• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

slm kızlar benim temizlik daha yeni bitti öldüm valla biraz dinleneyim yemek yapıcam daha. yarında misafir gelecek 3 gün felan bizde kalacaklar of of ne yapacaksam ben. evde misafir oluncada yemek kahvaltı daha özenli hazırlanıyor of of bu hafta çok yorucu geçecek galiba .

bu arada bişi sorucam bebek odasına mobilya aldık bi hafta oldu koku geçmedi akşama kadar cam kapı açık dolabında kapaklarını açtım . daha bebişin kyafetleri yerleşecek .

Nasilsiniz kizlar ..
Bendek durumlar ayni bebisim alttan cikacakmis gibi acitmaya devam ediyor suyumu patlatcak die tirsiyorum ... hastan3 cikisinw havlu tarzi kurulamak icin birsey koymayagetek yok dimi ? annem koy dedi ama zaten bebekleri silip bizim verecegimiz kiyafetleri giydiriyolar ...
Cumbocum evt karar vermekte zorlandi kesin normal olur yada olmaz demeyen detayli ultrason da gormek istedi die dusundum hayirlisi bakalim gobusunde kararinda cok iyi :KK49:

hanımlaar benim bebiş daha dönmemiş doktor sezeryana hazırlan demişti... sizce daha vakti var mı dönmek için dönmez mi bu saatten sonra ne dersiniz? 37+3 haftalığız bu arada.

slm kızlar benim temizlik daha yeni bitti öldüm valla biraz dinleneyim yemek yapıcam daha. yarında misafir gelecek 3 gün felan bizde kalacaklar of of ne yapacaksam ben. evde misafir oluncada yemek kahvaltı daha özenli hazırlanıyor of of bu hafta çok yorucu geçecek galiba .

bu arada bişi sorucam bebek odasına mobilya aldık bi hafta oldu koku geçmedi akşama kadar cam kapı açık dolabında kapaklarını açtım . daha bebişin kyafetleri yerleşecek .
offf kolay gelsin cnm sana..misafir olayi zorlar seni insallah gelenler anlayislidir..
mobilya kokusu kolay kolay cikmiyo ..dalinin bebek deterjani ile silmistim oglanda badtirmisti kokuyu..bunda mobilyMiz olmadigi icin bisey de yapmadım

Nasilsiniz kizlar ..
Bendek durumlar ayni bebisim alttan cikacakmis gibi acitmaya devam ediyor suyumu patlatcak die tirsiyorum ... hastan3 cikisinw havlu tarzi kurulamak icin birsey koymayagetek yok dimi ? annem koy dedi ama zaten bebekleri silip bizim verecegimiz kiyafetleri giydiriyolar ...
Cumbocum evt karar vermekte zorlandi kesin normal olur yada olmaz demeyen detayli ultrason da gormek istedi die dusundum hayirlisi bakalim gobusunde kararinda cok iyi :KK49:
bebekvicin gerek olmayAbilir ama sana gerekebilur fdiye al yanina bence..
hanımlaar benim bebiş daha dönmemiş doktor sezeryana hazırlan demişti... sizce daha vakti var mı dönmek için dönmez mi bu saatten sonra ne dersiniz? 37+3 haftalığız bu arada.
bu hafralara kadar donmediyse buyuk ihtimalle donmez daha..hayirlusi olsun canim..normal sezaryan farketmez saglicakla al kucagina insallah

dalinin şampuanını deneyim bende gerçi denemediğim bişi kalmadı da bide kıyafetlerin bazılarını yerleştirdim inş. koku sinmez misafir gelecek diye ortalıkta kalmasın eşyalar dedim.

Merhaba arkadaşlar
Bugün bebek bakım çantası almak için çıkmıştım
Bir sırt çantası birde minik valiz tarzı çok gözlü bir çanta aldım.
Valize son eksikleride koydum.
Yarında temizlik var ondan sonra hayırlısı ile bekleyişteyiz artık iyice heyecanlanmaya başladım.
Lohusa şerbetini de yapıp dolaba koyayım diyorum.
Annem ve kayınvalidem de önümüzde ki hafta içi gelecekler inşallah .

