2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Esma canım söylemeyi unuttum bebeğin burnu tıkanırsa sütünü sağ içine. Ben.öyle yapıyorum. Yaa kızlar bizim.büyük küçüğü rahat bırakmıyor burada. Uyutuyorum çok konuştuğu ve çok ses yaptığı için uyanıyor sürekli dün hi uyuyamadi mesela bebek durmadan gürültü vardı bugün yüzü koyun yatirdim mikmik yapa yapa yatıyor hatta su an ağlıyor uykuda içli içli :-) süt de.azaldı galiba hem.nescafe hem yemeden içmeden kosturma dünden beri ee bi de çay falan bıraktım wc ye bile gitmiyorum ki nasıl süt olsun?
Birşey de soracağım ayıp ama dr a gitmem lazım yalnız orayı temizleyim mi bilemedim. Jilet ağda herhangi biri iltihap kısmına zarar verir mikrop yayılır diye korkuyorum ne onerirsiniz dr a da böyle cikamam çok utanirim
Sağamıyorum canım göğsümden öyle bi süt gelmiyorki sıktırınca sadece damla şeklinde akıyor onuda burnunun içine akıtamıyorum ..
Senin sıpayla benimkinin uyuma Stili aynı :)
Benimkide öyle hiç sessiz sakin rahat bir uyku uyuyamıyor..
Doktorda inşallah iyi haberler alırsın

bu arada benim de esim başak burcu..baba kiz yakacaklar canimi..esim ayrintici planli olmayi sever bir de net olacaksin ..mesela cocugun ilacini icirir misin dedim nerde diye sordu masanin üstünde dedim...vay efendom hangi masanin ustundeymis onu da soylemem lazimmis..sanki adnan ziyagilin Köşkü'nde oturuyoz..iki tane masa var ya mutfakta ya salondadir..baksan nolur yanii.net olacakmisim ..illa enlem boylam bildiricem.zaman konusunda da ayni..mesela isten cikicam saat 6 bucuk gibi cikarim diyorum..gibi olmayacak ornegin18 32 de cikiyorum diycem.. ..ayy kiz da boyle olmaz insallah..
Cumbocum günaydın canım
Uykusuz bir gecenin ardından çok güldüm bu msjna:-)
Allah kolaylık versin sana benim eşim çok rahattır tam tersine ben çok ayrıntılara takılırım ama seninki gibi Enlem boylam istemem:KK45:

