• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekimde düğünü Olanlar Hadi İçeri :)

Merhaba Kızlar :)

İşlerimiz ağustosta başlıyor bence hepimizin bir koşturmaca kalan kalsın diyip yapabildiğimizi yapalım yoksa işin içinden çıkmak imkansız gibi gözüküyor.

benim bir halılalarım ve televizyonum kaldı.
Hediyelik konusuna değinmişsiniz, bende birşeyler dağıtmak istiyorum ama sonradanda zaten yeterince masraf yapıyoruz bide hediyelik alarak ek bir masraf yapmayalım diyorum..

aynen cnm artık ramazan dı bayram dı bıttı kosturacalar basladı bnm 11 ekım oldugu ıcın ayın ılk basları daha bı hızlı olucaz epydır yazmıyrdum bızım ev malum ıns alındıgı ıcın bu onumuzdekı hafta teslım olucak ıns hemncık temızlıge baslancak tahmın edersınız kı ıns pıslıgı ne kdr da olsa 2-3 kere de anca temızlenıyor sonracıma ramazan ayında halletıgımız ısler arasında bızım eve marangoz gırdıgı ıcın y odasına faln o yapıyor sadece bız baza + yatak+yatak basıgı aldık onların sıparısını verdım (ıstıkbalden) bu p tesı gunu avızelerımızı kapı paspasımızı aldık ya bu arada ben gelınlık ayakkabımı aldım :)):16: şimdilik öle

Selam kızlar benimde 25 Ekim de düğünüm
Gelinlik ev belli eşya bakıyoruz habire 😳
Çok heyecanlı ve paniğim 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ev bakmaya başlayın isterseniz geç olmadan.Gelinliği de hazır model düşünüyorsan hemen bulabilirsin.ben şahsen hazır model beğendim.
hazır model düşünüyorum canım. ev bakmaya başladık 2 gündür bakıyoruz ama kiralık ev bulmak çok zor burda bunu anladım.

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

kızzlarrr hasır çamaşır sepetimi de aldım sonunda yavas yavas eksıkler bıtıyor mu ne :)) tam bu model degıl ama modelı bole onunde bezden mavı paptya var

Eklentiler

• 2126123310-500x500.jpg
    2126123310-500x500.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 70
Ekimde evlenecek biri olarak ortada sadece mutfak eşyaları (beyaz eşyalar haric) yatak odası örtüleri Çeyizleri hariç hiç bişi yok :( en yavaş benmiyim :(

meraba kızlar hazırlıklar nasıl gidiyoo düğünlerimize de az kaldı...:KK55:
vala sıkıntılı ufak tefek seyler tamamda ev olmayınca buyuk esyalarda yk daha meydanda cok az zaman kaldı :( senın ne zmaana cnaım dugun? hazırlıkların ne alemde

[sıze=3]merhaba arkadaşlar ekim ayında evlenecekler neler aldınız bakalım yada neler almayı planlıyoruz sorunlarımız neler dökülün bakem :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:[/sıze]
Kızlar ben nikah şekeri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz

[sıze=3]merhaba arkadaşlar ekim ayında evlenecekler neler aldınız bakalım yada neler almayı planlıyoruz sorunlarımız neler dökülün bakem :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:[/sıze]
Kızlar ben nikah şekeri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar

Nikah
Merhaba Kızlar :)

Ekim gelinleri az sanırım yada diğer sayfalarda yazıyorlar bende yazayım istedim belki başka ekim gelinleride vardır yazar.
11 Ekim Kına gecemiz - 12 Ekim düğünümüz olucak nasipse Eskişehirde.

Yoğun bir koşuşturmaca var, artık kendime vakit ayıramamaktan yakınıyorum iş, ev, bitmek bilmeyen çeyiz alışverişi ve borçlar tabi.
Artık zamanın geçmesini istiyorum evimize girip oh bitti sonunda diyebilmek her kafadan bir dünya laf çıkıyor.
Gelelim neler aldığıma.

Mutfak elektrikli eşyalarımın hepsi tamam.
Beyaz Eşyalarımız tamam
Mutfak'a alacağım ufak tefek şeylerim kaldı borçlarımın bir kısmı mayıs ayında bitiyor allahtan.
Bıçak takımı, bulaşıklık falan kaldı onun dışında herşey hazır.
Evimiz hazır olduğu için eşyalarımızı aralık ayında begenmiş ve almıştık 5 nisanda evimizin eşyalarıda geldi kullanılmaya hazır bekliyorlar.

Nişanım 15 martta olmuştu. Biz nişanlıma bohça götürmemiştik bu hafta sonu onun bohçalarını götüreceğiz.

Gelinliğimi beğendim mayıs ayının sonunda ilk provam başlıyor.

Yapacaklarımız.

- Salonun duvarına taş döşeteceğiz.
- Tv alınacak
- Halı- Perdeler Alınacak. ( haziran sonu bakacağız)
- Avizeler begenilecek
- Fortmanto yapılacak

Aklıma gelenler şuanda bunlarr.
Sizler naparsnız
Şekerini yaptirdin mi canım ben nikah sekeri yapiyorum yaptirmadiysan bi bak istersen maviş şeker evi yaz facebookta n bak simdiden mutluluklar

slm tatlımm 11 ekım cıdden az kaldı 37 gun sadece bnm yatak odası vs hepsı geldı sadece ceyız kısmı ve koltuk gelmedı o kdr

Evi tutmuşsunuz ne guzel bnmde 19 ekimde düğün. Ama evi pazar günü tutacağız daha yeni yapılan bina ince işi bitmediği için adam evi teslim edemedı daha. Ev temizliği yerleştirmesi kaçgün sütdü canım

Back