür gidiyor bi daha mı geliceksin dünyaya ,2 yıldır çok bunaldın biraz sen de dinlenirsin diyor ,nasılsa ev satılacak er veya geç o zaman paranın önemi kalmıycak diyor ,eksiye giriyoruz her ay ,kreş olunca daha da girilecek , çocuklara da zararlı hayatım evde tv açılıyor mecbur ne gerek var orda oynayıp zıplasınlar herşeyleri düzenli olsun onlara daha faydalı olur diyor ,bi de bakıcı yarım gün de olsa 3 çocuğu idare etmez tek çocuğa bakıcı bulamıyoruz da diyor ,haklı çok haklı ama ellerim gitmiyor ,şu süreci atlatsam ,halbuki çok ufakken kreşe verdim o zaman da alışamamıştım yine alışamayacak gibiyim ,bi götürsem ilk gün belki zamanla alışırım ama anne anne diye kucağıma atlıyorlar o zaman vazgeçiyorum .bakıcı da gerçekten 3 üne 3 saat de olsa idare etmez ,bakıcı milletinden nefret ettim zaten çok vicdansızlar ...çocuklar kreşe gidince temizlikçi alıp dolap yerleştirip ince temizlik yapıcaktım 2 aydır yapamıyorum ,hergün sil süpür yapsam da temizlikçi gibi olmuyor .. ufaklığın da güzel anlarını kaçırıyorum hep koşturmaktan ,üzüntüden hasta oluyorum sanırım ,bu çaresizlik bu muallaklık beni hasta edicek ,bazı anneler görüyorum o kadar rahatlarki yerimde olsalar kırk kere kreşe postalamışlardı ,nefret ediyorum şu huyumdan ,biraz daha rahat olsam gerilmesem ne var sanki ,sanki kreşte çocukları çarmıha gerip işkence yapıcaklar töbe töbe ..offfff off ne olur bana bi akılverin ama cidden şöyle beni bi rahatlatın yaa kimsem yok zaten :KK43:(( bak ağlıyorum yine valla :KK43:((eşime dedimki dün depresyona mı giriyorum acaba ,eşim de asla depresyona girmene izin vermem göndericeksin kreşe itiraz istemiyorum sen iyi olmazsan yavrularımız nasıl iyi olacak diyor ,geceleri adam kalkıyor ikizlere ,gecede asgari 3-4 kez kalkıyor ,o halde işe gidiyor adamcağız ona da yazık gerçekten ,kreşe versem gece de ben kalkarım adam da rahat eder ,ama çocukları da düşünüyorum işte bu kararsızlık beni verem edicek valla ..maddiyat iyi olsa daha kolay hareket ederdim de ev de satılmadı .ayda bir dip köşe temizliğe çağırsana sen de neden uğraşıyorsun kendini yoruyorsun .o parayı herşeye veriyoruz aslında temizliğe versek ne olur ki ..
canım ben uyuyorum az çok ama gündüz 3 azmanım var ,sürekli bağrış çığrış ..dün uzun zamandır azmayan migrenim azdı ,hep stresten yorgunluktan .ne zaman yorulsam strese girsem düşünmekten kafayı yiycek olsam migrenim azıyo ,ALLAHtan erken uyudum da biraz geçti migrenim .
bilgisayar bozulmasa kurban kesicem zaten :))
canım ayın 11 inde raporum bitiyo ama bi bi ay daha rapor alırım ,ondan sonra başla diyor eşim ,paralı rapor almama karşı ,boşver günaha girme diyor ,ufaklıklar kreşe minnakım da bakıcıya diyor ama zaman ne göstericek bilemiyorum .yaa size bir soru daha sorucam bana akıl verin .
şimdi bakıcı bulamazsak mecbur minnakımı da 9-12 saatleri arası kreşe vericem ,kreş sahiplerine çok güveniyorum aslında hiç bakıcı aramasam oraya versem daha güvenilir ,bebişimi diğer bebeklerden ayrı odada yatırıp kaldırır özen gösterirler eminim ama tek korkum kreş ortamından hasta olacağı ,gerçi evde de hasta oluyor olacağı varsa ama evde de tek başına bakıcı ile bırakıyorsun .sizce hiç bakıcı aramasam da ufaklığı kreşe mi versem sadece 3 saatliğine .şu evde bakıcıyla yalnız bırakma işi de geriyor beni korkuyorum niyeyse bu işten ..
cumbo canım benim annem 5 dakika mesafede yıllarca aramadı boşver ..kendi keyfi olsa heryere gider gelir ,hatta babamı da yalnız bırakır eve kitler çıkar .ahh ahh bana gelince herşey sorun .üvey evlat mıyım bilmiyorum valla..
ohh canım hamam işine çok sevindim ,evden çıkamamıştın uzun zamandır sana çok iyi gelicek eminim ,ben de havuza gitmedim iki haftadır bu hafta gitsem mi ne ,ayy şu miyomum deli etcek beni o koca miyom yüzünden göbeğimden dışarı çıktığı için hiçbir pantolon olmuyor ,aslında bedenim 38 e düştü ama miyom fırladığı için ön kapanmıyo ,40 a anca giriyorum bazı modellerde 42ye :) 36 lık hatun ne hallere düştü ,sinirimi bozuyo ,ilk işim onu laparoskopiyle aldırmak olucak güzelliğimi bozdu yaa ,ne zaman karnımı açsam yamuk bir şey çıkıyor karşıma .

