• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi? Mail adresi vermek yasakmi bilmiyorum ama ihtiyaci olanlar icin cok uyguna verecek. Mail adresim hanife2204@hotmail

Karnimdaki agri hala gecmedi.cok siddetli ve keskin bir agri.bu kadar nefes kesecek karin agrisi olabilirmiki acaba yoksa bu agri yalanci dogum sancisi olabilirmi.sanci icten geliyo ama distan degil bebegin toplaasi falan yok bebek hareketi de iyi.ama sancinin keskin olmasi acaba karin agrisi degilmi dedirtiyor
bağırsaklarda probkem de olabilir. asuri gaz sancisi bende ayni kasilma var gibi yapiyor..bence doktoruna gorunmelisin hem icin de rshat eder. .

gunaydiiiiiiiiiiinnnnnnn

tabi ki sor canım nst fotosunu crk istersen

sağol canım , güzel bir topik burası yeni gördüm burayı nasılsın doğum tarihin belli mi
iyiyim sen nasılsın dogum tarihim normaldr 25 eylül ama sezaryen olacağı icin muhtemelen 1 hafta 10 gun önce olur
senin ne zaman normal mi sezaryen mi[/QUOTE]
benimde sezeryan canım muhtemel doğum 4 ekim ama 30 eylülde alırız dedi doktor inşallah sorun çıkmazsa 30 eylülde kuzumla kavuşacaz bu arada 30 eylül evlenme yıldönümümüz :KK66:

Aaaa cok güzel olmus dogumtarihi..bizim de beklenen tatih yani 25 eylul evlilik yıldönümümuz..ama tabi erken olacak..
nadil geçiyor sorun yasiyormusun..kilo aldin mi çok

slm kızlar.. yine köyden indim şehire.. :) koçla randevu var.. bi yandan oğlanı wc ye alıştırmaya çalışıyorum köydeyken dün 6 kaka 6 çiş kaçırdık anca 2 si wc deydi ilk gün için normal mi acaba? çok mu yapıyor wc yi bu sefer de ona taktım. geçen gün de namazdayken bi sırtıma bindi, hala belim ağrıyor belki de doüum yakın ondan. çılgın anne geçmiş olsun mona dan ne haber? alıntı yapıp yazın bugün yarın ancak nete girebilirim. başka türlü ne vakit ne imkan olmuyor meraktan ölüyorum :)

slm kızlar.. yine köyden indim şehire.. :) koçla randevu var.. bi yandan oğlanı wc ye alıştırmaya çalışıyorum köydeyken dün 6 kaka 6 çiş kaçırdık anca 2 si wc deydi ilk gün için normal mi acaba? çok mu yapıyor wc yi bu sefer de ona taktım. geçen gün de namazdayken bi sırtıma bindi, hala belim ağrıyor belki de doüum yakın ondan. çılgın anne geçmiş olsun mona dan ne haber? alıntı yapıp yazın bugün yarın ancak nete girebilirim. başka türlü ne vakit ne imkan olmuyor meraktan ölüyorum :)

Kızlar günaydın hepinize çılgıncım iyi olduğuna sevındım kıpırdasın mınıgın zıp zıp ,
jangcım durumum ekteki gibi sendede hareket bereketi var mubarek ,

dün kontrolüm vardı dr önce çatı muayenesi yapalım mı dedi hazırmısın dedi bende şaşırdım bilmem haftaya mı yapsak dedim o da gel yapalım dedi içeri geçtim hazırlandım baktı zor olmadı vjnan çok esnek güzel dedi ama kemiklerim dar dedi ( çatı dedikleri bu mu oluyor ? ) eğer bebek kilolu olursa yapabilirmisin die düşünüyorum dedi ,

önumuzde ki haftalara göre karar vericekmişiz , sonra nstye girdim uyuyordu bebek20 dk dan sonra bi 15 dk daha nstde kaldım , bana nst kağıdını vermiyor dr ama gördüğüm kadarıyla 2 yada 3 tane 30 civarlarında sancı vardı kalpte 130la 170 arasında indi çıktı ekrandan takip ettim ,
eğer olurda sezeryan yaparsa eylülü görmemiz lazım dedi erken almıyormuş herhalde olursam sezeryan eylülün ilk haftasını gibi alır die tahmın ettim ama gönlüm yıne normalden yana kızlar ..

pazartesi sabah tekrar çağırdı bu sefer eşimle gidicem .
gerçekten kemıklerim dar mı die başka bir dr a daha mı görünsem sizce ? yada bu kemıkler doğum anında açılırmı ? of kafam karıştı ,

