Ne
Hayırlara gitsin canım... Bende bir ara be zaman regl olacağımı götürdüm
..:) bebiş görmüşsün, deniz görmüşsün, ölü de diri getirir derler... Rabbim hayırlara vesile eysin canım... :)
Gunaydin kizlar yumurtamin catlagi 14. Gun ve adetim sokuldu cok sancim vardi ilac ictim.artik bi 9 ay kurtulsam su agridan fena olmazdi
bet uğurlu olsun inş topikBen burdayim artik telden girdigim icin bura kayıtli olsun artik ☺hadi gelin cogalsin sayfalar
dedim onlara beni meraktan çatlayatacaksınız ama dinleyen kim
hayatım sargılı falan 2 gündğr yatıyorum tabi dünkü o yemeği yaptım ayakta sadece o kadar, neyseki ev topluydu da misafi de geldi çünkü o ayakla bi temizlik yapamazdım :) sen nassın tatlımgünaydııınn kasım hayırlı uğurlu gelsin inşallah Allah tüm isteyenlere ntez vakitte sağlıcakla nasip etsin.
Pamukprncess ayacığın nasıl oldu şekerim, iyisindir inşallah.
haa haayyy@KAYGILI bacım nerdesin gittinmi sevgili kv ne merak ettim
bide sen yokmusun sen beni korkuttun dün şu adetin uzun sürme meselesi kocası bunu verip yenisini alsın falan filan hımmdün son günüydü adetimin biliyosun kaç gündür gribim neyse bi duş aldım falan kociş geldi başladı sırnaşmaya git başımdan gribi yeni atlatıyorum falan diycem aklıma söylediklerin geliyo tabi sen herife yol ver gecelikler bilmem neler üstüne de bi duş daha al ohhh mis gibi gribim yeniledi şu an görüntü var ses yok tamamıyla fısıldıyorum kocişin yorumu nu da yazim şu geceliklerin kışlık olanı yok mu bölece baka kaldım
elisam kafamızda bu konu olduğu sürece elbette rüyalarımızdan çıkmayacak bebişler :) sen relaks takıl bebeğim bi gün olcak hepmizin inş..Günaydın kızlar bugun ruyamda tombık mı tedı ombık bır bebegım vardı oglum olmus altını degıstırdım emmek ıstedı annemle de belırtılerden konusuyorum goguslerımın sadece buraları sızlıyordu dıyorum sonra ben bır havuzmu denızmı genclerle beraber yuzuyoruz yunus balıgı gordum ve bız araba gıdıyoruz arkamızda bır araba rahmetlı enıstem sımdıye kadar hıc ruyamda gormedım ılk defa gordum arabada yer yoksa burda yer var dıyor cok degısıktı
Ama ben ne zaman ruyamda hamıle oldugumu kucagımda bebek gorsem adet oluyorum benım kırmızılar hıc gecıkmeden carsamba en gec persembe gelır
lovelym adeti 1 hfata geçnce ancak idrarda çıkar zaten ben öyle 3-4 kişi tanıyorum umarım o kişilere sende katılırsın olmadı yumurtalar çok her ay şansımız var :)Ben adet olmadım sabahta test yaptım şu ovulasyonun yanında çıkanlardan tabikiii negatif. 5 gün gecikmedeyim. Haftasonu da olmaz isem pzts kana gidicem. Çok mutsuzum ilk defa böyle birşey oluyor.
zaten sonuçta nur topu gibi bebek yerine nur topu gibi hastalıklarımız oluyor ....haa haayyypofuduk pofuduk çıksın da giyelim üşütüp de çocuk sahibi olamayacaz sonra
elisam kafamızda bu konu olduğu sürece elbette rüyalarımızdan çıkmayacak bebişler :) sen relaks takıl bebeğim bi gün olcak hepmizin inş..
Sagol canim agrim olunca hic bse yiyip icemiyorum ilac icin zorla meyve yedim simdi rahatim.mazejik tek kurtaricim.insallah gormem kırmızılari ama saldim artik onceki aylar hep aglardim bu ay rahatim olucagi varsa olucak bu duruma alismam lazim.Günaydın canım gecmıs olsun dıkkat et ılık su ıc canım cok sancım oldugunda benı rahatlatıyor kendını sıcak tut canım inşallah onumuzdekı ay bebısın gelırde9 ay raat edersın:)
Sagol canim agrim olunca hic bse yiyip icemiyorum ilac icin zorla meyve yedim simdi rahatim.mazejik tek kurtaricim.insallah gormem kırmızılari ama saldim artik onceki aylar hep aglardim bu ay rahatim olucagi varsa olucak bu duruma alismam lazim.
Kuzularım...yengemin babası kanserden vefat etti bugun..tam hastaneye ziyarete gitmiştik... Çok zor bir durum... Rabbim mekanını cennet eylesin..çok iyi bir adamdı gerçekten...
Bende boşlukta gibiyim...'İnne lillahi ve inne ileyhi raciun... '
ALLAH qani qani rahmet eylesinKuzularım...yengemin babası kanserden vefat etti bugun..tam hastaneye ziyarete gitmiştik... Çok zor bir durum... Rabbim mekanını cennet eylesin..çok iyi bir adamdı gerçekten...
Bende boşlukta gibiyim...'İnne lillahi ve inne ileyhi raciun... '
aynen niye olmuyor diyecemize kendimize iyibaksak sıkıntı olmayacak aslında :)zaten sonuçta nur topu gibi bebek yerine nur topu gibi hastalıklarımız oluyor ....
canim bende adetliyken midem bulanir acabami diye dusunurum ama doktorum kecen sefer ne icin bulandigini soyledi hormonlarla ilgili galiba hatirlayamadimAnladım canım bazen adettken benımde mıdem bulanır evet majzeık cok ıyı gelıyor adet agrısına bende alıstım canım artık eskısı kadar uzulmuyorum bız uzulsekte zamanı gelmemısse olmayacka en ıyısı kendımızı yıpratmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?