2014 eylül anneleri geyik formatı :))

KIZLAR NASILSINIZ lohusalık nasıl gidor ben lohusalıgıbile takacak durumda deilim oğlum çok aglior :( benim kzızm çok usluydu uyudu hep ne gaz gördüm ne aglamak benim her anım dolu kzımla hiç ilgilenmiom önümüzde düğün var kaynım evlenior kendime zamanın bile yok kzızmı kayın validemde 40 kım çıkana kadar orada ben her gün yanına çıkıomm bida akaşam yatmaya iniom eve çok özlümm onu ama ilgilenemiorum :( oğlumun göbegi kanior tirodler tavan yapmış sarılık 16.8 di 1 günde mamayla 14 de düşürdük hastaneye yamaktan kurtulduk allaha şükür ama ben napicam bilmiom şuan kucamda ve beni emior buradan sizlere yazayım dedimm :(

Canım yazık sana bebeklerine kendini bu kadar üzme. Benim hiç kardeşim yok onu zaten bilmem. Hayatta da en zor anında kimin yanında olduysam sonra bi güzel tokadini yedim bırak fayda görmeyi. Başkaları canım annem şunu bunu yaptı derken ben savunmak için ne bahaneler uyduruyorum. Bizi böyle yaşamaya mecbur ettiler ne yapalım. Evet seni çok iyi anlıyorum çünkü benimkiler de küçük aynı anda iki bebek bezle iki ayrı uyku düzeni sağlıklı beslensin tv izlemesin Montessori çocuğu olsun iyi güzel de bunları benim de senin de yapabilmemiz için yardimciya ihtiyacımız var ve inan eşler yeterli olmuyor. Çalışmıyorum o da yetmiyor. Evde bi babaanne falan olsa bırak çık. Alt katim market dün aç kaldım inemedim bile tedirgin oluyor insan sling de memlekette kalmış neyse. Demem o ki bu terazi bu sikleti çekmez cilgincim. Evet em güzeli çocuklarla kendi ilgilenmek ama olmuyorsa kreş olsun bari. Su evi satma ve taşınma olayı da sizi gerdi bu ara. Eee bi de adamlar hatunlari bekliyor onun acısı belki böyle çıkıyor.
canim ben annemi savunamiyorum bile cunku savunucak bir seyini bulamiyorum neresinden tutsam elimde kaliyor.1sene boyunca aranda ne olursa olsun insan evladini aramazmi ölümü sagmi merak etmez mi , buna hangi sebep bahane olabilirki.iste öyle bir annem var benim malesef .biz de oyleyiz, kime iyi niyetle yaklassak sirtimizdan vurdu, esim bana cok yardimci sagolsun hakkini yiyemem ama o da hakli aslinda ikimiz de masumuz en buyuk suclu ailelerimiz daha cok benimkiler, adam onlara hep yardim etti kalkti aile olalim diye bisuru borca girip yakinlarda ev aldi, simdi bize bunlari yapmalari zoruna gidiyor aklina geliyor cok da hakli , adam isinde ilerleyecek bi suru planlari var yapamiyor cunku eve gelir gelmez tek yaptigi cocuk bakmak, ailem yanimda olsa esim isine odaklanir bi yerlere gelir kafasindaki bicok seyi yapardi, yine yaptiklari da cocuklarmzin gelecegi icin olacakti ama annem bunlari dusunmeyi birak hala bizim icin almadiniz evi oyle olsa kapimin dibinden alirsiniz diyebilecek kadar vefasiz vicdansiz..esim onceden memurdu sonra uzman oldu memur maasinin iki katini almaya basladi, inanirmisin hicbiri icten sevinmedi hep kiskandilargercekten samimi olarak bizim icin hic sevinmediler , iki lafin basi basimiza kaktilar, bi derdimiz olsa amaan ne derdiniz var su kadar para aliyosunuz dediler, yani bizim duygularimiz manevi ihtiyaclarimiz olamaz cunku para herseye cozum.esimi en cok geren de meslegini ilerletebilecek en guzel doneminde bisey yapamamak.diyorum gir calis odanda ben ucune de bakarim ona da vicdani elvermiyo, e boyle bakici gibi insanlarlada muhatap olunca hirsimizi alamiyoruz iste.bi de siradan cocuklari tv karsisinda tutan bir yapimiz da yok.oturup saatlerce oynamaya ugrasyrz, saglikli beslensinler aman egitelim derken bu kadar yük agir geliyor .daha rahat olsaydik belki daha kolay olurdu ama ikimiz de mükemmel iyetciyiz
canim benim nasil bu hale gekdiniz bir gecede yaa..harbiden nazar degdi size..aileleri falan birakin siz birbirinize sarilin dusman catlatin..bak hoemonlardan dolayi cok alinganiz gerginiz, olur olnaz seylere kizip ofkelenebiliyoruz srnin de oyledir umarim..bosanmak da nerden cikti..gec kocanin karsisina konusun anlasin..uc kurusljk inssnlar aranizi bozmasin tatlim..cok uzuldum ben de..aglama uzulme lutfen.uc tane bebecigin var onlar da uxulur sonra..

