2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Freetalking'i merak edip özelden Msj atmıştım Bu sabah cevap yazmış.
Bebeğinin boynunda bir şişlik farkedip doktora götürmüş kas hastalığı demiş doktor Eğrilik yada kısalık olabilir demiş ultrasonla bakmış fizik tedavi ile düzelir demiş
Şimdi orda fizik tedaviye başlayacaklarmış
2 hafta sonrada Tr ye dönüp Prof araştırıp götürecekmiş çok üzgün çok çaresizim yazmış
Çok üzüldüm bende ilk çocuğumda farklı sorunlar yaşamış biri olarak için Yandı umarım korktukları gibi bişey değildir :(

Sağol canım
Ben başak insanını severim en yakın arkadasım başak çok fazla anlaşamadığımız konu yoktur Ama ben aşırı detaycıyım o biraz rahattır ama çok severim ..
Inşallah oğlumda güzel yanlarını alır :)
Sana özelden Msj attım canım ..
Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah hayırlısı böyleymiş demek Sıkma canını
Basaklari sevmene ssevindim.ekledim seni faceten.
Freetalking'i merak edip özelden Msj atmıştım Bu sabah cevap yazmış.
Bebeğinin boynunda bir şişlik farkedip doktora götürmüş kas hastalığı demiş doktor Eğrilik yada kısalık olabilir demiş ultrasonla bakmış fizik tedavi ile düzelir demiş
Şimdi orda fizik tedaviye başlayacaklarmış
2 hafta sonrada Tr ye dönüp Prof araştırıp götürecekmiş çok üzgün çok çaresizim yazmış
Çok üzüldüm bende ilk çocuğumda farklı sorunlar yaşamış biri olarak için Yandı umarım korktukları gibi bişey değildir :KK43:
cok üzüldüm yaa Rabbim sifa versin ins. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin yaa.

Freetalking e üzüldüm ben de. Cepten giriyorum bilgisayar bozuk esiminkiyle de ancak telsiz ve salıncak araştırıp sipariş verdim o da gece 4 te. Trabzona geldik şükür. Cuma günü ezandan önce indik 1 saat ağzımın suyu akarak uyumusum çünkü 6 valiz iki parça bebek arabası ve iki bebeyle 2 uçak yolculuğu yaptık. Üstelik son gece stresten 12 ye kadar uykum kaçtı 1 de büyük ateşlendi 3 e kadar ateşi düşmedi fitil verdim hep kontrol ettim bi de bizimkinin de benim gb ceneye vuruyor ateş:-) gece o saatte bizde ne muhabbetler anlatamam :-) işte Ben Bi saat uyudum sonra eşim ben çok yoruldum sen bak deyip 5 saat yattı :-( kalktı yemek yaptım yedi geri yattı. Pes dedim artık. Benim adam hep böyle hiç düzelme olmayacak anladım. İki çocuğu uyutana kadar 11 oldu saat. Sabah kalktık sagi solu topladım. 6 valizi yerlestirdim. Büyüğün kucuklerini küçüğe ,kendine olanları ayrı yere ayırdım yerlestirdim. Evde bi hafta başka aile kalmıştı 2 makine nevresim vs yikadim. Çocukları dr a götürdük küçük iyi de büyük bronşit olmuş. Nebulizer aldık mini birşey acil olarak. Oradan geldik küçüğü emzirdigim gibi kendimi pazara attım süt tek yerde buldum o da başkasına gelmiş kap onun diye acil 4 kg sütle eve gittim kaynattim kesildi ler yaptım tekrar pazara kap vermeye. Oradan azıcık alışveriş derken eve geldim yemek yaptım. Büyüğü buhara tuttuk vs derken akşam oldu kendi ilacım oglaninkiler derken gece 11 i buldu yine maalesef uyku. Pazar sabah da 6 da başladı iki bebeyle yazlık ve hamilelikler bazaya girdi lohusalik ve kışlık mevsimlikler çıktı meydana. Onları da bitirdim eşimin taa Şubat ayında biz gelmeden biryerlere sokusturdugu bir valiz eşya bulup onları da yerlestirdim. Bi de bana diyordu sen geldin esyalarim kayboldu diye :-) bu kosturmacalar arasında vakit bulup girdim okudum ama yazamadim. Daha neler geldi başımıza da cepten girince yazmak zoruma gidiyor. Bu kadar işi yapmak bile yetti bana özellikle pazardan eşya taşırken dikislerden hep iltihap akmış gece nerede nasıl yatacagimi bilemedim. Cumadan beri gündüzleri yarım fincan nescafeyle ayaktayım ancak. Dün de eşim geldi yemek sonrasi alışverişe gittik market arabasını ödünç aldık geldik bende bebek arabası onda oğlanı oturttuğu market arabası. Diyorum bi 4 teker arabamiz olsaydı bu kadar rezil olmazdık. Az kaldı diyor para 40 kadar biriktirdik ama beyefendi lüks oto bakıyor. 2.el de istemiyor. Bakalım daha ne zaman alırız biz arabayı. O zamana kadar elimizin altındaki tek araba bebek arabası o.da bozulursa yandık :-) :-)

