• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

iyi iy aman sen iyi ol medarı iftiharımızsın sen bizim :) bugün bebike kundak cibnlik sineklik yeni bir hastane çıkışı emzirme yastığı ve ıslak mendil aldım bi de abiyle aynı renk kışlık sweat :) bakalım kargonun yarısı geldi yarısı yolda.. bu da başka heyecan yaa..kendime de hastanede giymeye terlik aldım. yarın endorfin masajı öğrenmeye gidiyorum ağrı kesici masaj bugün yaptı bana değerli koçum ama uyumaktan anlamadım bile ki.. yarın kameraya çekeceğim bi de yeğen götüreceğim yanımda.. bir tek stres toplarıyla beldeki tüm kemiklerimi ovduğunu hissettim.. vaktim olsa ayrıntılı yazacağım da ylisans için yapacağım işler çok kızlar.. olmadı bir blog açmıştım orada yazar link veririrm şu telaşelerim bir bitse.. ağustos annelerinden biriyle 2 sene önce haziran da da doğum ypmıştık onunla konuştum 1.5 saat içinde sancı su doğum hepssi olmuş bitmiş.. 42 yi bekleyenlerden o da ilk doğumda.. çok cesaretlendirdi beni ama bu sefer de korktum ben köyde olacağım köy şehir arası hastane dahil 45 dk çeker nerden baksan. çok hızlı da gidilmez o sancıyla mecbur o yollarda mecburen sancı gece tutarsa haldır huldur abimi falan ayağa dikicem çok utanıyorum :KK43:((
est canim ne medari iftihari..ins.bu kadar koc destegi bosa cikmaz da agrisizbir dogum olur..dur bakalim kasma kendini belki istedgn gibi olucak.ne utaniyorsun gunah biseymi bir can dunyaya getiriceksin , kalksin abin de bisey olmaz:) benim kaldircak kimsem bile yok.

iyi iy aman sen iyi ol medarı iftiharımızsın sen bizim :) bugün bebike kundak cibnlik sineklik yeni bir hastane çıkışı emzirme yastığı ve ıslak mendil aldım bi de abiyle aynı renk kışlık sweat :) bakalım kargonun yarısısyarısı yolda.. bu da başka heyecan yaa..kendime de hastanede giymeye terlik aldım. yarın endorfin masajı öğrenmeye gidiyorum ağrı kesici masaj bugün yaptı bana değerli koçum ama uyumaktan anlamadım bile ki.. yarın kameraya çekeceğim bi de yeğen götüreceğim yanımda.. bir tek stres toplarıyla beldeki tüm kemiklerimi ovduğunu hissettim.. vaktim olsa ayrıntılı yazacağım da ylisans için yapacağım işler çok kızlar.. olmadı bir blog açmıştım orada yazar link veririrm şu telaşelerim bir bitse.. ağustos annelerinden biriyle 2 sene önce haziran da da doğum ypmıştık onunla konuştum 1.5 saat içinde sancı su doğum hepssi olmuş bitmiş.. 42 yi bekleyenlerden o da ilk doğumda.. çok cesaretlendirdi beni ama bu sefer de korktum ben köyde olacağım köy şehir arası hastane dahil 45 dk çeker nerden baksan. çok hızlı da gidilmez o sancıyla mecbur o yollarda mecburen sancı gece tutarsa haldır huldur abimi falan ayağa dikicem çok utanıyorum :KK43:((
ay ne guzel dogum yapmis allah herkesr nasip etsin..srn de takma kafana yetidirsin hem niye utaniyosun butun koyu ayaga diksen yeridir..

