• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Hayatimin en kotu günüydü. Hersey gece 1de dayanilmaz bir karin agrisi ile basladi.ve 10dakikada bir kusmayla devam etti.beni on kere ameliyat etseler tik demem ama kusmademesinler.kusamiyorum vucudum aliskin degil.ondan midem kendini cok kasiyor bütün icorganlarim cikacak gibi oluyor.verdigi aci cabasi.kasiklarimda hissederek kusuyorum.karin agrim da on dakikada bir dogum sancisi gibi, karnim kasildikca karnimda bi tepe.sabaha kadar gecer diye esimide kaldirmadim.sabaha kadar rahat 30kere kusmusumdur.hem kusmanin kasiklara baskisi hem karin agrisinin kasilma yapmasi cok tedirgin etti.sabah7de esimi kaldirdim.o kadar kusmaya öyle yorulmusumki bayildim bayilcam.bayilmadan adamin haberi olsun dedkm.8de bakiciya cocuklari birakip evin yanindaki yeni acilan hastaneye gittik.kendi doktoruma gitcek mecalim yoktu.orda hemen halleder doneriz dedik.nr mumkun.acilden girdik serum taktilar , gaita testi , istirahat, test temiz cikti, kasilma icin kadin doguma ciktik.Allahim boyle salak doktor gormedim.bebege uyduruktan bakti bisryi yok dedi.dahiliyeye de gorunun sonra nstye aliriz dedi.esim de önce nstye girsek bebekten endise ediypruz deyince adam esime niye zorlastiriyorsun doktor benim demesinmi.normalde olsa esim agiz burun gorerdide durum acil bisry demedi.dahiliyeye muayene ol sonuc ciksin derken nstye bagladilar cok sukur.doktor bakti.sonuc ne dedim.yatiralimmi seni dedi.dedim niye .hiicc serjm takicaz.adam sorf para icin bizi dahiliyeye yolladi.zaten bebege bakarken karin agrisi bebegin kasilmasina yol acarmi dedim.yok sadece erken doguma yol acar demesinmi.adam oracikta bizi galeyana getirip bebegi sezeryanla alip para kazanacakti düşünebiliyor musunuz.cildirmamak elde degil.yatoralimmi derken de beni panikletip alin bebegi dayanamiyorum bisry olur sonra dememimi bekliyordu acaba.nasil diploma almis nasil vicdan anlamadim.icerdeki bi can sonucta .eve geldigimizde saat birdi.hamile oldugumdan ilac da vermediler.hastanede surunmekle kaldim.hala karin agrim var kusmam cok sukur gecti.karin agrim cok siddetli.bebegin hareketi de az.yavrum o kadar sanciya o da korktu sanirim.ne olur dua edin bana.bugunki vucudumun çektiği aciyi on kere sezeryan olsam cekmezdim.bunlari da baygin yaziyorum

