Kızlar günaydın hepinize çılgıncım iyi olduğuna sevındım kıpırdasın mınıgın zıp zıp ,
jangcım durumum ekteki gibi sendede hareket bereketi var mubarek ,
dün kontrolüm vardı dr önce çatı muayenesi yapalım mı dedi hazırmısın dedi bende şaşırdım bilmem haftaya mı yapsak dedim o da gel yapalım dedi içeri geçtim hazırlandım baktı zor olmadı vjnan çok esnek güzel dedi ama kemiklerim dar dedi ( çatı dedikleri bu mu oluyor ? ) eğer bebek kilolu olursa yapabilirmisin die düşünüyorum dedi ,
önumuzde ki haftalara göre karar vericekmişiz , sonra nstye girdim uyuyordu bebek20 dk dan sonra bi 15 dk daha nstde kaldım , bana nst kağıdını vermiyor dr ama gördüğüm kadarıyla 2 yada 3 tane 30 civarlarında sancı vardı kalpte 130la 170 arasında indi çıktı ekrandan takip ettim ,
eğer olurda sezeryan yaparsa eylülü görmemiz lazım dedi erken almıyormuş herhalde olursam sezeryan eylülün ilk haftasını gibi alır die tahmın ettim ama gönlüm yıne normalden yana kızlar ..
pazartesi sabah tekrar çağırdı bu sefer eşimle gidicem .
gerçekten kemıklerim dar mı die başka bir dr a daha mı görünsem sizce ? yada bu kemıkler doğum anında açılırmı ? of kafam karıştı ,
Muayene kolay olduğu için normal doğuma sıcak bakmaya başladım fakat bu kemık darlığı kafamı karıştırdı ,