• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Gunaydin.cumbo cok gecmis olsun canim.o mide yanmalari bendede oluyo arada. Bebek baski yapiyo sanirim.isimleriniz de cok guzel.hayirli olsun ins.biz de Oğuz Kaan a karar verdik sonunda.isimleri ile yasasinlar ins.
Bugun hicbisey yapasim yok.
Cocuklar uyuyunca disari cikip onlara ayakkabi alcam .
Biraz nefes alirim .

Gunaydin.cumbo cok gecmis olsun canim.o mide yanmalari bendede oluyo arada. Bebek baski yapiyo sanirim.isimleriniz de cok guzel.hayirli olsun ins.biz de Oğuz Kaan a karar verdik sonunda.isimleri ile yasasinlar ins.
Bugun hicbisey yapasim yok.
Cocuklar uyuyunca disari cikip onlara ayakkabi alcam .
Biraz nefes alirim .
sagol canimm
oguz kaan güzel isim ismiyle yasasinlar csnim.
benim de ogkan gitmek istemedi okula evde bugun..temuzlik yaptim ben de sil supur toz al canim cikti..utu yapıcam ogl.sonra..yarin dr kontrolumuz var bakalim ne alemdeyiz...

bizim koyacagımız isimde allahın izniye Eymen Ege
bende cok yorgunum
midem yanıyor.
ve bebegım bazen öyle baskı yapıyorkı canım cok yanıyor.
karnım abuk subuk sekıllere giriyor.
çılgın senın sezeryan tarıhını belırledınızmı?
meltem hanımda hıc gırdınmı nst ye ben hıc gırmedım .persembe gıdıcem dr. ozamn herhalde sokar nst.ye
ve catı muayenem var cok tedırgınım

bende cok yorgunum
midem yanıyor.
meltem hanımda hıc gırdınmı nst ye ben hıc gırmedım .persembe gıdıcem dr. ozamn herhalde sokar nst.ye
bencede yorgunsun: ) ozelden sormustun dogum tarihimi soylemistim.8-9eylul ins.nstyedegirmedgmi soylemistim onu da takip etmemissin : ) sen meltem hanima cok takmissin bu kadar gerilme onunla yatip onunla kalkiyorsun : ) hayirlisi olsn

bende cok yorgunum
midem yanıyor.
cok guzel isim..gebeliğin sonlari artik hepimuz bunaldik valla

slm kızlar gebelik haftamız yakın birbirine bu ara çok halsizim canım bişi yapmak istemiyor havalarda sıcak bunaltıyor iyice bebişte rahat vermiyor zaten. rahimde hafif hafif ağrılar batmalar başladı. sizlerde durum nasıl

aa evet cok yakinmis tarihlerimiz..
biz de ayniyiz..bugun temizlik utu falsn ysptim deminden beri kasilmalarim var korkuyoruuummmm

maşallah sana bende iki gündür ütü yapıcam açtım ütü masasını duduyor ortalıkta bi yapamadım ütüyü havalarda sıcak oda etkiliyor nefes alamıyorum sanki.

maşallah sana bende iki gündür ütü yapıcam açtım ütü masasını duduyor ortalıkta bi yapamadım ütüyü havalarda sıcak oda etkiliyor nefes alamıyorum sanki.
benim de birikmisti..hem bizimkiler hem de bebisinkiler vardi..ventilatoru actim yaparken ama hsla birkac parca duruyor benim gecelikler bebisin nevresimleri kaldi onlati da bitirdim mi tamam

Bendede cok yuruyunce oluyo hassasiyet.artik hareketleri azaltmak lazim.su carrefourun online alisverisi harika ya.ucretsiz eve kadar aldiklarini getiriyorlar.kapida kredi karti ile odeyebiliyorsun.zaman araligi var istedigin zaman araliginda teslim ediyorlar .fiyatlar da makul.bi bakin isterseniz

[QUOTsvda, post: 36602001, member: 184349"]çok iyiymiş bende bi bakiyim acaba fiyt sınırlanası varmıdır ki[/QUOTE]
35tl sanirim.uzun zamandir aliyorum ben ordan

ben hasta degilim ama bu sy ben de kilo almadim zaten 18 aldim daha ne olsun

normal almissin cnm.kirki cikana kkadar verirsin

ismim dilek canim gogöğüs hastaliklari uzmaniyim
Memnun oldum canım istanbulda mısın ?
Bu arada çok geçmiş olsun
Bende ekşili yediğimde midem değilde sanırım gırtlağım yanıyor
Mide epey aşağıda çünkü benim boğazıma doğru acılık geliyor.
Ütü özellikle de bu havalarda hiç çekilmiyor benimde eşim ve kızım şehir dışında onlar yokken yaparım diye çıkarttım ütü masasını ortada bekliyor öyle.z dün gittiler pazar günü dönecekler
Bu saat oldu hala uyuyamadım geceler artık uykusuz geçiyor nerdeyse.

Ütü özellikle de bu havalarda hiç çekilmiyor benimde eşim ve kızım şehir dışında onlar yokken yaparım diye çıkarttım ütü masasını ortada bekliyor öyle.z dün gittiler pazar günü dönecekler
sagol cnm bursadayim..gorev yerim siirt ama..eylul kurasini deniyxem olnazsa istifa...
benim ütü bitti sukur perdelere badliyorim bugun hazir esim evdeyken storlari halledrlim..

selam kizlar..kontrolden geldik hersey yolunda 2800 olmus meleğim. .haftaya gun belirliycez

maşallah canım. sezeryan mı olacaksın. bende önceki hafta nst ye girdim bide çatı muayenesi oldum banada normal doğum dedi doktor bakalım hayırlısı artık sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza alalımda. benim bebeişin boyu uzamamıştı haftasına göre geriden geliyordu. seninkinin boyu kaç cm olmuş .

o ütü yokmu o ütü başımın belası kaç gündür ütü basası ortalıkta duruyordu bugün kaldırdım ütü yapmadan . dedin pazar akşamı mecbur yapıcam eşimin kıyafetleri ütülenecek digerlerini de aradan çıkartırım. bugün eşim halı yıkadı balkonumuzda . bi shaggy halımız var 1 kez yıkandı iki kez halı yıkama makinesiyle temizlendi bi kez de halı şampuanıyla silindi ama yok temizlenmiyor kuruyunca üzerleri toz toz oluyor bide beyaz halı bugün bi daha yıkandı bakalım ne olacak.

Selam.cumbo masallah canim.biz de bebeler uyuyunca bakiciya birakip esimle alışveriş yaptik.dondurma yedik.tek disari ciktik.en bebek arabasina karar verdim.e-bebekte indirime girmis.yarin resmini atarim.en uygun ve isimi gorur arabayi buldum.ikizlerde ilk uc ay sariliktilar hic disari cikamadim.ama bu kuzum zamaninda saglikla gelirse haftasi gecsin sokaklardayim:))

Back