Bakiciyla konuscam dedimya kiz psikopatin teki cikti.bi kere 2saatligine fazla durmustu onun parasini istemezmi.kendi iki aydir hergun yarim saat ise gec kaliyor onu hesaplamiyor.ben de bunu diyince ayaga kalkti yok hakkimi helal etmiyrm size bilmemne aglamaya kendini ordan oraya atmaya basladimi.ayni kardesim tarzinda manyak.Allahim neler neler her isi yapiyrms da bi suru sey .ben de sinirlendimmi.esim kavgayi hic sevmez sus diyo susmuyorum.ayiramadi bizi .ben bisey yapmadim konustum gerci .kiz krize girdi resmen.zaten kol da facali kizin.manyakligi ortaya cikti.asagi inmis anasina beni dovmeye kalkti dememismi.annesi akilli kadin allahtan ne oldu diye geldi.otur konusalim dedim.tam konusuyrdk zil caldi gelen bu deli mi.anasina izin vermiyo konusmasina.ben annesine guzelce anlatyrm.kiz gozlerini polertmis bagris cigrista.tam mahalle tipi.daha once neden 15gune bir calistgi yerden ciktgi anlasildi.bi de oralari kotuluyordu sitede tanidigi herkesi anlatip arkasindan atiyordu.tutmus bide arkamdan sakin sagda solda atma demesinmi.annesiyle konustuk biraz ama dedimki bu sekilde olmaz .kizin cahil biz konusalim yok izin vermedi.neyse cekip gittiler.elim ayagim titredi yaa.ustune esim de bana kizdimi niye kavga ediyrsn diye onunlada tartstm konusmyrz.elalemin psikopati yuzunden kocamlada kavga ettim.canim cok sıkkın. Caresizligin gozu kör olsun.nefret ettim bakici milletinden.bi sure kendim bakayim diyrm.esim karsi cikicak yine.bana bakici isi cok zor demislerdi ama bu kadarini tahmin etmedim.ne cirkefler yaa..dusune düşüne basim agridi.en cok da beni bu hallere dusuren aileme kiziyrm.uc kurusluk insanlarla muhatap ettiriyorlar beni.3cocukla basbasayim..
csnim yaa cok uzuldum..serseriye bak srn bi de uste cikiyor..neyseki snnesi de onun gibi degilmis..bi de iyi tarafindan bak..belki siz evde yokken biseye kizip cocuklara zarar verecekti allah korusun.
uzulme ne olursun insaallah karsiniza vicdanli biri cikar..esinle de baris lutfen ipe sapa gelmez insanlar icin birbirinizi kirmayin..
Uykusuz bir geceden daha selam herkeze :KK12:
Canım sıkkın bi Türlü Doğduğu günden beri bebeğin eli yüzü Vücudu kendine gelemedi yüzündeki minik pıtırcıklardan bu seferde iki kolundada fazlaca çıkmış :KK61:dün banyo yaptırdık akşam çok kustu üzerini değiştirirken baktım hic azalma yok doktoru aradım.
Adamda artık illallah dedi benden sanırım
Cevap olarak ;
Ben çocuk doktoru olarak yapabileceğim her şeyi yaptım fikirlerimide söyledim dedi isterseniz ciddiye görsün birde dedi
Tuzlu suya batırılmış bezle silmeye devam edin dedi..
Offff anlamıyorum yaaa neden bi türlü düzelmiyor
Bi kaç günde tuzlu suyla silip olmadı bir cildiyeci bulup götüreceğim bebeğimi sürekli böyle görmek çok canımı sıkıyor birde acaba acıyor mu kaşınıyormu diye düşünüp duruyorum ..
Dün akşamda neden o kadar kustu anlamadım dün kızımı okuldan sonra derse ben götürdüm geldiğimizde bebek hala uyuyordu eşim yattı biz ders yaptık sonra uyandı oğlum iki memeyide emdi ve uyudu yatırdım yarım saat sonra ıkıldamaya ağlamaya başladı gazınıda çıkarıp yatırmıştım .
Sonra omzuma aldım gaz çıkarıyor ama sürekli ıkınma ve ağlama halinde yatırdım yere kusmaya başladı sonra kucağıma aldım üzerimede epeyce kustu ve işin garibi bu kadar zaman geçmişti emDikten sonra böyle peynir gibi kusmadı tamamen sıvı kustu epeyce su rengindeydi hatta bu kadar zaman sonra peynir gibi kusması gerekmezmiydi??
Ayyy sütümdemi bir sorun var anlamadım gitti
Zaten yetmiyor kesilmesin diye homili gırtlak yiyip duruyorum hala humanalar
Damlalar vs vs kullanıyorum çok şükür azalmadı iyice ama artmıyorda bu arada ben hamile kalmadan önceki kilomdanda aşağı düşmüştüm dün tartıldım 3 kilo almışım yaaaa birde o kadar kesilmesin diye uğraştığım sütü emip kusuyor ya çok üzülüyorum
bence de bur cildiye uzmanina goster canim..kusma bizde de ara sira oluyor..bazen kesik seklibde bazen sivi seklinde..kilosu nasil iyiyse takma kafana..
Bugün kadın doğum doktoruma gideceğim doğum sonrası hiç görüşmedik ilk muayene kont olacak bence her şey yolunda alt tarafta tek sıkıntım kırkım çıkmasına rağmen kanama ara ara devam ediyor artık kırk günden sonra özür oluyor ama namaz falan kılamıyorum ben yinede eşimde doktora bir Soralım dedi bakalım ne diyecek bu bitmeyen kanama konusuna..
baxi kadinlarda 60 guneckadar uzayabiliyor..bizim de pazartesi doluyor kirkimiz ama devam efiyor kansmam..
Cumbocum günaydın canım
Uykusuz bir gecenin ardından çok güldüm bu msjna:-)
Allah kolaylık versin sana benim eşim çok rahattır tam tersine ben çok ayrıntılara takılırım ama seninki gibi Enlem boylam istemem:KK45:
valla 17 srne oldu alistim artik bu hallerine..cok seviyorum askimiiiii

