• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

son haftalarda kilo alimi yavadliyo cnm
obstetrik us bildigin gebelik ultrasonu..kendisinin yapmasi gerekiyor yani..niye istemiski acsba normslde istenmez
Canım bu arada sana perde yıkama derken bugün 12 parça stor yıkadım iyimi:(
Geçen yıl mutfak perdelerini diken adamlar mekanizmasını istediğim gibi yapmamışlardı bir daha getir götür olmasın diye de uygun fiyattan yıkarız biz demişlerdi.
Bende güvenip geri göndermedim geçen yıl.
Bugün almaya geldiler perdeleri parça başı 25 lira istediler sadece mutfak 300 lira tutuyor birde yatak odası ve kızın odasının vardı onlarıda çıkarmıştık.
Onlar normal mekanizmalı kolay çıkıp takılıyor ama mutfağı komple tavandan bir bütün olarak indirmek ve yerde takıp öyle yerine tavana monte etmek gerekiyor.
Adama götürün o zaman mekanizmasını benim istediğim gibi yapın biz böyle anlamamıştık dedim hiç ses çıkarmıyorlar .
Anlayacağın son haftamda banyoda stor yıkadık eşim yardım ettide çabucak bitti ama takması yıkamaktan uzun sürdü bir daha kimseye güvenilmeyeceğini anlamış olduk ..

Selam kizlarrrrr ben sabah kontrole gittim nst de bisey yok sanci vss ama kilo pek almamis dedi beslenemiyor mu acaba dedim hayir bi sıkıntı yok sende kilo almiyorsun dedi.
olcerken ekrana baktim ama goremedim herneyse ciktida vermedi :110:. Tahlil kagidina obsestetrik rdus isaretledi haftaya radyolojiden randevu al dedi bi sıkıntı mı var dedim hayir olcum yapilsin istedim dedi sizin bilginiz var mi ? Acaba normal doğum için bebeğin ve benim kemik durumuna mi bakılacak sizce ?
Merhaba canım benimde geçen haftaki kontrolümde bebek pek kilo almamıştı ama bende hiç kilo almıyorum .
Doktorum 3.500 falan doğar dedi.son haftalarda pek kilo artışı olmuyor sanırım anne dede bebekte de inşallah bişey yoktur içini rahat tut .
Bu hafta Perşembe günü tekrar kont var bakalım ne diyecek .

bende bu hafta gideceğim kontrole bakalım kaç kilo oldu bebiş ben hamileliğm boyunca sadece kilo aldım bebek zaten 2600 geçen hafta suyu felan derken ben hiç kilo almadım yani. zaten nasıl hamileysem çok istahsızım hiç aş ermedim de benim yerime kocam aş erdi :)

herkesin derdi bebeler oldu anam çıksın gelsinler. ben daha bi dün hamile olduğumu anladım. o da gece boyunca unutup göbeğin bile üstüne yatmışım o kdr kabus geçti. evdeki oğlan kütük düşürdü ayağına gece 10 da uyut gece sancısı olsun kalk şurup ver krem sür avut derken serseme döndüm. göbeğin üstüne yatık buldum bi ara kendimi :(
ben de kg alsın istiyorum en çok kg aldığı hafta boyuna uyumuştum işe yaradı bi de vitamine devam etmiştim şimdi haftada 100 gr alıyor aman öteki 3.5 kg 52 cm doğdu şimdi 2 yaşını geçti sokakta insanlar neredeyse yemin ettiriyorlar 2 olduğunu anlayana kadar o kdr küçük ki yemeyen adam büyümüyor işte..

Gunaydinnn..
Jangcim ben hep ustune yatiyorum valla.Allaha emanetler .oglun kac kilo merak ettim.valla bana 3-3, 5arasi dogsa yeter.cok sisko istemiyorum normal olsun yeter.
Ee dogum yaklasti tabi tek dert bebeler olucak.
Valla ben hala hamile oldugumu hissedemiyorum dogurdum dogurucam.gobegim var ama kimse hamilelige yormuyor kilo saniyorlar sanirim.gecen parkta 3. De yolda dedim de kadin nee hamilemisiniz dedi.dedim iki haftam var dogurcam.aboo o nasil gobek diyo.biri de ayy3.de yolda dese he valla hamileyim dimi dicem kendime.9kilo aldim ama gobegimde herhalde 5kilo anca var gerisi saga sola dagilmis.gecenki rahatsizligimda bile oldum dirildim ama kafa ikizlerde ne yaptilar diye.annelik kadinlik zkr.kendinden baska herseyi dusunmekten hamile oldugunu unutuyorsun ..

günaydınlar, benim oğluşumda şu anda 2,350 gr olmuş sanırım 3 kilo civarı doğacak sağlıklı olsunda gerisi önemli değil . bu hafta da doktor tarttı 13 kilo almışım , ne güzel sizler az almışsınız...