csnin gecmis oldun.ilac aliyor musun bogzin icin..
o isi de ihmsl etme en kisa surede hallet.sonra ilerler mazallah..
ben iyiyim csnim..bir sıkıntımız yok cok sukur...
konusmak yetmiyor bazen , esimi cok sevyrm en korktugum yukarda anlattgm nedenlerden birgun sevdgm adamdan ayrilirsam ..

Kavga ettigimiz aksam annemi aradim, sizin yuzunuzden kocamdan ayriliyrm basiniz goge ersin , lanet olsun, Allah kahretsin sizi dedim kapattim teli , ardindan aglamaktan sinir krizine giriyordum nerdeyse.neyse pesine aradi durdu kapattim teli.sabah ariyo acmyrm cikmis gelmis kapiya.esim de evdeydi , neyse odaya gecti , actim girdi , dedim kocam evi terketti aglama krizine girdim yine, Allahim basladi yine kendini savunmaya, yok asla beni sevmedi sevmeyecek, hayat onun bahaneleri ve isine geldigi gibi davranmasindan ibaret . Ben kocam evi terketti diyorum o hala niye terketmis uc cocuk var evmi terkedilir diye kocami sucluyor.acimin derdimin farkinda degil.diyorumki cocuklarim hastalandi geceleri birakicak yer bulamadim biri hastalaninca ikisi bir hastanelerde sabahladim diyorki arasaydn beni, diyrmki nasil annesin sen oldummu kaldimmi bilmedin bir sene nasil dayandin cevap yok .off off anlatmak daha cok geriyo valla, yurttabuyumus cocuklar gibiyim

KIZLAR NASILSINIZ lohusalık nasıl gidor ben lohusalıgıbile takacak durumda deilim oğlum çok aglior :KK43: benim kzızm çok usluydu uyudu hep ne gaz gördüm ne aglamak benim her anım dolu kzımla hiç ilgilenmiom önümüzde düğün var kaynım evlenior kendime zamanın bile yok kzızmı kayın validemde 40 kım çıkana kadar orada ben her gün yanına çıkıomm bida akaşam yatmaya iniom eve çok özlümm onu ama ilgilenemiorum :KK43: oğlumun göbegi kanior tirodler tavan yapmış sarılık 16.8 di 1 günde mamayla 14 de düşürdük hastaneye yamaktan kurtulduk allaha şükür ama ben napicam bilmiom şuan kucamda ve beni emior buradan sizlere yazayım dedimm :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Bence büyüğü özellikle geceleri ayırma yanından travma yaşamasın çocuk kardeş geldi ben gittim gb ne kadar küçük de olsa anlıyorlar. Benim küçük de çok çekti hala sarılık 42.gün ama benim sütünden bi madde geçiyormuş ondan bizimki. Benim dikisler berbat iki haftaya kadar yakilacak. Şimdi de alerjik grip olmuşum yani dert hastalık bitmiyor