günaydın herkese .yine çok işkillendim dertlendim ,cuma cuma ..hayırlara vesile inş.
ayy bizim komşu vardı kanser ,akşam apartman yıkılıyordu kadıncağız ölmüş gençti de ,çok üzüldüm ,bu akşam bi çıkıcam eşim gelince ,ay nelere üzülüyoruz yaa aslında herşey fani ,ölüm ne yakın RABBİM uzak tutsun
Komsuna Allah rahmet eylesin. Sana da Allah kolaylık versin canım. Zor söylemesi ama kreşe vermen lazım artık. Eşin haklı bi yerde. Ben kreşe veremeyeceğim için 2.yi yaptım. Dr bile sanki ne var kreste diyor. Antep e 2 sene sonra tayin isteyeceğiz büyük okula gidecek zaten ama küçüğü ne yaparım diye uykularım kaçıyor. Bu gidişle sonsuza kadar 2 yılda bir doguracagim hükümet şu izni artırmazsa :-) azıcık moralin düzelsin diye yazıyorum :-) başak burcundan mi bilemeyeceğim ben de senin gibiyim kreşe vermek 1 saat bi yerde bırakmak bana işkence bırak.çocuğu. büyüğü parka götüreyim diyorum 2 siyle geçende tek.çıktım parkta herkese rezil oldum küçük dk.durmadı büyük gitmek istemedi. Annem gelmişken çocuğu gezdireyim diyorum yok nerde. Küçük de büyük de birakilmiyor ama ne yapacaksın bi yerde mecbur.kaliyor san.3.5 aylikti oğlum bakıcıya bıraktım 40 gün ama eski komsumuzdu annemden güzel baktı hem de hayrına azıcık elimiz duzelince hakkının yarısını ancak verebildik ona bile ben para için bakmadım dedi. Böyle güzel.insanlar çıkarsın Rabbim karşına. Olmuyorsa da kreş sahipleri seni anlayan bilen.insanlar bari onlara bırak 3 saat sut bile gerekmez neredeyse. İçin rahat etsin bazen me bir.kalıyoruz annelik bu devirde böyle de fedakarlık istiyor bazen :-( :-(

herkese merhaba fedakar anneler. yazdıklarınız okudum hep,sanırım dertler ortak.. ben de öğretmenim. gecen pazar iznim bitti . ve mecburen tekrar 10 günlük rapor aldım. bu dönemin sonuna kadar böyle raporla kapatmayı düşünüyorum. yerime bakan öğretmen var çünkü. annem de beni 3 aylıkken bakıcıya bırakmış. 7 yaşına gelip de okula başlayana kadar aynı kişi bakmış. hatta hala görüşürüm,cicanne derim kendisine.. eskiden daha kolaymış,insanlara güven daha çokmuş sanırım. ben bebiş olmadan önce napalım o da ben gibi büyüyecek,mecbur çalışıcam ev kredisi ödüyoruz ücretsiz izne çıkamam diyordum. ama şimdi uykularım kaçıyor,ikinci dönem gelsin hiç istemiyorum. annem de kayınvalidem de uzaktalar,gerçi annem gelir bakar da o da sürekli sizde kalmak istemem ev ev üstüne olmaz diyor.bilmiyorum,allah hepimize kapılar açsın, büyütme kolaylığı versin kuzularımızı..

herkese merhaba fedakar anneler. yazdıklarınız okudum hep,sanırım dertler ortak.. ben de öğretmenim. gecen pazar iznim bitti . ve mecburen tekrar 10 günlük rapor aldım. bu dönemin sonuna kadar böyle raporla kapatmayı düşünüyorum. yerime bakan öğretmen var çünkü. annem de beni 3 aylıkken bakıcıya bırakmış. 7 yaşına gelip de okula başlayana kadar aynı kişi bakmış. hatta hala görüşürüm,cicanne derim kendisine.. eskiden daha kolaymış,insanlara güven daha çokmuş sanırım. ben bebiş olmadan önce napalım o da ben gibi büyüyecek,mecbur çalışıcam ev kredisi ödüyoruz ücretsiz izne çıkamam diyordum. ama şimdi uykularım kaçıyor,ikinci dönem gelsin hiç istemiyorum. annem de kayınvalidem de uzaktalar,gerçi annem gelir bakar da o da sürekli sizde kalmak istemem ev ev üstüne olmaz diyor.bilmiyorum,allah hepimize kapılar açsın, büyütme kolaylığı versin kuzularımızı..
Aynen canım zor olacak. Ama olsun Allah sağlık versin de onun da bi kolaylığı bulunur inşallah.

