- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
Maşallah size. Allahım sağlıklı birsekilde kucağına almayi da nasip etsin. Ne zamandır istiyordunuzaz önce öğrendim kan testiyle şükür 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin inş.
Hımm olsun olsun erkenden olmasi iyidir sonra ugrasiyorsun olmuyor. Demekki vakti gelmiş. Soğan suyu gerçekten ise yarıyor. Bende yapıyorum onuçok tşk ederim. 3 aydır evliyim. aslında çok istemiyordum. bu ay akıntım için soğan kürü denedim. onun vesilesiyle mi oldu bilmiyorum.
Hımm olsun olsun erkenden olmasi iyidir sonra ugrasiyorsun olmuyor. Demekki vakti gelmiş. Soğan suyu gerçekten ise yarıyor. Bende yapıyorum onu
Allah sagsalım bebegıne kavusmayı nasıp etsın ınsallah :)az önce öğrendim kan testiyle şükür 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese versin inş.
Insallah ise yarar ve inşallah hazır olduğumu saniyorum. Biz 4 yıllık evliyiz 3.5 yıldır istiyoruz. Iki tane düşük oldu bu sene.inş. sizde de işe yarar. çok hazırsınız anneliğe gördüğüm kadar.siz ne zamandan beri istiyorsunuz? kesinlikle stress yapmayın ama. kafanıza takmayın. akıl vermek gb olmasındaSebepler sahtedir.!!!Allah size bir yol açarsa kimse kapatamaz..!!!!
amin :) darısı başınızaAllah sagsalım bebegıne kavusmayı nasıp etsın ınsallah
Insallah ise yarar ve inşallah hazır olduğumu saniyorum. Biz 4 yıllık evliyiz 3.5 yıldır istiyoruz. Iki tane düşük oldu bu sene.
Ilk düşükten sonra doktor 3 ay bekleyin dedi ama biz 3 ay sonra olsada olmasada dünyada rizki varsa bizimle kalır diye düşündük 4ayda sonra hamilelik oldu o da düştü 2 ay oldu düşeli. Benim durumlar böyleçok geçmiş olsun. genelde düşükten sonra en az 3 ay bekleyin diyorlar en makbulü 6 aymış rahim kendini hazırlıyormuş. yeteri kadar beklediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?