• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekimde düğünü Olanlar Hadi İçeri :)

benımde 18 ekim kızlar cok heyecanlıyım alışverişimizi bitirdik çok şükür bir tek gelin arabası nikah şekeri gibi seyler kaldı onlarıda inşallah halledicez güzel hisler ne yaptıysak kendimiz yaptık o yüzden herşeye benim diyebilmek harika bir şey bence sizler nasıl yaptınız kendınız mı ailelerinizden destek aldınız mı?

benımde 18 ekim kızlar cok heyecanlıyım alışverişimizi bitirdik çok şükür bir tek gelin arabası nikah şekeri gibi seyler kaldı onlarıda inşallah halledicez güzel hisler ne yaptıysak kendimiz yaptık o yüzden herşeye benim diyebilmek harika bir şey bence sizler nasıl yaptınız kendınız mı ailelerinizden destek aldınız mı?

Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar

Evi tutmuşsunuz ne guzel bnmde 19 ekimde düğün. Ama evi pazar günü tutacağız daha yeni yapılan bina ince işi bitmediği için adam evi teslim edemedı daha. Ev temizliği yerleştirmesi kaçgün sütdü canım

ince işçilik bına yapımından daha sınır bozucu ve uzun suruyor ılk temızlık 4 bayandık 1 gun surdu ama ben her gıttdıgım de tekrrdan kabaca alıyorum yerlerı sılıyorum bu onumuzdekı gunlerden bırınde yıne bı genel temızlık olup ceyız gıdecek ıns
ölee :))

ince işçilik bına yapımından daha sınır bozucu ve uzun suruyor ılk temızlık 4 bayandık 1 gun surdu ama ben her gıttdıgım de tekrrdan kabaca alıyorum yerlerı sılıyorum bu onumuzdekı gunlerden bırınde yıne bı genel temızlık olup ceyız gıdecek ıns
ölee :))
hayırlısı olsun canım benim

nıkah sekerı en kolayı eger cok fazla kısı gelmıcekse kenden de yapabılırısn bnm gıbı mesela :)) keyıflı bı çalışma oldu annemle biz 40 adet yaptık o bıle yetmedı:KK49:

mavisim51 bnm nıkah şekerlerım böyleydi

Eklentiler

• 20140909_010850.jpg
    20140909_010850.jpg
    294,4 KB · Görüntüleme: 74
  • 20140909_011800.jpg
    20140909_011800.jpg
    219 KB · Görüntüleme: 59
11ekimde benimde evi tuttuk yerlestirdik anca gelinliğe bakabilcem ve yetismezse diye stres yapiyorum geç kaldım :KK17:

11ekimde benimde evi tuttuk yerlestirdik anca gelinliğe bakabilcem ve yetismezse diye stres yapiyorum geç kaldım :KK17:

bnm de 11 ekım :) bizde daha yenı basladık gec kaldın sayılmaz cnm gecen cuma gunu olculer alıntı bakalım ne zmn cagırır artık :) bızımde bı koltugumuz kaldı dıger esyalar tammdır bıde ceyz ve beyaz esyalar gıtcek ıns az kaldı azz az tam 30 güncük

Tam bir ay sonra bugün evliyim :KK51: gelinligimi aldım, mutfak eşyaları tamam yatak odası Çeyizleri tamam, davetyeleri kendimiz hazırlıyoruz sadece basılması kaldı, düğün yerim hazır. Ama en büyük sıkıntı henüz bi evimiz ve ev olmadığı içinde evin temel eşyaları henüz yok ortada :KK42: belki şuanki oturduğum evi ev sahibi konuşarak tadilat yapma ihtimalimiz var. Ama yinede hep bişiler eksik gibi geliyor.:KK14:

Ben evi yerlesyirdim bi tek gelimligim eksik ama inan evde hala eksik var gibi geliyo artk evin icine girince farkederiz heralde varsada zamanla tamamlanir bi kerede herşeyn tam olmasini beklememek lazım zaten

Back