Hayatimin en kotu günüydü. Hersey gece 1de dayanilmaz bir karin agrisi ile basladi.ve 10dakikada bir kusmayla devam etti.beni on kere ameliyat etseler tik demem ama kusmademesinler.kusamiyorum vucudum aliskin degil.ondan midem kendini cok kasiyor bütün icorganlarim cikacak gibi oluyor.verdigi aci cabasi.kasiklarimda hissederek kusuyorum.karin agrim da on dakikada bir dogum sancisi gibi, karnim kasildikca karnimda bi tepe.sabaha kadar gecer diye esimide kaldirmadim.sabaha kadar rahat 30kere kusmusumdur.hem kusmanin kasiklara baskisi hem karin agrisinin kasilma yapmasi cok tedirgin etti.sabah7de esimi kaldirdim.o kadar kusmaya öyle yorulmusumki bayildim bayilcam.bayilmadan adamin haberi olsun dedkm.8de bakiciya cocuklari birakip evin yanindaki yeni acilan hastaneye gittik.kendi doktoruma gitcek mecalim yoktu.orda hemen halleder doneriz dedik.nr mumkun.acilden girdik serum taktilar , gaita testi , istirahat, test temiz cikti, kasilma icin kadin doguma ciktik.Allahim boyle salak doktor gormedim.bebege uyduruktan bakti bisryi yok dedi.dahiliyeye de gorunun sonra nstye aliriz dedi.esim de önce nstye girsek bebekten endise ediypruz deyince adam esime niye zorlastiriyorsun doktor benim demesinmi.normalde olsa esim agiz burun gorerdide durum acil bisry demedi.dahiliyeye muayene ol sonuc ciksin derken nstye bagladilar cok sukur.doktor bakti.sonuc ne dedim.yatiralimmi seni dedi.dedim niye .hiicc serjm takicaz.adam sorf para icin bizi dahiliyeye yolladi.zaten bebege bakarken karin agrisi bebegin kasilmasina yol acarmi dedim.yok sadece erken doguma yol acar demesinmi.adam oracikta bizi galeyana getirip bebegi sezeryanla alip para kazanacakti düşünebiliyor musunuz.cildirmamak elde degil.yatoralimmi derken de beni panikletip alin bebegi dayanamiyorum bisry olur sonra dememimi bekliyordu acaba.nasil diploma almis nasil vicdan anlamadim.icerdeki bi can sonucta .eve geldigimizde saat birdi.hamile oldugumdan ilac da vermediler.hastanede surunmekle kaldim.hala karin agrim var kusmam cok sukur gecti.karin agrim cok siddetli.bebegin hareketi de az.yavrum o kadar sanciya o da korktu sanirim.ne olur dua edin bana.bugunki vucudumun çektiği aciyi on kere sezeryan olsam cekmezdim.bunlari da baygin yaziyorum

ah canım ya hayretle okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım jhemen toplanırsın inşallah .
Allah iyilerle karşılaştırsın verilmiş sadakanız varmış herşyey beklenirbu insanlardan vicdansız paragözler .
dinlenmene bak canım yavrunda kokrmuştur tabi ama olsun senınle ya gerisi boş herşeyin vakti zamanında olanı güzel ... Tekrar çok çokkkkk geçmiş olsun

kızlar pişik kremi olarak bepanthol almayı düşünuyorum ne dersiniz?
bazende zeytınyagı süreceğim????
bilgisi olan?
ben sebamedin pişik kremini aldım. oglanda
da kullanmistim memnun kalmistim
ayyy canim gecmis olsun.. kenfi doktorun a gitseymissin bunlar daha cok yormus seni. .bilmeyen biri olsan alacaklar yani hemen. .maalesef özel hastanelerdekilerde vicdan olmuyor..peki niye kusmussun niye olmuş agrin..bence doktoruna da bir gorun.idrar tahlili yapıldı mi peki.. off cok soru sordum bi de ben agriticam başını. .

ah canım ya hayretle okudum yazdıklarını çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım jhemen toplanırsın inşallah .
Allah iyilerle karşılaştırsın verilmiş sadakanız varmış herşyey beklenirbu insanlardan vicdansız paragözler .
dinlenmene bak canım yavrunda kokrmuştur tabi ama olsun senınle ya gerisi boş herşeyin vakti zamanında olanı güzel ... Tekrar çok çokkkkk geçmiş olsun
sagol canim

ben sebamedin pişik kremini aldım. oglanda
da kullanmistim memnun kalmistim

ayyy canim gecmis olsun.. kenfi doktorun a gitseymissin bunlar daha cok yormus seni. .bilmeyen biri olsan alacaklar yani hemen. .maalesef özel hastanelerdekilerde vicdan olmuyor..peki niye kusmussun niye olmuş agrin..bence doktoruna da bir gorun.idrar tahlili yapıldı mi peki.. off cok soru sordum bi de ben agriticam başını. .
ben de bepanthol hametan onlarin faydasini gordum hem de dogal .
Canim usutme dedi tahlilde bisey cikmayinca ne desin.eger durumum gecmezse kendi doktorumada gidicem.biraz iyiyim simdi .