Canım sıkkın bi Türlü Doğduğu günden beri bebeğin eli yüzü Vücudu kendine gelemedi yüzündeki minik pıtırcıklardan bu seferde iki kolundada fazlaca çıkmış :KK61:dün banyo yaptırdık akşam çok kustu üzerini değiştirirken baktım hic azalma yok doktoru aradım.
Cevap olarak ;
Ben çocuk doktoru olarak yapabileceğim her şeyi yaptım fikirlerimide söyledim dedi isterseniz ciddiye görsün birde dedi
Bi kaç günde tuzlu suyla silip olmadı bir cildiyeci bulup götüreceğim bebeğimi sürekli böyle görmek çok canımı sıkıyor birde acaba acıyor mu kaşınıyormu diye düşünüp duruyorum ..
Dün akşamda neden o kadar kustu anlamadım dün kızımı okuldan sonra derse ben götürdüm geldiğimizde bebek hala uyuyordu eşim yattı biz ders yaptık sonra uyandı oğlum iki memeyide emdi ve uyudu yatırdım yarım saat sonra ıkıldamaya ağlamaya başladı gazınıda çıkarıp yatırmıştım .
Sonra omzuma aldım gaz çıkarıyor ama sürekli ıkınma ve ağlama halinde yatırdım yere kusmaya başladı sonra kucağıma aldım üzerimede epeyce kustu ve işin garibi bu kadar zaman geçmişti emDikten sonra böyle peynir gibi kusmadı tamamen sıvı kustu epeyce su rengindeydi hatta bu kadar zaman sonra peynir gibi kusması gerekmezmiydi??
Damlalar vs vs kullanıyorum çok şükür azalmadı iyice ama artmıyorda bu arada ben hamile kalmadan önceki kilomdanda aşağı düşmüştüm dün tartıldım 3 kilo almışım yaaaa birde o kadar kesilmesin diye uğraştığım sütü emip kusuyor ya çok üzülüyorum
canım geçmiş olsun .çıkmayan gaz olabilir o kusmalar. bizimkinde oluyo.mesela gazını çıkartıyorum oh gazı çıktı diyorum ,kusuyor az bişey ,bi daha gaz çıkartayım diyorum gerçekten tekrardan gazı çıkıyor ve az bişey kusuyor ,biz bi kere gazını çıkartınca bitti gazı sanıyoruz ama öyle değil ,bi kaç kere çıkartmayı denemek lazım o zaman kusmuyor ,ben denedim bunu gerçekten de o kusma gazdan kaynaklıymış
Bugün kadın doğum doktoruma gideceğim doğum sonrası hiç görüşmedik ilk muayene kont olacak bence her şey yolunda alt tarafta tek sıkıntım kırkım çıkmasına rağmen kanama ara ara devam ediyor artık kırk günden sonra özür oluyor ama namaz falan kılamıyorum ben yinede eşimde doktora bir Soralım dedi bakalım ne diyecek bu bitmeyen kanama konusuna..
benim de peçeteye geliyor daha tam bitmedi
Çılgın çok üzüldüm canım bakıcı konusuna zaten çıkartacaktın işten ama bu şekilde olması çok sinir bozucu olmuş ..
