- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.981
Hayatimin en kotu günüydü. Hersey gece 1de dayanilmaz bir karin agrisi ile basladi.ve 10dakikada bir kusmayla devam etti.beni on kere ameliyat etseler tik demem ama kusmademesinler.kusamiyorum vucudum aliskin degil.ondan midem kendini cok kasiyor bütün icorganlarim cikacak gibi oluyor.verdigi aci cabasi.kasiklarimda hissederek kusuyorum.karin agrim da on dakikada bir dogum sancisi gibi, karnim kasildikca karnimda bi tepe.sabaha kadar gecer diye esimide kaldirmadim.sabaha kadar rahat 30kere kusmusumdur.hem kusmanin kasiklara baskisi hem karin agrisinin kasilma yapmasi cok tedirgin etti.sabah7de esimi kaldirdim.o kadar kusmaya öyle yorulmusumki bayildim bayilcam.bayilmadan adamin haberi olsun dedkm.8de bakiciya cocuklari birakip evin yanindaki yeni acilan hastaneye gittik.kendi doktoruma gitcek mecalim yoktu.orda hemen halleder doneriz dedik.nr mumkun.acilden girdik serum taktilar , gaita testi , istirahat, test temiz cikti, kasilma icin kadin doguma ciktik.Allahim boyle salak doktor gormedim.bebege uyduruktan bakti bisryi yok dedi.dahiliyeye de gorunun sonra nstye aliriz dedi.esim de önce nstye girsek bebekten endise ediypruz deyince adam esime niye zorlastiriyorsun doktor benim demesinmi.normalde olsa esim agiz burun gorerdide durum acil bisry demedi.dahiliyeye muayene ol sonuc ciksin derken nstye bagladilar cok sukur.doktor bakti.sonuc ne dedim.yatiralimmi seni dedi.dedim niye .hiicc serjm takicaz.adam sorf para icin bizi dahiliyeye yolladi.zaten bebege bakarken karin agrisi bebegin kasilmasina yol acarmi dedim.yok sadece erken doguma yol acar demesinmi.adam oracikta bizi galeyana getirip bebegi sezeryanla alip para kazanacakti düşünebiliyor musunuz.cildirmamak elde degil.yatoralimmi derken de beni panikletip alin bebegi dayanamiyorum bisry olur sonra dememimi bekliyordu acaba.nasil diploma almis nasil vicdan anlamadim.icerdeki bi can sonucta .eve geldigimizde saat birdi.hamile oldugumdan ilac da vermediler.hastanede surunmekle kaldim.hala karin agrim var kusmam cok sukur gecti.karin agrim cok siddetli.bebegin hareketi de az.yavrum o kadar sanciya o da korktu sanirim.ne olur dua edin bana.bugunki vucudumun çektiği aciyi on kere sezeryan olsam cekmezdim.bunlari da baygin yaziyorum