Freetalking e üzüldüm ben de. Cepten giriyorum bilgisayar bozuk esiminkiyle de ancak telsiz ve salıncak araştırıp sipariş verdim o da gece 4 te. Trabzona geldik şükür. Cuma günü ezandan önce indik 1 saat ağzımın suyu akarak uyumusum çünkü 6 valiz iki parça bebek arabası ve iki bebeyle 2 uçak yolculuğu yaptık. Üstelik son gece stresten 12 ye kadar uykum kaçtı 1 de büyük ateşlendi 3 e kadar ateşi düşmedi fitil verdim hep kontrol ettim bi de bizimkinin de benim gb ceneye vuruyor ateş
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
gece o saatte bizde ne muhabbetler anlatamam
işte Ben Bi saat uyudum sonra eşim ben çok yoruldum sen bak deyip 5 saat yattı :-( kalktı yemek yaptım yedi geri yattı. Pes dedim artık. Benim adam hep böyle hiç düzelme olmayacak anladım. İki çocuğu uyutana kadar 11 oldu saat. Sabah kalktık sagi solu topladım. 6 valizi yerlestirdim. Büyüğün kucuklerini küçüğe ,kendine olanları ayrı yere ayırdım yerlestirdim. Evde bi hafta başka aile kalmıştı 2 makine nevresim vs yikadim. Çocukları dr a götürdük küçük iyi de büyük bronşit olmuş. Nebulizer aldık mini birşey acil olarak. Oradan geldik küçüğü emzirdigim gibi kendimi pazara attım süt tek yerde buldum o da başkasına gelmiş kap onun diye acil 4 kg sütle eve gittim kaynattim kesildi ler yaptım tekrar pazara kap vermeye. Oradan azıcık alışveriş derken eve geldim yemek yaptım. Büyüğü buhara tuttuk vs derken akşam oldu kendi ilacım oglaninkiler derken gece 11 i buldu yine maalesef uyku. Pazar sabah da 6 da başladı iki bebeyle yazlık ve hamilelikler bazaya girdi lohusalik ve kışlık mevsimlikler çıktı meydana. Onları da bitirdim eşimin taa Şubat ayında biz gelmeden biryerlere sokusturdugu bir valiz eşya bulup onları da yerlestirdim. Bi de bana diyordu sen geldin esyalarim kayboldu diye
bu kosturmacalar arasında vakit bulup girdim okudum ama yazamadim. Daha neler geldi başımıza da cepten girince yazmak zoruma gidiyor. Bu kadar işi yapmak bile yetti bana özellikle pazardan eşya taşırken dikislerden hep iltihap akmış gece nerede nasıl yatacagimi bilemedim. Cumadan beri gündüzleri yarım fincan nescafeyle ayaktayım ancak. Dün de eşim geldi yemek sonrasi alışverişe gittik market arabasını ödünç aldık geldik bende bebek arabası onda oğlanı oturttuğu market arabası. Diyorum bi 4 teker arabamiz olsaydı bu kadar rezil olmazdık. Az kaldı diyor para 40 kadar biriktirdik ama beyefendi lüks oto bakıyor. 2.el de istemiyor. Bakalım daha ne zaman alırız biz arabayı. O zamana kadar elimizin altındaki tek araba bebek arabası o.da bozulursa yandık