- 2 Nisan 2013
- 427
- 36
- 73
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #2.061
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda .sagol cnm bursadayim..gorev yerim siirt ama..eylul kurasini deniyxem olnazsa istifa...
benim ütü bitti sukur perdelere badliyorim bugun hazir esim evdeyken storlari halledrlim..
o ütü yokmu o ütü başımın belası kaç gündür ütü basası ortalıkta duruyordu bugün kaldırdım ütü yapmadan . dedin pazar akşamı mecbur yapıcam eşimin kıyafetleri ütülenecek digerlerini de aradan çıkartırım. bugün eşim halı yıkadı balkonumuzda . bi shaggy halımız var 1 kez yıkandı iki kez halı yıkama makinesiyle temizlendi bi kez de halı şampuanıyla silindi ama yok temizlenmiyor kuruyunca üzerleri toz toz oluyor bide beyaz halı bugün bi daha yıkandı bakalım ne olacak.
o ütü yokmu o ütü başımın belası kaç gündür ütü basası ortalıkta duruyordu bugün kaldırdım ütü yapmadan . dedin pazar akşamı mecbur yapıcam eşimin kıyafetleri ütülenecek digerlerini de aradan çıkartırım. bugün eşim halı yıkadı balkonumuzda . bi shaggy halımız var 1 kez yıkandı iki kez halı yıkama makinesiyle temizlendi bi kez de halı şampuanıyla silindi ama yok temizlenmiyor kuruyunca üzerleri toz toz oluyor bide beyaz halı bugün bi daha yıkandı bakalım ne olacak.
Bende yarın bizimkiler gelmeden yapıp kaldıracağın bugün de yapamadım(
Shaaggy halı bir daha almam diyordum geçen yıl halılarımı değiştirdim yine shaaggy aldım çok güzel görünüyorlar ama temizliği zor oluyor .
Çırpmak gerekiyor zamanla pısıyor
Ama bu sefer kiler pısmadı
Silindiğinde de yıkandığında da tertemiz oluyor
Seninki beyaz olduğu içinmi öyle oluyor acaba ??
Markası ne?
Bu arada bugun kuyruk sokumuma agri girdi sizdede oluyormu
ilk kuzum sezaryanla olduğu icin bu da mecbur olacak...valla bizim dr boyunu hic solemedi ben de sormadım hic..maşallah canım. sezeryan mı olacaksın. bende önceki hafta nst ye girdideuayenesi oldum banada normal doğum dedi doktor bakalım hayırlısı artık sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza alalımda. benim bebeişin boyu uzamamıştı haftasına göre geriden geliyordu. seninkinin boyu kaç cm olmuş .
shaggy halilardan kimse memnun değil galiba..benom normal hali hep de yiksmaya veriyorumo ütü yokmu o ütü başımın belası kaç gündür ütü basası ortalıkta duruyordu bugün kaldırdım ütü yapmadan . dedin pazar akşamı mecbur yapıcam eşimin kıyafetleri ütülenecek digerlerini de aradan çıkartırım. bugün eşim halı yıkadı balkonumuzda . bi shaggy halımız var 1 kez yıkandı iki kez halı yıkama makinesiyle temizlendi bi kez de halı şampuanıyla silindi ama yok temizlenmiyor kuruyunca üzerleri toz toz oluyor bide beyaz halı bugün bi daha yıkandı bakalım ne olacak.
ohh ne ggüzel insan bu sicaklarda cocuklarla gezemiyor valla..Güle güle kullanin arabanizi canim..haftasında mi cikican kiz sokağaaSelam.cumbo masallah canim.biz de bebeler uyuyunca bakiciya birakip esimle alışveriş yaptik.dondurma yedik.tek disari ciktik.en bebek arabasina karar verdim.e-bebekte indirime girmis.yarin resmini atarim.en uygun ve isimi gorur arabayi buldum.ikizlerde ilk uc ay sariliktilar hic disari cikamadim.ama bu kuzum zamaninda saglikla gelirse haftasi gecsin sokaklardayim:))
benim bebis inmis asagi..makatima vuruyor bazrn ..Bu arada bugun kuyruk sokumuma agri girdi sizdede oluyormu
esimle hallettik canim..sadece salonun stor..onu da atip notmalini alicam ama ev almayi dusunuyoruz esim yeni eve aliriz diye oyaliyo brniiiiHayırlısı olsun inşallah hakkınızda .
Ooo perdeleri de sen yıkayacaksın bu halinle zor olmayacakmı canım??
