2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Canım bende salıncak aldım kendi sallanan ama bizde işe yaramadı umarım sende yarar buraya fotosunu koyabilirmisin..
Bizimki bundan

Öyle canım bütün hamileliğim ve doğumumda hep yanında olan insanlar bunlar artık kimseye güvenip her Şeyimi sonuna kadar açmamam gerektiğini öğrenmem lazım en sevmediğim huylarımdan biridir aşırı güvenirim insanlara sonra yerle bir oluyor işte böyle ..
Canım sen bence mükemmel bir eş ve annesin her şeyi gayet güzel idare edebilirsin maşallah Rabbim hiç kuvvet versin çok sevindim eşinle aranızın düzelmesine.
Her şey zamanla daha iyi oturacaktır inşallah.
Çocukları kreşe vermek bencede daha mantıklı en azından bu sürede sakin sakin ev konusu hallolur..
Canım senin ana kucağı dediğin şu bebek Arabasına takılan ana kucağımı??
Benim sıpayı gece yanıma Alınca mamadan sonra eğer uyumazsa memede yanıma yatırıp uyutuyorum bende uyuyorum ama kötü alıştı bu duruma hala bir düzene giremedi bizim uykular ve gaz durumu

offf senin oglan yikmis ortaligi desene massallah..hasta hasta iki covuk xor valla allah yardimcin olsun

en sinir oldugum seylerden biri benim istedigim urunun ya rengi olmaz ya bedeni olmaz...anakucagin varsa onu kullanabolirsin salincak geleneckadar..ben onu kullaniyirum..yemek yapoarken vs uyaniksa yanimda duruyor..

canim benimm cok sevindim aranizin duzelmesibe..tensel temas da eskiye doner merak etme kuzummm..
saatlik emmeye ven de alistirmak istiyirum..sobra her dakika tutturur mrme dite..hadi bakalim bugun basliyorum..

anoooo bu yonden hic dusunemem ben..konsun yasli mi..genrlde onlar akil ederler bunlari. bizim de annemletin yazligi var..yaxin dediletki yazboyu kalin cocukla burda..esim de sen bilirsin dedi..ama ben istemiyordum zaten yeni kavusmusum kocsma olmaz dedim..annemin komsusu da afetin diyordu bana oyle 2-3 ay yalniz birakmayin kocalarinizi diye kiziyor yazlikcilara..eee biz 2 yildir ayriydik nolacak defim..kadin ne dese begenirsin yaziiikk olan olmus kizimmm affediver gebesin bi deee....
brn de senin gibi asiri guvenirim sonra sa kazik yerim.

Bende hiç düşünemem komşum 50 yaşında
Bugün kızın annesi geldi çat kapı aramadan sormadan !
Açtım heralde konuşmaya geldi dedim hiç o konuyu açmadı bile 3 saat oturdu
Tam gidecekken küpemi gösterdim bak taktım dedim Heee söyledi kızım dedi sadece başka tık yok ..
Öyle gitti
Kızı rahatsızmış gelmesin dedim bu hafta da biz dersini yaptırırız dedim ihtiyacım olursa haber veririm ben dedim

canim yaa icine birkez suphe dustu senin..ufak ufak yol ver sen bu kiza...