Muayene kolay olduğu için normal doğuma sıcak bakmaya başladım fakat bu kemık darlığı kafamı karıştırdı ,

slm kızlar.. yine köyden indim şehire.. :) koçla randevu var.. bi yandan oğlcanım. c ye alıştırmaya çalışıyorum köydeyken dün 6 kaka 6 çiş kaçırdık anca 2 si wc deydi ilk gün için normal mi acaba? çok mu yapıyor wc yi bu sefer de ona taktım. geçen gün de namazdayken bi sırtıma bindi, hala belim ağrıyor belki de doüum yakın ondan. çılgın anne geçmiş olsun mona dan ne haber? alıntı yapıp yazın bugün yarın ancak nete girebilirim. başka türlü ne vakit ne imkan olmuyor meraktan ölüyorum :)
tam doguma yakin tuvalet egiyimi zor olacsk..fazla cikmasi normal bence..arada gir nete hsberdar et biziiiii
aaa cumbo cum sen napiyorsun bakalım? tarihin belli oldu mu?
iyiyimmmmm tarih belli degil ama muhtemelen 15-16 eylul olacak..
Kızlar günaydın hepinize çılgıncım iyi olduğuna sevındım kıpırdasın mınıgın zıp zıp ,

dün kontrolüm vardı dr önce çatı muayenesi yapalım mı dedi hazırmısın dedi bende şaşırdım bilmem haftaya mı yapsak dedim o da gel yapalım dedi içeri geçtim hazırlandım baktı zor olmadı vjnan çok esnek güzel dedi ama kemiklerim dar dedi ( çatı dedikleri bu mu oluyor ? ) eğer bebek kilolu olursa yapabilirmisin die düşünüyorum dedi ,

önumuzde ki haftalara göre karar vericekmişiz , sonra nstye girdim uyuyordu bebek20 dk dan sonra bi 15 dk daha nstde kaldım , bana nst kağıdını vermiyor dr ama gördüğüm kadarıyla 2 yada 3 tane 30 civarlarında sancı vardı kalpte 130la 170 arasında indi çıktı ekrandan takip ettim ,
eğer olurda sezeryan yaparsa eylülü görmemiz lazım dedi erken almıyormuş herhalde olursam sezeryan eylülün ilk haftasını gibi alır die tahmın ettim ama gönlüm yıne normalden yana kızlar ..

gerçekten kemıklerim dar mı die başka bir dr a daha mı görünsem sizce ? yada bu kemıkler doğum anında açılırmı ? of kafam karıştı ,

Muayene kolay olduğu için normal doğuma sıcak bakmaya başladım fakat bu kemık darlığı kafamı karıştırdı ,
nst normdl canim..kemikler dar olmasi gozunu korkutmasin cocuk kilou olursa sıkinti llabilir o da dr soyler sana normal yapmayalim diyee..takma kafana rahat ol..

tam doguma yakin tuvalet egiyimi zor olacsk..fazla cikmasi normal bence..arada gir nete hsberdar et biziiiii

nst normdl canim..kemikler dar olmasi gozunu korkutmasin cocuk kilou olursa sıkinti llabilir o da dr soyler sana normal yapmayalim diyee..takma kafana rahat ol..

hakkımızda hayırlısı ne ise inşallah o olur . sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da bebeklerimizi inşallah ,

Aaaa cok güzel olmus dogumtarihi..bizim de beklenen tatih yani 25 eylul evlilik yıldönümümuz..ama tabi erken olacak..
nadil geçiyor sorun yasiyormusun..kilo aldin mi çok
evet tamamen tesadüf oldu tarih ama güzel oldu, tabii nedense ben hep o tarihe kalmayacakmış gibi hissediyorum, bi de bişey sorcam internetten bakınca benim muhtemel doğum tarihim 08.10.14 ama doktor 04.10.14 dedi sizce neden???

l
evet tamamen tesadüf oldu tarih ama güzel oldu, tabii nedense ben hep o tarihe kalmayacakmış gibi hissediyorum, bi de bişey sorcam internetten bakınca benim muhtemel doğum tarihim 08.10.14 ama doktor 04.10.14 dedi sizce neden???
son adet tatihine gore belirleniyor. brlki doktorun yanlis kaydetmistir tarihi ya da bazen gec veya erken döllenme oluyor ona gore de soyleyeboliyorlar..d oktoruna soylesene son adet tarihim bu normalde 8 ekim mi diye..