haa bi de madem biseyin yok niye yatiracakmis seni.. hey allahim ya
Her islem paraya ondan yatiricak, yatis parasi serum parasi, bikac da ultrason eklese tamam.
Zaten oyle bi ayarlamislarki benim durumum acile girmiyormus ekstra ondan da para aldilar.hem hamileyim hem ölüp diriliyorum daha ne acili kaldi ölmek üzere mi olmak lazim.devlette başı agriyan acilde.
Çılgın anne alıntı yapamadım Coooooook gecmıs olsun
sagol canim

Yapamiyorum monacim.az iyi olsam kalkiyorum ayaga ne yapayim.bebegim hareketlenmeye basladi cok sukur.dun hareketi azdi.e midem bos olunca garibim de hareket etmiyordu

TE="ktpkurdu, post: 36555550, member: 473348"]selam arkadaşlar yeni gördüm burayı bende eylülde doğum yapıcam inşallah heyecanla gün sayıyorum :KK24:[/QUOTE]
methaba cankm hosgeldin

TE="ktpkurdu, post: 36555550, member: 473348"]selam arkadaşlar yeni gördüm burayı bende eylülde doğum yapıcam inşallah heyecanla gün sayıyorum :KK24:
methaba cankm hosgeldin[/QUOTE]
sağol canım , güzel bir topik burası yeni gördüm burayı nasılsın doğum tarihin belli mi

Cumbo canim nstden anliyorum demistin .sana bisey sorsam olur mu
tabi ki sor canım nst fotosunu crk istersen

methaba cankm hosgeldin
sağol canım , güzel bir topik burası yeni gördüm burayı nasılsın doğum tarihin belli mi[/QUOTE]
iyiyim sen nasılsın dogum tarihim normaldr 25 eylül ama sezaryen olacağı icin muhtemelen 1 hafta 10 gun önce olur
senin ne zaman normal mi sezaryen mi

20140819_173453-1.jpg
20140819_173519-1.jpg

Ustteki kalp atisinda bilac yerde 170-180 vR .
Asagidaki sancida da iki yerde 60 larda filan.
Yorumunu bekliyorum simdiden tesekkurler canim

canimcim öncelikle bebek kalp atimları 120 160 aradinda olmali. hareket ettigi donemlerde kisa sureli yuksrlebilir eget 2 dk boyunca 160 uzerindeyse yani devamlilik gostetiyorsa ndden diye bakilir..senin kuzucugun iyi görünüyor.
kasilmalarda genlede 40-50 ye kadar normaldir sma brbusin hareketi ile bir miktar artabilir. 10 dakika icinde 5 ten faxla olursa onemli.srnin sanirim 2 kez 60 larda olmus ..bana gore bu da normal ..
doktorun ne dedi umarim o da normal demiştir

[QUOTE="cumbo, post: 36561349, mnimcim öncelikle bebek kalp atimları 120 160 aradinda olmali. hareket ettigi donemlerde kisa sureli yuksrlebilir eget 2 dk boyunca 160 uzerindeyse yani devamlilik gostetiyorsa ndden diye bakilir..senin kuzucugun iyi görünüyor.
kasilmalarda genlede 40-50 ye kadar normaldir sma brbusin hareketi ile bir miktar artabilir. 10 dakika icinde 5 ten faxla olursa onemli.srnin sanirim 2 kez 60 larda olmus ..bana gore bu da normal ..
doktorun ne dedi umarim o da normal demiştir[/QUOTE]
O salak doktor normal dedi ama ona guvenilmezki.ben de seninle ayni dusunuyorum.zaten o yuksek degerler de benim kusma ve karin agrimdan etkilenmeler olabilir cunku cok zorlandi vucudum.tesekkur ederim canim.

Karnimdaki agri hala gecmedi.cok siddetli ve keskin bir agri.bu kadar nefes kesecek karin agrisi olabilirmiki acaba yoksa bu agri yalanci dogum sancisi olabilirmi.sanci icten geliyo ama distan degil bebegin toplaasi falan yok bebek hareketi de iyi.ama sancinin keskin olmasi acaba karin agrisi degilmi dedirtiyor

Back