bence de genç kızla aynı evde olunmamalı ,benim bakıcı da öyle ,dışarda görüyorum sanırsın assolist ,ağır makyaj ,bi giyinmeler filan sanırsın koca kadın 17 yaşında değil ,zaten bi de beli açık giyiniyor ,bi eğiliyor kalkıyo kıç baş ortada ,ALLAHtan eşim evde yok ama zaten bu durumdan da çok rahatsızdım annesine çıtlattım biraz düzeltti ama genç kız evde olmamalı aslında bi daha ben asla almam ..evine gelicek insanın giyimi kuşamı derli toplu giyinmesi de önemli ,az veya çok eşlerimizle de karşılaşıyorlar ,bi de ben usturuplu giyinen insanı severim ,eğildiğinde göğsü poposu görünen insanla yapamam açıkçası ..giyinmek var teşhir etmek var ikisinin ayrımını yapamayan insanlar var hiç sevmiyorum ..herkese saygım var ama teşhirciliğe karşıyım ne olursa olsun .
dün karatay bu dikkat eksikliği ve hiperaktivitenin tek nedeni var o da şeker dedi dinledim .asla çocuklara şekerli gıdalar yedirmeyin diyor .dinledinmi bilmiyorum umarım düzelir bir an önce .resimlerinizi gördüm tombiş mi tombiş bir kızın var maşallah ,filmlerdeki afacanlara benzettim ben onu
sağol canım valla güzel sözlerinle motive ettin beni buna ihtiyacım yok desem yalan olur :)
canım ilk doğduğunda benim sıpa da öyleydi yanıma alınca susuyordu ,anladımki alışkanlık yapıcak hemen ayırdım yanımdan ,gündüz yatak odasında duruyor ağladıkça gidiyorum ,arada müzik açıyorum ona beşiğinden dinliyor ,yanıma almıyorum hiç ,mır mır ediyor bazen ağlıyor ama olsun ne yapayım yanıma da alışırsa hiç başa çıkamam .sen de bence alıştırma çok zorlanırsın ilerde ,biraz ağlasın mık mıklasın takma sabret ,zamanla alışır nasılsa
sağol canım .benim oğlan acıkmazsa memeyi emmiyo zaten oynuyo ,baktım oynuyo takıyorum emziği ..2-5-3 saatte bir emziriyorum ben de ,bazen acıkıyor ara yükleme yapıyorum ama olsun o kadar :)
sezonu bu sabah açtık :) eşime dedimki sezonu açtın hadi bakalım ,beni öperek sezonu sevgiyle açtık daha ne dedi :) çok seviyorum eşimi ,gerçekten ..bana diyorki senden tek isteğim var gerilme ,üzülme ,üzme kendini ,ben de geriliyorum sen üzülünce ben de üzülüyorum sonra da kavga ediyoruz .
hadi hayırlısı .
bu arada son bi kaç gündür üzüntü ve az yemeden 2 kilo vermişim göbeğim sıfıra yaklaştı ,yanlarda kalmış biraz belimin arka tarafında onlar da gittimi tamamdır ..
ama benim bu miyom taş gibi elime geliyor ,v gibi dışa doğru çıkık ,göbeğim düz olsa da dışa doğru çıkık o miyom ,sen bilirsin niye öyle duruyo inmez mi acaba ...
bence de kocanı bırakma canım ..

cumartesi hepsini bırakıp yüzmeye gidicem ..çocukları uyutur çıkarım ,ilk yüzme seansım başlıyor ,çok da özledim valla ,hamamdı saunaydı biraz rahatlayayım ..

Dün neler alintiladim yazdım hepsi gitti. Ben de kızdım çıktım :-( Tlfdan yazmak çok zor bana yaa..
Esma canım teşhis ne zaman nasıl kondu merak ediyorum. Şimdi kaç yasinda? Salincagimiz da sunny baby flora. 14 kg ya kadar taşıyan en ucuz salıncak ondan almak istedim küçük binmezse büyük biner zaten resim koymak telden zor geliyor bana.
Çılgın canım sen de maharetlsin biliyoruz zaten eşin de farkında. Çok şükür evlatlar da uslu daha ne olsun. Geçen cts hastanede ikizler vardı 2 yaşına basmışlar. Kadın yanaştı yanıma ben benimkilere soyleniyordum hiç değilse benimkiler dışarıda uslu evde yaramaz. Bari senin küçük akıllı olsa dedi. O da hayır dua etti benim Büyük oğlanı görene kadar herkes çocuğum yaramaz huysuz diyor diyar diyar gezdim bi.kere bile ohh benim oglumdan beteri varmış dediğimi hatırlamıyorum. Aksine herkes kendi evladina şükür çekiyor. Ben benimkinden memnunum ama öyle kötü şımarık yaramaz değil çok hareketli ve geveze. Ne laflar ediyor gülmekten kiriliyoruz bazen ağzımız açık kalıyor biz anlamıyoruz vatandaş hayır öyle değil diye bir daha anlatıyor. Maşallah yani. Esinle sezon açılışı hayırlı olsun. Bizim daha randevumuza 11 gün daha sonra da dr karar verecek. Ben de hormonal olarak bu dönemlerde inanılmaz anne modunda oluyorum eşime nisanliyiz farzet diyorum. Koyun koyunayiz güzel güzel giyiniyorum susleniyorum eve bakıyorum ama o durumlar yok canimin acısından belki istek de yok hala yaralar kanıyor çünkü. Bi de bizim evde kendi sallanan birşey yok ondan aldım salincagi. anakucagi yahut beşiği kendimiz sallıyoruz eşim 9 da çıkıp 8 de geliyor yani işime yaramıyor hiç.
Cumbo canım hiç bebeleri anlatmiyon bu aralar bebislerin nasıl en son büyük hastaydı onu hatırlıyorum. Senden de haber bekliyoruz. Ben de mutfakta ayağım anakucaginda elim bulasikta yemekte ancak oluyor. Benim küçük hiç durmuyor ben de kuzumu yanımdan kucagimdan hiç ayirmiyorum bana doysun diye. Ondan belki bu kadar zorlanıyorum az kaldı ama telsiz alttaki markette çektiğini denesem bi de slingimi annemler yollasa sokaklara aticam kendimi.

