• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Günaydın sevgili anneler ve bebeleriiii...
dun nette problem vardı giremedim
bugün kontrolumuz var bakalım cankusum neler yapıyor. .öpüyorum sizi

Cumbo canim iltifatin icin cok sagol .normalde 90-60-90dim da:) esim biraz bAlik etli seviyo.hamile halime bayiliyo mesela:)) randevun nasil gecti.bi de doktor doktora gidince nasil oluyo merak ediyorum:)
Bizim kahvalti iyi gecmedi.asiri sicak vardi.mevsim normallerinin on drece ustu.sabah olmasina ragmen cok sicakti.cocuklar cok huysuzlasti sicaktan.hic keyif almadik yedigimizden bisey anlamadik.erkenden donduk.arabada sacimi acarim ben genelde.sicaktan bayilcaktim.yolda durduk ilk defa basimi ortmeden firladim disarimarketten esim su aldi.soguk suyu kafamdan kiyafetalerimden uzerime bosalttim.sirilsiklam oldum.havuz bulsam o halimle atlayacaktim.hayatimda ilk defa boyle oldum hic unutmayacagim.resmen soyunsam soyuncaktim.o buz gibi suyu kafamdan boca etmeme ragmen suyun soguklugunu hissetmedim bile.yuzum de kizarmis pancar olmusum.eve zor attik kendimizi sukur..

cilgin anne ne guzel yaaa manken gibisin demekki ben genelde balik eti modundayim şimdi balina oldumm

kontrolum iyiydi 2400 gr olmus kizim nst de iyiydi. dr dr olayina gelince ben kesinlikle normal vatandas gibi davranirim dr ne derse o olur..su tahlili iste ya da ne bileyim bunu yapalim yapmayalim demem ..daha dogru geliyor bence..

sicaklar korkunc dedigin gibi gecmis olsun canim gunes falan mi carpti kusma fakan oldu mu
normalde evde bile 3 kez falan soguk dusa giriyorum ben..dun de fevi socakti..ben de kontrolden sonra yorgancilar carsisina gidelim dedim . annemler gelecek cekyatlarin uzerine dosek vardi attim ben onlari..yeni silikondan istiyordum adam bize tanedi 130 dedi cok geldi 3-4 tane istiyorum annem evde yapmis tanesi 30-40 maletmis..sen silikonu al kv yapar ya da ben gelince yaparim dedi.kv sicakta yapamam dedi annemi bekliycem..
neyse ordan kv gittik kendimi dusa zor attim valla.. 2 gecedir de uyuyamiyorum sicaktan..
aman dikkat et kendine..opuyorum

Cumbo kontrolun iyi gecmesine sevindim masallah.
Doktor oldugunu biliyor mu doktorun:)) benesela doktor doktor gezmekten yari doktor oldum.ultrason cohazim olsa hic doktora gitmez cok rahat evde bakarim:) doktorum zaten hep ekranda sana anlatmama gerek yok biliyosun zaten diyo:)
Canim nne guzel yaninda birileri var sana yardim eden.benim de nevresim ayarlamam lazim dogum icin.pazardan alicam.kusmadim cok sukur.ben hic kusamam ogururum oldum olasi en korktugum seydir kusmak.

Sabah larnima bi agri girdi , kasilmami yoksa usutmeden mi oldu anlamadim.uzandim 1-2saat .suan hala var.usuttugumde de cok olur ama simdi kestiremiyorum.doktor da neden beni nstye sokmadi o geldi aklima.36dan sonra haftada iki kere çağıran oluyo benimki iki hafta sonra gel dedi .unutmus olamaz dimi.ne bileyim icerde sanci olsa bilemiycez .bugun de boyle olunca aklim karıştı

Selam. Bugun buyuk temizlik vardi kadinlar yeni gitti.evdeki herseyi yikiyorum perdelerden nevresimlere.vakit yaklaskyo ne olur ne olmaz.iki odam ip perde.sabah esime cikar dedim aceleyle bi cikarmis sabahtir perde ayikliyorum kaldirip aticam valla.halilari yikamaya vermistim onlar gelicek birazdan.ev tertemiz oldu ama dahacamasir lar bitmedi ufak utu vvar yemek yapicamaksama isyerindeki sefin kizinin kinadi var oraya gitcem ck isim var cok ..
Benım evrimde sağolsun annem tarafından temızlendı. Dip köşe heryer tüm detay temızlık yapıldı. Şimdi oğlumun odası gelıp kurulacak. Onu yerlestırdık mı tamam dır... Allah'ın izniyle....