Esma canım söylemeyi unuttum bebeğin burnu tıkanırsa sütünü sağ içine. Ben.öyle yapıyorum. Yaa kızlar bizim.büyük küçüğü rahat bırakmıyor burada. Uyutuyorum çok konuştuğu ve çok ses yaptığı için uyanıyor sürekli dün hi uyuyamadi mesela bebek durmadan gürültü vardı bugün yüzü koyun yatirdim mikmik yapa yapa yatıyor hatta su an ağlıyor uykuda içli içli :-) süt de.azaldı galiba hem.nescafe hem yemeden içmeden kosturma dünden beri ee bi de çay falan bıraktım wc ye bile gitmiyorum ki nasıl süt olsun?
Birşey de soracağım ayıp ama dr a gitmem lazım yalnız orayı temizleyim mi bilemedim. Jilet ağda herhangi biri iltihap kısmına zarar verir mikrop yayılır diye korkuyorum ne onerirsiniz dr a da böyle cikamam çok utanirim

srlam kizlar..
Alıntı yapamıyorum bir turlu..
esmacim cilgincim simdiden hayirli olsun mevlutleriniz..
freetalkinge uzuldum insallah provlemlu birsey degildir fizik tedaviyle gecer..zaten evinden uzakta bir de boyle olunca iyice bunalima girmiştir kizcagiz..
jangcim yone ateaksiy

bak yine ne oldu yaaa
jangcim yine atraksiyon dolu gunlet gecirmissin..kuzuna geçmiş olsun..
en sonunda kavuştun evine..brnce ne agda ne de jilet surme enfeksiyonu tetiklersin..dr kusura bakmaz bosvet..tipta utanma yoktur. tam tersi jilet veya agda kullandin diye kizabilir..

bu arada benim de esim başak burcu..baba kiz yakacaklar canimi..esim ayrintici planli olmayi sever bir de net olacaksin ..mesela cocugun ilacini icirir misin dedim nerde diye sordu masanin üstünde dedim...vay efendom hangi masanin ustundeymis onu da soylemem lazimmis..sanki adnan ziyagilin Köşkü'nde oturuyoz..iki tane masa var ya mutfakta ya salondadir..baksan nolur yanii.net olacakmisim ..illa enlem boylam bildiricem.zaman konusunda da ayni..mesela isten cikicam saat 6 bucuk gibi cikarim diyorum..gibi olmayacak ornegin18 32 de cikiyorum diycem.. ..ayy kiz da boyle olmaz insallah..

bak yine ne oldu yaaa
jangcim yine atraksiyon dolu gunlet gecirmissin..kuzuna geçmiş olsun..
en sonunda kavuştun evine..brnce ne agda ne de jilet surme enfeksiyonu tetiklersin..dr kusura bakmaz bosvet..tipta utanma yoktur. tam tersi jilet veya agda kullandin diye kizabilir..
Ayy iyi bari canım. Bi kere gusülsüz halde acil olarak gitmiştim dr a temizlenemeden yani. kadın suratını eksitip ilk defa mi geliyorsun dr a demişti. Ondan çekincem.