bana da telden yazmak zor geliyor valla :) evlatlar uslu ama krize giriyorlar yine bu ara ,hep bebekten .kıskanmaya başladılar iyice ,bebeği ortalığa çıkaramıyorum ,kreşe verirsem hiç değilse bebeği anakucağında yanımda taşır her işimi yaparım ama şuan getirir getirmez rahat bırakmıyorlar ..geveze çocukları severim ben ,çok bilmişleri de ..bıcır bıcır konuşsun işte ne güzel. benim kızım da öyle gevezenin teki :) iyice konuşmaya başlayınca tam bıcırık olucak ,oğlum hala konuşmaya çabalıyor :) benim beşiğim şu ,daha doğrusu bu hem beşik hem mama sandalyesi ..
ben çok memnun kaldım çok da kullandım işime yaradı .ufaklığı da bunda yatırıyorum ,tam yatıyor bu ,3 ayarı var ,uzaktan kumandalı ve müzikli ,ayarlıyorsun mesela 10-20-30 dakika ve 1-2-3-4 ayarında sallama seçeneği var ,müziğin de 4 ayarı var .salla kur sallansın müzikle uyusun ..ikizlerde almıştım bunda da işime yaradı

http://www.n11.com/kraft-dondy-besik-mama-sandalyesi-P16010726
jang sen acele etme zaten yaraların iyice iyileşsin ,bize bakma sen ,bizimki kavga sonrası olan özlemle oldu :)

cumbo hakikaten yazıyor ama kendinden bahsetmiyorsun benim de dikkatimi çekti ..faceten takipteyim ama seni :)

nabersiniz kuzucuklarin tatli anneleri..
alintilama yapamadim bir turlu..
cilgincim cok sevindim esinle aran tamamen dyzeldi insallah..birinciliği kaptin yine heeee...
jangcin ben de cok severim bilmis çocukları. .kuzun da biraz buyuyunce daha uslu olur merak etme. .
bana gelince büyük kuzum toparladi öksürük devam ediyor. .minnakim da iyi ..kusmasi cok artmisti..gaz ilacini biraktim daha sıkı giydirip daga cok masajla gaz sorunumuz da azaldi kusnalarimiz da..
bu aralar kilo takintim başladı. .ufaktan diyete başladım yuruyus de yspiyorum ama sanki etkilenmiyor brnim kilocuklarim...

bu arada istedigimz hatta coook istedigimiz bir ev vardı. .anlaştık adamla kredimizi de cekip alicaz..biraz zorlanicaz ben calismaya başlayana kadar ama olsun deger..arabamizi da saticaz ..haberler boyle bende. ..
bugun kirkimiz cikti hayirlisiyla.. dojtir kontrolune c.tesi gidicem ama. .esimin işleri cok yogun bu aralar..

rezene iç canım bana iyi geldi rezene ,hem süt yapıyor hem kilo verdiriyor gibi sanki .
ev işinie çok sevindim ,ben biliyorum o işleri biz de o aşamadayızya , inş. darısı başımıza biz de istediğimiz fiyata satarız evimizi de işimize bakarız ,evler çk pahalı yaa ,biz kendi evimizi bedavaya satıyoruz valla ,almak istesen kıçı kırık evlere 300 diyorlar ,siz kaça aldınız kaç m2 bi anlat hele :) hadi hayırlısı kırkınız da çıkmış ,valla ben doktora gitmedim daha bir ay sonra gidicem bişey olurmu ki acaba korunmuyoruz ama ,hemen spiral takılmıyormuş saırım ,bi 3 aylık iğne kullan sonra takarız spirali demişti dktor ,ben doktordan 1 ay rapor isteyeceğim iki kere gitmeyeyim diye bir ay sonra gideyim diyorum ama , inş. .sen de atanırsın da süper olur herşey .
he yaa birinciliği kaptım ne ühim yarışmaya :)))