canim ben annemi savunamiyorum bile cunku savunucak bir seyini bulamiyorum neresinden tutsam elimde kaliyor.1sene boyunca aranda ne olursa olsun insan evladini aramazmi ölümü sagmi merak etmez mi , buna hangi sebep bahane olabilirki.iste öyle bir annem var benim malesef .biz de oyleyiz, kime iyi niyetle yaklassak sirtimizdan vurdu, esim bana cok yardimci sagolsun hakkini yiyemem ama o da hakli aslinda ikimiz de masumuz en buyuk suclu ailelerimiz daha cok benimkiler, adam onlara hep yardim etti kalkti aile olalim diye bisuru borca girip yakinlarda ev aldi, simdi bize bunlari yapmalari zoruna gidiyor aklina geliyor cok da hakli , adam isinde ilerleyecek bi suru planlari var yapamiyor cunku eve gelir gelmez tek yaptigi cocuk bakmak, ailem yanimda olsa esim isine odaklanir bi yerlere gelir kafasindaki bicok seyi yapardi, yine yaptiklari da cocuklarmzin gelecegi icin olacakti ama annem bunlari dusunmeyi birak hala bizim icin almadiniz evi oyle olsa kapimin dibinden alirsiniz diyebilecek kadar vefasiz vicdansiz..esim onceden memurdu sonra uzman oldu memur maasinin iki katini almaya basladi, inanirmisin hicbiri icten sevinmedi hep kiskandilargercekten samimi olarak bizim icin hic sevinmediler , iki lafin basi basimiza kaktilar, bi derdimiz olsa amaan ne derdiniz var su kadar para aliyosunuz dediler, yani bizim duygularimiz manevi ihtiyaclarimiz olamaz cunku para herseye cozum.esimi en cok geren de meslegini ilerletebilecek en guzel doneminde bisey yapamamak.diyorum gir calis odanda ben ucune de bakarim ona da vicdani elvermiyo, e boyle bakici gibi insanlarlada muhatap olunca hirsimizi alamiyoruz iste.bi de siradan cocuklari tv karsisinda tutan bir yapimiz da yok.oturup saatlerce oynamaya ugrasyrz, saglikli beslensinler aman egitelim derken bu kadar yük agir geliyor .daha rahat olsaydik belki daha kolay olurdu ama ikimiz de mükemmel iyetciyiz
konusmak yetmiyor bazen , esimi cok sevyrm en korktugum yukarda anlattgm nedenlerden birgun sevdgm adamdan ayrilirsam ..

Kavga ettigimiz aksam annemi aradim, sizin yuzunuzden kocamdan ayriliyrm basiniz goge ersin , lanet olsun, Allah kahretsin sizi dedim kapattim teli , ardindan aglamaktan sinir krizine giriyordum nerdeyse.neyse pesine aradi durdu kapattim teli.sabah ariyo acmyrm cikmis gelmis kapiya.esim de evdeydi , neyse odaya gecti , actim girdi , dedim kocam evi terketti aglama krizine girdim yine, Allahim basladi yine kendini savunmaya, yok asla beni sevmedi sevmeyecek, hayat onun bahaneleri ve isine geldigi gibi davranmasindan ibaret . Ben kocam evi terketti diyorum o hala niye terketmis uc cocuk var evmi terkedilir diye kocami sucluyor.acimin derdimin farkinda degil.diyorumki cocuklarim hastalandi geceleri birakicak yer bulamadim biri hastalaninca ikisi bir hastanelerde sabahladim diyorki arasaydn beni, diyrmki nasil annesin sen oldummu kaldimmi bilmedin bir sene nasil dayandin cevap yok .off off anlatmak daha cok geriyo valla, yurttabuyumus cocuklar gibiyim
Canım belki insafa gelir ben de eşime karşı çok.utanıyorum. kv me hastayım desem 40 gün ağıt yakar anam başlar söylenmeye kendine bakmiyon da bilmem ne. E iyi de 2 bebeyle kendime nasıl bakayım 1 tas akşamdan kalan yemeği de çocuğuma koyuyorum yesin diye ben hayatta dünden kalma yemek yiyemem dışarıdan da istemiyorum aç ve uykusuz kalmaktan böyle oldum. Benim eşim de yardımcı olmuyor ağlamaz yahut ateslenmezsem :-( eşine Şükret. Annen de çok ayıp ediyor belki vicdanına dokunur bu olay gidip gelmeye başlar. Destek almadan çok zor önceden sadece 20 dk tv izlettirirken şimdi el mahkum bebekle uzun süre ilgileneceksem mecbur açıyorum. Yardımcı gb birşey yahut sıkı bir komşu arkadaş bana da lazım. Eski evimde olsa büyüğe de küçüğe de bakacak can komsularim vardı anam olmasa onlar oluyordu yanımda şimdi onlar da yok. Allah yardımcımız olsun kuzum. Nasıl olsa bu bebeler büyüyecek 2 en fazla 3 sene sıkıntı. Benim de kariyer planim vardı ama büyüğün sağlığı söz konusu olunca hepsini ortada bıraktım. Hayat ne fırsatlar çıkarır belli olmaz ama en fazla 1 sene sonra eşin odaya çekilip çalışabilir. İkizler beraber oynarlar küçük de katılır sen de yanlarında durursun. Zor geçecek bi sene bekliyor seni. Kreşe göndersen de akşam yine aynı şeyler olacak azıcık daha sabır