Canım bebisin uykuları nası sss pat mi yapiyosun gündüz uyuyo mu

yokk nerde sshh patla uyuyacak göz yok bizimkine:KK76: iyice saçma bir işe döndü bizimki. bir de ayakta sallama eklendi eşimin yoğun ısrarı üzerine. kucağa alışık olduğu için ondan vazgecsin diye kendimize yeni iş çıkardık. valla hangısı kolayıma gelirse, bazen ayakta sallıyom. bazen 5dk kucağıma alıp sıkıca sarıp evin içinde hızlı hızlı kosuyorum sonra beşigine bırakıyorum. ama bbizimkinin uykusu hafif tam dalana kadar kaç kere mızıldıyo. yanında bekliyom. bu gün mesela bu saate kadar 2 kere 45 dk, bir kere 1saat uyudu. şimdi4. kez yatırdım. sallıyorum. saçm abir düzen işte....

bir sorunumuz var, eller.. hiç durmuyor,sürekli yüzünü ovusturmak istiyor. gözlerini,burnunu. uykuya konsantre olamıyor ki... bazen sinir geliyo ellrini tutmaya calışmaktan...

bir sorunumuz var, eller.. hiç durmuyor,sürekli yüzünü ovusturmak istiyor. göIlerini,burnunu. uykuya konsantre olamıyor ki... bazen sinir geliyo ellrini tutmaya calışmaktan...
Slm bu sorun bendede var ve butun bebislerde ...bence tabi :) ben hemen kundak yapiyorum..veya emzik veriyorum..dogdugunda Ilk 10 gunvermedim emzik..sonra zor oldu ama tuttu cani istemesse ama ne yapsam tutmaz :)

evet emzik kurtarıcı, o da ciddi bir mesai istiyor. bide 7 farklı emzikle uğraştık,şimdilerde birini tutuyor,uykuya geçmek için iyi bir yardımcı..

kiz masallah sana..atkilar da supet olmus valla ellerine saglik..benim oglN da seninki hibi yapisiyo opuyor..gerci biz hep oyleydik ama az da olsa kiskaniyor denekki..

burdayiimmmmm.annen gelsin de insallah isone yarar dinlenirsin..extra yorulmasan bari...benim annemlerde haftadonu gelceklermis..

ayy cok gecmis olsun canim..insallah otekilete bulasmaz yaa...

bana da bana daaaa

allah bagisladin xanim..valla jang ve cilgin anne ikisi de manken gibi onlara sorma kiloyu..bana soooooorrrr..10 kilo vetdim 10 kilom duruyor ama soyle bisry var zaten kilolu hamileckaldim..vetecegim 20 kilo var anlayacagin..
kilon kac peki

Bende aynen 10 kilo versem yater ama nerdeee..hamile kalmadan once 72 dim simdi heralde 81 felan doguma 86 yla girdim :(.sut veriyorum ogluma rejim yapmak istemiyorum

Canım benim boy 1.60 top gibi bişi oldum acil vermem gerek:KK43:
Bende 1.75 canin..bendede suan kotu duruyor kilo cevremde kiler bozma gider dedi ama bilmiyorunki

bir sorunumuz var, eller.. hiç durmuyor,sürekli yüzünü ovusturmak istiyor. gözlerini,burnunu. uykuya konsantre olamıyor ki... bazen sinir geliyo ellrini tutmaya calışmaktan...
Ayneeen bugün eldiveni cikarayim dedim tırnaklarını kesip torpuledim ayagimda sallayim derken sen sok parmagi gözüne Ayy çok fenaydi neyse ki bişi olmadı uyuturken sıkıca tutuyorum kollarını iyice dalana kadar benimki emzik tutmuyo ne yazık ki :(

