Gelelim bana:]] sabahtan beri yaptiklarim : 4 makine camasir yika katla, 4gomlek utule, makarna patates oturtma komposto yap, etrafi sil supur , dusa gir , birazdan da ufakligi yikiycam.cok yorgunum dun gece oglan 3kere kalkti ama ne kalkma aglak zirlak.anne de anne.yanina yatyrm tam daldi diyorum hatta horluyor ama kalkar kalkmaz gozunu acip anne diye agliyo.kiskaniyo sanirim.gunduz de on kere opup sevip kucakliyo beni.normal adam gibi iki eli iki cenemde tutuyo annem diye seviyo opuyo sariliyo, saclarimi oksuyo, emzirsem emcek valla:]]] ufaklik da sabaha dogru 6-8arasi uyumuyo mir mir yapiyo.iyice kundak yapiyorum ama ne yapip edip tepine tepine kundagi aciyo elleriyle emzogi ittirip atiyo.cok hareketli masallh ikizleri gecicek.gozleriyle sag sol arka on beni takip ediyo, odasindan cikar cikmaz mirlamaya basliyo? Acayip insan istiyo yaninda, , surekli opcen kokluycan konuscaksib istiyo, beni görür görmez gülmeye basliyo ve yanindan gidene kadar guluyo, agu magu ses cikariyo tepki veriyo.
Dun bi de banyo gunumuzdu sel gunune dondu.cocuklara kuvete su doldurup bi saat kuvette oynatip oyle yikiyoruz cok seviyorlar.ikidebir anne bici bici diyorlar.hem hava soguk hem de yorgunluktan haftada bir yikiyoruz yikamisken eglensinler diyoruz.dun oglan ağladı emzireyim diye iceri gittim esim de lavabodaydi.5dakikada ellerindeki kovalarla tum banyoyu suyla doldirmuslar.iki saat banyonun suyunu cektim temizledim .ayy bi de atki ordum atkilari bitti cok sukur.siradan ama iş gorsun yeter .esim sen os yapma hastasisin bu kadar seyin arasina bi de örgü soktun diyo:]] annem de boyle ona cekmisim hic bos duramiyorum.karadeniz kadiniyiz iste caliskaniz .