Bana da yurt dışında yaşayan Abi'm diyor bir bakıcı alın diye apartmanda komşumun çocuğu bakıcı ile Büyüdü çocuk kızımla aynı yaşta anne baba çalışıyor ve ben kaçıncı bakıcıyı işten çıkardıklarının sayısını bilmiyorum başlarına gelmeyen kalmadı malesef
Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın ..
Insanın en çok böyle zamanda ailesine ihtiyacı oluyor ama Sıkma canını hiç kimsesiz yurt dışında kendi başına vatanından ailesinden uzakta çocuk büyüten yalnız insanlar var
Farzet ki sende öylesin ailen uzakta kimsen yok yardım edecek hiç takma kafana
Eşinle Tartışma nada üzüldüm erkekler bu Tür konularda bizim kadar hassas olamıyorlar malesef aranız düzelir hemen inşallah ama bakıcı konusu biraz zaman alacak sanki oda hallolur inşallah biran önce her şeyi bir yoluna koymuştur Rabbim mutlaka
canım sinirim bozuldu valla .bakıcı aramak istemiyorum tiksindim bu bakıcı işinden .o kadar dert arasında bi de bakıcılara laf anlatmaya çalışıp geriliyorsun ,kreşe mi versem bilemiyorum ,düşünmekten gece uyuyamadım başıma ağrılar girdi ,kocamla da küsüm sabah küs küs gitti ,ona da kızgınım aslında kızı başımıza o çıkardı bi nevi ,çaresizlikten o da ..bakıcı bulamadıkya idare et deyip durdu hep görmezden geldi ,kız da bu hale geldi işte ,ay bi de eşime diyorki sen bunu bilmiyorsun abi sen çıkıp gidiyorsun ben yalnız kalıyorum bununla diyor ,eşim bana kızınca sus diye bak işte abi sen bile tahammül edemiyorsun ben nasıl edeyim diyor ,eşim de orda sen kimsin de karıma böyle diyorsun demedi ,sırf olay çıkmasın diye, ona da ondan dolayı kızgınım ,kavgayı hiç sevmez ama sırf kavga çıkmasın diye de o kızın laflarını yutmam gerekmiyordu ,bunu deyince de bırak egonu mu tatmin edeceksin desin boşver kavgaya ne gerek var diyor ,zaten 2 aydır susuyordum ben de insanım dimi ama ..yapayalnızım ,3 çocuğa bakıyorum bi de bu piskopatların laflarına maruz kalmak hakkım mıydı benim ..düşündükçe deliresim geliyor valla..
csnim yaa cok uzuldum..serseriye bak srn bi de uste cikiyor..neyseki snnesi de onun gibi degilmis..bi de iyi tarafindan bak..belki siz evde yokken biseye kizip cocuklara zarar verecekti allah korusun.
uzulme ne olursun insaallah karsiniza vicdanli biri cikar..esinle de baris lutfen ipe sapa gelmez insanlar icin birbirinizi kirmayin..