bu arada benim de esim başak burcu..baba kiz yakacaklar canimi..esim ayrintici planli olmayi sever bir de net olacaksin ..mesela cocugun ilacini icirir misin dedim nerde diye sordu masanin üstünde dedim...vay efendom hangi masanin ustundeymis onu da soylemem lazimmis..sanki adnan ziyagilin Köşkü'nde oturuyoz..iki tane masa var ya mutfakta ya salondadir..baksan nolur yanii.net olacakmisim ..illa enlem boylam bildiricem.zaman konusunda da ayni..mesela isten cikicam saat 6 bucuk gibi cikarim diyorum..gibi olmayacak ornegin18 32 de cikiyorum diycem.. ..ayy kiz da boyle olmaz insallah..
Daha beter olucak :-) :-) ben de eşimle kavga ediyorum saati niye doğru söylemiyorsun diye :-) feci de dirdir a bağladım kv yanında kaldıktan sonra kendimi ben bile durdiramiyorum :-)

Slm kizlar bebesten firsat bulupta giremiyorum biturlu. Bu saat oldu daha kahvalti yapmadim birakmiyor beni uyumuyorda. Surekli basini bekliyorum. Bebegim 28 gunluk oldu ama tepki vermiyor. Konusuyorumsurekli gozlerine bakiyorum ama beni gormuyo sanki. Sizde durumlar nasil ilk bebegim cok tecrubesizim hic anlamiyorum derdinden

Slm kizlar bebesten firsat bulupta giremiyorum biturlu. Bu saat oldu daha kahvalti yapmadim birakmiyor beni uyumuyorda. Surekli basini bekliyorum. Bebegim 28 gunluk oldu ama tepki vermiyor. Konusuyorumsurekli gozlerine bakiyorum ama beni gormuyo sanki. Sizde durumlar nasil ilk bebegim cok tecrubesizim hic anlamiyorum derdinden
merhaba canimm..Bizler iyiyiz cok şükür. .ben uyanıksa ana kucagi varya ona koyuyorum mutfakta yiyorum dayemek de yapiyorum ..onlara kalirsak isimiz zor..tabii baxen zorluyor. .bir patates soyana kadar on kere kucagima aliyorum..
bebekler su anda tam goremiyor zaten flu goruyorlat. sese tepki vetiyorlar..simdilik problem yok kafana takma..
sagliginiz iyi ama degil mi..

Selamm kizlari uzun bi aradan sonra kuzumun uyumasini firsat bulup yszayim dedim hepinizin bebisleri hayirli olsun guzel guzel sağlık la buyutun insallah genis bi zamanimda gecmisi okuyacagim .
Bugun 35 gunluk olduk bebisimin gaz problemi var neredeyse butun gaz ilaçlarıni kullandik yok yok bi pirt yapsin die dunyalari verebilirim herseyi deniyoruz aglamalari baslayinca zamanla düzelecek insallah

