• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Hepinize günaydın arkadaşlar .
Ben artık uyuyamıyorum
Gece 2-3 e kadar dönüp duruyorum.
Ağrı kasılma vs yok daha ama havalar çok sıcak birde kızım gece yanıma geliyor arada birde tekmeliyor bacağını üstüme arıyor uyurken benim olmayan uyku iyice kaçıyor.
Sizde durumlar nasıl?
Günde bir kaç tane hurma yemeye başladım doğumda açılmayı kolaylaştırdığını okudum inşallah faydası olur.

gunaydin canlar
kızlar kız bebek erken gelir diyorlar acaba doğrumudur eşim izine ayrılacak acil sancım felan gelirse yanımda olması için. bezaman geliceğide belli olmaz diyorlar. erkende izne çıksın istemiyorum aslında doğumdan sonra evde olması daha çok işime gelir.
bende yarın cam sileceğim bi yandan da korkuyoum ama napalım kimse olmayınca iş başa düşüyor
aman haaa dikkat et kendine. .yarim gun kadin tutabilursin masrafi faxla olmaz sendrn bebeginden degerli mi..
kiz bebek erken gec gelir bence dogru değil. het bebek ve gebelik farklı hic bilemezsin ne olacagini...

Bir hazır defter almıştık hamilelik günlüğü gibi ama içinde bilgiler falan da var geçen gün farkettim bebeğin ilk 12 ayı için de sayfalar var ona yazıyorum herşeyi bayağı bir toparladim yani. Bi usg fotolari bi de benimkiler çıktı alınıp yapistirilacak. Bilgisayarda birden herşey çıkıveriyor yoksa. Onları ayiklayacagim işte. Dogurursam ilk size haber veririm ne yapar ne eder hiç.merak.etmeyin beni. Doğuracak.gb durmuyorum ama :-)
guzrl bir aanı olur... doguma gunler kaldi jangcim hayirlusiyla kavusacsksin meleğine...
Güle güle kirletin canım:)
Madem öyle bir ihtimal var taşındığınızda almak en mantıklısı canım inşallah hayırlısıyla taşınırsınız gönlünüze göre döşersiniz.
sagolasin canim..niyet var ama bir turlu bulamiyoruz istedigimiz sartlarda ev..
Ben artık uyuyamıyorum
Ağrı kasılma vs yok daha ama havalar çok sıcak birde kızım gece yanıma geliyor arada birde tekmeliyor bacağını üstüme arıyor uyurken benim olmayan uyku iyice kaçıyor.
Sizde durumlar nasıl?
Günde bir kaç tane hurma yemeye başladım doğumda açılmayı kolaylaştırdığını okudum inşallah faydası olur.
offf hepimiz ayniyiz uyku yarim yamalak. benim de oglum geliyor gece yanimiza yastik koyiyorum ben aramiza ne olur ne olmaz tekmeyi basiverir...
hurmayi duydum burda da konusulmustu..insallah faydasi olur

Gunaydin herkese.bugun bir halsizlik vardi sabah .bi yarim saat kestirdm kendime geldim.yemek yapip dusa gireyim .sonra yazarim

Ben artık uyuyamıyorum
Sizde durumlar nasıl?
günaydın canım bende uyuyamıyorum antalya aşırı sıcak, bide dün boğazlarım şişti grip oldum üstüne nasıl olduysa belim tutulmuş halde uyandım kabus gibi geçiyo günler , iş yerinde son üç haftam rabbim bana dayanma gücü ver diye dua ediyorum sadece :cry::KK61::KK61:

gunaydin canlar

aman haaa dikkat et kendine. .yarim gun kadin tutabilursin masrafi faxla olmaz sendrn bebeginden degerli mi..
kiz bebek erken gec gelir bence dogru değil. het bebek ve gebelik farklı hic bilemezsin ne olacagini...

guzrl bir aanı olur... doguma gunler kaldi jangcim hayirlusiyla kavusacsksin meleğine...

sagolasin canim..niyet var ama bir turlu bulamiyoruz istedigimiz sartlarda ev..

