sağol canım ..
aldığım araba şu .işimi görür ,zaten 1 seneden sonra kaldır at ,yürümeye başladımı iş bitiyor ,bizimkiler mümkün değil arabada durmuyor kemerleri bağlıyoruz nafile ,atlayıp çıkıyorlar arabadan :)) o yüzdenpahalı bişey almadım .bi de ateş ölçer aldım ..bugün e-bebekteydik .direk görerek aldık ,inş. işimi görür araba .almak isteyene kampanya var haberiniz olsun ..
herkese selam bu arada ..
ben hasretle cumayı bekliyorum .bebişin durumu nasıl merak ediyorum .rahatsızlığımdan sonra doktoruma gitmedimya ondan bu merak ..
mona ,badem ,jang nerdesiniz..
badem ayın 20sinde doğuma girecekti ne yaptı acaba .inş. hayırlısıyla doğurmuştur ..
bakalım kim ne zaman doğuracak .hep beraber yaşlarını da kutlarız inş.
cumbo canım bence de ev alacaksanız hiç eşya değiştirme ..
benim eşyalarım 6 yıllık ama bi 3-4 sene daha değiştirmeyeceğim .koltuklarımın yüzü çok eskidi ,lekeler filan var ama umursamıyorum ,çocuklar iyice eskitsin sonra yepyeni alırım diyorum ..perdelerimi zamanında sosyete pazarından çok çok ucuza almıştım ,her gören bayılıyor ama salonn perdesini toplam fonuyla 100tlye mal ettim ,6 yıldır da kullanıyorum :) çok mu cimriyim ne :) şuan kendi evimdeyim ama çocuklu evde çocuk 4-5 yaşına gelmeden eşya yenilememek lazım ,kırıyo döküyor çiziyor yırtıyor ..