bence de bur cildiye uzmanina goster canim..kusma bizde de ara sira oluyor..bazen kesik seklibde bazen sivi seklinde..kilosu nasil iyiyse takma kafana..

baxi kadinlarda 60 guneckadar uzayabiliyor..bizim de pazartesi doluyor kirkimiz ama devam efiyor kansmam..

valla 17 srne oldu alistim artik bu hallerine..cok seviyorum askimiiiii
sağol canım .aynen valla komşum da aynını diyor ,her işte bir hayır vardır ,bu kıızn psikolojik sorunları olduğu belli ,tutup çocuklara zarar verse ne yapardın diyo ,bi de evi satılığa çıkardınız diye de çirkefleşmiş olabilir diyo .
ay zaten o kolundaki façadan anlamalıydık ama hem çaresizlik hem de belki geçmişte yaşamıştır bi şans verelim dedik ,iyilikten maraz doğarmış işte ne olacak ..
kreşe vermek istemiyorum çocukları ,evde bakıcılarla uğraşmak da istemiyorum ,ne ypacağımı bilemez haldeyim ,kafam çok karışık ..

Selam arkadaslar doktordan geldik .
Gayet güzel iyileşmiş dikişler dedi.
Çok kuruluk varmış vaginada günlük ped kullanma iyice kuruluk yapar sık sık çamaşır değiştir onun yerine dedi zaten 2 günde bir duş alıyorum alamazsam değiştiriyorum .
Simir aldı bakalım ne çıkacak .
Kanama içinde rahim ağzından geliyor dedi hala açık olduğu için geliyormuş.
Yumurtalıklarım ve rahim duvarım gayet iyi ve temiz durumdaymış.
Her şey yolunda dedi yalnız kuruluktan dolayı ilk ilişki de acıma olur mutlaka bebe yağı kullan her zaman elinin altında olan birşey nasılsa dedi.
Bebek içinde bir cildiyeci önerdi şişli etfaldeymiş önce bir telefonla arayacağım ona göre gideceğiz bakalım
Yarında benim büyüğün kbb kont var Bakırköy'e gidicem onun doktorunada soracağım bakalım o da birini önerirse ona göre götüreceğim
Cumartesi de Avcılara mevlid için kendime kıyafet bakmaya gideceğim yine yoğun günler beni bekliyor haftaya mevlidide bir atlatalım inşallah hayırlısı ile uzun bir süre bir organizasyon yapmayı düşünmüyorum artık :KK48:

valla canim bakiciyla uğraşmaktansa krese vermek daha iyi gibi görünüyor. .tabii sen daha iyisini bilir n..ama tek başına idare etmek cok zor..Allah yardimcon olsun canim..sen yine de kendini uzme bu kadar elbet bir cikar yol bulacajsiniz

Selam arkadaslar doktordan geldik .
Gayet güzel iyileşmiş dikişler dedi.
Çok kuruluk varmış vaginada günlük ped kullanma iyice kuruluk yapar sık sık çamaşır değiştir onun yerine dedi zaten 2 günde bir duş alıyorum alamazsam değiştiriyorum .
Simir aldı bakalım ne çıkacak .
Kanama içinde rahim ağzından geliyor dedi hala açık olduğu için geliyormuş.
Yumurtalıklarım ve rahim duvarım gayet iyi ve temiz durumdaymış.
Her şey yolunda dedi yalnız kuruluktan dolayı ilk ilişki de acıma olur mutlaka bebe yağı kullan her zaman elinin altında olan birşey nasılsa dedi.
Bebek içinde bir cildiyeci önerdi şişli etfaldeymiş önce bir telefonla arayacağım ona göre gideceğiz bakalım
Yarında benim büyüğün kbb kont var Bakırköy'e gidicem onun doktorunada soracağım bakalım o da birini önerirse ona göre götüreceğim
Cumartesi de Avcılara mevlid için kendime kıyafet bakmaya gideceğim yine yoğun günler beni bekliyor haftaya mevlidide bir atlatalım inşallah hayırlısı ile uzun bir süre bir organizasyon yapmayı düşünmüyorum artık :KK48:
hadi gecmis olsuuuuunnn.artik aksiyon dolu gece hayatina haxirsin...hihiiiiiii
bebisi de bir goster icin rahat etsin...
onimuzdeki hsfta yogun olacajsin her firsatta dinlenmrye xalis

Cumbo canım kilosu iyi gidiyor doğumda 3.400 dü
2 gün sonra gittiğimizde 3.100 e düşmüştü süt olmadığından çok kaybetmiş ti
1 hafta sonra 3.500 çıktı
En son 30 Eylül'de gittiğimizde 4.500 olmuştu maşallah
Kilo alımında sıkıntı yok gibi bu ay nasıl olur bilmiyorum
Bugün çok zorlandı gece yavrum 3 günde bir kaka yapıyor ama normal yapıyordu bugün ki biraz daha katı ama kabız değildi yalnız rengi altın sarısı değildi her zaman sarı oluyordu hafif yeşil gibiydi rengi ve çok kokuluydu.
Inşallah kabız falan olmaz