G
günaydınlar, benim oğluşumda şu anda 2,350 gr olmuş sanırım 3 kilo civarı doğacak sağlıklı olsunda gerisi önemli değil . bu hafta da doktor tarttı 13 kilo almışım , ne güzel sizler az almışsınız...
Canim seninkide normal.gobus varmi.benim gobus bu sabah boyle

Eklentiler

• 20140826_100146-1.jpg
    20140826_100146-1.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 60
Cumbo cilgin coklu alintilayamadim .
Ya bilmiyorum kizlar neden istedi :KK43:kendibcihazi bu normal ultrason lardan sanirim detayli gormek istedi bi sıkıntı olsa yuzume direk söyleyecek bir dr esimde vardi yanimda saklamaz die dusundum ...
kilosu iyiye dogru gitsin die eve gelir gelmez yemege yumuldum gectigimiz 2 hafta beslenmemde zayifti acikcasi kismet bakalim kotu birsey olmaz insallah yuzduk yuzduk kuyryga geldik hayirlisi hepimiz icin ...:KK17:
kotu bisey yoktur korkma..zaten birkac gunun kaldiiii hicbisrycik olmaz..ben acaba dr kendibe mi guvenemedi demek istedim

Canım bu arada sana perde yıkama derken bugün 12 parça stor yıkadım iyimi:KK43:
Geçen yıl mutfak perdelerini diken adamlar mekanizmasını istediğim gibi yapmamışlardı bir daha getir götür olmasın diye de uygun fiyattan yıkarız biz demişlerdi.
Bende güvenip geri göndermedim geçen yıl.
Bugün almaya geldiler perdeleri parça başı 25 lira istediler sadece mutfak 300 lira tutuyor birde yatak odası ve kızın odasının vardı onlarıda çıkarmıştık.
Onlar normal mekanizmalı kolay çıkıp takılıyor ama mutfağı komple tavandan bir bütün olarak indirmek ve yerde takıp öyle yerine tavana monte etmek gerekiyor.
Adama götürün o zaman mekanizmasını benim istediğim gibi yapın biz böyle anlamamıştık dedim hiç ses çıkarmıyorlar .
Anlayacağın son haftamda banyoda stor yıkadık eşim yardım ettide çabucak bitti ama takması yıkamaktan uzun sürdü bir daha kimseye güvenilmeyeceğini anlamış olduk ..
is basa dustu yine desene..olsun biturmissin en sonunda bugun yat dinlen..

bende bu hafta gideceğim kontrole bakalım kaç kilo oldu bebiş ben hamileliğm boyunca sadece kilo aldım bebek zaten 2600 geçen hafta suyu felan derken ben hiç kilo almadım yani. zaten nasıl hamileysem çok istahsızım hiç aş ermedim de benim yerime kocam aş erdi :)
yaaa hastayim sizin gibilere..bende istah superee dolayisiyla kilom da superr
herkesin derdi bebeler oldu anam çıksın gelsinler. ben daha bi dün hamile olduğumu anladım. o da gece boyunca unutup göbeğin bile üstüne yatmışım o kdr kabus geçti. evdeki oğlan kütük düşürdü ayağına gece 10 da uyut gece sancısı olsun kalk şurup ver krem sür avut derken serseme döndüm. göbeğin üstüne yatık buldum bi ara kendimi :KK43:
ben de kg alsın istiyorum en çok kg aldığı hafta boyuna uyumuştum işe yaradı bi de vitamine devam etmiştim şimdi haftada 100 gr alıyor aman öteki 3.5 kg 52 cm doğdu şimdi 2 yaşını geçti sokakta insanlar neredeyse yemin ettiriyorlar 2 olduğunu anlayana kadar o kdr küçük ki yemeyen adam büyümüyor işte..
kiyamamm kuzuya cok mu agirdi dusen kutuk insallah hemen iyilesir..bebusin kilosu bence de cok onemli degil 3 u gecsin yeter...sonrasi daha onemli..
Gunaydinnn..
Jangcim ben hep ustune yatiyorum valla.Allaha emanetler .oglun kac kilo merak ettim.valla bana 3-3, 5arasi dogsa yeter.cok sisko istemiyorum normal olsun yeter.
Ee dogum yaklasti tabi tek dert bebeler olucak.
Valla ben hala hamile oldugumu hissedemiyorum dogurdum dogurucam.gobegim var ama kimse hamilelige yormuyor kilo saniyorlar sanirim.gecen parkta 3. De yolda dedim de kadin nee hamilemisiniz dedi.dedim iki haftam var dogurcam.aboo o nasil gobek diyo.biri de ayy3.de yolda dese he valla hamileyim dimi dicem kendime.9kilo aldim ama gobegimde herhalde 5kilo anca var gerisi saga sola dagilmis.gecenki rahatsizligimda bile oldum dirildim ama kafa ikizlerde ne yaptilar diye.annelik kadinlik zkr.kendinden baska herseyi dusunmekten hamile oldugunu unutuyorsun ..
dogumdan sobra bir ben debelenicem kilo vermek icin herhalde...benim karnim kocsmaaann..disari cikinca millet kadina bak doguracak netdryse hala geziyor diye bakiyo..
rekor bendeeeee 19 aldim..66 dan 85eee..