KIZLAR NASILSINIZ lohusalık nasıl gidor ben lohusalıgıbile takacak durumda deilim oğlum çok aglior :KK43: benim kzızm çok usluydu uyudu hep ne gaz gördüm ne aglamak benim her anım dolu kzımla hiç ilgilenmiom önümüzde düğün var kaynım evlenior kendime zamanın bile yok kzızmı kayın validemde 40 kım çıkana kadar orada ben her gün yanına çıkıomm bida akaşam yatmaya iniom eve çok özlümm onu ama ilgilenemiorum :KK43: oğlumun göbegi kanior tirodler tavan yapmış sarılık 16.8 di 1 günde mamayla 14 de düşürdük hastaneye yamaktan kurtulduk allaha şükür ama ben napicam bilmiom şuan kucamda ve beni emior buradan sizlere yazayım dedimm :KK43:
methaba canim..bizler iyi sayiliriz..
benim de oglumu esim annnemlerdeckalsin biraz dedi ben birakmafim..sonra bebek geldi beni biraktilar demesin diye.tabii benim ufaklik cok sikintili segil srnin gibi..allah kolaylik vetsin csnim
ahh canim benimm nolur boyle yapma hasta olacaksin sonunda..hic annen bavan yokmus farzet..yurtta buyunussun farzet..onlat seni sildiyse srn de sil onlari..bu saatten sonra araniz eskisi gibi olamaz zaten..nolursun sana da esine de kuzularina da yazik..keske yakin olsak da yardimci olabilsem sana.. ayrilma lafini da unut lutfen..

Çok geçmiş olsun canım. Bence büyüğü özellikle geceleri ayırma yanından travma yaşamasın çocuk kardeş geldi ben gittim gb ne kadar küçük de olsa anlıyorlar. Benim küçük de çok çekti hala sarılık 42.gün ama benim sütünden bi madde geçiyormuş ondan bizimki. Benim dikisler berbat iki haftaya kadar yakilacak. Şimdi de alerjik grip olmuşum yani dert hastalık bitmiyor

Canım belki insafa gelir ben de eşime karşı çok.utanıyorum. kv me hastayım desem 40 gün ağıt yakar anam başlar söylenmeye kendine bakmiyon da bilmem ne. E iyi de 2 bebeyle kendime nasıl bakayım 1 tas akşamdan kalan yemeği de çocuğuma koyuyorum yesin diye ben hayatta dünden kalma yemek yiyemem dışarıdan da istemiyorum aç ve uykusuz kalmaktan böyle oldum. Benim eşim de yardımcı olmuyor ağlamaz yahut ateslenmezsem :-( eşine Şükret. Annen de çok ayıp ediyor belki vicdanına dokunur bu olay gidip gelmeye başlar. Destek almadan çok zor önceden sadece 20 dk tv izlettirirken şimdi el mahkum bebekle uzun süre ilgileneceksem mecbur açıyorum. Yardımcı gb birşey yahut sıkı bir komşu arkadaş bana da lazım. Eski evimde olsa büyüğe de küçüğe de bakacak can komsularim vardı anam olmasa onlar oluyordu yanımda şimdi onlar da yok. Allah yardımcımız olsun kuzum. Nasıl olsa bu bebeler büyüyecek 2 en fazla 3 sene sıkıntı. Benim de kariyer planim vardı ama büyüğün sağlığı söz konusu olunca hepsini ortada bıraktım. Hayat ne fırsatlar çıkarır belli olmaz ama en fazla 1 sene sonra eşin odaya çekilip çalışabilir. İkizler beraber oynarlar küçük de katılır sen de yanlarında durursun. Zor geçecek bi sene bekliyor seni. Kreşe göndersen de akşam yine aynı şeyler olacak azıcık daha sabır
bizimkilerde de travma başladı ,sürekli bebeğin peşindeler ,bıraksam boğucaklar çocuğu ,evde bakıcı da olsa bebeğin peşini bırakmayacaklar o yüzden kreşe vemeye karar verdim ,en azından akılları başına gelene kadar bebek de büyür onlar da zarar verme yaşını geçerler ,bi de mutfağım salonum İtalyan tarzı açık ,kapısı yok ,sürekli mutfakta peşimdeler odalarına gidip oyun oynamaz oldular ,iyice bunalttılar ,evde de sıkılıyorlar ,kreş paklar bunları ,akılları başlarına gelince bebek de büyüynce beraber oynarlar ,taşınma sürecinde de belki günlerce sabah çıkıp akşam gelicez ,bakıcıya da güvenip o kadar bırakamam çocukları ,kreş sahiplerine güveniyorum ..evet şurda 2 senemiz var inş. ondan sonra herşey çok daha kolay olacak inş.