Freetalking e üzüldüm ben de. Cepten giriyorum bilgisayar bozuk esiminkiyle de ancak telsiz ve salıncak araştırıp sipariş verdim o da gece 4 te. Trabzona geldik şükür. Cuma günü ezandan önce indik 1 saat ağzımın suyu akarak uyumusum çünkü 6 valiz iki parça bebek arabası ve iki bebeyle 2 uçak yolculuğu yaptık. Üstelik son gece stresten 12 ye kadar uykum kaçtı 1 de büyük ateşlendi 3 e kadar ateşi düşmedi fitil verdim hep kontrol ettim bi de bizimkinin de benim gb ceneye vuruyor ateş:-) gece o saatte bizde ne muhabbetler anlatamam :-) işte Ben Bi saat uyudum sonra eşim ben çok yoruldum sen bak deyip 5 saat yattı :-( kalktı yemek yaptım yedi geri yattı. Pes dedim artık. Benim adam hep böyle hiç düzelme olmayacak anladım. İki çocuğu uyutana kadar 11 oldu saat. Sabah kalktık sagi solu topladım. 6 valizi yerlestirdim. Büyüğün kucuklerini küçüğe ,kendine olanları ayrı yere ayırdım yerlestirdim. Evde bi hafta başka aile kalmıştı 2 makine nevresim vs yikadim. Çocukları dr a götürdük küçük iyi de büyük bronşit olmuş. Nebulizer aldık mini birşey acil olarak. Oradan geldik küçüğü emzirdigim gibi kendimi pazara attım süt tek yerde buldum o da başkasına gelmiş kap onun diye acil 4 kg sütle eve gittim kaynattim kesildi ler yaptım tekrar pazara kap vermeye. Oradan azıcık alışveriş derken eve geldim yemek yaptım. Büyüğü buhara tuttuk vs derken akşam oldu kendi ilacım oglaninkiler derken gece 11 i buldu yine maalesef uyku. Pazar sabah da 6 da başladı iki bebeyle yazlık ve hamilelikler bazaya girdi lohusalik ve kışlık mevsimlikler çıktı meydana. Onları da bitirdim eşimin taa Şubat ayında biz gelmeden biryerlere sokusturdugu bir valiz eşya bulup onları da yerlestirdim. Bi de bana diyordu sen geldin esyalarim kayboldu diye :-) bu kosturmacalar arasında vakit bulup girdim okudum ama yazamadim. Daha neler geldi başımıza da cepten girince yazmak zoruma gidiyor. Bu kadar işi yapmak bile yetti bana özellikle pazardan eşya taşırken dikislerden hep iltihap akmış gece nerede nasıl yatacagimi bilemedim. Cumadan beri gündüzleri yarım fincan nescafeyle ayaktayım ancak. Dün de eşim geldi yemek sonrasi alışverişe gittik market arabasını ödünç aldık geldik bende bebek arabası onda oğlanı oturttuğu market arabası. Diyorum bi 4 teker arabamiz olsaydı bu kadar rezil olmazdık. Az kaldı diyor para 40 kadar biriktirdik ama beyefendi lüks oto bakıyor. 2.el de istemiyor. Bakalım daha ne zaman alırız biz arabayı. O zamana kadar elimizin altındaki tek araba bebek arabası o.da bozulursa yandık :-) :-)

Esma canım söylemeyi unuttum bebeğin burnu tıkanırsa sütünü sağ içine. Ben.öyle yapıyorum. Yaa kızlar bizim.büyük küçüğü rahat bırakmıyor burada. Uyutuyorum çok konuştuğu ve çok ses yaptığı için uyanıyor sürekli dün hi uyuyamadi mesela bebek durmadan gürültü vardı bugün yüzü koyun yatirdim mikmik yapa yapa yatıyor hatta su an ağlıyor uykuda içli içli :-) süt de.azaldı galiba hem.nescafe hem yemeden içmeden kosturma dünden beri ee bi de çay falan bıraktım wc ye bile gitmiyorum ki nasıl süt olsun?
Birşey de soracağım ayıp ama dr a gitmem lazım yalnız orayı temizleyim mi bilemedim. Jilet ağda herhangi biri iltihap kısmına zarar verir mikrop yayılır diye korkuyorum ne onerirsiniz dr a da böyle cikamam çok utanirim
yine olay yine olay. alemsiniz yaa karı koca ..aferin sana öyle kahveleri iç sütün azalsın ,dayak istiyorsun hee :)) iltihabın bi düzelse de bari hiç değilse ona sevinicem yoksa sevinicek bişey bulamıyorum ,hep atraksiyon hep arızasın :))

ay çok güldüm cumbo köşk lafına :)) anlaşıldı başakları sevmiyorsun :) ben de netliği severim ,asla randevuma geç kalmam hep erken ordayımdır ,bekletilmeyi de hiç sevmem :) ama eşin kadar da dakikçi değilim ,ben yine daha yumuşak başakmışım bak :)) yaşasın başaklar be cumbo :) ben seviyorum kendimi ,tek sevmediğm herşeyi kendi yapmak istemem başkasının yaptığıyla içim rahat etmiyr,hep ben ezilip yoruluyorum haliyle ,en kötüsü o,mükemmeliyetçilik
canım daha görmez merak etme normal bunlar

mona sonunda teşrif ettin :)) ben de bebekle bankalardaydım bugün işlerimi hallettim :)) bakıcının maaş günü konuşucam bakalım bazı şeyleri ne diyecek işine gelmezse çekip gitsin ne yapayım sıkıldım artık arkasını toplamaktan .hiçbişeyi düzgün yapmıyor hep yarım yamalak ..gerçi bakıcının dört dörtlüğü yok o ayrı mesele

