canim benim tabiiki paylasacagiz dertletimizi srvincletimizi..biz kardes olduk artik burda :))
ohhh maasallah cok imrendim sana....ben de evde kosu bandi var balkonda ona cikmaya badladim ..
evet yaa bir ucumuz bir de esma giriyor topige..freetalking necyapti dondu mu acaba..esiyle sorunlari vardi bebek belki duzeltmistir aralarini cok metak ediyorum..sevda arada giriyordu o da yok ne zamandir..mona uzun zsmandur girmiyor
ben de ilk cocikta cok okudum boyle boyle yapicam diye..ama hicbirini uygulayamadim..6 aylikken ise dondim..eve 8 den once gelemiyorum nobet vs ilgilenemedim cok..sonra da zaten siirte gittik bsbadan ayrilinca depresyona girdi kuzum..fazla ilgi het istediginivyap al derken buyudu gitti...teknoloji duskunlugu ve yememe disinda cok iyidir kuzum..usludur anlayislidir sevgidoludur...
aynen valla benim zaten anlatıcak kimsem de yok anlatıyorum bi tek size ..
RABBİM tüm bebeklere şifa versin inş. .
şartlar çok önemli tabiki ,benim şansım kreşten yana iyiydi ,ben de 8 aylıkken verdim ama benim istediğim gibi yedirip içirip istediğim saatlerde uyutuyorlardı ,o yüzden düzenimiz hiç bozulmadı bizim ,haftasonları da aynı düzen devam etti .biz evde teknolojik hiçbirşeyle ilgilenmiyoruz ,bıraksam bizimkiler akşama kadar tv izler ya da telefonla uğraşır ,biz hep oynuyoruz boş vakitlerimizde ,evde heryer oyuncak , bizimkiler de şuan için iyiler ,arada zırlak oluyorlar ama her çocukta olur o kadar zırlaklık ,beraber oynadıkları oluyor az da olsa ,yavaş yavaş daha çok oynayacaklar beraber inş. , şuan oyun odasına kitledim çaktırmadan onları ,oynuyorlar ,arada kavga ediyorlar sesleri geliyor ama sonra yeniden oyuna dönüyorlar :=) bizimkiler de çok sevgi dolu yaa maşallah ,hiç iteyim kakayım vurayım öyle tarzları yok ,birbirlerine yapıyorlar ama o kadar olur kısknçlık var ister istemez ama bir başkasına hayatta yapmazlar ,arkadaş geldi geçen bi oğlu var amanın sadece vurma kırma dövme üzerine büyümüş çocuk ,bizimkilerden 3 ay küçük ama benim oğlanı halletti suratını bi çizdi izi kaldı ,bizimki de hala çocuğa sarılıyo cici yapıyo öpmeye çalışıyo ,çünkü ben hep konuşuyorum onlarla ve konuşmaya beni anlamaya başladıkları ilk andan itibaren sevmeyi cici yapmayı öpmeyi öğrettim onlara ,sürekli öp kızım öp oğlum yerleşti beyinlerine ,sürekli beraber oynatıyorum sürekli konuşuyorum ,inş. böyle devam eder .
yazık kuzuya ya tabiki babasızlık etkiler etkilemezmi ..bizimkiler bile sabah baba işe giderken ağlama seromonisi yaşıyorlar
canim cok sıkkın iki gündür. ..esimle haftasonu beraber olmak istiyordum..ne zamandir ev alma isi, isyeri denetlemesi vs gorusemiyorduk..cunartesi sabah cok mutlu uyandım. .uzin zsmandir birakin opusmeyi sarilmiyorduk bile..uzun uzun sarildik opustuk..hatta o gün benim kontrolum vardi geceye randevu verdim ona..hersey yolindaydi..doktora gittik donuste gorumcemler tatilden gelmislerdi buyigu de onlara birakmistik giderken hadi ugrayalim dedik..oradan hic eve gitmeden kv yemege cagirdi oraya gittik..gece eve donuyoruz gorumcemle esi de var (ayni sitede oturuyoruz).yarin araba pazarına gidicem dedi..ven de gitme dedim evde ol berabet olalim..hic huyu degildir onlaron yanında fircaladi beni..yok gezmeye mi gidiyomus yok oyle boyle vs..cok bozuldum ama..eve geldik o gitti yatti..biz cocuklatla oturduk..salonda uyuyakalmisim minikle..oglam gidip babasının yxnina yatmış. .ya insan gelir kaldirir ya da en azinda ustume bisey orter..yok gece gelmis görmüş gidip geri yatmis..sabah yine sogugim ben bir de hasta oldum bogaxim fena..neysr duzrlttik gibi oldu..tam degil ama. .az once de banyo ysptim..ufaklik salonda aba kucagindaydi..mizildandi..dedimki azicik alsana sunu ustumu giyeyim..almus sna kucagiyla birlikte yatsk odasına birakti gitti..cocuk çığlık cigliga agliyor..oglan anne uyuycam yanima yat diye vsgriyor..ayy elimde afedersiniz kulot oyle kaldım. .beyse ic xamasirlarimi giyip kizi aldim kucagima..sonra da kizdim buna. .sana kuxagina al dedim gidip bunu getiriyorsun diye aba kuxagini saloba biraktim..aman cok buyuk problem ddi mi dedi..sinirkendim odanin kspisini carptim isteneden..simdi o da salonda yatsk yapmis Kendine kapatmış kapısını da..agliyorum deminden beri. .cok sey mi istiyorum yaa azicik ilgi bekliyorum.azicik cocuklarla ilgilensin istiyorum..yaa bevek elimde bulasik makinesine bulasik diziuorum..iki dakika kuxagina verdim meme istiyor diye geri getirdi..