methaba canim..bizler iyi sayiliriz..
benim de oglumu esim annnemlerdeckalsin biraz dedi ben birakmafim..sonra bebek geldi beni biraktilar demesin diye.tabii benim ufaklik cok sikintili segil srnin gibi..allah kolaylik vetsin csnim

ahh canim benimm nolur boyle yapma hasta olacaksin sonunda..hic annen bavan yokmus farzet..yurtta buyunussun farzet..onlat seni sildiyse srn de sil onlari..bu saatten sonra araniz eskisi gibi olamaz zaten..nolursun sana da esine de kuzularina da yazik..keske yakin olsak da yardimci olabilsem sana.. ayrilma lafini da unut lutfen..
canım sağol Allah razı olsun .size de yazmasam çatlıycam valla ..eşimin dayısının karısına geçen ağladım telefonda dertleştim ,o da kızımı göndereyim yine diyor ,taa istanbuldan ellerin adamı tam 4 kere geldiler bu sene düşün anam 5 dakikada 1 sene aramadı ..dua edin şu süreci atlatayım ,bu kadar eşimi seviyorken ,pırlanta gibi evlatlarım varken bize çok yazık olur yoksa .ALLAHIM yardım ett

Yazık olur tabii kuzum. Öyle şeyleri at kafa'ndan.Kıskançlık bizimki de yeni başladı. Anca aydi galiba. Demişlerdi ama bakar ki bebek gitmiyor eziyet eder gene de gitmezse kabullenir diye. Seninkiler de.öyle galiba bi de evde sıkılıyor cocuklar. Arada oyuncak saklıyorum sonra çıkarıyorum. Biraz oyun oynuyoruz ama bebeği uyutmadigi için onunla da ilgilenemiyorum. Kreş gibi bir şansın varken hele de güvendiğin bir yer varken hiç düşünme. Zaten taşınma başlı başına bi süreç. Dayı kızı da gelsin yardıma yok deme evde çocuklara göz kulak olur siz rahat rahat ev bakarsınız karı koca bebek. Sen böyle uzulunce inan biz de üzülüyoruz yapma böyle. Eşine dayan güven birlikte herşey aşılır hiç dert etme canim

Günaydın arkadaslar
Çılgın çok üzüldüm canım yaaa
Bir an önce hallolur inşallah aranızdaki sorunlar bende öyle bir şey yaşadımki
Günlerdir şoktayım
Benim hastanede başımda kalan kızıma ders yaptırmaya gelen kız doğumdan sonra kaybolan küpemin tekini aldı geldi geçen hafta içi şaşkına döndüm
Bunun sende be işi var dedim benim çantama koymuşsun yanlışlıkla heralde dedi şoka girdim hic bişey diyemedim
Hala kızıma ders yaptırmaya geliyor bir an önce bir bahane bulup uzaklaştırmam lazım çok moralim bozuk

Günaydın arkadaslar
Günlerdir şoktayım
Benim hastanede başımda kalan kızıma ders yaptırmaya gelen kız doğumdan sonra kaybolan küpemin tekini aldı geldi geçen hafta içi şaşkına döndüm
Bunun sende be işi var dedim benim çantama koymuşsun yanlışlıkla heralde dedi şoka girdim hic bişey diyemedim
Hala kızıma ders yaptırmaya geliyor bir an önce bir bahane bulup uzaklaştırmam lazım çok moralim bozuk
Canım art niyeti olsa niye tekini getirsin ki? Zaten kayboldu diyormussun niye kendini ele versin. Bi yerden bi yere koyarken düşmüştür belki ya da daha farklı birşey olmuştur. Başka aklına takılan bi davranışı mi oldu?