yokk nerde sshh patla uyuyacak göz yok bizimkine:KK76: iyice saçma bir işe döndü bizimki. bir de ayakta sallama eklendi eşimin yoğun ısrarı üzerine. kucağa alışık olduğu için ondan vazgecsin diye kendimize yeni iş çıkardık. valla hangısı kolayıma gelirse, bazen ayakta sallıyom. bazen 5dk kucağıma alıp sıkıca sarıp evin içinde hızlı hızlı kosuyorum sonra beşigine bırakıyorum. ama bbizimkinin uykusu hafif tam dalana kadar kaç kere mızıldıyo. yanında bekliyom. bu gün mesela bu saate kadar 2 kere 45 dk, bir kere 1saat uyudu. şimdi4. kez yatırdım. sallıyorum. saçm abir düzen işte....
Canım kucaktan daha iyi bence ayakta sallamak 3 ay dolsun yatir kaldıri deneyelim belki öyle uyurlar. Yaa benim bütün günüm eylulu uyutmaya çalışmakla geçiyo. 2 kere 2 saat uyusa çok güzel olacak. Benimki 1 saat belki 45 dk keyfine göre hanimin. Öyle olunca da keyifsiz uyaniyo uykusunu alamamış .e uyu yani yirtiniyoruz uyusunlar diye. Inşallah düzene girer uykuları bi an önce

Komsuna Allah rahmet eylesin. Sana da Allah kolaylık versin canım. Zor söylemesi ama kreşe vermen lazım artık. Eşin haklı bi yerde. Ben kreşe veremeyeceğim için 2.yi yaptım. Dr bile sanki ne var kreste diyor. Antep e 2 sene sonra tayin isteyeceğiz büyük okula gidecek zaten ama küçüğü ne yaparım diye uykularım kaçıyor. Bu gidişle sonsuza kadar 2 yılda bir doguracagim hükümet şu izni artırmazsa :-) azıcık moralin düzelsin diye yazıyorum :-) başak burcundan mi bilemeyeceğim ben de senin gibiyim kreşe vermek 1 saat bi yerde bırakmak bana işkence bırak.çocuğu. büyüğü parka götüreyim diyorum 2 siyle geçende tek.çıktım parkta herkese rezil oldum küçük dk.durmadı büyük gitmek istemedi. Annem gelmişken çocuğu gezdireyim diyorum yok nerde. Küçük de büyük de birakilmiyor ama ne yapacaksın bi yerde mecbur.kaliyor san.3.5 aylikti oğlum bakıcıya bıraktım 40 gün ama eski komsumuzdu annemden güzel baktı hem de hayrına azıcık elimiz duzelince hakkının yarısını ancak verebildik ona bile ben para için bakmadım dedi. Böyle güzel.insanlar çıkarsın Rabbim karşına. Olmuyorsa da kreş sahipleri seni anlayan bilen.insanlar bari onlara bırak 3 saat sut bile gerekmez neredeyse. İçin rahat etsin bazen me bir.kalıyoruz annelik bu devirde böyle de fedakarlık istiyor bazen :-( :-(
Cok sagol canim.hic sorma yaa sanirim basak burcundan.bagris cigris da olsa onlarla gitmek istiyorum .hep de gittim zaten .illa kendi kontrolum altinda olsunlar istyrm.aslinda iyi bisey degil.bi gun mecbur okulda baska yerde bu kontrol olamayacak.esim bile diyorki ben senin kadar fedakar bir anne gormedim resmen verem olucaksin dusunmekten tamam annesin ama sen de bir insansin kendine bu kadar yuklenme krese vermekle kötü anne olmuyorsun diyor.bana ise kötü bir anneyim nasilsa evdeyim öle bayila bakmam gerek gibi geliyor ama bi yandan da cocuklara bağırır çağırır oldum.oylesi daha kötü .tvye karsi olan ben tv acar oldum gunde bi kac kere .. ben onlarin iyiligi icin onlara hasret duymayi tercih edicem galiba krese vermekle.eskiden bu kadar paranoyak degildim cok ufakken verdim krese onlari.ama simdi 6aydir yanimdalarya o kadar bakimlari zor olsada yanimda olmalarinn tadina vardimya simdi birakmak zor geliyo.ha evde ne oluyo yeri geliyo hic tasvip etmedgm seyleri yapar oldum.ne guzel insana denk gelmissin masallh.ins bizede denk gelir oylesi.
Sen neden krese veremiyorsun orasini anlayamadim.
Jang canim degismemiz lazim valla bu kadar gerilmek bize zarar vrriyo valla.el ele verelim de kiralim su isi valla. Bizim eski bakici bi anneler anlatiyordu eski baktigi cocukların annelerini de insan şoka uğruyor valla.

Uzuuuuuunnn bir aradan sonra hepinize merhaba Arladaşlar.
Yazılanları ara ara girip okumaya çalıştım ama yazmaya hiç fırsatım olmadı .
Ankara'daki mevlidi yaptık çok şükür.
Evimize sağ salim Kavuştuk anlatacak çok şey birikti inşallah müsait bir zamanda yazarım .
Hala bir uyku düzeni kurabilmiş değilim gündüz hep kurduğumuz salıncakta gecede yanında uyuyor şarjım bitmek üzere görüşürüz inşallah

Back