gunaydin bu arada...
temizlikci geldi bugun..bende mutfağı toparladim buzdolabini sildim ..bi de yoğurt yapacaktim sutu tasirdim ocak sildim. .yoyuldummm

kotu bisey yoktur korkma..zaten birkac gunun kaldiiii hicbisrycik olmaz..ben acaba dr kendibe mi guvenemedi demek istedim

kiyamamm kuzuya cok mu agirdi dusen kutuk insallah hemen iyilesir..bebusin kilosu bence de cok onemli degil 3 u gecsin yeter...sonrasi daha onemli..

dogumdan sobra bir ben debelenicem kilo vermek icin herhalde...benim karnim kocsmaaann..disari cikinca millet kadina bak doguracak netdryse hala geziyor diye bakiyo..

cokli alan daha cabuk veriyo ama .

gunaydin bu arada...
temizlikci geldi bugun..bende mutfağı toparladim buzdolabini sildim ..bi de yoğurt yapacaktim sutu tasirdim ocak sildim. .yoyuldummm
oh tertemiz olmustur evin gule gule kirlet.ben sutlac yaptim bugun kocam cok istedi.

cumbo enim göbişte okadar var yok bende 6 kilo aldım sadece.
benim evin temizliğide bana kaldı şimdi evi süpürdüm bi mutfak kaldı orayıda süpüreyim doğru banyoya . banyo dolabını sileceğim duşakabin camını temizlicem cam hep su lekesi olmuş. çok işim var akşam yemeğide yapıcam daha . şimdi dinlenme molası verdim biraz nette takılıyım sonra devam temizliğe

gormemisler di miiiiiii
bu kiloya ne gobusler var ufak bile gobusun

cumbo enim göbişte okadar var yok bende 6 kilo aldım sadece.
benim evin temizliğide bana kaldı şimdi evi süpürdüm bi mutfak kaldı orayıda süpüreyim doğru banyoya . banyo dolabını sileceğim duşakabin camını temizlicem cam hep su lekesi olmuş. çok işim var akşam yemeğide yapıcam daha . şimdi dinlenme molası verdim biraz nette takılıyım sonra devam temizliğe
aynen aslinda kilo degil gobus onemli.az kilo alip gobusu cok cikan da oluyor.tamamen yapisal bisey.ben 20kilo da alsam gobus olmuyor ic karnim genis cunku.ben de yemek utu sutlac yaptim .cabuk yoruluyrm artik eski enerjim yok.

valla ablamlarda annemde hep 30 kilo almış bende aileme bakınca kendimi şanslı sayıyorum :KK48:

kizlar yaaa zaman iyice daraldi ..heyecanlaniyorum ben nasil olacak bebis kime benzeyecek.abisi kiskanacak mi acaba. .
insallah hersey yolunda gider hepimiz saglicakla alırız kucagimiza yVrularimizi..

valla ablamlarda annemde hep 30 kilo almış bende aileme bakınca kendimi şanslı sayıyorum :KK48:
ben ilkinde 25 kilo almistim çok yiuodum.. zor verdim onlari..bunda almak istemiyordum ama rapor fakan aldim calismadim.eee hareket yoksa kilo aliniyo maalesef.ama ilkinde yedigim gibivyeseydim 100 kiloyu gecerdim

Back