- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #2.821
Yok canım şükür o aşamayı atlattık. Lakin ilaç da olmadığı için hep risk var.Çok geçmiş olsun canımm
Ilaç kullanıyor mu?
Eşinin de doğumgünü güzel geçer inşallah. Aman insanın ağız tadı olsun zehir yese bile bal.geliyor hiç dert etme telafi edersin sonra
Biliyorum canım ozluce yi şimdi daha da.gelismistir oralar terminalin yanındaki meslek lisesiydi okul herkes biliyor zaten bursa da o okulurezene cok içiyorum canım günde en az 3 -4 kupa içiyorumdur.. normal çay içmiyorum atık..
evi anlatayım canım tam istediğimiz gibi.. harika bir site içinde güvenlikli, kapalı otoparkı , havuzu var... ev dublex daire altta 3 oda bir salon üstte 2 odası var.. ben zaten çocuk odaları ile yatak odası aynı katta olsun istiyordum ama bulamadık öylesini bu daire cuk oturdu.. metrekaresini bilmiyorum ama cok geniş odalar.. gereksiz balkon teras vs yok.. normal değeri 450 bin ama biz eşimin akrabasından alıyoruz 385 bine.. arabamızı sattık , biraz birikmişimiz vardı.. kredi çekicez bi de..
ben de rapor almak istiyorum iznim bitince ama benim dr hastanesinde sgk anlaşması yok ..başka yerden bakıcam artık.. bizim başhekimilk de gıcıktır inş sorun çıkarmazlar..
bizim gecikmeli olacak halvetimiz maalesef eşim grip ..bi de bu hafta acayip yoğun cok gec geliyor eve.. belki haftasonu hihihihhiii
cok geçmiş olsun canım zor zamanlar geçirmişsiniz ama atlatmışsınız cok şükür..
bursada nilüfer özlücede oturuyoruz yine burdan aldık evi..sen nerde çalıştın canım..
geçmiş olsun cnm..epilepsi için ilaç kullanıyor musunuz.. çoğu 5 yaşından sonra düzeliyor..benim kızkardeşimde 20 yaşından sonra çıktı epilepsi..çocukken hiçbirşeyi yoktu..
sago canım.. valla bebek çoğunlukla uyuyor oluyor evde bırakıp inyorum aşağıya.. uyanıksa sarıp sarmalıyorum beraer inyoruz mecburen.. bizimkini aldıkalrı site kapısı bizim bloğa uzakta.. mecburen biri inmek zorunda yanında.
eşine de seninle geçireceği nice mutlu yıllar dilerim.. pasta yeter zaten.. biz onu da yapmıyoruz artık...ne hediye ne pasta ne kutlama.. hiçbiri yok bizim özel günlerimizde ..başka türlü kutluyoruz bizzzz hihiihihiihii![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Çok.geçmiş. olsun canım Ben de hala burun tıkalı geziyorum :-(bsba ve buyuk kuzumdan sonra minigim de hastalandi( geceden beri burun tıkanıklığı hapsirma kusma...off yaa kolay atlatiriz insallah...