Canım benim kızımda dehb var dlkkat eksikliği ve hiperaktivite var yani ayrıca Özgül öğrenme güçlüğü var özel dersi yıllardır alıyor anlayacağın uzun hikaye ..
Her gün merkeze Götürüp getirmek zor da olsa evde bi ben bi baba yaptıracağız artık ..
Dün bir komşumla konuştum çok Sevdiğim bir insan ben sana en basından diyecektim bu olayla ilgisi yok ama evine hiç bir zaman genç bekar bir kız alma yani bu kız Artık çok girmiş içinize dedi bi hoca öğretmen olsa tabiki olur gelir dersini verir gider ama bu çok içli dışlı olmuş alma kızım dedi evinde eşin var dedi hiç bişey olmasa bile bana şöyle dedi böyle baktı diye laf söz etse o bile yeter dedi bugün gelsin konuşacağım ..
bence de genç kızla aynı evde olunmamalı ,benim bakıcı da öyle ,dışarda görüyorum sanırsın assolist ,ağır makyaj ,bi giyinmeler filan sanırsın koca kadın 17 yaşında değil ,zaten bi de beli açık giyiniyor ,bi eğiliyor kalkıyo kıç baş ortada ,ALLAHtan eşim evde yok ama zaten bu durumdan da çok rahatsızdım annesine çıtlattım biraz düzeltti ama genç kız evde olmamalı aslında bi daha ben asla almam ..evine gelicek insanın giyimi kuşamı derli toplu giyinmesi de önemli ,az veya çok eşlerimizle de karşılaşıyorlar ,bi de ben usturuplu giyinen insanı severim ,eğildiğinde göğsü poposu görünen insanla yapamam açıkçası ..giyinmek var teşhir etmek var ikisinin ayrımını yapamayan insanlar var hiç sevmiyorum ..herkese saygım var ama teşhirciliğe karşıyım ne olursa olsun .
dün karatay bu dikkat eksikliği ve hiperaktivitenin tek nedeni var o da şeker dedi dinledim .asla çocuklara şekerli gıdalar yedirmeyin diyor .dinledinmi bilmiyorum umarım düzelir bir an önce .resimlerinizi gördüm tombiş mi tombiş bir kızın var maşallah ,filmlerdeki afacanlara benzettim ben onu
Öyle canım bütün hamileliğim ve doğumumda hep yanında olan insanlar bunlar artık kimseye güvenip her Şeyimi sonuna kadar açmamam gerektiğini öğrenmem lazım en sevmediğim huylarımdan biridir aşırı güvenirim insanlara sonra yerle bir oluyor işte böyle ..
Canım sen bence mükemmel bir eş ve annesin her şeyi gayet güzel idare edebilirsin maşallah Rabbim hiç kuvvet versin çok sevindim eşinle aranızın düzelmesine.
Her şey zamanla daha iyi oturacaktır inşallah.
Çocukları kreşe vermek bencede daha mantıklı en azından bu sürede sakin sakin ev konusu hallolur..
Canım senin ana kucağı dediğin şu bebek Arabasına takılan ana kucağımı??
Benim sıpayı gece yanıma Alınca mamadan sonra eğer uyumazsa memede yanıma yatırıp uyutuyorum bende uyuyorum ama kötü alıştı bu duruma hala bir düzene giremedi bizim uykular ve gaz durumu
sağol canım valla güzel sözlerinle motive ettin beni buna ihtiyacım yok desem yalan olur :)
canım ilk doğduğunda benim sıpa da öyleydi yanıma alınca susuyordu ,anladımki alışkanlık yapıcak hemen ayırdım yanımdan ,gündüz yatak odasında duruyor ağladıkça gidiyorum ,arada müzik açıyorum ona beşiğinden dinliyor ,yanıma almıyorum hiç ,mır mır ediyor bazen ağlıyor ama olsun ne yapayım yanıma da alışırsa hiç başa çıkamam .sen de bence alıştırma çok zorlanırsın ilerde ,biraz ağlasın mık mıklasın takma sabret ,zamanla alışır nasılsa
offf senin oglan yikmis ortaligi desene massallah..hasta hasta iki covuk xor valla allah yardimcin olsun
en sinir oldugum seylerden biri benim istedigim urunun ya rengi olmaz ya bedeni olmaz...anakucagin varsa onu kullanabolirsin salincak geleneckadar..ben onu kullaniyirum..yemek yapoarken vs uyaniksa yanimda duruyor..
canim benimm cok sevindim aranizin duzelmesibe..tensel temas da eskiye doner merak etme kuzummm..
saatlik emmeye ven de alistirmak istiyirum..sobra her dakika tutturur mrme dite..hadi bakalim bugun basliyorum..
anoooo bu yonden hic dusunemem ben..konsun yasli mi..genrlde onlar akil ederler bunlari. bizim de annemletin yazligi var..yaxin dediletki yazboyu kalin cocukla burda..esim de sen bilirsin dedi..ama ben istemiyordum zaten yeni kavusmusum kocsma olmaz dedim..annemin komsusu da afetin diyordu bana oyle 2-3 ay yalniz birakmayin kocalarinizi diye kiziyor yazlikcilara..eee biz 2 yildir ayriydik nolacak defim..kadin ne dese begenirsin yaziiikk olan olmus kizimmm affediver gebesin bi deee....
brn de senin gibi asiri guvenirim sonra sa kazik yerim.
sağol canım .benim oğlan acıkmazsa memeyi emmiyo zaten oynuyo ,baktım oynuyo takıyorum emziği ..2-5-3 saatte bir emziriyorum ben de ,bazen acıkıyor ara yükleme yapıyorum ama olsun o kadar :)
sezonu bu sabah açtık :) eşime dedimki sezonu açtın hadi bakalım ,beni öperek sezonu sevgiyle açtık daha ne dedi :) çok seviyorum eşimi ,gerçekten ..bana diyorki senden tek isteğim var gerilme ,üzülme ,üzme kendini ,ben de geriliyorum sen üzülünce ben de üzülüyorum sonra da kavga ediyoruz .
hadi hayırlısı .
bu arada son bi kaç gündür üzüntü ve az yemeden 2 kilo vermişim göbeğim sıfıra yaklaştı ,yanlarda kalmış biraz belimin arka tarafında onlar da gittimi tamamdır ..
ama benim bu miyom taş gibi elime geliyor ,v gibi dışa doğru çıkık ,göbeğim düz olsa da dışa doğru çıkık o miyom ,sen bilirsin niye öyle duruyo inmez mi acaba ...
bence de kocanı bırakma canım ..