Ben diken perdeciyi aradım Pazartesi günü gelip alacak storları Çarşamba günü de getirecek inşallah .
sağol canım ..ilk kuzum sezaryanla olduğu icin bu da mecbur olacak...valla bizim dr boyunu hic solemedi ben de sormadım hic..
shaggy halilardan kimse memnun değil galiba..benom normal hali hep de yiksmaya veriyorum
ohh ne ggüzel insan bu sicaklarda cocuklarla gezemiyor valla..Güle güle kullanin arabanizi canim..haftasında mi cikican kiz sokağaa
benim bebis inmis asagi..makatima vuruyor bazrn ..
esimle hallettik canim..sadece salonun stor..onu da atip notmalini alicam ama ev almayi dusunuyoruz esim yeni eve aliriz diye oyaliyo brniiii
valla normal yapmadigim icin bilmiyorum ama diget topiklerde doğuma yakin hurma yemekten ve yuruyus yspmaktan sozediyorlardi.slm kızlar normal doğumu kolaylaştırcak dorunuzun veya sizin bi öneriniz varmı acaba?
ben oglanin arabayi atmamistim onuvkullanicam.. esyalatim benim de 9 yil oldu eskidiler yeni eve cikmadan degistirmiycem..sadece salonun perdesini degisyirmek istiyordum ondan da vazgectim kismetse 1 seneye kalmaz aliriz evimizi insallah....sağol canım ..
aldığım araba şu .işimi görür ,zaten 1 seneden sonra kaldır at ,yürümeye başladımı iş bitiyor ,bizimkiler mümkün değil arabada durmuyor kemerleri bağlıyoruz nafile ,atlayıp çıkıyorlar arabadan :)) o yüzdenpahalı bişey almadım .bi de ateş ölçer aldım ..bugün e-bebekteydik .direk görerek aldık ,inş. işimi görür araba .almak isteyene kampanya var haberiniz olsun ..
herkese selam bu arada ..
ben hasretle cumayı bekliyorum .bebişin durumu nasıl merak ediyorum .rahatsızlığımdan sonra doktoruma gitmedimya ondan bu merak ..
mona ,badem ,jang nerdesiniz..
badem ayın 20sinde doğuma girecekti ne yaptı acaba .inş. hayırlısıyla doğurmuştur ..
bakalım kim ne zaman doğuracak .hep beraber yaşlarını da kutlarız inş.
cumbo canım bence de ev alacaksanız hiç eşya değiştirme ..
benim eşyalarım 6 yıllık ama bi 3-4 sene daha değiştirmeyeceğim .koltuklarımın yüzü çok eskidi ,lekeler filan var ama umursamıyorum ,çocuklar iyice eskitsin sonra yepyeni alırım diyorum ..perdelerimi zamanında sosyete pazarından çok çok ucuza almıştım ,her gören bayılıyor ama salonn perdesini toplam fonuyla 100tlye mal ettim ,6 yıldır da kullanıyorum :) çok mu cimriyim ne :) şuan kendi evimdeyim ama çocuklu evde çocuk 4-5 yaşına gelmeden eşya yenilememek lazım ,kırıyo döküyor çiziyor yırtıyor ..
Masallh. Hayirli olsun.darisi basimizacumbo7762 .!.:badamella cuma doğum yapmus 3250 dogmus kuzusu iyilermis..diger topige yazmis..
sağol canım ..
aldığım araba şu .işimi görür ,zaten 1 seneden sonra kaldır at ,yürümeye başladımı iş bitiyor ,bizimkiler mümkün değil arabada durmuyor kemerleri bağlıyoruz nafile ,atlayıp çıkıyorlar arabadan :)) o yüzdenpahalı bişey almadım .bi de ateş ölçer aldım ..bugün e-bebekteydik .direk görerek aldık ,inş. işimi görür araba .almak isteyene kampanya var haberiniz olsun ..
herkese selam bu arada ..
ben hasretle cumayı bekliyorum .bebişin durumu nasıl merak ediyorum .rahatsızlığımdan sonra doktoruma gitmedimya ondan bu merak ..
mona ,badem ,jang nerdesiniz..
badem ayın 20sinde doğuma girecekti ne yaptı acaba .inş. hayırlısıyla doğurmuştur ..
bakalım kim ne zaman doğuracak .hep beraber yaşlarını da kutlarız inş.
cumbo canım bence de ev alacaksanız hiç eşya değiştirme ..