Bakiciyla konuscam dedimya kiz psikopatin teki cikti.bi kere 2saatligine fazla durmustu onun parasini istemezmi.kendi iki aydir hergun yarim saat ise gec kaliyor onu hesaplamiyor.ben de bunu diyince ayaga kalkti yok hakkimi helal etmiyrm size bilmemne aglamaya kendini ordan oraya atmaya basladimi.ayni kardesim tarzinda manyak.Allahim neler neler her isi yapiyrms da bi suru sey .ben de sinirlendimmi.esim kavgayi hic sevmez sus diyo susmuyorum.ayiramadi bizi .ben bisey yapmadim konustum gerci .kiz krize girdi resmen.zaten kol da facali kizin.manyakligi ortaya cikti.asagi inmis anasina beni dovmeye kalkti dememismi.annesi akilli kadin allahtan ne oldu diye geldi.otur konusalim dedim.tam konusuyrdk zil caldi gelen bu deli mi.anasina izin vermiyo konusmasina.ben annesine guzelce anlatyrm.kiz gozlerini polertmis bagris cigrista.tam mahalle tipi.daha once neden 15gune bir calistgi yerden ciktgi anlasildi.bi de oralari kotuluyordu sitede tanidigi herkesi anlatip arkasindan atiyordu.tutmus bide arkamdan sakin sagda solda atma demesinmi.annesiyle konustuk biraz ama dedimki bu sekilde olmaz .kizin cahil biz konusalim yok izin vermedi.neyse cekip gittiler.elim ayagim titredi yaa.ustune esim de bana kizdimi niye kavga ediyrsn diye onunlada tartstm konusmyrz.elalemin psikopati yuzunden kocamlada kavga ettim.canim cok sıkkın. Caresizligin gozu kör olsun.nefret ettim bakici milletinden.bi sure kendim bakayim diyrm.esim karsi cikicak yine.bana bakici isi cok zor demislerdi ama bu kadarini tahmin etmedim.ne cirkefler yaa..dusune düşüne basim agridi.en cok da beni bu hallere dusuren aileme kiziyrm.uc kurusluk insanlarla muhatap ettiriyorlar beni.3cocukla basbasayim..

Uykusuz bir geceden daha selam herkeze :KK12:
Canım sıkkın bi Türlü Doğduğu günden beri bebeğin eli yüzü Vücudu kendine gelemedi yüzündeki minik pıtırcıklardan bu seferde iki kolundada fazlaca çıkmış :KK61:dün banyo yaptırdık akşam çok kustu üzerini değiştirirken baktım hic azalma yok doktoru aradım.
Adamda artık illallah dedi benden sanırım
Cevap olarak ;
Ben çocuk doktoru olarak yapabileceğim her şeyi yaptım fikirlerimide söyledim dedi isterseniz ciddiye görsün birde dedi
Tuzlu suya batırılmış bezle silmeye devam edin dedi..
Offff anlamıyorum yaaa neden bi türlü düzelmiyor
Bi kaç günde tuzlu suyla silip olmadı bir cildiyeci bulup götüreceğim bebeğimi sürekli böyle görmek çok canımı sıkıyor birde acaba acıyor mu kaşınıyormu diye düşünüp duruyorum ..
Dün akşamda neden o kadar kustu anlamadım dün kızımı okuldan sonra derse ben götürdüm geldiğimizde bebek hala uyuyordu eşim yattı biz ders yaptık sonra uyandı oğlum iki memeyide emdi ve uyudu yatırdım yarım saat sonra ıkıldamaya ağlamaya başladı gazınıda çıkarıp yatırmıştım .
Sonra omzuma aldım gaz çıkarıyor ama sürekli ıkınma ve ağlama halinde yatırdım yere kusmaya başladı sonra kucağıma aldım üzerimede epeyce kustu ve işin garibi bu kadar zaman geçmişti emDikten sonra böyle peynir gibi kusmadı tamamen sıvı kustu epeyce su rengindeydi hatta bu kadar zaman sonra peynir gibi kusması gerekmezmiydi??
Ayyy sütümdemi bir sorun var anlamadım gitti
Zaten yetmiyor kesilmesin diye homili gırtlak yiyip duruyorum hala humanalar
Damlalar vs vs kullanıyorum çok şükür azalmadı iyice ama artmıyorda bu arada ben hamile kalmadan önceki kilomdanda aşağı düşmüştüm dün tartıldım 3 kilo almışım yaaaa birde o kadar kesilmesin diye uğraştığım sütü emip kusuyor ya çok üzülüyorum

