- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
Allah bagislasin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
amin hayırlısıylaamin çok tşk ederim.darısı başınıza
seni gördüm kıskandım ben de koştum geldim yerimi kaptımmm canımsekerpancari @mgul @KAYGILI Mogami kızlar koşup erkenden geldim ilk sıralarda yer ayırttım bize nede olsa demirbaş sayılırız.....burası uğurlu gelecek bize inşallah
Hep birlikte hoş geldik burası hepimize yeter de biran önce bu forumdan mezun oluruz inşallahseni gördüm kıskandım ben de koştum geldim yerimi kaptımmm canım
İnşallah canım ya ekimde çok umutluydum ama nedense vaktinden de önce geldi kıırmızılarBende burdayim kislar kasim ugurlu gelir insallah
O zaman ilk seni uğurlarız hamileler topiğineBen çoktan gelmistim mm
inşallah canımmHep birlikte hoş geldik burası hepimize yeter de biran önce bu forumdan mezun oluruz inşallah
mrb kızlar benim bat 19 ekim inşallah bu ay olur sadece sağ kasığımda çok fazla batma var onun haricinde bi belirtim falan yok aramıyorum da zaten
Hayırlı olsun bebişim :) darısı başımıza olsun. :)kızlar ben burayada msj yazmışım belirtim doğru çıktı hamileyimmmm been
Hayırlı olsun canım darısı başıma ve başımızakızlar ben burayada msj yazmışım belirtim doğru çıktı hamileyimmmm been
Ayy inşallah canım ya mutlu ettin beni.O zaman ilk seni uğurlarız hamileler topiğine
Biz bu hızla gidersek bu ay bu iş tamamdır :)Ayy inşallah canım ya mutlu ettin beni.inşallah arkamdan da sen gelirsin önümden de gelsen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?