Merhaba arkadaşlar
Bugün kont vardı doktorum doğum her an olabilir hazırlıklı olmak lazım bu haftalarda dedi.
Aşırı derecede vajinal kaşıntım var
Ketoral fitil ve travocort krem verdi aranızda bu sorunu yaşayan varmı?
Fitilin prospektüsünde gebelikte kullanımı için C diyor
Kullanmamak için 2 hafta direndim sadece kremi sürdüm ama geçmedi bugün doktora tekrar sorunca fitili kullan dedi
Ama içimde hiç rahat değil
ayyyy az kalmis hazirliklar tsmam mi arada girhaber vet bize de..bence mantar enf tedavi olmasi lazim doktorunla gorusup b grubu olan fitilletden yazsin sana olmax mi..tek basina krem yeterli olmuyor..

cilgin anne iyi olmana cok sevindim..
gunaydiiinnn herkese

Gunaydin degil tunaydin .. cumbo sagol canim.hastalik hic benim gibi birine gore degil.millet ben hastaliktan dolayi kilo verdim sanirim.bi de son ay kilo alinir dediler benim iatahim azaldi.sizdede aynimi bu durum.toplam kac kilo aldiniz.ben 9kilo almis durumdayim.dahada almam herhalde alsam da 1kilo filan

Gunaydin degil tunaydin .. cumbo sagol canim.hastalik hic benim gibi birine gore degil.millet ben hastaliktan dolayi kilo verdim sanirim.bi de son ay kilo alinir dediler benim iatahim azaldi.sizdede aynimi bu durum.toplam kac kilo aldiniz.ben 9kilo almis durumdayim.dahada almam herhalde alsam da 1kilo filan
oh ne güzel ben şuanda bile 11 kilo almışım son ayı düşünemiyorum hiç doymuyorum yaw :KK48:

canım eğer n doğum düşünüyorsan o mantar yahut iltihap çok daha tehlikeli sonuçlara yol açabilir emin değilsen başka bir dr a daha gt ama muhakkak bir çaresine bak bence.. sezaryen içn net birşey bilmiyorum.
Ilk çocuğum normal oldu
Bunuda inşallah normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa .
Doktorumda aynı şeyleri söyledi
Normal doğumda vajinal bölgedeki kuruluk kaşıntı kanama sıkıntı yapar dedi.
Doktoruma çok güveniyorum ama işte yinede insanın içine şüphe düşüyor :((

ay ne guzel dogum yapmis allah herkesr nasip etsin..srn de takma kafana yetidirsin hem niye utaniyosun butun koyu ayaga diksen yeridir..

ayyyy az kalmis hazirliklar tsmam mi arada girhaber vet bize de..bence mantar enf tedavi olmasi lazim doktorunla gorusup b grubu olan fitilletden yazsin sana olmax mi..tek basina krem yeterli olmuyor..

cilgin anne iyi olmana cok sevindim..
gunaydiiinnn herkese
Evet az kaldı eğer gününü doldurursa 2 hafta var aslında :)
Hazırlıkları bitirdik çok şükür bügünde daha önce yıkayıp ütülediğim eşyaları valize koymaya başladım.
Inşallah her şey zamanında ve yolunda olur.
Hepimiz sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı.
Doktorum bir zararı olmayacağını söyledi de ben yinede prospektüsü okuyunca ikilemde kaldım ama kullanmadan da geçmeyecek.
Dün gece başladım şimdilik kaşıntı yok ama yanma var inşallah oda geçer.
Cumbo ismini bilmiyorum ama doktor olduğunu okumuştum bir yorumda branşın nedir arkadaşım ?

Karin agrim gecti .kuzunun hareketleri de eskiye dondu.bi daha haftaya kadar doktora gitmeme getek yok diyorum.haftaya randevum var nasilsa.demekki o agri karin agrisiymis kasilma degil.sukurler olsun.