benim eşyalarım 6 yıllık ama bi 3-4 sene daha değiştirmeyeceğim .koltuklarımın yüzü çok eskidi ,lekeler filan var ama umursamıyorum ,çocuklar iyice eskitsin sonra yepyeni alırım diyorum ..perdelerimi zamanında sosyete pazarından çok çok ucuza almıştım ,her gören bayılıyor ama salonn perdesini toplam fonuyla 100tlye mal ettim ,6 yıldır da kullanıyorum :) çok mu cimriyim ne :) şuan kendi evimdeyim ama çocuklu evde çocuk 4-5 yaşına gelmeden eşya yenilememek lazım ,kırıyo döküyor çiziyor yırtıyor ..
iyi olmana sevibdim cnm.ses cikmauibca acsba yapti mi dogum diye dusunuyordum..dogum defteri nedir..dr ebenin kizi olmasi cok guzel olmus..Kuzum ben koydeyim net fazla çekmiyor şarj aletim kayıp farklı alet kullanıyorum hemen şarj bitiyor. Ondan bu sessizlik yani. Eşim bu cuma yanımda olacak inş. Bebiş onu beklesin diyorum çok hafifim kızlar ya daha. Doguramayacagim korkusu sardı 2.olmasına rağmen. Ya çarçabuk olacak anlamadan ya da geç. Bilemiyorum artık yapacak iş çok ama hepsi kafa isteyen işler.Bugün doğum defterini duzenledim doğum hayali yazdım çok güzeldi umarım gerçekleşir Bebiş 3100 gr dr um ebemin kızı çıktı ana kız dogurtacaklar benidr anca doğuma gel daha gelme dedi Nasipte ne var bakalım
Esin evdeyse o silsin camlari yada kadin tut . Hic alakasi yok bence kiz yada erkek erken gelir mantigi bana sacma geliyokızlar kız bebek erken gelir diyorlar acaba dmantigidur eşim izine ayrılacak acil sancım felan gelirse yanımda olması için. bebeğin ne zaman geliceğide belli olmaz diyorlar. erkende izne çıksın istemiyorum aslında doğumdan sonra evde olması daha çok işime gelir.
bende yarın cam sileceğim bi yandan da korkuyoum ama napalım kimse olmayınca iş başa düşüyor
Esin evdeyse o silsin camlari yada kadin tut . Hic alakasi yok bence kiz yada erkek erken gelir mantigi bana sacma geliyo
Bir hazır defter almıştık hamilelik günlüğü gibi ama içinde bilgiler falan da var geçen gün farkettim bebeğin ilk 12 ayı için de sayfalar var ona yazıyorum herşeyi bayağı bir toparladim yani. Bi usg fotolari bi de benimkiler çıktı alınıp yapistirilacak. Bilgisayarda birden herşey çıkıveriyor yoksa. Onları ayiklayacagim işte. Dogurursam ilk size haber veririm ne yapar ne eder hiç.merak.etmeyin beni. Doğuracak.gb durmuyorum amaiyi olmana sevibdim cnm.ses cikmauibca acsba yapti mi dogum diye dusunuyordum..dogum defteri nedir..dr ebenin kizi olmasi cok guzel olmus..
Inşallah bu defa istediğin gibi temizlenmiştir canım,benimkiler ipek shaggy merinosun çok severek aldım yatak odası salon oturma odası hepsi shaggy salondakinden çok memnunum çünkü hiç pislenmiyor salona giren olmadığı için bide rengi koyu. yatak odasındaki beyaz oturma odasındaki de beyaz arada kırmızılık ve siyahlık ve gri renkler var koyu renklerde belli olmuyor ama beyazda yıkıyorsun çok güzel oluyor bembeyaz kuruyunca üzeri toz toz oluyor. kirli suyu ipliklere çıkıyor galiba anlamadımki. kaç kere yıkandı çok iyide yıkandı ama neden öyle oluyor anlamadım. dün gene yıkadık halıyı bakalım bu seferde olursa balkondan aşagı atıcam kesin illahlah ettirdi halı.
Güle güle kirletin canım:)ilk kuzum sezaryanla olduğu icin bu da mecbur olacak...valla bizim dr boyunu hic solemedi ben de sormadım hic..
shaggy halilardan kimse memnun değil galiba..benom normal hali hep de yiksmaya veriyorum
ohh ne ggüzel insan bu sicaklarda cocuklarla gezemiyor valla..Güle güle kullanin arabanizi canim..haftasında mi cikican kiz sokağaa
benim bebis inmis asagi..makatima vuruyor bazrn ..
esimle hallettik canim..sadece salonun stor..onu da atip notmalini alicam ama ev almayi dusunuyoruz esim yeni eve aliriz diye oyaliyo brniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?