• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekimde düğünü Olanlar Hadi İçeri :)

ince işçilik bına yapımından daha sınır bozucu ve uzun suruyor ılk temızlık 4 bayandık 1 gun surdu ama ben her gıttdıgım de tekrrdan kabaca alıyorum yerlerı sılıyorum bu onumuzdekı gunlerden bırınde yıne bı genel temızlık olup ceyız gıdecek ıns
ölee :))

Ayy sinirim bozuldu şimdi bak :) Bnde bayağı uğraşıcam o zaman temizlikle :)off yaaa:mad::mad:

Bizim ev hazirdi temizlik falan bi aydir yapiyorum ev bosken hep toz oluyo her ugradigimda temizliyorum esyalar yeni ya ondan kirlencek diye titizleniyorum isimiz zor yaa :cry:

Kizlaar size bişey danismak istiyorum bugün gelinligimi sectim kiralik 1200 tl fiyat cikartti ayakkabimi hediye etti. Satilik fiyat 1400 tl dedi satin mi alsam diye dusunmeye basladim sizce ne yapim satin mi alsam acaba

Ben evi yerlesyirdim bi tek gelimligim eksik ama inan evde hala eksik var gibi geliyo artk evin icine girince farkederiz heralde varsada zamanla tamamlanir bi kerede herşeyn tam olmasini beklememek lazım zaten
Aynen ya nisanlimla birlikte yasiorum ztn ev eski olmadı düğün den sora evi yaptir caz artik:oops:

Kizlaar size bişey danismak istiyorum bugün gelinligimi sectim kiralik 1200 tl fiyat cikartti ayakkabimi hediye etti. Satilik fiyat 1400 tl dedi satin mi alsam diye dusunmeye basladim sizce ne yapim satin mi alsam acaba
Canm nerde oturuosun bilmiorum ama bakma Şansın varsa Eminönü de suan festival var. 1500 TL'lik gelinliği 900 tl yealdım ben

Canm ben canakkalede yasiyorum burda standart 1000 tl bikac sey yaptirdim 1200 dedi normalde baska yerden baksam daha maliyetli oluyodu burda ayakkabimi hediye aldım o da bi tanidik denk geldi diye. Ama sonra sordum satilik 1400 dedi o da aklima yatti karar veremedim satin alsammi acaba

Canm ben canakkalede yasiyorum burda standart 1000 tl bikac sey yaptirdim 1200 dedi normalde baska yerden baksam daha maliyetli oluyodu burda ayakkabimi hediye aldım o da bi tanidik denk geldi diye. Ama sonra sordum satilik 1400 dedi o da aklima yatti karar veremedim satin alsammi acaba
sole bı durum var kıralamakla satın almanın arasında fiyat farkı yok. olaya bole bakınca almak mantıklı. sonucta dugunden sora fln basına bısı gelse gerı verme derdın olmadığından bısı olmaz. diger yandan satın alınca koyacak yer problemi var. ben satın aldım gelınlıgımı. sankı almak daha mantıklıymıs gıbı :KK59:

kızlar 7 ekimde düğünümüz var. evi tuttuk eşyaları aldık evi serdik. fakat daha gelinlik ve damatlık sorunumuz var halaa ayarlayacak vakit bulamadık. :( inşallah yarın onu da halletmeye çlışcaz. bir de balayı ayarlamadık henüz. çünkü nere gitceğimize karar veremedik

kızlar 7 ekimde düğünümüz var. evi tuttuk eşyaları aldık evi serdik. fakat daha gelinlik ve damatlık sorunumuz var halaa ayarlayacak vakit bulamadık. :KK43: inşallah yarın onu da halletmeye çlışcaz. bir de balayı ayarlamadık henüz. çünkü nere gitceğimize karar veremedik

merhaba nazife, hayırlı olsun. benim de 12 ekim. kısmetse.. kafanızda model belirlediyseniz sıkıntı yok. damatlık kolay, ama gelinlik için vakit ayırmalısın. hazır istiyorsan daha kolay. benim çeyizim gitmedi yerleşemedim daha.
balayımızı da ayarlayamadık :( bu ara çok düğün nikah var zaman bulamadık sanırım artk..

bu arada ekim ayı için sıcak taraflara gitmeni tavsiye ederim. kolay gelsin

:KK51:

kızlar 7 ekimde düğünümüz var. evi tuttuk eşyaları aldık evi serdik. fakat daha gelinlik ve damatlık sorunumuz var halaa ayarlayacak vakit bulamadık. :KK43: inşallah yarın onu da halletmeye çlışcaz. bir de balayı ayarlamadık henüz. çünkü nere gitceğimize karar veremedik

Canm bnde gelinlik için artes yapmistim ama gittim bikac model denedim begendim ve begendigim gelinligin üstü hiç hos degildi onuda katalogtan begendim şimdi provaya cagircak bekliyorum. damatlik kolay dene çik begen tamam. Balayina bizde karar vermedik . Sen bence hemen gelinlik bak canm :KK25:

mrb cnm hayrlı olsun bızde daha balayına karr vermedık bnm gelınlık dıkılıyr damatlıkda öle baklaım cıkan sonuc nasıl olucak :))

Kizlar biz ekimde balayı yapacakların tek alternatifi Antalya gibi duruyor en sıcak ora olur sanki. Bİ Fethiye gitcektık. Bu nedenden dolayi değiştirdik. Henüz bende ayarlamadim ama telaş yapcak bi durum yok. Ekimde oteller boş ve ucuz araştırmalarıma göre :)

Kizlar biz ekimde balayı yapacakların tek alternatifi Antalya gibi duruyor en sıcak ora olur sanki. Bİ Fethiye gitcektık. Bu nedenden dolayi değiştirdik. Henüz bende ayarlamadim ama telaş yapcak bi durum yok. Ekimde oteller boş ve ucuz araştırmalarıma göre :)

çok haklısın. benim düğünüm 12 Ekim de kısmetse, biz de antalya düşünüyoruz. sakin ve uygun bir dönem, hava şartları biraz şansa bağlı. bakalım inşallah güzel olur havamız :KK24:

voyage hoteli takip ediyorum. side sorgun. bakalım hayırlısı inşallah. senin düğün ne zaman?

Back