Canım art niyeti olsa niye tekini getirsin ki? Zaten kayboldu diyormussun niye kendini ele versin. Bi yerden bi yere koyarken düşmüştür belki ya da daha farklı birşey olmuştur. Başka aklına takılan bi davranışı mi oldu?
Canım Küpeler ve kolyemi hastanede çıkarıp benim çantama koymuşlar eve geldikten 1 hafta sonra Aklıma geldi baktım çantadaydı elime aldım yatak odasında bebek uyuyor diye geri koydum takmadımda bebeğin bi yerini acıtır diye Öylece koydum çantama benim çantam vestiyer dolabımda onun çantasını görmedim bile ben ..
Kendi çantamıda hiç kullanmadım mevlit haftası kuaföre gittim ağdaya çantadan telimi aldım ağzını açık unutmuşum ağda odasında raftan tepeme düştü Çanta içindekiler döküldü kalktım baktım altımdan tek küpe çıktı ben unutmuşum onların orda olduğunu komple çantayı boşalttık oradaki kızla sedyeyi çektik Odayı süpürdü kız fırça ile odada sadece İkimiz Varız ve kimse girip çıkmadı odaya
Orda bulamadık eve geldim anlattım Olanları
Küpem de yüz görümlüğü setin küpesiydi
Dedimki kolyeye üzülmedim ama küpeye çık üzüldüm dedim anlattım yüz görümlüğüm olduğunu
Mevlidin üzerinden 25 gün geçti
Derse geliyor kız hergün
Geçen hafta içi Kapıdan girerken çok sevineceğin bişey getirdim sana aklının ucundan bile Geçmez dedi bi baktım küpemin tekini çıkardı verdi
Nerden çıktı bu dedim benim siyah çantamdan çıktı dedi
Başka Çanta ya boşaltıyordum içindekileri boşaltırken gördüm anneme sordum anne bu benim değil kardeşimin mi diye dedi annemde senin olduğunu söyledi dedi !!!!
Bu kız beni her gün Görüyor mümkün değil küpeyi tanımaması çünkü teki kulağımdaydı..
Nasıl girmiş çantana dedim sen eline alıp bakınca benim çantama attın demek dedi
Peki o zaman teki neden benim çantadan çıktı kolye nerde o zaman dedim
Annem benim bütün çantalarımı boşaltıp bakacak dedi o gün bugün annesi de aramıyor ..
Kız hala gelip gidiyor.
Bu kız onca günde kaç farklı Çanta ile gelip gitti buraya hiç mi görmedi şimdiye kadar o çantanın içini boşaltırken ????
Ve hiç bi açıklama yapmadı verirken yani hani
Ben bu küpeyi buldum ama nasıl girdi çantama bilmiyorum getirirken de ne diyeceğimi bilemedim yanlış anlamanı istemem vs vs hiç bişey demedi
Ben senin çantanı hiç görmedim ki nasıl içine koyayım dediğimde bilmiyorum ki dedi .....
Bende bilmiyorum artık günahı boynuna ama bi kere içine Şüphe düştü

gunaydin kizlaarrr
Günaydın arkadaslar
Günlerdir şoktayım

Canım Küpeler ve kolyemi hastanede çıkarıp benim çantama koymuşlar eve geldikten 1 hafta sonra Aklıma geldi baktım çantadaydı elime aldım yatak odasında bebek uyuyor diye geri koydum takmadımda bebeğin bi yerini acıtır diye Öylece koydum çantama benim çantam vestiyer dolabımda onun çantasını görmedim bile ben ..
Kendi çantamıda hiç kullanmadım mevlit haftası kuaföre gittim ağdaya çantadan telimi aldım ağzını açık unutmuşum ağda odasında raftan tepeme düştü Çanta içindekiler döküldü kalktım baktım altımdan tek küpe çıktı ben unutmuşum onların orda olduğunu komple çantayı boşalttık oradaki kızla sedyeyi çektik Odayı süpürdü kız fırça ile odada sadece İkimiz Varız ve kimse girip çıkmadı odaya
Orda bulamadık eve geldim anlattım Olanları
Küpem de yüz görümlüğü setin küpesiydi
Dedimki kolyeye üzülmedim ama küpeye çık üzüldüm dedim anlattım yüz görümlüğüm olduğunu
Mevlidin üzerinden 25 gün geçti
Derse geliyor kız hergün
Geçen hafta içi Kapıdan girerken çok sevineceğin bişey getirdim sana aklının ucundan bile Geçmez dedi bi baktım küpemin tekini çıkardı verdi
Nerden çıktı bu dedim benim siyah çantamdan çıktı dedi
Başka Çanta ya boşaltıyordum içindekileri boşaltırken gördüm anneme sordum anne bu benim değil kardeşimin mi diye dedi annemde senin olduğunu söyledi dedi !!!!
Bu kız beni her gün Görüyor mümkün değil küpeyi tanımaması çünkü teki kulağımdaydı..
Nasıl girmiş çantana dedim sen eline alıp bakınca benim çantama attın demek dedi
Peki o zaman teki neden benim çantadan çıktı kolye nerde o zaman dedim
Annem benim bütün çantalarımı boşaltıp bakacak dedi o gün bugün annesi de aramıyor ..
Kız hala gelip gidiyor.
Bu kız onca günde kaç farklı Çanta ile gelip gitti buraya hiç mi görmedi şimdiye kadar o çantanın içini boşaltırken ????
Ve hiç bi açıklama yapmadı verirken yani hani
Ben bu küpeyi buldum ama nasıl girdi çantama bilmiyorum getirirken de ne diyeceğimi bilemedim yanlış anlamanı istemem vs vs hiç bişey demedi
Ben senin çantanı hiç görmedim ki nasıl içine koyayım dediğimde bilmiyorum ki dedi .....
Bende bilmiyorum artık günahı boynuna ama bi kere içine Şüphe düştü
zor bir dyrum canım yaa..sorsan sorulnaz kovsan kovulnaz...necyapmayi düşünüyorsun peki..
baska srylerin kaybolmus muydu daha önce. .
diger ziynet esyalarini da kontrol et...
alsa niye tekini alsın ki..ikisini de alirdi..
off şüphe kötü birsey insanin içini kemirir durur..Allah yardımcin olsun ..