offf hepimiz ayniyiz uyku yarim yamalak. benim de oglum geliyor gece yanimiza yastik koyiyorum ben aramiza ne olur ne olmaz tekmeyi basiverir...
hurmayi duydum burda da konusulmustu..insallah faydasi olur
Benimki basıyor arada kızım odanda uyu artık abla oluyorsun falan diye anlatıyorum ama bu defada gece sabaha kadar en az 5-6 defa gelip gidiyor bizim odaya üzülüyorum :(

günaydın canım bende uyuyamıyorum antalya aşırı sıcak, bide dün boğazlarım şişti grip oldum üstüne nasıl olduysa belim tutulmuş halde uyandım kabus gibi geçiyo günler , iş yerinde son üç haftam rabbim bana dayanma gücü ver diye dua ediyorum sadece :cry::KK61::KK61:
Geçmiş olsun canım yaz Hastalığı'da zor olur hiç çekilmez Allah yardımcın olsun .
Birde çalışıyorsun senin için daha zor geçer şimdi :(
İnşallah bir an önce iyileşirsin..

Bu arada yazmayı unuttum
Benim ilk çocuğumda emzirmeler kabus olmuştu çok canım yandığı için hiç vermek istemiyordum 3 ay içindede sütüm kesildi zaten hala içimdeok büyük bir yaradır emzirememiş olmak:(
Doktoruma geçen hafta sordum öncesinde kullanılması gereken birşeyler varmı diye
Evicap verdi şimdi onu sürüyorum.
Ana bu şikayetlerin genelde bebeği yanlış emzirmekten kaynaklandığını söyledi.
İnşallah bu defa aynı sorunları yaşamam
Siz birşeyler kullanıyormusunuz çatlak oluşumunu önlemek için?
Yada doktorunuz birşey ler önerdi mi ?

Gunaydin herkese.bugun bir halsizlik vardi sabah .bi ullandığımkendime geldim.yemek yapip dusa gireyim .sonra yazarim
hadi bekliyorum
gecmis olsun canim..bu sicakta calusmak cok zor allah yardimcin olsun
Benimki basıyor arada kızım odanda uyu artık abla oluyorsun falan diye anlatıyorum ama bu defada gece sabaha kadar en az 5-6 defa gelip gidiyor bizim odaya üzülüyorum :KK43:
kac yasinda minigin..benkmki 5.5 yadonda yatayatakları ayirali 6 ay falan oldu sabaha karskarşı geliyor yanimiza...
[QOUTE="esmankara, post: 36625650, member: 465557"]Bu arada yazmayı unuttum
Benim ilk çocuğumda emzirmeler kabus olmuştu çok canım yandığı için hiç vermek istemiyordum 3 ay içindede sütüm kesildi zaten hala içimdeok büyük bir yaradır emzirememiş olmak:KK43:
Doktoruma geçen hafta sordum öncesinde kullanılması gereken birşeyler varmı diye
Yada doktorunuz birşey ler önerdi mi ?[/QUOTE]
lansinoh krem aldim yeni surmeye basladim..benim de ilk cocukta krem kullandigim halde oldu yara..yine olur muhtemelen.. evicap ben de deniycem bu sefer

Bu arada yazmayı unuttum
Benim ilk çocuğumda emzirmeler kabus olmuştu çok canım yandığı için hiç vermek istemiyordum 3 ay içindede sütüm kesildi zaten hala içimdeok büyük bir yaradır emzirememiş olmak:KK43:
canım annemin bi taktiği var ayva çekirdeğini az suda haşlayıp o suyu hergün göğüs uçlarına sürüyosun çok iyi geliyor

Ben de ikizleri emziremedim .ins.bunu emzoririm.ben de daha kreme baslamadim baslasam iyi olur aslinda .yaz hamileligi zor gercekten.helede iki cocukla.onlarla ugrasirken kan ter icinde kaliyrm.sicaktan heryerim kasiniyo.kasimaktan heryerim yara oldu .serinlik gelsede rahat etsek.bebek icin de zor sicaklar.ben de bugun canta hazirladim.bi hastane cikisi bi tulum iki tane citcitli badi , bez, islak mendil, battaniyesi, kendime hasta bezi, gecelik, terlik, havlu, pecete..dursun kenarda dedim..