Son haftalarında hele de bu sıcaklarda misafir epey zorlar seni canım Allah yardımcın olsun.
Mobilya kokusu kolay çıkmıyor malesef güle güle iyi günlerde kullansın inşallah meleğin:)

Monacim kendine havlu al bebege gerek yok.
Adisevda son donemde misafir cok zor gercekten ama yardim ederler vicdansiz degillerya.
Benim bebe dolabi hic kokmadi ucuz oldugndan galiba:))))))
Aboo serbet yapan da var .ne serbetim oldu ne biseyim.

Merhab Eylül anneleri, 34+5 günlük erken doğum yaptım. 8 gün oldu bugün. Gece yarısı sancıyla birlikte suyum geldi ve acil sezeryanla bebeğimi almak zorunda kaldı doktorum. Akciğerleri ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için hala küvezde, çok şükür durumu iyi. Hergün emzirmeye gidiyorum ve süt bırakıyorum. Bebek ile ilgili hazırlıklarınızı ne kadar erken tamamlarsanız okadar iyi, her an herşey olabiliyor. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Monacim kendine havlu al bebege gerek yok.
Adisevda son donemde misafir cok zor gercekten ama yardim ederler vicdansiz degillerya.
Benim bebe dolabi hic kokmadi ucuz oldugndan galiba:))))))
Aboo serbet yapan da var .ne serbetim oldu ne biseyim.
:)
Benimde ilk çocuğumda hiç bişeyim olmadı canım.
Ne yapılacağı konusunda da hiç bilgim yoktu.
Mevlüt bile olurmadık .
Baktım ben yapmazsam kimsenin bişey yapacağı yok bende kendi hazırlığını kendim yaptım .
Sağolsun arkadaşlarım da yardım ettiler.
Bu defa çok özendik hastane odasında belki ziyarete bile gelen olmaz zaten normal olursa kalınmıyor bile ama hastane için süs hediyelik bile hazırladık arkadaşlarla :)
İnşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak ta nasip olur.
Şerbeti yapacağım inşallah ama kim ikram eder bilmem

Merhab Eylül anneleri, 34+5 günlük erken doğum yaptım. 8 gün oldu bugün. Gece yarısı sancıyla birlikte suyum geldi ve acil sezeryanla bebeğimi almak zorunda kaldı doktorum. Akciğerleri ile ilgili biraz sıkıntı yaşadığı için hala küvezde, çok şükür durumu iyi. Hergün emzirmeye gidiyorum ve süt bırakıyorum. Bebek ile ilgili hazırlıklarınızı ne kadar erken tamamlarsanız okadar iyi, her an herşey olabiliyor. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Gözün Aydın geçmiş olsun canım. Meleğinizi Inşallah bir an önce sağ salim evinizede getirirsiniz .
Sancın ve suyun gelmiş ama erken olduğu için mi sezeryan la doğum yaptın ?
Gercekten hazırlıkları bir an önce tamamlamak gerekiyor Allah'tan hayırlısı âmin inşallah hayırlısı ile kolaycacık bir doğumla sağlıklı bir şekilde alırız inşallah
Bebişlerimizi kucağımıza:KK36:

Merhaba arkadaşlar
Bugün bebek bakım çantası almak için çıkmıştım
Bir sırt çantası birde minik valiz tarzı çok gözlü bir çanta aldım.
Valize son eksikleride koydum.
Yarında temizlik var ondan sonra hayırlısı ile bekleyişteyiz artık iyice heyecanlanmaya başladım.
Lohusa şerbetini de yapıp dolaba koyayım diyorum.
Annem ve kayınvalidem de önümüzde ki hafta içi gelecekler inşallah .
maasallah herseyi tamamlamışsin..artik beklemek kaldi en zoru da bu..ben de valizimi hazirliycam bugun..haftasonu da yatagini kurariz..
allah anali babali buyutsun canim insallah sağlıcakla hadtanefen cikarir kavusursun yavruna...