l

son adet tatihine gore belirleniyor. brlki doktorun yanlis kaydetmistir tarihi ya da bazen gec veya erken döllenme oluyor ona gore de soyleyeboliyorlar..d oktoruna soylesene son adet tarihim bu normalde 8 ekim mi diye..
bu sefer sorayım bari doktora gidip oğlumu görünce heyecandan unutuyorum sonra eve gelince şunuda sorsaydım diye aklıma geliyor

kuzum hemen korkma istersen bi de devlete görün gerçi bazen kabul etmiyolar son aylar diye ama. mesela ben gittiğimde 35. hafta falandı bana doğuma gelirsin çatına o zaman bakarız demişlerdi devlette. sancıyı hiç takma benim 60larda çıkıyordu kaç kere yatış vermeye uğraştılar gerçek doğum sancısında 40-60 arasına bile 100 oldu sanki diyodum ekrana bakınca rakamı görüyordum:) gönlünden geçeni Rabbim hakkında hayırlı kılsın inş..

aynen zor olacak ama bütün gün dışarıda çocuklara söylüyor sadece çiş geldi diye bana söylemiyor. sağı solu batırma riski de yok dondan başka :) şu 40 gün daha köydeyiz alıştı alıştı yoksa 3 ten önce zor başlarız bezsizliğe.. popoyu sildikçe yahut yıkadıkça çığlık atıyor bazen ağlıyor bile ki hiç kızmıyorum etkilenmesin diye.. bakalım halimiz ne olacak..

iyi iy aman sen iyi ol medarı iftiharımızsın sen bizim :) bugün bebike kundak cibnlik sineklik yeni bir hastane çıkışı emzirme yastığı ve ıslak mendil aldım bi de abiyle aynı renk kışlık sweat :) bakalım kargonun yarısı geldi yarısı yolda.. bu da başka heyecan yaa..kendime de hastanede giymeye terlik aldım. yarın endorfin masajı öğrenmeye gidiyorum ağrı kesici masaj bugün yaptı bana değerli koçum ama uyumaktan anlamadım bile ki.. yarın kameraya çekeceğim bi de yeğen götüreceğim yanımda.. bir tek stres toplarıyla beldeki tüm kemiklerimi ovduğunu hissettim.. vaktim olsa ayrıntılı yazacağım da ylisans için yapacağım işler çok kızlar.. olmadı bir blog açmıştım orada yazar link veririrm şu telaşelerim bir bitse.. ağustos annelerinden biriyle 2 sene önce haziran da da doğum ypmıştık onunla konuştum 1.5 saat içinde sancı su doğum hepssi olmuş bitmiş.. 42 yi bekleyenlerden o da ilk doğumda.. çok cesaretlendirdi beni ama bu sefer de korktum ben köyde olacağım köy şehir arası hastane dahil 45 dk çeker nerden baksan. çok hızlı da gidilmez o sancıyla mecbur o yollarda mecburen sancı gece tutarsa haldır huldur abimi falan ayağa dikicem çok utanıyorum :(((

Merhaba arkadaşlar
Bugün kont vardı doktorum doğum her an olabilir hazırlıklı olmak lazım bu haftalarda dedi.
Aşırı derecede vajinal kaşıntım var
Ketoral fitil ve travocort krem verdi aranızda bu sorunu yaşayan varmı?
Fitilin prospektüsünde gebelikte kullanımı için C diyor
Kullanmamak için 2 hafta direndim sadece kremi sürdüm ama geçmedi bugün doktora tekrar sorunca fitili kullan dedi
Ama içimde hiç rahat değil

Merhaba arkadaşlar
Bugün kont vardı doktorum doğum her an olabilir hazırlıklı olmak lazım bu haftalarda dedi.
Aşırı derecede vajinal kaşıntım var
Ketoral fitil ve travocort krem verdi aranızda bu sorunu yaşayan varmı?
Fitilin prospektüsünde gebelikte kullanımı için C diyor
Kullanmamak için 2 hafta direndim sadece kremi sürdüm ama geçmedi bugün doktora tekrar sorunca fitili kullan dedi
Ama içimde hiç rahat değil
canım eğer n doğum düşünüyorsan o mantar yahut iltihap çok daha tehlikeli sonuçlara yol açabilir emin değilsen başka bir dr a daha gt ama muhakkak bir çaresine bak bence.. sezaryen içn net birşey bilmiyorum.

Back
X