Çılgın canım Haklısın sinirin bozulmayacak gibi değil gercekten ama erkekler böyle canım sen yinede eşinle Aranı bozma arkadaşım
Eşin işi uzatmak istemediği için susmuştur zaten baksana laftan anlamayan bir tip miş
Eşin de konuşsa Karşılık verse dahada çirkefkeşecekti belki

hadi gecmis olsuuuuunnn.artik aksiyon dolu gece hayatina haxirsin...hihiiiiiii
bebisi de bir goster icin rahat etsin...
onimuzdeki hsfta yogun olacajsin her firsatta dinlenmrye xalis
sağol canım
Bizim geceler değil gündüzler atraksiyonlu geçiyor benim eşim gece çalıştığı için geceler oğluşumun:)

canım geçmiş olsun .çıkmayan gaz olabilir o kusmalar. bizimkinde oluyo.mesela gazını çıkartıyorum oh gazı çıktı diyorum ,kusuyor az bişey ,bi daha gaz çıkartayım diyorum gerçekten tekrardan gazı çıkıyor ve az bişey kusuyor ,biz bi kere gazını çıkartınca bitti gazı sanıyoruz ama öyle değil ,bi kaç kere çıkartmayı denemek lazım o zaman kusmuyor ,ben denedim bunu gerçekten de o kusma gazdan kaynaklıymış

Canım bizimki zaten hiç bir kere çıkarıp uyumaz omZumda tutuyorum 1 kere çıkarıyor biraz yatırıp alıyorum tekrar çıkarıyor sonra uyutmak için yatırıyorum
Hatta emerken ve mama yerken ıkınmaya başlıyor arada gazını çıkarıp tekrar emzirmeye devam ediyorum bazen bu şekilde 3-4 ara verip gaz çıkartmak zorunda kalıyoruz beslenmeye devam edemiyor sıkıntıdan
Inşallah biran önce Düzene girer bu gaz sıkıntısı
Bugün doktorun sekreteriyle konuşuyorduk bütün gelen anneler gazdan şikayetçi diyor kadın ..

Selamm kizlari uzun bi aradan sonra kuzumun uyumasini firsat bulup yszayim dedim hepinizin bebisleri hayirli olsun guzel guzel sağlık la buyutun insallah genis bi zamanimda gecmisi okuyacagim .
Bugun 35 gunluk olduk bebisimin gaz problemi var neredeyse butun gaz ilaçlarıni kullandik yok yok bi pirt yapsin die dunyalari verebilirim herseyi deniyoruz aglamalari baslayinca zamanla düzelecek insallah
Hoşgeldin canım. Ben de evime geldim :-) ben kendime rezene kimyon çayı yapıyorum.

Sinirlerim bozuldu moralim cok bozuk ..
Kuzum bu işler böyle insanlarla uğraşmak onları çalıştırmak zor. Annem hep bana sana bakıcı dayanmaz der başak olarak herşeyi pratik ve düzenli hatta sağlıklı olsun istiyoruz da ben 3 senedir adamı anca alistiriyorum başka biri hele de bir kadınla uğraşmak daha zor. Kreş alternatif olabilir ya da evi satinca profesyonel birini düşünebilirsiniz. Allah kolaylık versin çok üzüldüm okuyunca esinle sana imreniyorum canım muhabbetinize hiç yoktan birşey için canınızı sikmayin

Cevap olarak ;
Geçmiş olsun canım bebise. Ben de o gün yikadim kustu galiba banyoda usuttum o gün. Aynı dedik lerin oldu bizde de çünkü. Dikişlerin iyiymis sevindim canim

Ben de haberler kötü dr dan geliyorum. Dikisleri özel bir maddeyle yakmak gerekiyormuş :-( maliyet 300 tl :-( :-( devlette de yaptırabilirsiniz dedi. Bakalım araştıracağız. Cumbo sana danisayim granulasyon dokusuymus oluşan. Kimsenin suçu yok olabilir böyle şeyler dedi.
Şimdi bi de haber aldım mühendislik öğrencisi yim artık. Bas ağrısı hapsirik ve burun akıntısı ile gümbür gümbür grip kapimda. Uykusuzluktan oluyor hep. Güya bugün 40 çıktı ama hiçbirşey anlamadık aksine berbat durumdayım. Eşim uykusizluga dayansa azıcık da ben uyuyabilsem duzelecek hemen halim kaç gündür ne çaylar içiyorum ama nafile