Canım salıncak inşallah işine yarar dediğim gibi bizde hiç işe yaramadı bir köşede duruyor ben Çingene salıncağı kurdum tavana ..
Onda bile zor uyuyor ..
Benim kızımın doğumsal anomalisi var canım
Tanısı konulamadı sadece bulgusu var
Santral hipotoni yani tüm vücut kaslarında gevşeklik var.
10 aylıkken Nöroloji ye götürdük hiç ayaklarının üzerine basmıyordu Mr Çekildi
Beyin kıvrımlarında Düzleşme varmış
Fizik tedavi ile emekleyip yürüdü
25 ayşıktı yürüdüğünde her şeyi tedavi ile oldu şimdi çok şükür çok iyi 2. Sınıfa gidiyor yaşıtlarıyla aynı seviyede ..
Ama dikkat eksikliği olduğu için hala özel eğitim alıyor desteklenmesi gerekiyor .
Normal bir çocuğa 2 defada öğrettiğiniz bir şeyi bu tür dikkat dağınıklığı ve öğrenme güçlüğü olan çocuklara daha fazla tekrar la ve farklı yöntemlerle öğretmek gerekiyor .

Evet canım biliyorum kraft ı. Çok kişi memnun. Biz eşimle biraz antikayiz beşiği ahşap boyasiz cilasiz sadece itince sallanabilen birşey aldık. Zaten sallayarak uyutmuyorum 3 aydan sonra. Ondan onemsemedim. Oğlan da öyle böyle değil tam geveze. Otobüste anne bu kim diyor yanimizdakiler için. Bilmiyorum adını amca diyorum. Amca ben ibo sen kimsin diyor sokaktaki tüm arabaları soruyor bu kimin diye. Hele masal anlatmak işkence tam bi varmış bi yokmuş bi. ... varmış diyorum. Eee o ne yapiyo diyo bi bıraksa anlaticam ne yaptığını tipik ikizler burcu gevezesi işte

Canım ana tarafım bursalı 3 sene de orada çalıştım nerede aldınız evi? Kg lar da gider bak Benim 20 den son 7si kaldı. 40 ınız hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım. Bizimki de epilepsi teşhisi kondu onu kimseye emanet edemem diye 2.yi düşündük zaten şimdi kreşe kadar ben bakacağım zaten en kritik yaşlar 0 6 arası 4 ten sonra kreşe vericez. Allahım hepsine şifa versin

Çok geçmiş olsun canımm
Ilaç kullanıyor mu?

Cumbo canımmm kırkınız hayırlı olsun Nasıl gidiyor?
Oğlunu servise indirirken miniği napıyorsun havalar soğumaya başladı burda .
Benim kız iyice alıştı artık çok şükür kendisi inip çıkmaya bende diafondan takipteyim tabi hostes gelip alana kadar konuşuyorum onunla diafondan akşamda Çağrı yapar yapmaz diafonun başına gidiyorum görüyorum girerken asansöre binerken..
2 gündür birlikte yapıyoruz dersleri çok bebek bugün tam ders yaparken uyandı biraz zor oldu ağlayıp durdu sonra babası uyandı o bebeğe bakarken biz yaptık
Bugün eşimin doğum günüydü hic özel bir şey yapamadım 1 pasta sipariş verdim o kadar