Bugün kadın doğum doktoruma gideceğim doğum sonrası hiç görüşmedik ilk muayene kont olacak bence her şey yolunda alt tarafta tek sıkıntım kırkım çıkmasına rağmen kanama ara ara devam ediyor artık kırk günden sonra özür oluyor ama namaz falan kılamıyorum ben yinede eşimde doktora bir Soralım dedi bakalım ne diyecek bu bitmeyen kanama konusuna..

Çılgın çok üzüldüm canım bakıcı konusuna zaten çıkartacaktın işten ama bu şekilde olması çok sinir bozucu olmuş ..
Bana da yurt dışında yaşayan Abi'm diyor bir bakıcı alın diye apartmanda komşumun çocuğu bakıcı ile Büyüdü çocuk kızımla aynı yaşta anne baba çalışıyor ve ben kaçıncı bakıcıyı işten çıkardıklarının sayısını bilmiyorum başlarına gelmeyen kalmadı malesef
Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın ..
Insanın en çok böyle zamanda ailesine ihtiyacı oluyor ama Sıkma canını hiç kimsesiz yurt dışında kendi başına vatanından ailesinden uzakta çocuk büyüten yalnız insanlar var
Farzet ki sende öylesin ailen uzakta kimsen yok yardım edecek hiç takma kafana
Eşinle Tartışma nada üzüldüm erkekler bu Tür konularda bizim kadar hassas olamıyorlar malesef aranız düzelir hemen inşallah ama bakıcı konusu biraz zaman alacak sanki oda hallolur inşallah biran önce her şeyi bir yoluna koymuştur Rabbim mutlaka

Selamm kizlari uzun bi aradan sonra kuzumun uyumasini firsat bulup yszayim dedim hepinizin bebisleri hayirli olsun guzel guzel sağlık la buyutun insallah genis bi zamanimda gecmisi okuyacagim .
Bugun 35 gunluk olduk bebisimin gaz problemi var neredeyse butun gaz ilaçlarıni kullandik yok yok bi pirt yapsin die dunyalari verebilirim herseyi deniyoruz aglamalari baslayinca zamanla düzelecek insallah
Merhaba canım hoş geldin uzun aradan sonra .
Sende bebeğini güle güle büyüt inşallah sağlıkla .
Bizdede çok gaz sorunu var neler kullandın ilaç olarak ?
Biz ilk sap simplex ile başladık hiç faydası olmadı sonra doktor nurse harvey's ve flatuben isimli iki ilaç verdi şimdi onlarla idare ediyoruz birde aralarda kaynamış nane suyu denedim
Ve arada bir çay kaşığının ucu kadar rendelenmiş muskat veriyorum sütle yada mama ile ıslatıp ama tabi bunların hiç biri tam anlamıyla bir rahatlama sağlamıyor ama yinede hiç vermediğim zaman farkı Anlıyorum .
Birde 3-4 günde bir kaka yapıyor oğlum ama kabız değil sende durumlar nasıl ?
Tam 46 günlük olduk biz. Daha ne kadar sürecek bu bilmiyorum
Uyluklarımızda aynı sizdeki gibi Bölük pörçük salıncak kurduk mutfağa bütün gün orada sallayarak uyutuyorum gecede yanıma alıyorum

Back