Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama takibi yapiyor musun canimİnşallah canım ya ekimde çok umutluydum ama nedense vaktinden de önce geldi kıırmızılar
Hayirli olsuuun... Darisi tum isteyenlerin basinakızlar ben burayada msj yazmışım belirtim doğru çıktı hamileyimmmm been
yok canım yapmıyorum yumurta takibi falan evde ovulasyon testide var ama kullanmıyorum adet bitiminden adet başlayana kadar gün aşırı ilişki oluyo o kadarYumurtlama takibi yapiyor musun canim
İnsallah olur canim en kisa zamanda kac aydir istiyorsunuz? Gun asiri olunca en gec 3-4 ayda olur derler..arsinlcanist: 37524298 .!.:yok canım yapmıyorum yumurta takibi falan evde ovulasyon testide var ama kullanmıyorum adet bitiminden adet başlayana kadar gün aşırı ilişki oluyo o kadar
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM DARISI BAŞIMIZAkızlar ben burayada msj yazmışım belirtim doğru çıktı hamileyimmmm been
Bu 7. Deneme olucak ama gün aşırı 2.denememiz olacak ....ama inşallah olacakİnsallah olur canim en kisa zamanda kac aydir istiyorsunuz? Gun asiri olunca en gec 3-4 ayda olur derler..
Olur olur... Vakti zamanini bekliyodur olmak icin :) hayirlisiyla en kisa zamanda olur insallah.. Bizim de 3. Denememiz ama kasimda nedense bi baska umit var icimde. Kasimda ask baskadir derler ya filmi bile var :)Bu 7. Deneme olucak ama gün aşırı 2.denememiz olacak ....ama inşallah olacak
Hadi inşallah canım...ağustos sıcağında doğururuz birlikteOlur olur... Vakti zamanini bekliyodur olmak icin :) hayirlisiyla en kisa zamanda olur insallah.. Bizim de 3. Denememiz ama kasimda nedense bi baska umit var icimde. Kasimda ask baskadir derler ya filmi bile var :)
İnsallah canim... Kasim hepimize ugurlu gelir ins. :)İNŞAALLAH bende kasımda hamile kalırımağustos çocuğu doğurmak istiyorum... aslan burcu olsun... hatta ikiz olsun
![]()
Uğurlu gele hanımTAŞINDIM BURAYA![]()
İnşallah balım burayı da şenlendirelimUğurlu gele hanım
Bu ay ki çalışmalar başladı...kocişi uyuttum bende uyku yok...yarın itibariyle şenlenir burasıİnşallah balım burayı da şenlendirelim