rezene cok içiyorum canım günde en az 3 -4 kupa içiyorumdur.. normal çay içmiyorum atık..
evi anlatayım canım tam istediğimiz gibi.. harika bir site içinde güvenlikli, kapalı otoparkı , havuzu var... ev dublex daire altta 3 oda bir salon üstte 2 odası var.. ben zaten çocuk odaları ile yatak odası aynı katta olsun istiyordum ama bulamadık öylesini bu daire cuk oturdu.. metrekaresini bilmiyorum ama cok geniş odalar.. gereksiz balkon teras vs yok.. normal değeri 450 bin ama biz eşimin akrabasından alıyoruz 385 bine.. arabamızı sattık , biraz birikmişimiz vardı.. kredi çekicez bi de..
ben de rapor almak istiyorum iznim bitince ama benim dr hastanesinde sgk anlaşması yok ..başka yerden bakıcam artık.. bizim başhekimilk de gıcıktır inş sorun çıkarmazlar..
bizim gecikmeli olacak halvetimiz maalesef eşim grip ..bi de bu hafta acayip yoğun cok gec geliyor eve.. belki haftasonu hihihihhiii
cok geçmiş olsun canım zor zamanlar geçirmişsiniz ama atlatmışsınız cok şükür..
bursada nilüfer özlücede oturuyoruz yine burdan aldık evi..sen nerde çalıştın canım..
geçmiş olsun cnm..epilepsi için ilaç kullanıyor musunuz.. çoğu 5 yaşından sonra düzeliyor..benim kızkardeşimde 20 yaşından sonra çıktı epilepsi..çocukken hiçbirşeyi yoktu..
sago canım.. valla bebek çoğunlukla uyuyor oluyor evde bırakıp inyorum aşağıya.. uyanıksa sarıp sarmalıyorum beraer inyoruz mecburen.. bizimkini aldıkalrı site kapısı bizim bloğa uzakta.. mecburen biri inmek zorunda yanında.
eşine de seninle geçireceği nice mutlu yıllar dilerim.. pasta yeter zaten.. biz onu da yapmıyoruz artık...ne hediye ne pasta ne kutlama.. hiçbiri yok bizim özel günlerimizde ..başka türlü kutluyoruz bizzzz hihiihihiihii

bsba ve buyuk kuzumdan sonra minigim de hastalandi ( geceden beri burun tıkanıklığı hapsirma kusma...off yaa kolay atlatiriz insallah...

nice yıllara canım ,olsun her zaman hazırlık şart mı sanki ,sevgi yeter herşeye .
benim de yarım litrelik kupam var büyük ,rezeneyi iki kere onda demleyip içiyorum ..çay içiyorum ben yaa çaysız olmaz ,bebeleri uyutunca eşimle oturup çay faslı ve meyve faslı yaparız mutlaka ..
canım eviniz hayırlı olsun aynı bizim evin tarzındaymış desene .
bizim de normalde 400-450 civarı katına göre satış fiyatı ,biz 400 den aşağı inmeyeceğiz ,eğer 400 e satılırsa satıcaz satılmazsa satmam çünkü böyle evi ankarada bu fiyata başka yerde bulamam ,alacağımız ev de site olucak ama böyle havuzlu vs.ye paramız yetmez ,maddi durumu toparlayınca bi 3-5 sene sonra tekrar böyle bir ev alırız diyoruz ,gerçi aidatı boşa veriyoruz aslında çünkü havuzu kullanamıyoruz şuan için ,ben kapalıyım koca sitenin ortasında giremem havuza filan ,bi ara bayanlara özel gün yapıcaklardı olsaydı iyi olurdu ama yapmadılar ,o yüzden bizim için şuan havuzun anlamı yok aslında ,evimizin tam karşında ve 5-10 dakikalık mesafede toplam 3 tane kapalı havuz var o yüzden evin havuzu yerine oralara gidiyorum .. yeni evim de bu civarda olacağından ve o havuzlara gittiğimden havuzsuz olsun dedik ,zaten borçlardan sonra elimizde 250 anca kalır onunla da bi ev alabilirsek alıcaz alamazsak kiraya çıkıp üstünü bikaç sene sonra biriktirip alırız diyoruz .hayırlısı artık ..baya genişmiş evin mis gibi ohh güle güle oturun inş. yakın olsan ev hediyemi kapıp gelirdim :))
bsba ve buyuk kuzumdan sonra minigim de hastalandi ( geceden beri burun tıkanıklığı hapsirma kusma...off yaa kolay atlatiriz insallah...
ayy tühhh aman sana geçmesin dikkat et .çabucak defolsun gitsin inş. şu meret
kizlar nerdesiniz bakiimm
ben burdayım ,bebeleri uyuttum yemek yiyorum bi yandan ,dün misafirim geldi ,bi oğlu var çok azman çok yoruldum ,bugün de komşum gelicek birazdan bi kahveye ..
aman böyle dolu dolu geçsin daha iyi en azından canım sıkılmaz ,bi de her gün temizlik yapma huyum olmasa herşey güzel olucak da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…