- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #2.021
est canim ne medari iftihari..ins.bu kadar koc destegi bosa cikmaz da agrisizbir dogum olur..dur bakalim kasma kendini belki istedgn gibi olucak.ne utaniyorsun gunah biseymi bir can dunyaya getiriceksin , kalksin abin de bisey olmaz:) benim kaldircak kimsem bile yok.iyi iy aman sen iyi ol medarı iftiharımızsın sen bizim :) bugün bebike kundak cibnlik sineklik yeni bir hastane çıkışı emzirme yastığı ve ıslak mendil aldım bi de abiyle aynı renk kışlık sweat :) bakalım kargonun yarısı geldi yarısı yolda.. bu da başka heyecan yaa..kendime de hastanede giymeye terlik aldım. yarın endorfin masajı öğrenmeye gidiyorum ağrı kesici masaj bugün yaptı bana değerli koçum ama uyumaktan anlamadım bile ki.. yarın kameraya çekeceğim bi de yeğen götüreceğim yanımda.. bir tek stres toplarıyla beldeki tüm kemiklerimi ovduğunu hissettim.. vaktim olsa ayrıntılı yazacağım da ylisans için yapacağım işler çok kızlar.. olmadı bir blog açmıştım orada yazar link veririrm şu telaşelerim bir bitse.. ağustos annelerinden biriyle 2 sene önce haziran da da doğum ypmıştık onunla konuştum 1.5 saat içinde sancı su doğum hepssi olmuş bitmiş.. 42 yi bekleyenlerden o da ilk doğumda.. çok cesaretlendirdi beni ama bu sefer de korktum ben köyde olacağım köy şehir arası hastane dahil 45 dk çeker nerden baksan. çok hızlı da gidilmez o sancıyla mecbur o yollarda mecburen sancı gece tutarsa haldır huldur abimi falan ayağa dikicem çok utanıyorum ((