Ben de haberler kötü dr dan geliyorum. Dikisleri özel bir maddeyle yakmak gerekiyormuş :-( maliyet 300 tl :-( :-( devlette de yaptırabilirsiniz dedi. Bakalım araştıracağız. Cumbo sana danisayim granulasyon dokusuymus oluşan. Kimsenin suçu yok olabilir böyle şeyler dedi.
Şimdi bi de haber aldım mühendislik öğrencisi yim artık. Bas ağrısı hapsirik ve burun akıntısı ile gümbür gümbür grip kapimda. Uykusuzluktan oluyor hep. Güya bugün 40 çıktı ama hiçbirşey anlamadık aksine berbat durumdayım. Eşim uykusizluga dayansa azıcık da ben uyuyabilsem duzelecek hemen halim kaç gündür ne çaylar içiyorum ama nafile
canim cok gecmis olsun..grip icin dinlenmek sart ama bize zor...insallah kuzular hastalanmaz..
granulasyon dokusu vucudun herhangi bir dokusunda enfeksiyon oldugunda genislemesini engellemek için cesitli hücreler biraraya gelir ve enfeksiyonu çevreler. .yani esasinda iyi bisey..tedavisinde de genelde gümüş nitrat gibi bir maddeyle koterize edilir yani yakilir..işlem pek aci vermiyor korkma..ama ilerlerse cerrahi girişim gerekebiliyor..bence biran önce hallet. .kendine iyi bak canim bol sivi vitamin ve dinlenmeyi unutmaaa

Bize nazar degdi , aksam cok koyu kavga ettik,aile terapistine gidecegiz yoksa sonumuz bosanmaya gidicek, yillarin birikimi aslinda, en buyuk suc ailemde, evliligimizi kiskandilar iyiyken rahat birakmadilar, kustum yine olmadi en ufak kavgada hersey onlara donuyor cunku basimiza ne geldiyse yalnizliktan geliyor , ic kurusluk insanlara haddini bildiremeyip hirsimizi birbirimizden cikariyoruz cunku uc cocugumuz var basimizi belaya sokmak istemiyrz.dun aksam hayatimin en zor gunleriydi.suan hungur hungur agliyrm, bi rahat birakmadilarki yasayalim, ne istediler bizden..ne vardi sanki bizimle dertlenselerdi, lanet olsun

canim cok gecmis olsun..grip icin dinlenmek sart ama bize zor...insallah kuzular hastalanmaz..
granulasyon dokusu vucudun herhangi bir dokusunda enfeksiyon oldugunda genislemesini engellemek için cesitli hücreler biraraya gelir ve enfeksiyonu çevreler. .yani esasinda iyi bisey..tedavisinde de genelde gümüş nitrat gibi bir maddeyle koterize edilir yani yakilir..işlem pek aci vermiyor korkma..ama ilerlerse cerrahi girişim gerekebiliyor..bence biran önce hallet. .kendine iyi bak canim bol sivi vitamin ve dinlenmeyi unutmaaa
Ayy kuzum içimi rahatlattin çok sağol. Biran önce yaptırmak istiyorum ama şimdi çok kötü hastayım. Gece atesim çıktı istifra ettim çocuk gb kocamın omzuna yaslanıp ağladım tüm kemiklerim ağrıyor çünkü. Bogazimdan kafayı yastığa koyamiyorum bile çok canım yanıyor. Su halim geçsin azıcık duzeleyim öyle gideyim bari. Büyük zaten bronşit kucuge geçmesin yeter. Sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor?