ayy ilk cocukta da ben böyle olmustum..lohusaligin da etkisi var tabii ama inanin eve geken giden yok..arkadaslarim cslisiyorlar gorusrmiyorum..akşama kadar onun yolunu gozluyorum..geliyo yemegini yiyor yatiyor..bişey anlatiyorum ya dinkemiyor lafim biyince biseymi dedin diyor ya da ankattigim seyle dalga geçiyor. .ven de abaetiyor olabirim ama valla cok sıkıldım. .
yaa canım işte kimi eşler böyle ama sen de sinirlenme ,bi sezonu açın ,o zaman daha rahat olursunuz ,onun da gerginliği var ,bikaç güne bir tek kale maç yaparsanız o sevgi ilgi muhabbet geri gelecektir merak etme sen ..
bi de yeni düzene alışma sıkıntısı da oluyor insanda ,iki çocuğa alışma süresi ..eşin de henüz alışamamış olabilir ,o yüzden de bazı şeyleri anlamıyo olabilir ,zamanla oturur inş. herşey ,sen yine de üzülme sütüne geçmesin ,bizde öyle şeyler yok çok şükür bizde de aileler sıkıntı oldu hep ..
bizim konularda hep bulaşıcı galiba...ev derdi koca derdi...sirada ne var acaba..
bu arada minikim de grip ben de feci faranjit olmusum..bogazimin giciklanmasindan uyuyamiyorum..
ne yapalım canım herkeste az veya çok bir dert oluyor işte ,hayat bu dert bitmez ,onlarla yaşamaya alışmak lazım aslında ..çok geçmiş olsun sana da geçti sonunda desene ,kuzucuğa da yazık yaa nasıl kaptı öyle ,üşüyor mu acaba ,kalorifer yanmıyor mu ,sıkıca sarıp sarmala bari ..
günaydın herkese ..
dün inanılmaz bir tempom vardı ,2 kilo vermişimdir kesin :)) şaka şaka :=))
yaa yeni bir outlet açılmış açılışa özel bilmem kaç para felan varmış eşim görmüş ,eve de yakın ,çocukların da kışlık ne eşofmanları ne kazakları kalmıştı ,ihtiyaçları çoktu ,git bi bak dedi bana ,danaları babaya bırakıp bebeği alıp çıktım ,anacım nevrim döndü ,tam 2 saat ordan oraya kıyafet baktım ,alışveriş insanı yoruyor gerçekten ,tam 26 parçayı 300 tlye aldım çıktım ,20 tlye mont ,10 tlye bot aldım ,tek kalmış ürünler ve malları da uyduruk değil hep kaliteli, eve geldim pertim çıkmış halde ,çocukları uyuttuk etrafı topladım iki toz aldım ,kıyafetleri denedim ,bir ikisi büyük küçük geldi ,eşofmana sıra gelip alamamıştım onu da alayım dedim ,o ara arkadaş aradı akşama bebek görmeye gelicez diye ,bebeleri de yıkıycaktık ,alışveriş dediğin de öyle bişeyki zaman çabucak geçiyo ,sen oğlanı emzir çık ben gerisini hallederim dedi ,akşama misafir gelicek ben alışverişe gidiyorum ,sütlaç yapıp atmıştım dolaba ,üçünü bir bıraktım babaya çıktım işimi hallettim ,o koşturmacada avmnin merdivenlerden kayıp bir düştüm dizim kırılıcaktı nerdeyse ucuz atlattım ,mosmor olmuş elleyemiyorum ,eve geldim çocuklar yıkanmış giydirilmiş ,ben de gelirken börek almıştım marketten ,eve geldim kocam bi de makarna yapmış ,beraber yedik ,etrafı topladım derken vakit geldi arkadaşlar geldi ,çocukları uyuttum ,sohbet muhabbet gece 1 de yattık .beni en çok alışveriş yordu ,şimdi de eşofmanları deniycem büyük küçük varmı bakıcam akşama deişime giderim :=)) arkadaşlar hediye almışlar lcden ,onları da başka ürünle değişicem .. valla dün 400 kağıt gitti ama tam 40 parça ürün almışım :=)) anacım ana baba günü gibiydi kapış kapış herşey ,markalı bi de malı iyi yani ,hep böyle indirimler olsa keşke :=)) makineyi açıp aldıklarımı 30 da yıkayayım kaldırayım ,kışlık pantolon kazak mont bot eşofman ihtiyaçları çıktı :=))