Cumbo kontrolun iyi gecmesine sevindim masallah.
Doktor oldugunu biliyor mu doktorun:)) benesela doktor doktor gezmekten yari doktor oldum.ultrason cohazim olsa hic doktora gitmez cok rahat evde bakarim:) doktorum zaten hep ekranda sana anlatmama gerek yok biliyosun zaten diyo:)
Canim nne guzel yaninda birileri var sana yardim eden.benim de nevresim ayarlamam lazim dogum icin.pazardan alicam.kusmadim cok sukur.ben hic kusamam ogururum oldum olasi en korktugum seydir kusmak.
sagol canim evet doktorum biliyor ama dedigim gibi bwn dr gibi davranmiyorum mesela nst yapiliyor okumayi biliyorum ana yine de girip nasil iyi mi diye soruyorum..yanimda olmakari cok guzel .ozellikle kv annemden ayri tutmam cok sevetiz birbirimizi
Sabah larnima bi agri girdi , kasilmami yoksa usutmeden mi oldu anlamadim.uzandim 1-2saat .suan hala var.usuttugumde de cok olur ama simdi kestiremiyorum.doktor da neden beni nstye sokmadi o geldi aklima.36dan sonra haftada iki kere çağıran oluyo benimki iki hafta sonra gel dedi .unutmus olamaz dimi.ne bileyim icerde sanci olsa bilemiycez .bugun de boyle olunca aklim karıştı
aman dikkat et idrarda probkem varmi gelusmeleren haberdar et bizi.nst her dr farkli planliyor..bilemedim simdi

Cumbo cum gözün aydın canım güzelmiş kontrol
Çılgın anne az dikkat et kuzum üstüme.olabilir.bende de.enfeksiyon var maalesef son haftalar ve normal.doğum dikkat etmem gerek. Ne yaparsam yapayım huylandigim bi wc yi kullanınca oluyor hep.

Benım evrimde sağolsun annem tarafından temızlendı. Dip köşe heryer tüm detay temızlık yapıldı. Şimdi oğlumun odası gelıp kurulacak. Onu yerlestırdık mı tamam dır... Allah'ın izniyle....
ellerine saglik annenin.. odayi da kurunca ohhh misss..
Cumbo cum gözün aydın canım güzelmiş kontrol
Çılgın anne az dikkat et kuzum üstüme.olabilir.bende de.enfeksiyon var maalesef son haftalar ve normal.doğum dikkat etmem gerek. Ne yaparsam yapayım huylandigim bi wc yi kullanınca oluyor hep.
sagol canim geçmiş olsun sana da..ben de tirsiyorum son haftalsrda enf kapmaktan

serin istanbul sabahından Günaydın hepinize yavrular ,

Nasılsınız ?
Çılgın anne ya sancıysa o neden sokmadı senı nstye ben yarın sabah 2. ye giricem düşün benım dr bile başladı ağır kanlı dr um :KK49:

rüyalar bende de var abuk subuk korkunç ilginç,

alt kemiklerim ağrımaya başladı afedersiniz kukum falan.
yatışlarım çok ilginç soluma yatmaktan BIK TIMMMMMM sıkıldım çok ,

Nasılsınız ?
Çılgın anne ya sancıysa o neden sokmadı senı nstye ben yarın sabah 2. ye giricem düşün benım dr bile başladı ağır kanlı dr um :KK49:

Hafta sonu annemle kardeşim bütün evi temizlediler, tül, perde herşey yıkandı ütülendi sağolsunlar doğuma kadar bana bişey kalmadı, Bu hafta bi bitse başka bişey istemiyorum.

Cumartesi dr kontrolüm var nst'ye gireriz herhalde.

Günaydın hepimizeeee..offf gece cok sacma rüyalar gördüm yine kafam bi milyon...
Hayrolsun ama hep bu hormonlar. .

Nasılsınız ?

Benim de ağrılar var Artık sol.popom da ağrıyor arada sağa dönüyorum rahatlasin diye ne yapayım

Nasılsınız ?

Günaydın canim bursada serin
ben hep soluma yatamiyorum nmaalesef uyusuyor. nasıl rahat edersem öyle yatıyorum. .zorlamiyorum illaki sola yatmak icin
Hafta sonu annemle kardeşim bütün evi temizlediler, tül, perde herşey yıkandı ütülendi sağolsunlar doğuma kadar bana bişey kalmadı, Bu hafta bi bitse başka bişey istemiyorum.

Cumartesi dr kontrolüm var nst'ye gireriz herhalde.
ayy ne guzeell tertemizvhet yer..bana temizlikci geliyor 2-3 haftada bir ama kendi yaptigin gibi olmuyor..perdelerim yikanacak adilacak kocisleyapicaz haftasonu insallah..

çanta.jpg
kızlar bebek çantası olarak bunu aldım. çok kullanışlı tavsiye ederim.

Back