Canım yazık sana bebeklerine kendini bu kadar üzme. Benim hiç kardeşim yok onu zaten bilmem. Hayatta da en zor anında kimin yanında olduysam sonra bi güzel tokadini yedim bırak fayda görmeyi. Başkaları canım annem şunu bunu yaptı derken ben savunmak için ne bahaneler uyduruyorum. Bizi böyle yaşamaya mecbur ettiler ne yapalım. Evet seni çok iyi anlıyorum çünkü benimkiler de küçük aynı anda iki bebek bezle iki ayrı uyku düzeni sağlıklı beslensin tv izlemesin Montessori çocuğu olsun iyi güzel de bunları benim de senin de yapabilmemiz için yardimciya ihtiyacımız var ve inan eşler yeterli olmuyor. Çalışmıyorum o da yetmiyor. Evde bi babaanne falan olsa bırak çık. Alt katim market dün aç kaldım inemedim bile tedirgin oluyor insan sling de memlekette kalmış neyse. Demem o ki bu terazi bu sikleti çekmez cilgincim. Evet em güzeli çocuklarla kendi ilgilenmek ama olmuyorsa kreş olsun bari. Su evi satma ve taşınma olayı da sizi gerdi bu ara. Eee bi de adamlar hatunlari bekliyor onun acısı belki böyle çıkıyor.

Sana da ailene de nazar degirdik galiba aman maşallah diyelim eski huzur gelsin. Ben de bu ara bosanacam diye tutturdum gerçi direkt o kelimeyi hiç almadım ağzıma ama kafamı bozuyor. Lohusaliktan galiba. Büyüğü daha çok seviyor denge olsun diye o bile zoruma gidiyor ikinciyi niye sevmiyon diye. Biraz su hormonlar düzelsin bak gör herşey yoluna girecek. Saçma sapan insanlar yüzünden birbirinizi kirmayin hele hele aileden olmayan dış kapı mandallari için

Bize nazar degdi , aksam cok koyu kavga ettik,aile terapistine gidecegiz yoksa sonumuz bosanmaya gidicek, yillarin birikimi aslinda, en buyuk suc ailemde, evliligimizi kiskandilar iyiyken rahat birakmadilar, kustum yine olmadi en ufak kavgada hersey onlara donuyor cunku basimiza ne geldiyse yalnizliktan geliyor , ic kurusluk insanlara haddini bildiremeyip hirsimizi birbirimizden cikariyoruz cunku uc cocugumuz var basimizi belaya sokmak istemiyrz.dun aksam hayatimin en zor gunleriydi.suan hungur hungur agliyrm, bi rahat birakmadilarki yasayalim, ne istediler bizden..ne vardi sanki bizimle dertlenselerdi, lanet olsun
canim benim nasil bu hale gekdiniz bir gecede yaa..harbiden nazar degdi size..aileleri falan birakin siz birbirinize sarilin dusman catlatin..bak hoemonlardan dolayi cok alinganiz gerginiz, olur olnaz seylere kizip ofkelenebiliyoruz srnin de oyledir umarim..bosanmak da nerden cikti..gec kocanin karsisina konusun anlasin..uc kurusljk inssnlar aranizi bozmasin tatlim..cok uzuldum ben de..aglama uzulme lutfen.uc tane bebecigin var onlar da uxulur sonra..
Ayy kuzum içimi rahatlattin çok sağol. Biran önce yaptırmak istiyorum ama şimdi çok kötü hastayım. Gece atesim çıktı istifra ettim çocuk gb kocamın omzuna yaslanıp ağladım tüm kemiklerim ağrıyor çünkü. Bogazimdan kafayı yastığa koyamiyorum bile çok canım yanıyor. Su halim geçsin azıcık duzeleyim öyle gideyim bari. Büyük zaten bronşit kucuge geçmesin yeter. Sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor?
csnin gecmis oldun.ilac aliyor musun bogzin icin..
o isi de ihmsl etme en kisa surede hallet.sonra ilerler mazallah..
ben iyiyim csnim..bir sıkıntımız yok cok sukur...

Back