ben hasta degilim ama bu sy ben de kilo almadim zaten 18 aldim daha ne olsun

oh ne güzel ben şuanda bile 11 kilo almışım son ayı düşünemiyorum hiç doymuyorum yaw :KK48:
normal almissin cnm.kirki cikana kkadar verirsin
Evet az kaldı eğer gününü doldurursa 2 hafta var aslında :)
Hazırlıkları bitirdik çok şükür bügünde daha önce yıkayıp ütülediğim eşyaları valize koymaya başladım.
Inşallah her şey zamanında ve yolunda olur.
Hepimiz sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı.
Doktorum bir zararı olmayacağını söyledi de ben yinede prospektüsü okuyunca ikilemde kaldım ama kullanmadan da geçmeyecek.
Dün gece başladım şimdilik kaşıntı yok ama yanma var inşallah oda geçer.
Cumbo ismini bilmiyorum ama doktor olduğunu okumuştum bir yorumda branşın nedir arkadaşım ?
ismim dilek canim gogöğüs hastaliklari uzmaniyim
Karin agrim gecti .kuzunun hareketleri de eskiye dondu.bi daha haftaya kadar doktora gitmeme getek yok diyorum.haftaya randevum var nasilsa.demekki o agri karin agrisiymis kasilma degil.sukurler olsun.

10kilo her halukarda verilir merak etmeyin.yarisi bebek suyu esi zaten..ben 2haftada 20kilo vermisim sizmi veremeyeceksiniz.emzirirken insanin ici kuruyo valla

ama doymuyorum ya veremezsem diyede düşünmüyor değilim :KK14:
vverilir yaaa 10 kilo ne ki ben ilk cocugumda 25 almistim 6. aydan sonea diyet ysptim gitti hepsi
10kilo her halukarda verilir merak etmeyin.yarisi bebek suyu esi zaten..ben 2haftada 20kilo vermisim sizmi veremeyeceksiniz.emzirirken insanin ici kuruyo valla
supersin vallaa 2 haftada 20 kilo harikasiiiiiiinnnn

vverilir yaaa 10 kilo ne ki ben ilk cocugumda 25 almistim 6. aydan sonea diyet ysptim gitti hepsi

supersin vallaa 2 haftada 20 kilo harikasiiiiiiinnnn
Canim zaten ben 32ye kadar 13kilo almistim.36da dogurdum.en fazla 15te kapatirdim ama ödem oldu birden bi ayda 7kilo aldim ayaklarkm 38den 40a cikti.o odemler de bi anda gitti.

off bugün cok halsizim..gece 2:30 da uyandim bulantı basdonmesi mide ağrısı. .4-5 gibi yemek yemistim sonra reflum var diye bisey yemefim herhslde şekerim dustu..sut falan ictim ama reflumu rennie bile durdurmadi sabaha karsi sizmisim..oglan da 7 de kalkti..uykusuzum halsizim ve midrm kötü hala..dun nescafe ictim mahvoldu midemm

off bugün cok halsizim..gece 2:30 da uyandim bulantı basdonmesi mide ağrısı. .4-5 gibi yemek yemistim sonra reflum var diye bisey yemefim herhslde şekerim dustu..sut falan ictim ama reflumu rennie bile durdurmadi sabaha karsi sizmisim..oglan da 7 de kalkti..uykusuzum halsizim ve midrm kötü hala..dun nescafe ictim mahvoldu midemm
günaydın , geçmiş olsun o mide benide mahvediyo çoğu zaman gece bi kalkıyorum küçük dilime kadar asit yakmış gibi ben gaviscon advance kullanıyorum bana da renni etki etmeyince doktor bunu verdi ama gaviscon bana çok iyi geldi hemen kesiyor acımı

günaydın , geçmiş olsun o mide benide mahvediyo çoğu zaman gece bi kalkıyorum küçük dilime kadar asit yakmış gibi ben gaviscon advance kullanıyorum bana da renni etki etmeyince doktor bunu verdi ama gaviscon bana çok iyi geldi hemen kesiyor acımı
bana da gaviscon iyi gelmiyor rennie ile mutluyummmmm
valla bizde isim burak düşünüyoruz kesin değil ama :KK23: hala daha alternatif olur diye düşünüyorum başka isim ama hiç işte bu diyeceğim bir isim olmadı şimdiye dek bi tek burak içime sindi
ismiyle yasasin..guzel isim bence..

Back