Ben de ikizleri emziremedim .ins.bunu emzoririm.ben de daha kreme baslamadim baslasam iyi olur aslinda .yaz hamileligi zor gercekten.helede iki cocukla.onlarla ugrasirken kan ter icinde kaliyrm.sicaktan heryerim kasiniyo.kasimaktan heryerim yara oldu .serinlik gelsede rahat etsek.bebek icin de zor sicaklar.ben de bugun canta hazirladim.bi hastane cikisi bi tulum iki tane citcitli badi , bez, islak mendil, battaniyesi, kendime hasta bezi, gecelik, terlik, havlu, pecete..dursun kenarda dedim..
insallah emzirirsin csnim.ben oglani 2 yaşına kadar enzirdim.insallah bu da emer..bu sicaklat mahvetti bizi.senin isin iki kat zor allah yardimcin olsun..
ben de bu hafta hazirlicam cantamizi..

insallah emzirirsin csnim.ben oglani 2 yaşına kadar enzirdim.insallah bu da emer..bu sicaklat mahvetti bizi.senin isin iki kat zor allah yardimcin olsun..
ben de bu hafta hazirlicam cantamizi..
valla canim zormedigim halde oglum bana cok duskun bi de emse ne olurdu dusunemiyorum.simdi memeyi biliyo ama. Sıkıyor opuyo : ) ) ufakligi emzirirken kiskanip emmeye baslarmi bilmiyrm.canim valla karnimdaki bu kadar yorgunluga oyi dayandi masallh.bi de bizimkiler surekli karnimin ustunde kucagimdalar.garibim simdiden ezilmeye basladi.

Selam kizlarrrrr ben sabah kontrole gittim nst de bisey yok sanci vss ama kilo pek almamis dedi beslenemiyor mu acaba dedim hayir bi sıkıntı yok sende kilo almiyorsun dedi.
olcerken ekrana baktim ama goremedim herneyse ciktida vermedi :110:. Tahlil kagidina obsestetrik rdus isaretledi haftaya radyolojiden randevu al dedi bi sıkıntı mı var dedim hayir olcum yapilsin istedim dedi sizin bilginiz var mi ? Acaba normal doğum için bebeğin ve benim kemik durumuna mi bakılacak sizce ?

Mona canim son haftalarda bebegin kilo alimi yavaslarmis zaten normal.benimkindede olabilir ben de kilo almadim cunku. Saglikli olsun da 100gram eksik fazla farketmez.hic duymadim tetkiki.netten baksana ne olduguna .tekrar haftayami gidiceksin

Monalisa1289 .!.:
Selam kizlarrrrr ben sabah kontrole gittim nst de bisey yok sanci vss ama kilo pek almamis dedi beslenemiyor mu acaba dedim hayir bi sıkıntı yok sende kilo almiyorsun dedi.
olcerken ekrana baktim ama goremedim herneyse ciktida vermedi :110:. Tahlil kagidina obsestetrik rdus isaretledi haftaya radyolojiden randevu al dedi bi sıkıntı mı var dedim hayir olcum yapilsin istedim dedi sizin bilginiz var mi ? Acaba normal doğum için bebeğin ve benim kemik durumuna mi bakılacak sizce ?
son haftalarda kilo alimi yavadliyo cnm
obstetrik us bildigin gebelik ultrasonu..kendisinin yapmasi gerekiyor yani..niye istemiski acsba normslde istenmez

hadi bekliyorum

gecmis olsun canim..bu sicakta calusmak cok zor allah yardimcin olsun

kac yasinda minigin..benkmki 5.5 yadonda yatayatakları ayirali 6 ay falan oldu sabaha karskarşı geliyor yanimiza...
[QOUTE="esmankara, post: 36625650, member: 465557"]Bu arada yazmayı unuttum
lansinoh krem aldim yeni surmeye basladim..benim de ilk cocukta krem kullandigim halde oldu yara..yine olur muhtemelen.. evicap ben de deniycem bu sefer[/QUOTE]
Benim kızım 7.5 yaşında canım.
Odasını ayıralı bu yıl 3 yıl oldu ama hala gece defalarca uyanıp geliyor bizim odaya .
Lansinoh ve garmastan kremi bende duydum kızımda sanırım garmastan kullanmıştım ama pek bi faydası olmadı.
İnşallah evicap iyi gelir

Cumbo cilgin coklu alintilayamadim .
Ya bilmiyorum kizlar neden istedi :KK43:kendibcihazi bu normal ultrason lardan sanirim detayli gormek istedi bi sıkıntı olsa yuzume direk söyleyecek bir dr esimde vardi yanimda saklamaz die dusundum ...
kilosu iyiye dogru gitsin die eve gelir gelmez yemege yumuldum gectigimiz 2 hafta beslenmemde zayifti acikcasi kismet bakalim kotu birsey olmaz insallah yuzduk yuzduk kuyryga geldik hayirlisi hepimiz icin ...:KK17:

Back