Günaydın cumbocum
Yok canım başka kaybolan bişey yok ..
Kızımın özel ders aldığı bir merkez var zaten haftada 2 gün gidiyordu oraya her gün götüreceğim artık derslerini orda yapacak diyeceğim zaten beni dinlemiyor öğretmen olarak değil abla olarak Görüyor diyip duruyordu
Derslerindede her gün mutlaka Yanlışlık yapıyor soruyorum aaaa Gözümden kaçmış diyordu ..
Bu şekilde tatsızlık çıkarmadan ayağını kesmeyi düşünüyorum canım ..

Çılgın canım bende çok merak ediyorum
Gercekten nazar değdi size yaaa Allah bir an önce yuvanıza huzur muhabbet versin canım evlatların içinde inşallah iyi bir bakıcı bulup bir an önce taşınır düzenini kurarsın

Simdii biraz da karadeniz den haber geceyim size. Öncelikle yarın üniversite Kaydım var :-) dün de pazara çıktık 2 bebeyle ne akilsa bizdeki. Büyük bütün pazarı dağıttı resmen. Pazarcilar tuttu kaç kere. Kaç tanesi böyle afacan görünce saldırdığı yiyeceği hediye etti Ayy sanki 3evde yok çocuğu da gören zincirinden boşanmış sanır. Mahvetti bizi gelen geçen Allah yardımcınız olsun dedi. Hatta iki teyze yanımızdan geçerken yazık demek ki bırakacak kimseleri yok almış gelmişler dedi :-) eve geldim küçük 2.5 saat kucaktan inmedi aldığım süt kesildi :-( eşimin arkadaşı geldi o onla çıktı öğleyin yemek yaptım ama eşim çıkınca akşamı sipariş vermiş bi yere yoksa aç kalırdık inanın. Dr a da gittim feci grip allerji 'yle birlikte ilaç vermedi bi fisfis var sadece. Bütün gün her yanım ağrıyor ağrı kesici alıyorum mecbur :-(

Canım gayet garip bir durum. Şüphe girdiyse daha olmuyor sana zor olmayacaksa hep o merkeze gönder madem. Bi de kız kaç yaşında senin bu kadar yoğun ders alıyor

Ya az önceki mesajı gece yazdım şarj bitti yollamamis. Kızlar geçen salı telsiz ve salıncak siparişi vermiştim. Telsiz geldi kesinlikle su an Bana ihtiyaçtı. Küçüğü sürekli büyük uyandırıyor onu arka odaya koyup kapıyı çekip geliyorum büyükle oynuyoruz rahatça. Bi de salıncak gelse. Perşembe aradım elimizdeki mavi ürün teşhir onu yollamiyoruz başka renk stokla yok fabrikada da sadece pembe kalmış dediler. Piyasada zaten kimsede mavisi yoktu bunlar stokta gösterdiği için sipariş etmiştim bugün aradım pembe de daha fabrikadan ellerine bugün gelecekmiş onlar da bana yollayacakmis ölme esegim ölme en erken perşembe gelir bana. Bir an önce gelsin ki azıcık iş yapayım ev aldı başını gidiyor. Büyük uyurken süpürge acamiyorum uyanıyor uyanıkken acamiyorum korkup anne kapat diye ağlıyor. Ancak o babayla disaridayken o da hafta içi pek olmuyor. Bakalım nasıl aşacağız bu durumu?

