2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben dee geldimmmmm Evliliğimizin 2.yılındayız ve artıkk düşünmeye başladık o yüzden ben de buraya dahil ettim kendimiiii :)

ekimden itibaren bende çalısmalara yenı başlayacakmış gibi büyük umutlar ile buraya dahil oluyorum şekerler :)

ben de varım kızlar.... ben de ekim kasım gibi düşünüyorum Allah nasip ederse...

Meraba kizlar. O kadar cok topik var ki insan hangisine yazcagini sasiriyor vallahi. Bu topik herkese ugurlu gelsin hadi bakalimmmmm.... bende daha demin catlama ignemi vuruldum. yarin aksam iliski dedi doktor. Ay insss tutar yaaa cok heyecanliyim ilk defa catlama ignesi vuruldum.

Buarada bat 22 ekim. Ama doktor 16sinda kan ver cikar dedi.sizlerin batlari kac

Merhaba herkese ben de doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 3 ay bebek olmadı. 4 ekimde regl oldum. Bu ay denemeye devam. İnşallah birbirimize sevinçli haberler veririz.... Bu arada ben 2. Çocuk için çalışıyorum :)

az önce öğrendim kan testiyle şükür 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin inş.
Maşallah size. Allahım sağlıklı birsekilde kucağına almayi da nasip etsin. Ne zamandır istiyordunuz

çok tşk ederim. 3 aydır evliyim. aslında çok istemiyordum. bu ay akıntım için soğan kürü denedim. onun vesilesiyle mi oldu bilmiyorum.

çok tşk ederim. 3 aydır evliyim. aslında çok istemiyordum. bu ay akıntım için soğan kürü denedim. onun vesilesiyle mi oldu bilmiyorum.
Hımm olsun olsun erkenden olmasi iyidir sonra ugrasiyorsun olmuyor. Demekki vakti gelmiş. Soğan suyu gerçekten ise yarıyor. Bende yapıyorum onu

Hımm olsun olsun erkenden olmasi iyidir sonra ugrasiyorsun olmuyor. Demekki vakti gelmiş. Soğan suyu gerçekten ise yarıyor. Bende yapıyorum onu

inş. sizde de işe yarar. çok hazırsınız anneliğe gördüğüm kadar.siz ne zamandan beri istiyorsunuz? kesinlikle stress yapmayın ama. kafanıza takmayın. akıl vermek gb olmasında Sebepler sahtedir.!!!Allah size bir yol açarsa kimse kapatamaz..!!!!

Insallah ise yarar ve inşallah hazır olduğumu saniyorum. Biz 4 yıllık evliyiz 3.5 yıldır istiyoruz. Iki tane düşük oldu bu sene.

Insallah ise yarar ve inşallah hazır olduğumu saniyorum. Biz 4 yıllık evliyiz 3.5 yıldır istiyoruz. Iki tane düşük oldu bu sene.

çok geçmiş olsun. genelde düşükten sonra en az 3 ay bekleyin diyorlar en makbulü 6 aymış rahim kendini hazırlıyormuş. yeteri kadar beklediniz mi?

çok geçmiş olsun. genelde düşükten sonra en az 3 ay bekleyin diyorlar en makbulü 6 aymış rahim kendini hazırlıyormuş. yeteri kadar beklediniz mi?
Ilk düşükten sonra doktor 3 ay bekleyin dedi ama biz 3 ay sonra olsada olmasada dünyada rizki varsa bizimle kalır diye düşündük 4ayda sonra hamilelik oldu o da düştü 2 ay oldu düşeli. Benim durumlar böyle

mrb kızlar benim bat 19 ekim inşallah bu ay olur sadece sağ kasığımda çok fazla batma var onun haricinde bi belirtim falan yok aramıyorum da zaten

söylemesi kolay belki ama çok acele etmeyin bence. Bebiş zamanını çok iyi bilir. olacağına bırakın ve dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…