- 6 Kasım 2014
- 839
- 448
- 73
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #3.081
Canım terleme genetik geçen tvde izlemiştim ne güzel sss ise yaramış gündüz uykularinda da dene bakalım inşallah olur bana da anlat ama:)günaydın herkese. uykulu gazsız bir gün olur umarım. ben bizim inatçıyı uyuttum kucakta kulağına ssshhhh yapa yapa 5 dk içinde. şimdi mamarooya koydum. bakalım kaç dk uyuyacak. dün burda yazışırken başladığı uykusu tam 4 saat sürdu. zorla uyandırdım emzirmek için. bütün gün uyumayınca sızdı resmen. gece de önce 1saat,sonra 1buucuk saatsonra da 3 saat aralıkla kalktı. napalım buna da şükür. umarım bugun hepinizinki düzgün uyur.yüz üstü demiş bir arkadaş evett yatırdım fakat ozaman da yanından ayrılamıyorum, nefes almada problem yaşar diye çekiniyorum. çok yapmıyoruz o yüzden.. bir de size şunu sorayım. çok terlıyor çınarın sırtı ve kafası uyurken ama sadece. acaba sizde de var mı böyle bir durum. ne yapsam karar veremiyorum. annem beni hep sırtımda bezle buyutmuş çınar iyi terlemiyor diyordu ama başladı. bez koyma diyende var,hemen üst değiştir diyen de, sakın değişme hasta edersin diyende . hangisi haklı, ya da herkes mi haklı ?
kafamda deli sorular![]()