esma canım güven olmayınca gerçekten çok zor BİRİleriyle aynı evde olmak ..
bir an önce gönder o kızı ne yapacağı belli olmaz öylelerinin..
bizim bakıcı da çocukları alıp parka iniyordu ,elinde tel .çocuklarla ilgilenmiyordu ,ALLAH korusun bişey olmaz nasıl hesap veririm düşüncesi yok.
insan sorumsuz olmaya görsün hiç uğraşılmaz sorumsuz ve güvensiz insanla ..
cumbo canım çok sağol ,esmacım sen de ..
iyiyim ,devam ediyorum hayata ,eşimle aramız düzeldi , evime her gelen dört dörtlük eşin var elinden her iş geliyor diye övgüyle bahseder ,akşam da hamsi yaptım eşim yine harika olmuş eline sağlık filan bugün çok yoruldun dedi ,dedim yorulmak hiç önemli değil yeterki kıymetim bilinsin ,bak şimdi bilmiyor muyuz senin gibisini bulamam ben bir çok kadın hamsi kızartmayı bile bilmiyor diyor :)) iyiyiz ama henüz tensel bir temasımız yok ki biz sürekli sarmaş dolaş gezeriz evde bunca çocuk ve 6 yıla rağmen ,yeni evliler gibiyizdir ,bakalım o süreç nasıl işleyecek ,ben de artık yalnızım ,bi süre çocuklara bakıcam ,sabah kalkınca bebeği emzirip altını alıp başlıyorum güne ,ufaklıkların kahvaltısını yaptırıp onlar takılır oynarken etrafı toparlıyorum toz alıyorum makine açıyorum ,biraz onlarla oyna biraz ufaklığı emzir derken uyku vakitleri geliyor yatırdım şimdi ,yemeği ocağa koydum size yazıyorum ,minnak mık mık yapıyor ,saatli emziriyorum artık onu ,3 saatte bir ,alıştı hemen hemen o da 3 saatte bir acıkıyor , ben de onu emziricem altını alıcam sonra yanıma alıp salona geçip dinlenicem inş. ,1 saat sonra uyanır danalarım ..bi 15 gün kreşe vermeyeyim zaten 29 ekim de araya giriyor hiç değilse 15 günün parasıyla bizimkilere kışlık bot ,mont ,kıyafet alırım diyorum ,herşeyleri küçülmüş ,işte bu kadar yoğunluğa rağmen bi de iktisatı düşünüyorum .ne yapayım huyum kurusun hep verici hep verici oldum hayat boyu ...bu yorgunluk bi gün çıkıcak benden ama hadi hayırlısı .
jang canım oğluna maşallah .benimkiler hareketli diyorum ama bizim oğlan da ilerde öyle olabilir bilemiyorum ...salıncak işine yarar bence de benim ana kucağı çok işime yaradı minnakta ama içeri getiremiyrm hemen başına çöküyorlar ,anlamadıkları için de korkuyorum ,yüksekte duruyor ama yine de yatak odası en iyisi ,benim beşik de sallanıyo otomatik kuruyorum sallanıyo minnakı uyutuyorum öyle ..

Canım gayet garip bir durum. Şüphe girdiyse daha olmuyor sana zor olmayacaksa hep o merkeze gönder madem. Bi de kız kaç yaşında senin bu kadar yoğun ders alıyor
Canım benim kızımda dehb var dlkkat eksikliği ve hiperaktivite var yani ayrıca Özgül öğrenme güçlüğü var özel dersi yıllardır alıyor anlayacağın uzun hikaye ..
Her gün merkeze Götürüp getirmek zor da olsa evde bi ben bi baba yaptıracağız artık ..
Dün bir komşumla konuştum çok Sevdiğim bir insan ben sana en basından diyecektim bu olayla ilgisi yok ama evine hiç bir zaman genç bekar bir kız alma yani bu kız Artık çok girmiş içinize dedi bi hoca öğretmen olsa tabiki olur gelir dersini verir gider ama bu çok içli dışlı olmuş alma kızım dedi evinde eşin var dedi hiç bişey olmasa bile bana şöyle dedi böyle baktı diye laf söz etse o bile yeter dedi bugün gelsin konuşacağım ..

Back