kizlar yaaa zaman iyice daraldi ..heyecanlaniyorum ben nasil olacak bebis kime benzeyecek.abisi kiskanacak mi acaba. .
insallah hersey yolunda gider hepimiz saglicakla alırız kucagimiza yVrularimizi..
ayyy sorma bende aynı heyecan içindeyim, sağlıkla bebeğimi kucağıma alabilecek miyim sezeryandan sonra kendimi toplayabilecek miyim offf kafam deli sorularla dolu geceleri uyku tutmuyo zaten :KK51:

Gözün Aydın geçmiş olsun canım. Meleğinizi Inşallah bir an önce sağ salim evinizede getirirsiniz .
Sancın ve suyun gelmiş ama erken olduğu için mi sezeryan la doğum yaptın ?
Gercekten hazırlıkları bir an önce tamamlamak gerekiyor Allah'tan hayırlısı âmin inşallah hayırlısı ile kolaycacık bir doğumla sağlıklı bir şekilde alırız inşallah
Bebişlerimizi kucağımıza:KK36:

Sğl cnm, Allah razı olsun. Doktorum bebeğin ne durumda olduğunu bilmediği için normal doğumu istemedi. Bebek için de zorlu bir yolculuk dedi, birde suyum sürekli azalıyordu normal doğumundanw kadar süreceği belli olmuyor. Nitekim de solunum desteği aldı kızım 3-4 gün. Vardır herşeyde bi hayır diyorum.

Gunaydin herkese.benim surekli uykum geliyo gözlerim kapanjyo.sizdede varmi
Gunaydin canim , firsat buldukca uyu bari ,
Geceleri 2 uc saat arayla ayaktayim karnim hep sep sert bir sekilde , sık lasmaya basladi sertlesmeler ...

Sertbet nasil oluyor ta biz eve gelenlere cikolata vericez yanina serbet mi meyve suyu mu versek ...kek pogaca isine hic giremicez ...

[="Monalisa1289, post: 36652484, member: 538146"]Gunaydin canim , firsat buldukca uyu bari ,
Geceleri 2 uc saat arayla ayaktayim karnim hep sep sert bir sekilde , sık lasmaya basladi sertlesmeler ...

Sertbet nasil oluyor ta biz eve gelenlere cikolata vericez yanina serbet mi meyve suyu mu versek ...kek pogaca isine hic giremicez ...[/QUOTE]
Canim uyku degil sersemlik benimki.ben de gece uyuyamiyorum sicaktan.ayagimda elekttriklenme oluyo.BEnce en kolayini yap canim hic ugrasma bosver germe kendini.cok gelen olmayacaksa bi tepsi borek al gelene ver meyve suyuyla

[="Monalisa1289, post: 36652484, member: 538146"]Gunaydin canim , firsat buldukca uyu bari ,

Sertbet nasil oluyor ta biz eve gelenlere cikolata vericez yanina serbet mi meyve suyu mu versek ...kek pogaca isine hic giremicez ...
Canim uyku degil sersemlik benimki.ben de gece uyuyamiyorum sicaktan.ayagimda elekttriklenme oluyo.BEnce en kolayini yap canim hic ugrasma bosver germe kendini.cok gelen olmayacaksa bi tepsi borek al gelene ver meyve suyuyla[/QUOTE]
benımde ellerim uyuşuyor gece kalktığımda hıssız hareket ettırınce açılıyor ..
karşımızda börek imalatı yapan yer var ordan tepsi ile alsak yeter , hıç ugraşmak istemiyprum açıkçası ..

Canim uyku degil sersemlik benimki.ben de gece uyuyamiyorum sicaktan.ayagimda elekttriklenme oluyo.BEnce en kolayini yap canim hic ugrasma bosver germe kendini.cok gelen olmayacaksa bi tepsi borek al gelene ver meyve suyuyla
benımde ellerim uyuşuyor gece kalktığımda hıssız hareket ettırınce açılıyor ..
karşımızda börek imalatı yapan yer var ordan tepsi ile alsak yeter , hıç ugraşmak istemiyprum açıkçası ..[/QUOTE]
En iyisi canim..hic ugrasma.
Son hallerim PicsArt_1409133143827.jpg PicsArt_1409132541857.jpg

Back