kaçıncı gündesin bakayımBu ay ki çalışmalar başladı...kocişi uyuttum bende uyku yok...yarın itibariyle şenlenir burası
İlk gün :) aynı zamanda 9. Günkaçıncı gündesin bakayım
Çalışmalar güzel sonuçlansin kuzum benimmm... Kasım bereket getirsin insaAllaah...:) bende de uyku yok... Kendimi zorlayacagim artık :)Bu ay ki çalışmalar başladı...kocişi uyuttum bende uyku yok...yarın itibariyle şenlenir burası
o zaman gün aşırı devam kuzumİlk gün :) aynı zamanda 9. Gün
hoşgeldiiiiiiiin esmam....sonu hayırlı olsunda ister adet ister bebek farketmezHayırlı uğurlu olsun yeni topigimiiiz... Rabbim bol bebisli etsin inşaAllah... Şu muallakta kalan lovely ve mogamim de güzel haberler versin öyle açılsın topic inşaAllah :)
Bende geldim kızlar e malum 00 i geçti
Amin amin inşallah güzel olur herşey....ben de zorladım kendimi ama tık yokÇalışmalar güzel sonuçlansin kuzum benimmm... Kasım bereket getirsin insaAllaah...:) bende de uyku yok... Kendimi zorlayacagim artık :)
Aynen öyle olacak inşallah geçen ayda gün aşırı yaptık ama olmayınca olmuyoro zaman gün aşırı devam kuzum
Hosbuldum bitanem...siz nereyee ben oraya... Elbette önce hayırlı olan olsun kuzum benim... ( oöpücük gönderen smiley )hoşgeldiiiiiiiin esmam....sonu hayırlı olsunda ister adet ister bebek farketmez
Amin inşallah canımYeni topik hayirli ugurlu bol hamisli olsun
Oyy yerim... Kocana saril güzelce dal uykuya inşaAllah... Bende gideyim...sabah erken kalkacagim nasipse... :)Amin amin inşallah güzel olur herşey....ben de zorladım kendimi ama tık yok
olsun kuzum...bakalım topiğin ilk hamilesi kim olacak....Yeni topik hayirli ugurlu bol hamisli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?